- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Ne zaman çıkıyor sonucu meraklandım bende :)Canim ciplak gozle goruluyor sadece. Resimde negatif yapinca birazcik belli oldu.
Kan verdim bakalim arayacaklar
Ne zaman çıkıyor sonucu meraklandım bende :)
10-15 dkya ararlar diye dusunuyorum. Hastanenin hatlari kopmus firtinadan arayamiyorum.Kızlar erken gebelik testi ne kadar erken yapılabilir. Mesela 4gün önce battan olur mu
6 gün öncesinden yapılabiliyor cnmKızlar erken gebelik testi ne kadar erken yapılabilir. Mesela 4gün önce battan olur mu
Ne güzel bir haber inşallah sağlıklı devam eder kat kat artar çok sevindim senin adina19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Sagol canim Allah razi olsun. Daha yuksek degerler hepinizin baaina Ama Allah affetsin sevinemiyorum.Ne güzel bir haber inşallah sağlıklı devam eder kat kat artar çok sevindim senin adina
19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Sagol canim Allah razi olsun. Daha yuksek degerler hepinizin baaina Ama Allah affetsin sevinemiyorum.
Dusuk yaptigimda bile 60 cikmisti ilk hcg degerim.
Ayyyy ne güzel bi haber ya maşallahhhhh. Kat kat artar inşşşşş rabbim yüzünü güldürür. Darısı da bize olur inşşşş
Sagol canim allah razi olsun.Neden düşük yapmıştın ????
SOlgar 3 lü ne canım. Arjinin karnitin mi?Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Daha iyi anladım. Peki bir kaç şey daha sorsam. Solgar 3 lünün yanında bir başla vitamine başlayalım mı ? Bide arı sütü bal polen propolis karışımınalalım mı ? B
Sagol canim allah razi olsun.
Keseyi gormustuk sonra hcg duzensizlesmeye basladi. Doktor pihtilasma ilacini ve progesteronu kesti dusuk yapacaksin dedi.
10 gun kadar bekledik dusuk yok. Gittigimde kalp atisini duyduk. Ilaclara baslatti ama nafile. Bebek buyuyordu kese gelismiyordu. Sonra da kalbi 8 haftalikken durdu. Sebep dna hasariydi belki de pihtilasma bilmiyoruz ki patolojiden bisey cikmadi
Insallahhh canim benim.Hmm cnm takılma hepsi böyle olacak diye birey YÖK. İki kat artması nemli inş artar cnm. Pozitif ol inş sonuç güzel olacak.
Ne olur dualarinda eksik etme beni de zumreemmHmm cnm takılma hepsi böyle olacak diye birey YÖK. İki kat artması nemli inş artar cnm. Pozitif ol inş sonuç güzel olacak.
Dua ederim cnm inş. Düşükten kaç ay sonra gebe kaldın cnm ????Ne olur dualarinda eksik etme beni de zumreemm
Morfoloji %2 kötü değil korkmayın. Bence yükselme şansı var. Spermlerde ki anormallik ne kadar yüksek bilmiyorum fakat hiçbirşey kullanmadan 2 çıktıysa takviye aldıkça yükselebilir.Kizlar bende araniza yeni katildim sayilir mesajlarin hepsini okumak mumkun degil. Gecen haziran bi kimyasal gecirdim sonra saati satine gelen adetlerim bozulmaya basladi tiroid cikti megerse ondanmis. Neyse aylardir gitmedigim doktor kalmadi birde hafif pko var ya ondan mi olmuyor diye o doktor bu doktor dolastim. Hep ozel klinikler bir dunya para doktum. Herkes ayni seyi soluyordu sknti yok bu kadarcik seyle cocugun olur senin diye. Adetlerim duzelmisti ama ben israrla gidiyordum. Fsh 3lerde yumurta rezervim cok iyi cok sukur prolaktin de normal hersey normal. Offfff israrla gittimde gittim. En son gittigim doktor bisey yok sende esin gelsin dedi. Gittik spermiyogram ve morfoloji testi tamamen sasirtti. Ileri hareket sinirin altinda morfoloji 2 diger kalanlarin hepsi sekil bozuklugu var. Sayi 31 milyon. Ama cok param var hepsi sahte misali yani. Yuzde 46 si sekilsiz geri kalanlarda buyuk kafali kucuk kafali yassi kafali. Su anda ne yapsak bilemiyoruz. Promen k verdi kullaniyoruz. Kimi duzelir diyor doktorlarin kimi duzelmez diyor. Kararsiziz. 10 bin kadar birikimimiz var. Hemen tup yapsak tutarmi. Sekil bpzuklugunda onunda tutmama ihtimli varmis. Ilk gebelikte ondan tutmamis. Bana fkir verin lutfen. Bolyle olupta tutan varmi. Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin.
2017 yilbasiydi kurtaj oldugum kuzum. 14 ay olmus iste.Dua ederim cnm inş. Düşükten kaç ay sonra gebe kaldın cnm ????
Kuzum hasarimiz dusmustu dogal yolla bekleyelim impryl e devam edin demisti hoca._kunfeyekun_ kuzum artık sana sorular sorular sorular. :) kafan dağılır hem. Kaan hoca size ne kullandırmıştı en son ne kullandınız sayı ve hız kaçtı?
İstediğin zaman cvp verebilirsin kendini iyi hissetmiyorsan verme ama içini ferah tut lütfen. Ben adet günü geçip zar zor belli olanlar biliyorum yavrusu kucağında.
En son yapılan test de sayı ve hız neydi canım.2017 yilbasiydi kurtaj oldugum kuzum. 14 ay olmus iste.
Kuzum hasarimiz dusmustu dogal yolla bekleyelim impryl e devam edin demisti hoca.
Ama 15 tatilde bir dna hasarina bakalim dedim esime. 20ye cikmis yine.
Subat basi gibi catlak bir urolojici bulmustuk burda. Semen hacmi yuksek diye enfeksiyon var dedi antibiyotik kullandirdi. Ayrica 2 aydir falan proxeed kullandi impryl le. 1 ay falan surekli havuc suyu icti. En son da 3 hafta once l carnitin verdi dedigim doktor. Yani suan impryl, meta cartin(l carnitin) ve proxeed aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?