Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir de subat bereketli bir aydi sanirim 3 arkadasim 1 kuzenim dogum yapti ve hepsinden dogum sirasinda dua aldim :)
Bakalim dualari sonuca varacak mi :))
Recep ayı dua ayıymış dualarda buluşalım inşallah.
Benim bir akrabam 6 yıl hamilenkalamadı şimdi duyduğuma göre 2.ye hamileymiş. :)

En son yapılan test de sayı ve hız neydi canım.
Kaan hoca klomen veya iğne vermişmiydi hasar için..

Canim bu gen artta yapilan. Burdaki ozel hastanede yaptirdigimizi ekleyemiyorhm ama sayi 28 milyon, hiz hiperkinetik %30 diyor akinteik %30 sanirim bunlar ileri hizli ve hareketsiz

Ya cnm bziimde kasım ayında %7 ye düşmüştü tüp bebek için tekrardan verdik bakcaz yükseldimi sizin kaç ay sonra 20 oldu korktum valla en son hngi ayda kaça düşmüşrü cnm

Ya cnm bziimde kasım ayında %7 ye düşmüştü tüp bebek için tekrardan verdik bakcaz yükseldimi sizin kaç ay sonra 20 oldu korktum valla en son hngi ayda kaça düşmüşrü cnm
Canim sizinle ayniydi hemen hemen. Kasimdaki testte 13e dusmustu bizim. Ocak sonunda yeniden 20 olmus

Kızlar erken gebelik testi ne kadar erken yapılabilir. Mesela 4gün önce battan olur mu
Tam yumurtlama gununu biliyorsan 10.gunden sonra yapılabilir ama ben adete 3 gun kala yaptim.
19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Hayirli olsun insallah katlanarak artar canim .

Canım çok sevdinim :)))
Sagol canim darisi herkese insallah ama tabi misliyle benimki gibi dusuk degil:)

Tam yumurtlama gununu biliyorsan 10.gunden sonra yapılabilir ama ben adete 3 gun kala yaptim.

Hayirli olsun insallah katlanarak artar canim .
Sagol canim aminnnn insallaaahhhh

Sigara içiomu eşin cnm güya sigara içenlerin ki tekrarlıyormuş ilaç kullanmamanında etkisi olabilir tabi
Yok canim sigara icmiyor ama kilo var maalesef.
Bir de stresli isi maalesef

Sigara içiomu eşin cnm güya sigara içenlerin ki tekrarlıyormuş ilaç kullanmamanında etkisi olabilir tabi
Sadece sigara değil. Kötü beslenme radyasyon cep telefonu bile bunlar dolaylı DNA yı etkiliyor hatta ısı bile. Size tavsiyem antioksidanları bırakmayın. Ve içinde l sistein glutatyon c a e selenyum q10 olan vitaminleri kullanın miktarlarını kendiniz ayarlayın.
Soru bana gelmedi ama cvp vermek istedim. :)
Ros yükselirse her zaman DNA nın yükselme riski var.
Hatta gün aşırı Yada hafta da 2 kez nac600 kullanın.

Evet 0 morfolojiyi unutmustum bayagidir :))
Ama ilk kez gen artta bu kadar dusuk cikmisti. Burdaki ozel hastanede sperm morfolojisi normal diyor yuzdesini vermemis ama.
Ayyyy kuzumm insallahhh hepimiz hayirlisiyla saglicakla hamilelikler yasariz. Bahar aylari bereket ayidir. Doga gibi insan vucudu da yenilenir. Insallah bu bahar hepimize ugur getirsjn

Kızlarrr ya ben çok sıkıldım beklemekten
Okullar bitse de hemen tüp bebeğe başlasam. Hayatımda yenilik istiyorum. Arkadaş gurubumdaki tüm kızlar Bebişleri oldu benimde oldun istiyorum biran önce. Adet olunca da çok üzülüyorum ilk düşüğün üzerinden 18 ay geçmişti. Bu düşüğümde üzerinden bir yıl yıl geçsin istemiyorum. İnş evlatlarımız hemen gelir

Mart ayı uğurlu geldi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…