- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Saklicennet bi sey soracktm konunuzu da boluyrm ama k. Bakma varikosel olan birin de dna hasari olma ihtimali yuksek mi yada bagimsiz mi bu ikisi ya da tetikliyor mi bem de baktrmk istyrm da
Arikosel tetikliyor aslında varikosel değil ısı tetikliyor. Varikosel ısıyı yükselttiği için olabilir.Saklicennet bi sey soracktm konunuzu da boluyrm ama k. Bakma varikosel olan birin de dna hasari olma ihtimali yuksek mi yada bagimsiz mi bu ikisi ya da tetikliyor mi bem de baktrmk istyrm da
Canim naptiniz dondunuz mu istanbula siz?Arikosel tetikliyor aslında varikosel değil ısı tetikliyor. Varikosel ısıyı yükselttiği için olabilir.
Bizde varikosel var ama DNA hasarı Yok fakat oksidatif stres çok Yüksek. Bence baktırın.
Yok canım yarın inşallah. Bu gün kopamadım buradan bir ara bulunca hemen yazıyorum. Bir de yemek yemeye dışarıya yöresel tatlar tatmak için giderken araba da hep yazıyorum. Eşimde artık birşey demiyor.Canim naptiniz dondunuz mu istanbula siz?
Iyi gelmistir 2-3 gun de olsa degisiklik
zeynepppppppp kuzum yazdıklarını okuyorum ama diyecek birşey bulamıyorum. Orada bu işler nasıl oluyor sana ne gibi yükler yükleniyor. Genel anlamda misyonları ne oluyor hiç bilmiyorum.
Çok uğraşıyoruz savaşıyoruz ama kendimizi tatmin etmek adına çocuk getirmemeliyiz dünyaya...
Ben de çocuk yaptım bekleyemedim çok güzel bir duygu senin Canından sana ait falan filan o kadar saçma ki... 1- çocuğu biz yapmıyoruz. 2-maalesef bize ait değil. Onlar Allah’ın emaneti bizim görevimiz onları eğitmek ve ilim öğretmek. Nasıl bizler eşlerimize Allah’ın emanetleriysek çocuklarımız da bize emanet bir gün gelecek bizler yuvalarımızdan nasıl ayrıldıysak onlarda ayrılacak bize sevgileri kalacak Eğer eğitimlerini verebildiysek amel defterimiz ölsek bile onlar sayasinde açık kalacak ve öğrettiğimiz şeyler nesillere aktarılacak. Çocukların dünyaya gelmesi bir heves bir zevk olmamalı yüzeysel düşünülmemeli.
İnsanlar bizim üstümüze çok geliyor biliyorum. Senin Canını acıtıyorlar. Eğer sende bir yumurta eşinde 1 sperm varsa bu çocuk allah izin verince gelecek yuvanıza. Bence sen insanlardan ayrıştığın için bu olaylara at gözlüğüyle bakmadığın derin düşündüğün için mutlu olmalısın..
İnsanlar bana çok tuhaf bakıyorlar farklı algılıyorlar kendileri dünyayı keşfetmiş mutluluğun formülünü bulmuş gibiler dünya onlara göre bir takım üçgenler etrafında dönüyor. Ben karşı çıktığımda ukela oluyorum. Fakat bu işler olayları çözmekle alakalı. Şuan tekim ama mutluyum. Doğru yolda olan kim bilmiyorum ama beyin olarak ayrıştığım için çok mutluyum. Eşim benim en büyük hazinem Rabbim ona sağlık versin bebeğimiz de er yada geç gelecek inanıyorum. Vakit çok önemli değil. Arada bir çok düştüğüm zamanlar oluyordu ama atlattım sanki. Bunuda kendimi bulmak için Okuduklarıma bir takım kişilerden dinlediklerime borçluyum. Şanslı olduğumu düşünüyorum. Sana da bunları tavsiye edebilirim arkadaşım sende şanslı kişilerdensin...
Sayı toplam 120 milyon mlde 30 mlyon hareket %47 ama ileri hareket %4 yerinde hareket %18 morfoloji 5Çok iyiymiş baya düşmüş. Sayıda ve hızda artış oldu mu? Onlar ne durumda..
Insan tatilde bile kopamiyor degil mi burdan :)))Yok canım yarın inşallah. Bu gün kopamadım buradan bir ara bulunca hemen yazıyorum. Bir de yemek yemeye dışarıya yöresel tatlar tatmak için giderken araba da hep yazıyorum. Eşimde artık birşey demiyor.yemek aralarında arabada falan yazıyorum.
Canim egitim camiasi kadar bos, gereksiz muhabbetler yapan baska bir grup yok.Cnm durum şuki;
1. Ben güneydoğuda doğurganlığın en çok olduğu yerdeyim ve herkes çatır çatır doğurup ve haşa bunu kendi becerileriymiş gibi sanması. Kendilerini seçilmiş bizi de lanetlenmiş gibi görmesi.....
2. Ailelerimizin eşiminde benimde çok çocuklu olması. Annemin 10 çocuğu, kaynanamın 13 çocuğu olmuş. Ve onlarda aynı mentalitedeler. Çünkü hep doğurmuşlar hep rabbim vermiş yumurtlama ne zaman , sperm ne, hız, hareket vs bilmiyorlar. Eşinle ayda bir birliktelik yaşamışsan doğurmalısın kafasındalar...
3. Okuldaki öğretmen arkadaşlarda hep güneydoğulular veya hiç böyle bi sıkıntı yaşamamışlar. Hep olmuş. Ve gerçekten cahiller.
Bu kişilerin bi ortamda eşlerini kendilerini gebeliklerini çocuklarını ballandıra ballandıra anlatması ister istemez sende eksiklik hissettiriyor. Her daim çocuk konuşulması çok yıpratıcı oluyor. Bi insan hangi konuda eksikse ev olsun araba olsun sağlık olsun çocuk olsun bu konunun çok dile getirilmesi sende baskıya gerginliğe neden oluyor. Yeri geliyor bunu ablan yapıyor ya en yakının herşeyimi bilen kişi. Artık yadırgamıyorum insanlar böyle deyip geçiyorum. Ben genelde çok detaycıyımdır Başak burcuyum ve sağlık çocuk vs her konuda konuşurken çok düşünür öyle konuşurum. Kimseyi kırmamak adına elimden gelen herşeyi yaparım ama bunu karşıdan görmeyince çekiyorum kendimi. Evimde küçük dünyamda eşimle kitaplarımla işimle öğrencilerle ve de sizinle mutlu oluyorum. Kaynanama bile gitmiyorum aynı şehirde oturmama rağmen. Çünkü gerçekten insanlar yoruyor beni. Bunun gelini hamile, şunun kızı doğurmuş, vs duymak istemiyorum. Kaynanam iyi biridir ama çok istiyor torunu olmasını ama olmayınca üzülüyor bunuda bana yansıtıyor eşim bile beni götürmek istemiyor. Rabbim büyük imtihan dünyası. Herşeyin hayırlısı olsun.
Bence siz oradan uzaklaşmalısınız. İnşallah güzel bir yere gidersiniz. Benim de annem çok istiyor bir tane çoçuğun olduğunu göreyim diyor. Bilmiyor olmadığını inşallah bir gün onuda görürler.ben genelde problemlerimi dışarıya yansıtmıyorum zamanı gelince diyorum geçiyorum. Boş konuşmalara tahammülüm Yok ev ve çocuk onlar bunlar saçma sapan konular boş insanlar hiç biri umurumda değil. İnşallah sizde uzaklaşırsınız.Cnm durum şuki;
1. Ben güneydoğuda doğurganlığın en çok olduğu yerdeyim ve herkes çatır çatır doğurup ve haşa bunu kendi becerileriymiş gibi sanması. Kendilerini seçilmiş bizi de lanetlenmiş gibi görmesi.....
2. Ailelerimizin eşiminde benimde çok çocuklu olması. Annemin 10 çocuğu, kaynanamın 13 çocuğu olmuş. Ve onlarda aynı mentalitedeler. Çünkü hep doğurmuşlar hep rabbim vermiş yumurtlama ne zaman , sperm ne, hız, hareket vs bilmiyorlar. Eşinle ayda bir birliktelik yaşamışsan doğurmalısın kafasındalar...
3. Okuldaki öğretmen arkadaşlarda hep güneydoğulular veya hiç böyle bi sıkıntı yaşamamışlar. Hep olmuş. Ve gerçekten cahiller.
Bu kişilerin bi ortamda eşlerini kendilerini gebeliklerini çocuklarını ballandıra ballandıra anlatması ister istemez sende eksiklik hissettiriyor. Her daim çocuk konuşulması çok yıpratıcı oluyor. Bi insan hangi konuda eksikse ev olsun araba olsun sağlık olsun çocuk olsun bu konunun çok dile getirilmesi sende baskıya gerginliğe neden oluyor. Yeri geliyor bunu ablan yapıyor ya en yakının herşeyimi bilen kişi. Artık yadırgamıyorum insanlar böyle deyip geçiyorum. Ben genelde çok detaycıyımdır Başak burcuyum ve sağlık çocuk vs her konuda konuşurken çok düşünür öyle konuşurum. Kimseyi kırmamak adına elimden gelen herşeyi yaparım ama bunu karşıdan görmeyince çekiyorum kendimi. Evimde küçük dünyamda eşimle kitaplarımla işimle öğrencilerle ve de sizinle mutlu oluyorum. Kaynanama bile gitmiyorum aynı şehirde oturmama rağmen. Çünkü gerçekten insanlar yoruyor beni. Bunun gelini hamile, şunun kızı doğurmuş, vs duymak istemiyorum. Kaynanam iyi biridir ama çok istiyor torunu olmasını ama olmayınca üzülüyor bunuda bana yansıtıyor eşim bile beni götürmek istemiyor. Rabbim büyük imtihan dünyası. Herşeyin hayırlısı olsun.
Değerleriniz çok iyi maaşallah bı değerler yükselmiş hali sanırım. İnşallah yakın da alırız hamile haberini.Sayı toplam 120 milyon mlde 30 mlyon hareket %47 ama ileri hareket %4 yerinde hareket %18 morfoloji 5
Evet cnm bunlar geçen ayki sonuçlar nisanda tüp yaptırcaz zaten beklemenin faydası yok kaan hocada nisana kdar olmazsa tüp yapabilrisiniz demiştiDeğerleriniz çok iyi maaşallah bı değerler yükselmiş hali sanırım. İnşallah yakın da alırız hamile haberini.
Cnm ayrıca ben çok büyük konuştum taa evlenmeden önce asla tüp bebek falan yaptıramam diodum sonra evlendim Allah beni büyük konuştugum konuyla sınadı resmen 5 yıldır hiç gebe kalamadım ta ki geçen yaza kadar asla yaptıramam diodum korkuorum çünkü büyük konuşma sebebimde bu tabi rabbimde çıkardı karşıma bu sorunu ve büüyük konuştum konuştuğumuda yaşamadan ölmeyecegim kızlar giç bi zaman büyük konuşmayın ve artk korkularımı yenmek zorundayım rabbim yardım eder inşallahDeğerleriniz çok iyi maaşallah bı değerler yükselmiş hali sanırım. İnşallah yakın da alırız hamile haberini.
Bu yüzden bol bol tövbe etmek lazım. Bende büyük konuşuyordum baba tarafımda bebeği olmayan insanlar vardı bende bu kadar var bana denk gelmez herhalde diyordum. Anne tarafımda da hiç Yok acaba ben mi olacağım diyordum. Resmen kötüyü çağırdım.Cnm ayrıca ben çok büyük konuştum taa evlenmeden önce asla tüp bebek falan yaptıramam diodum sonra evlendim Allah beni büyük konuştugum konuyla sınadı resmen 5 yıldır hiç gebe kalamadım ta ki geçen yaza kadar asla yaptıramam diodum korkuorum çünkü büyük konuşma sebebimde bu tabi rabbimde çıkardı karşıma bu sorunu ve büüyük konuştum konuştuğumuda yaşamadan ölmeyecegim kızlar giç bi zaman büyük konuşmayın ve artk korkularımı yenmek zorundayım rabbim yardım eder inşallah
Bence siz oradan uzaklaşmalısınız. İnşallah güzel bir yere gidersiniz. Benim de annem çok istiyor bir tane çoçuğun olduğunu göreyim diyor. Bilmiyor olmadığını inşallah bir gün onuda görürler.ben genelde problemlerimi dışarıya yansıtmıyorum zamanı gelince diyorum geçiyorum. Boş konuşmalara tahammülüm Yok ev ve çocuk onlar bunlar saçma sapan konular boş insanlar hiç biri umurumda değil. İnşallah sizde uzaklaşırsınız.
Aynen cnm malesef büyük konuşmamak lazımmışBu yüzden bol bol tövbe etmek lazım. Bende büyük konuşuyordum baba tarafımda bebeği olmayan insanlar vardı bende bu kadar var bana denk gelmez herhalde diyordum. Anne tarafımda da hiç Yok acaba ben mi olacağım diyordum. Resmen kötüyü çağırdım.
Tesekkur edrim yorumun icin sntioksidan vitamin olark ne kulnnrsk iyi gelr peki birde doktora gtmeden kullnsk sknti olr muSaklicennet sormuşsun ama ben cevaplayayim benim esimde varikosel ameliyatı oldu sayı arttı ama meğer DNA hasarı varmış %54dustu çok şükür bence baktirin aklınızda kalmasın.getci antioksidan vitamin kullaniyorsaniz onlar hasarida düşürüyor
zeynepppppppp canım bu arada Kaan hoca prolaktin erkeklerde 50ye kadar normal dedi. :)
Bir de incir verin zeytinyağında bekletmeye gerek Yok yemeklerden sonra yesin dedi. Ne yapsam bilemedim.
Konya'ya gelTayin istiycez bu sene inşşşşş. Ortam değişikliği şart zaten. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?