- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Recep ayı dua ayıymış dualarda buluşalım inşallah.Bir de subat bereketli bir aydi sanirim 3 arkadasim 1 kuzenim dogum yapti ve hepsinden dogum sirasinda dua aldim :)
Bakalim dualari sonuca varacak mi :))
Oyy masallahhh benim de 6 yil olacak haziranda. Rabbim bize de o gunleri gostersinnRecep ayı dua ayıymış dualarda buluşalım inşallah.
Benim bir akrabam 6 yıl hamilenkalamadı şimdi duyduğuma göre 2.ye hamileymiş. :)
Ya cnm bziimde kasım ayında %7 ye düşmüştü tüp bebek için tekrardan verdik bakcaz yükseldimi sizin kaç ay sonra 20 oldu korktum valla en son hngi ayda kaça düşmüşrü cnm2017 yilbasiydi kurtaj oldugum kuzum. 14 ay olmus iste.
Kuzum hasarimiz dusmustu dogal yolla bekleyelim impryl e devam edin demisti hoca.
Ama 15 tatilde bir dna hasarina bakalim dedim esime. 20ye cikmis yine.
Subat basi gibi catlak bir urolojici bulmustuk burda. Semen hacmi yuksek diye enfeksiyon var dedi antibiyotik kullandirdi. Ayrica 2 aydir falan proxeed kullandi impryl le. 1 ay falan surekli havuc suyu icti. En son da 3 hafta once l carnitin verdi dedigim doktor. Yani suan impryl, meta cartin(l carnitin) ve proxeed aliyor.
İnşallah degerlerin katlanarak artarr cnnInsallahhh canim benim.
Rabbim misli misli degerleri hepinize nasip etsin.
Mevlam hicbirimizin emegini karsiliksiz koymaz zaten de, tez zamanda bebeklerle mukafatlandirsin insallahhh
Insallahh canim Allah razi olsunİnşallah degerlerin katlanarak artarr cnn
Canim sizinle ayniydi hemen hemen. Kasimdaki testte 13e dusmustu bizim. Ocak sonunda yeniden 20 olmusYa cnm bziimde kasım ayında %7 ye düşmüştü tüp bebek için tekrardan verdik bakcaz yükseldimi sizin kaç ay sonra 20 oldu korktum valla en son hngi ayda kaça düşmüşrü cnm
Kaan hoca ısrarla tekrarlamaz diodu ama hikayeymiş anlaşılan umarım bizimkide fazla yükselmemiştirCanim sizinle ayniydi hemen hemen. Kasimdaki testte 13e dusmustu bizim. Ocak sonunda yeniden 20 olmus
Canim esim 1 hafta kadar impryl kullanmadi. Bilmiyorum alakasi var midir.Kaan hoca ısrarla tekrarlamaz diodu ama hikayeymiş anlaşılan umarım bizimkide fazla yükselmemiştir
Canım çok sevdinim :)))19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Tam yumurtlama gununu biliyorsan 10.gunden sonra yapılabilir ama ben adete 3 gun kala yaptim.Kızlar erken gebelik testi ne kadar erken yapılabilir. Mesela 4gün önce battan olur mu
Hayirli olsun insallah katlanarak artar canim .19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Sigara içiomu eşin cnm güya sigara içenlerin ki tekrarlıyormuş ilaç kullanmamanında etkisi olabilir tabiCanim esim 1 hafta kadar impryl kullanmadi. Bilmiyorum alakasi var midir.
Sağol canımTam yumurtlama gununu biliyorsan 10.gunden sonra yapılabilir ama ben adete 3 gun kala yaptim.
Hayirli olsun insallah katlanarak artar canim .
Canım 30a kadar normal korkma. Bizim 18 hoca bu gayet iyi dedi.Ya cnm bziimde kasım ayında %7 ye düşmüştü tüp bebek için tekrardan verdik bakcaz yükseldimi sizin kaç ay sonra 20 oldu korktum valla en son hngi ayda kaça düşmüşrü cnm
Sagol canim darisi herkese insallah ama tabi misliyle benimki gibi dusuk degil:)Canım çok sevdinim :)))
Sagol canim aminnnn insallaaahhhhTam yumurtlama gununu biliyorsan 10.gunden sonra yapılabilir ama ben adete 3 gun kala yaptim.
Hayirli olsun insallah katlanarak artar canim .
Yok canim sigara icmiyor ama kilo var maalesef.Sigara içiomu eşin cnm güya sigara içenlerin ki tekrarlıyormuş ilaç kullanmamanında etkisi olabilir tabi
Sadece sigara değil. Kötü beslenme radyasyon cep telefonu bile bunlar dolaylı DNA yı etkiliyor hatta ısı bile. Size tavsiyem antioksidanları bırakmayın. Ve içinde l sistein glutatyon c a e selenyum q10 olan vitaminleri kullanın miktarlarını kendiniz ayarlayın.Sigara içiomu eşin cnm güya sigara içenlerin ki tekrarlıyormuş ilaç kullanmamanında etkisi olabilir tabi
Evet 0 morfolojiyi unutmustum bayagidir :))_kunfeyekun_ kuzum sen 0 morfolojiye mi hamile kaldın :) maaşallah.
Diğer değerlerin çok güzelmiş nazar değmesin inşallah. Senin azına o kadar çok sevindim ki anlatamam.
Kızlarrrrr topiğimizde sanki herkes yavaş yavaş hamile mi kalıyor ne!!!
Sanki sıra bizlere geliyor.
Mart ayı uğurlu geldi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)Evet 0 morfolojiyi unutmustum bayagidir :))
Ama ilk kez gen artta bu kadar dusuk cikmisti. Burdaki ozel hastanede sperm morfolojisi normal diyor yuzdesini vermemis ama.
Ayyyy kuzumm insallahhh hepimiz hayirlisiyla saglicakla hamilelikler yasariz. Bahar aylari bereket ayidir. Doga gibi insan vucudu da yenilenir. Insallah bu bahar hepimize ugur getirsjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?