- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Insallah canim benim sizinki daha guzel degerler olsun insallaahhhhhMart ayı uğurlu geldi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah :)
Kuzumm seni oyle iyi anliyorum ki.Kızlarrr ya ben çok sıkıldım beklemekten
Okullar bitse de hemen tüp bebeğe başlasam. Hayatımda yenilik istiyorum. Arkadaş gurubumdaki tüm kızlar Bebişleri oldu benimde oldun istiyorum biran önce. Adet olunca da çok üzülüyorumilk düşüğün üzerinden 18 ay geçmişti. Bu düşüğümde üzerinden bir yıl yıl geçsin istemiyorum. İnş evlatlarımız hemen gelir
Canim yuzde 46 si sekilsiz 15 i kucuk kafali 14 u buyuk kafali 8 i de yassi kafali eger bunlari sorduysan. Bakalim simdi promen k kullaniyor. Ne olacak 15 gun sonra gidicez bakalim ne olmus gorcez canim. Diger saglam olanlarinda sagliksiz olma ihtimali varmis. Anca dna sina baktirarak ogrenebilirz. Yuzde 2 normal yolla olma ihtimali fusuk ama duzelebilir diyor bazi doktorlar bazilari duzelemez diyor. Doktorlarin bazilarida senin gibi soledi bakalim kuzum.Morfoloji %2 kötü değil korkmayın. Bence yükselme şansı var. Spermlerde ki anormallik ne kadar yüksek bilmiyorum fakat hiçbirşey kullanmadan 2 çıktıysa takviye aldıkça yükselebilir.
Dna hasarı düzen lab 150/250 arası birşeydi tam fiyat veremiyorum ama daha yüksek değil.
Sperm anormallikleri de kötü değil mesela küçük başlı sperm yumurtayı dölleyebilir yeterki sağlıklı ve hızı iyi olsun. Sizde hız kaç?Canim yuzde 46 si sekilsiz 15 i kucuk kafali 14 u buyuk kafali 8 i de yassi kafali eger bunlari sorduysan. Bakalim simdi promen k kullaniyor. Ne olacak 15 gun sonra gidicez bakalim ne olmus gorcez canim. Diger saglam olanlarinda sagliksiz olma ihtimali varmis. Anca dna sina baktirarak ogrenebilirz. Yuzde 2 normal yolla olma ihtimali fusuk ama duzelebilir diyor bazi doktorlar bazilari duzelemez diyor. Doktorlarin bazilarida senin gibi soledi bakalim kuzum.
Canim 7ye dusmus ilaca brslenmeye dikkat ettiyse korkma yukselmemistir insallah.Saol cnm dua edin yükselmesin sonuç gelince atcam zaten
Çok teşekkür ederim cnm bu zamana kadar l carnitin l arjinin maca demirdikeni epimedium q10 herşey kullandı eşim midem delincek yeter artık diyoduSadece sigara değil. Kötü beslenme radyasyon cep telefonu bile bunlar dolaylı DNA yı etkiliyor hatta ısı bile. Size tavsiyem antioksidanları bırakmayın. Ve içinde l sistein glutatyon c a e selenyum q10 olan vitaminleri kullanın miktarlarını kendiniz ayarlayın.
Soru bana gelmedi ama cvp vermek istedim. :)
Ros yükselirse her zaman DNA nın yükselme riski var.
Hatta gün aşırı Yada hafta da 2 kez nac600 kullanın.
İnşallah cnmCanim 7ye dusmus ilaca brslenmeye dikkat ettiyse korkma yukselmemistir insallah.
Ne güzel haber. Gözün aydın canım. İnşallah katlanarak devam eder. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin19 cikmis sonucum. Adet gunume gore dusuk ama cok sukur buna da. Insallah katlanmasini takip edecegim insallah artar
Sagol canim Allah razi olsun darisi hepinizin basina insallaahhhNe güzel haber. Gözün aydın canım. İnşallah katlanarak devam eder. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzumm seni oyle iyi anliyorum ki.
Zumrede 4 bayandik 2 si dogum izninde. Biri hamile ki gorusmuyorum kendisiyle benim icin anneligi ne bilir ki demis(. Okulda tek basima oturup duruyorum. Ogretmenler odasina insem ora da hamile dolu.
Tek tesellim biran once tayin olup defolup gitmek.
Bu arada spora mi yazilsan sen de. Bu ay bana iyi geldi kafami mesgul ettim.
Kapaliyim ben de ama bayanlara ozel gunler vardi o saatlerde gittim stres attim. Urfada da vardir kesin
En son değerleriniz kaçtı?Çok teşekkür ederim cnm bu zamana kadar l carnitin l arjinin maca demirdikeni epimedium q10 herşey kullandı eşim midem delincek yeter artık diyoduen son doktora tip bebek deneyecegiz demeden yani şubat ayında artk ımply kullanın dedi bizde 1 ay kullandık sonra hocaya tüp bebek düşündügümüzü söyledim hasar tekrarlamasın die günde 1 emodeks alın demiş ama eşim şuan günde 2 tane içiyor başka takviye almıyor evde promen k var proxedplus var ama bunları içmiyor dna düşük çıkarsa bi promen k birde empdeks içecek yani kaşımdan beri birsürü antioksidan kullandı eşim dedigin gibi telefon elinden düşmez sürekli oyun oynar günde 2 tane sigara içer kilosuda var bakalım sonuç neolacak
Yapabiliyorsan cok guzel.Cnm eve koşu bandı aldık hergün spor yapıyorum. Arabamız yok spor salonları da çok uzak git gel yapmak istemedim. Evde yapıyorum çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inş
Yapabiliyorsan cok guzel.
Ben de bir heves aldim suan tozlu tozlu dikmisim duruyor :))
Ins hamisligin kesinlesir bizlere de umut olursn canm. Bazen atanamadigima seviniyorum insanlr cok dusuncesiz olduKuzumm seni oyle iyi anliyorum ki.
Zumrede 4 bayandik 2 si dogum izninde. Biri hamile ki gorusmuyorum kendisiyle benim icin anneligi ne bilir ki demis(. Okulda tek basima oturup duruyorum. Ogretmenler odasina insem ora da hamile dolu.
Tek tesellim biran once tayin olup defolup gitmek.
Bu arada spora mi yazilsan sen de. Bu ay bana iyi geldi kafami mesgul ettim.
Kapaliyim ben de ama bayanlara ozel gunler vardi o saatlerde gittim stres attim. Urfada da vardir kesin
Insallah canim. Kuran biliyor musun? Zamanin da oluyor kuran ogrenebilirsin. Veya resim falan yapabilirsin evde kendi kendine yada orgu kanevce tarzi :))Ya yemek yemeyi çok seviyorum kilo almamak için spor yapıyorum ama yemeği kesmedim. Yapıyorum ya. Ama birşeylerle uğraşmak iyi gelecek ne yapsam bilmiyorum aslında kendimi de veremiyorum hiçbirşeye kafam hep çocuk konusunda. İnş son bulur bu stresimiz.
Insallahh canim Allah razi olsun.Ins hamisligin kesinlesir bizlere de umut olursn canm. Bazen atanamadigima seviniyorum insanlr cok dusuncesiz oldu
Çok iyiymiş baya düşmüş. Sayıda ve hızda artış oldu mu? Onlar ne durumda..Martta %65 di kasımda %7 ye düşttü ignelerle düşürdük çok zor düştü en son 7 ydi cnm
Insss hepizin gonlunden gecen butun hayirli dualari kabul olsnInsallah canim. Kuran biliyor musun? Zamanin da oluyor kuran ogrenebilirsin. Veya resim falan yapabilirsin evde kendi kendine yada orgu kanevce tarzi :))
Insallahh canim Allah razi olsun.
Zamanla ogreniyorsun canim canini yakan insanlarda uzak durabilmeyi. Insallah hem bebisin hem ataman olur en kisa surede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?