Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayyyy ne güzel bi haber ya maşallahhhhh. Kat kat artar inşşşşş rabbim yüzünü güldürür. Darısı da bize olur inşşşş

Neden düşük yapmıştın ????
Sagol canim allah razi olsun.
Keseyi gormustuk sonra hcg duzensizlesmeye basladi. Doktor pihtilasma ilacini ve progesteronu kesti dusuk yapacaksin dedi.
10 gun kadar bekledik dusuk yok. Gittigimde kalp atisini duyduk. Ilaclara baslatti ama nafile. Bebek buyuyordu kese gelismiyordu. Sonra da kalbi 8 haftalikken durdu. Sebep dna hasariydi belki de pihtilasma bilmiyoruz ki patolojiden bisey cikmadi

SOlgar 3 lü ne canım. Arjinin karnitin mi?
Alın bence bal propolis arı sütü polen.
Kaan hoca bize trantal impryl ve sperra verdi. Henüz sperra gelmedi sipariş vermiştik. Ben bu sabah promen k içirdim gönderdim eşim günde iki defa argımac 1 tane trantal 1 tane e vitamini 1 tane impryl alacak. Hocanın verdikleri yanında ne kullanacağına ben karar veriyorum açıkçası. Birde Omega ve Q10 sipariş verdik onu kullandıracağım. Hocaya nac600 kullandırabilir miyim demiştim kullan demişti onuda alacağım.
Sen kullandıklarınızın isimlerini yazarmış mısın?

Hmm cnm takılma hepsi böyle olacak diye birey YÖK. İki kat artması nemli inş artar cnm. Pozitif ol inş sonuç güzel olacak.

Hmm cnm takılma hepsi böyle olacak diye birey YÖK. İki kat artması nemli inş artar cnm. Pozitif ol inş sonuç güzel olacak.
Insallahhh canim benim.
Rabbim misli misli degerleri hepinize nasip etsin.
Mevlam hicbirimizin emegini karsiliksiz koymaz zaten de, tez zamanda bebeklerle mukafatlandirsin insallahhh

_kunfeyekun_ kuzum artık sana sorular sorular sorular. :) kafan dağılır hem. Kaan hoca size ne kullandırmıştı en son ne kullandınız sayı ve hız kaçtı?
İstediğin zaman cvp verebilirsin kendini iyi hissetmiyorsan verme ama içini ferah tut lütfen. Ben adet günü geçip zar zor belli olanlar biliyorum yavrusu kucağında.

Morfoloji %2 kötü değil korkmayın. Bence yükselme şansı var. Spermlerde ki anormallik ne kadar yüksek bilmiyorum fakat hiçbirşey kullanmadan 2 çıktıysa takviye aldıkça yükselebilir.
Dna hasarı düzen lab 150/250 arası birşeydi tam fiyat veremiyorum ama daha yüksek değil.

Dua ederim cnm inş. Düşükten kaç ay sonra gebe kaldın cnm ????
2017 yilbasiydi kurtaj oldugum kuzum. 14 ay olmus iste.
Kuzum hasarimiz dusmustu dogal yolla bekleyelim impryl e devam edin demisti hoca.
Ama 15 tatilde bir dna hasarina bakalim dedim esime. 20ye cikmis yine.
Subat basi gibi catlak bir urolojici bulmustuk burda. Semen hacmi yuksek diye enfeksiyon var dedi antibiyotik kullandirdi. Ayrica 2 aydir falan proxeed kullandi impryl le. 1 ay falan surekli havuc suyu icti. En son da 3 hafta once l carnitin verdi dedigim doktor. Yani suan impryl, meta cartin(l carnitin) ve proxeed aliyor.

En son yapılan test de sayı ve hız neydi canım.
Kaan hoca klomen veya iğne vermişmiydi hasar için..

Bir de subat bereketli bir aydi sanirim 3 arkadasim 1 kuzenim dogum yapti ve hepsinden dogum sirasinda dua aldim :)
Bakalim dualari sonuca varacak mi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…