Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tesekkur edrim yorumun icin sntioksidan vitamin olark ne kulnnrsk iyi gelr peki birde doktora gtmeden kullnsk sknti olr mu
Aslında bu konularda en bilgilimiz maşallah Saklicennet dir.promen k olabilir şuanda biz progeny m ve argimac kullanıyoruz mfsg tavsiye etmişti bende baya araştırdım.emodex te çok iyidir
Yani emodex ,promen k ,progeny m bunlardan birini kullanabilirsiniz .tabi değerleriniz de önemli sayinizi morfolojinizi yazın bende arkadaslarda yardımcı olurlar

Cnm 85 puanla Konya gelmez ki bu aslında okumuşlukla alakalı bir durum değil kişilik meselesi. Empati yeteneğinden mahrum insanlar. Rabbim ıslah etsin

Cnm 85 puanla Konya gelmez ki bu aslında okumuşlukla alakalı bir durum değil kişilik meselesi. Empati yeteneğinden mahrum insanlar. Rabbim ıslah etsin
Amin canim .Konya ya cok yakin ilceleri var ben 2 sene git gel yaptim yarim saatlik mesafe .Yol düz araban varsa cok guzel alternatif.

Rapor alinca ogreniyorlar demi ? Gecen yil kimyasal gecirmistim .Dr a dedim acik acik yazma gidip yazmis teshise
Soyleme canim seni stres yapmazlar en azindan .Ne zaman baslayacaktiniz ?

Sayyi 55 milyn morfoloji 4 bi vitamin kullnryz combi cortil icerigi baya iyi 2 aydir kulnrz dha hc baktrmadk snclara ben dna hasari varsa onun icn oneri istyrm bide doktorsz kulnnsk ne olur ki

Sayyi 55 milyn morfoloji 4 bi vitamin kullnryz combi cortil icerigi baya iyi 2 aydir kulnrz dha hc baktrmadk snclara ben dna hasari varsa onun icn oneri istyrm bide doktorsz kulnnsk ne olur ki
Bence o vitamin hasarada iyi gelir yinede tabi baktirin aklınızda kalmasın basar var mı die.icetigi iyiyse gerek yok başka vitamine .atı sütü bal polen propolis karışımı kullanabilirsiniz, incir havuç ve ısırgan otu çayı kuruyemiş nohut yiyin

Ins ole oluyordur. Bende keci boynuzu kuru bide çaksiri balla karistyrm smdilik dediklrini de bakcm sagol

Combi fertil mi kullanıyorsunuz?
İçeriği zengin ama maalesef yetersiz.
L karnitini yeteri miktarda Yok. Antioksidan ve vitaminleri ekstra Dr sormadan alabilirsiniz. Zaten reçetesiz satılıyor. Benim size bir kaç tavsiyem olacak.
Kullandığınız vitaminde b vitaminleri çok az. Kompleks b vitamini alabilirsiniz içinde muhakkak inositol olsun spermin mitokondrisini tedavi etmede çok önemli. Solgarın var..
ACE selenyum ekleyebilirsiniz. Kullandığınız vitaminde bunlar da eksik. C ve e vitaminleri olmazsa olmazlardan güçlü antioksidanlar.
Omega 3 muhakkak alın. Ben omepayı tavsiye ederim q10 iyi bir antioksidandır.
Asetil sistein alın haftada en az 2/3 kere. Eczaneden nac 600 alabilirsiniz. Yan etkisi Yok en azından semende ros varsa önlem almış olursunuz.
Astaksantin çok iyi bir antioksidandır gerek duyulursa alabilirsiniz.
Hız probleminiz yoksa bunlar yeterli.

Evt canim onu kullanryz yanls yazmisim smdi arastrdm brz dna hasarini klomifen tedaviside dyor hasar icin bu nedir ki? Smdi bu ilaca da devm etmk istyrm bi ay da dha en azindn yannda dna hasari icin bi tane dha takviye olabllr 3 ay dolduktn snra test yaptrcgz 1 ay kaldi sen dha hasari icin net sunu ali dedigin bi antioksidan var mi .

O zaman ya pycnogenol Yada astaksantin kullanın.

Canım arjinin karnitin q10 kullanıyoruz solgardan. Klomen ben impryl verdi hoca. Sabahları zeytinyağında incir yiyor. Akşamları keçiboynuzu özü. İşte hocanın dediği beslenme şekli. Şimdilik bunlar canım.

Hoca kimine klomen veriyor kimine vermiyor. Bize vermedi mesela hiç gerek Yok dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz? Bıraktırmadı mı?

Rapor alinca ogreniyorlar demi ? Gecen yil kimyasal gecirmistim .Dr a dedim acik acik yazma gidip yazmis teshise
Soyleme canim seni stres yapmazlar en azindan .Ne zaman baslayacaktiniz ?
Bir aksilik olmazsa nisanda başlayacağız. Rapordan ziyade tüp bebek aşamasında 2 güne 1 kontrole gidiliyor, yumurta toplama, embriyo transferi falan hep izin almak gerekiyor. Birde ben gittiğimde yerimi bir arkadaşımın idare etmesi lazım.

Hoca kimine klomen veriyor kimine vermiyor. Bize vermedi mesela hiç gerek Yok dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz? Bıraktırmadı mı?
Şuan 1.5 Aydan fazla oldu sanırım. Devam edin demiş hafta içi mesaja cevap geldi. Nisa’n sonuna kadar devam edin sonra hasar testi yapıp gönderin bana demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…