Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzumm seni oyle iyi anliyorum ki.
Zumrede 4 bayandik 2 si dogum izninde. Biri hamile ki gorusmuyorum kendisiyle benim icin anneligi ne bilir ki demis (. Okulda tek basima oturup duruyorum. Ogretmenler odasina insem ora da hamile dolu.
Tek tesellim biran once tayin olup defolup gitmek.
Bu arada spora mi yazilsan sen de. Bu ay bana iyi geldi kafami mesgul ettim.
Kapaliyim ben de ama bayanlara ozel gunler vardi o saatlerde gittim stres attim. Urfada da vardir kesin

Canim yuzde 46 si sekilsiz 15 i kucuk kafali 14 u buyuk kafali 8 i de yassi kafali eger bunlari sorduysan. Bakalim simdi promen k kullaniyor. Ne olacak 15 gun sonra gidicez bakalim ne olmus gorcez canim. Diger saglam olanlarinda sagliksiz olma ihtimali varmis. Anca dna sina baktirarak ogrenebilirz. Yuzde 2 normal yolla olma ihtimali fusuk ama duzelebilir diyor bazi doktorlar bazilari duzelemez diyor. Doktorlarin bazilarida senin gibi soledi bakalim kuzum.

Sperm anormallikleri de kötü değil mesela küçük başlı sperm yumurtayı dölleyebilir yeterki sağlıklı ve hızı iyi olsun. Sizde hız kaç?
Zaten bir gebeliğiniz oluşmuş yani olabiliyor. Benim eşiminde morfoloji 2 ama hız çok düşük.

Çok teşekkür ederim cnm bu zamana kadar l carnitin l arjinin maca demirdikeni epimedium q10 herşey kullandı eşim midem delincek yeter artık diyodu en son doktora tip bebek deneyecegiz demeden yani şubat ayında artk ımply kullanın dedi bizde 1 ay kullandık sonra hocaya tüp bebek düşündügümüzü söyledim hasar tekrarlamasın die günde 1 emodeks alın demiş ama eşim şuan günde 2 tane içiyor başka takviye almıyor evde promen k var proxedplus var ama bunları içmiyor dna düşük çıkarsa bi promen k birde empdeks içecek yani kaşımdan beri birsürü antioksidan kullandı eşim dedigin gibi telefon elinden düşmez sürekli oyun oynar günde 2 tane sigara içer kilosuda var bakalım sonuç neolacak

Cnm eve koşu bandı aldık hergün spor yapıyorum. Arabamız yok spor salonları da çok uzak git gel yapmak istemedim. Evde yapıyorum çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inş

En son değerleriniz kaçtı?
Bence yükselmemiştir.

Cnm eve koşu bandı aldık hergün spor yapıyorum. Arabamız yok spor salonları da çok uzak git gel yapmak istemedim. Evde yapıyorum çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin inş
Yapabiliyorsan cok guzel.
Ben de bir heves aldim suan tozlu tozlu dikmisim duruyor :))

Yapabiliyorsan cok guzel.
Ben de bir heves aldim suan tozlu tozlu dikmisim duruyor :))

Ya yemek yemeyi çok seviyorum kilo almamak için spor yapıyorum ama yemeği kesmedim. Yapıyorum ya. Ama birşeylerle uğraşmak iyi gelecek ne yapsam bilmiyorum aslında kendimi de veremiyorum hiçbirşeye kafam hep çocuk konusunda. İnş son bulur bu stresimiz.

Ins hamisligin kesinlesir bizlere de umut olursn canm. Bazen atanamadigima seviniyorum insanlr cok dusuncesiz oldu

Insallah canim. Kuran biliyor musun? Zamanin da oluyor kuran ogrenebilirsin. Veya resim falan yapabilirsin evde kendi kendine yada orgu kanevce tarzi :))
Ins hamisligin kesinlesir bizlere de umut olursn canm. Bazen atanamadigima seviniyorum insanlr cok dusuncesiz oldu
Insallahh canim Allah razi olsun.
Zamanla ogreniyorsun canim canini yakan insanlarda uzak durabilmeyi. Insallah hem bebisin hem ataman olur en kisa surede

Insss hepizin gonlunden gecen butun hayirli dualari kabul olsn

Saklicennet bi sey soracktm konunuzu da boluyrm ama k. Bakma varikosel olan birin de dna hasari olma ihtimali yuksek mi yada bagimsiz mi bu ikisi ya da tetikliyor mi bem de baktrmk istyrm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…