- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Aslında bu konularda en bilgilimiz maşallahTesekkur edrim yorumun icin sntioksidan vitamin olark ne kulnnrsk iyi gelr peki birde doktora gtmeden kullnsk sknti olr mu
Konya'ya gel
Sadece size patavatsizlik yapmıyorlar emin olun .Kandilde liseden bir arkadasim (su an avukat) mesaj atmis .Ben de cevaben nasilsin filan yazdim .Yazmaz olaydim .Demis ki iyiyim siz hala 2 kisi misiniz ya evleneli cok oldu .Ben de biz coktandir 3 kisiyiz yazdim aa cocugun var da dogdu mu diyor .Dalgaya vurdum. Ben de su kadar haftalik hamileyim yazmis .Yani sirf kendi hamile oldugunu gözüme sokmak icin bana gebelik yoklaması yapiyor .Kendimi zor tuttum bu soru tarzin cok kirdi diyecektim .Sonra uğraşmak istemedim .Beni bile o kadar sinir etti ki irdelemesi .Okumus insansin sen isteyince olmaz cocuk Allah verince olur .Bunu kavrayamadiysan bana degil sana yazik.
Amin canim .Konya ya cok yakin ilceleri var ben 2 sene git gel yaptim yarim saatlik mesafe .Yol düz araban varsa cok guzel alternatif.Cnm 85 puanla Konya gelmez kibu aslında okumuşlukla alakalı bir durum değil kişilik meselesi. Empati yeteneğinden mahrum insanlar. Rabbim ıslah etsin
Rapor alinca ogreniyorlar demi ? Gecen yil kimyasal gecirmistim .Dr a dedim acik acik yazma gidip yazmis teshiseKızlar tüp bebek sürecinde işyerindekilerden nasıl saklıyorsunuz? Gerçi benim iş arladaşlarım hep biliyor. Bu sefer tüp bebek sürecinde pek konuşmak istemiyorum. Yoksa beni gören herkes bu konuyu açıyor, sıkılıyorum ben de. Arkadaşlarım çok iyiler ama her fırsatta beraber bir şey yerken sen bundan ye sen bebek yapacaksın sen çok ye, Allah ikizler üçüzler versin, her gün bu muhabbet oluyor.Sonra sonuç olumsuz olursa falan bunları konuşmak daha yorucu oluyor.
Bakalım cnm tercih zamanı düşünelim biz Konya ilçelerini.Amin canim .Konya ya cok yakin ilceleri var ben 2 sene git gel yaptim yarim saatlik mesafe .Yol düz araban varsa cok guzel alternatif.
Sayyi 55 milyn morfoloji 4 bi vitamin kullnryz combi cortil icerigi baya iyi 2 aydir kulnrz dha hc baktrmadk snclara ben dna hasari varsa onun icn oneri istyrm bide doktorsz kulnnsk ne olur kiAslında bu konularda en bilgilimiz maşallahSaklicennet dir.promen k olabilir şuanda biz progeny m ve argimac kullanıyoruz mfsg tavsiye etmişti bende baya araştırdım.emodex te çok iyidir
Yani emodex ,promen k ,progeny m bunlardan birini kullanabilirsiniz .tabi değerleriniz de önemli sayinizi morfolojinizi yazın bende arkadaslarda yardımcı olurlar
Bence o vitamin hasarada iyi gelir yinede tabi baktirin aklınızda kalmasın basar var mı die.icetigi iyiyse gerek yok başka vitamine .atı sütü bal polen propolis karışımı kullanabilirsiniz, incir havuç ve ısırgan otu çayı kuruyemiş nohut yiyinSayyi 55 milyn morfoloji 4 bi vitamin kullnryz combi cortil icerigi baya iyi 2 aydir kulnrz dha hc baktrmadk snclara ben dna hasari varsa onun icn oneri istyrm bide doktorsz kulnnsk ne olur ki
Ins ole oluyordur. Bende keci boynuzu kuru bide çaksiri balla karistyrm smdilik dediklrini de bakcm sagolBence o vitamin hasarada iyi gelir yinede tabi baktirin aklınızda kalmasın basar var mı die.icetigi iyiyse gerek yok başka vitamine .atı sütü bal polen propolis karışımı kullanabilirsiniz, incir havuç ve ısırgan otu çayı kuruyemiş nohut yiyin
Combi fertil mi kullanıyorsunuz?Sayyi 55 milyn morfoloji 4 bi vitamin kullnryz combi cortil icerigi baya iyi 2 aydir kulnrz dha hc baktrmadk snclara ben dna hasari varsa onun icn oneri istyrm bide doktorsz kulnnsk ne olur ki
Evt canim onu kullanryz yanls yazmisim smdi arastrdm brz dna hasarini klomifen tedaviside dyor hasar icin bu nedir ki? Smdi bu ilaca da devm etmk istyrm bi ay da dha en azindn yannda dna hasari icin bi tane dha takviye olabllr 3 ay dolduktn snra test yaptrcgz 1 ay kaldi sen dha hasari icin net sunu ali dedigin bi antioksidan var mi .Combi fertil mi kullanıyorsunuz?
İçeriği zengin ama maalesef yetersiz.
L karnitini yeteri miktarda Yok. Antioksidan ve vitaminleri ekstra Dr sormadan alabilirsiniz. Zaten reçetesiz satılıyor. Benim size bir kaç tavsiyem olacak.
Kullandığınız vitaminde b vitaminleri çok az. Kompleks b vitamini alabilirsiniz içinde muhakkak inositol olsun spermin mitokondrisini tedavi etmede çok önemli. Solgarın var..
ACE selenyum ekleyebilirsiniz. Kullandığınız vitaminde bunlar da eksik. C ve e vitaminleri olmazsa olmazlardan güçlü antioksidanlar.
Omega 3 muhakkak alın. Ben omepayı tavsiye ederim q10 iyi bir antioksidandır.
Asetil sistein alın haftada en az 2/3 kere. Eczaneden nac 600 alabilirsiniz. Yan etkisi Yok en azından semende ros varsa önlem almış olursunuz.
Astaksantin çok iyi bir antioksidandır gerek duyulursa alabilirsiniz.
Hız probleminiz yoksa bunlar yeterli.
O zaman ya pycnogenol Yada astaksantin kullanın.Evt canim onu kullanryz yanls yazmisim smdi arastrdm brz dna hasarini klomifen tedaviside dyor hasar icin bu nedir ki? Smdi bu ilaca da devm etmk istyrm bi ay da dha en azindn yannda dna hasari icin bi tane dha takviye olabllr 3 ay dolduktn snra test yaptrcgz 1 ay kaldi sen dha hasari icin net sunu ali dedigin bi antioksidan var mi .
Canım arjinin karnitin q10 kullanıyoruz solgardan. Klomen ben impryl verdi hoca. Sabahları zeytinyağında incir yiyor. Akşamları keçiboynuzu özü. İşte hocanın dediği beslenme şekli. Şimdilik bunlar canım.SOlgar 3 lü ne canım. Arjinin karnitin mi?
Alın bence bal propolis arı sütü polen.
Kaan hoca bize trantal impryl ve sperra verdi. Henüz sperra gelmedi sipariş vermiştik. Ben bu sabah promen k içirdim gönderdim eşim günde iki defa argımac 1 tane trantal 1 tane e vitamini 1 tane impryl alacak. Hocanın verdikleri yanında ne kullanacağına ben karar veriyorum açıkçası. Birde Omega ve Q10 sipariş verdik onu kullandıracağım. Hocaya nac600 kullandırabilir miyim demiştim kullan demişti onuda alacağım.
Sen kullandıklarınızın isimlerini yazarmış mısın?
Hoca kimine klomen veriyor kimine vermiyor. Bize vermedi mesela hiç gerek Yok dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz? Bıraktırmadı mı?Canım arjinin karnitin q10 kullanıyoruz solgardan. Klomen ben impryl verdi hoca. Sabahları zeytinyağında incir yiyor. Akşamları keçiboynuzu özü. İşte hocanın dediği beslenme şekli. Şimdilik bunlar canım.
Bir aksilik olmazsa nisanda başlayacağız. Rapordan ziyade tüp bebek aşamasında 2 güne 1 kontrole gidiliyor, yumurta toplama, embriyo transferi falan hep izin almak gerekiyor. Birde ben gittiğimde yerimi bir arkadaşımın idare etmesi lazım.Rapor alinca ogreniyorlar demi ? Gecen yil kimyasal gecirmistim .Dr a dedim acik acik yazma gidip yazmis teshise
Soyleme canim seni stres yapmazlar en azindan .Ne zaman baslayacaktiniz ?
Şuan 1.5 Aydan fazla oldu sanırım. Devam edin demiş hafta içi mesaja cevap geldi. Nisa’n sonuna kadar devam edin sonra hasar testi yapıp gönderin bana demiş.Hoca kimine klomen veriyor kimine vermiyor. Bize vermedi mesela hiç gerek Yok dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz? Bıraktırmadı mı?
Cok sagol canm boyle faydali bilgiyi paylasan insanlr oldukca mutlu oluyoruz vakit kaybetmms olyrz ama bu yardmlrnn karsilgini alrsn ins dua ettm senn icinO zaman ya pycnogenol Yada astaksantin kullanın.
Allah razı olsun canım çok sağol.Cok sagol canm boyle faydali bilgiyi paylasan insanlr oldukca mutlu oluyoruz vakit kaybetmms olyrz ama bu yardmlrnn karsilgini alrsn ins dua ettm senn icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?