Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bende kara kara onu düşünüyorum desem 2 nisanda kontrol e gideceğiz benim iş yerim anadolu yakasında hastane avrupa yakasında hadi bidaha ki ay başladık tedaviye diyelim ne diyeceğimi bilmiyorum benm yanımda 1 kişi var oda bayan ama eşim söyleme özel bi mesele de diyor. Süreklide kontrollere gideceğim nasıl olacak bu süreç bilmiyorm Rabbim yardm etsn

Biz 1 yıldır evliyiz. Hiç korunmadık. Ama gebelik de olmadı. Ben kadın doğuma gittim. Bir sıkıntı yok normalsin dedi. Eşin de sperm versin dedi. Sperm tahlilinde sayı 8 milyon. Hareket %70 çıktı. Morfoloj de %35 bozuk. Devlet hastanesine gittik. Doktor açıklama yapmadan ilaç kullanacasın olmazsa tüp bebek deyip kestirip attı eşime. Zaten içerde 1 dakka falan durabildik. Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum. Zaten eşimi zor ikna ediyorum doktora gitmeye.

Üniversitede bu işle ilgilenen bir hoca varmış sadece. Onu da pek tavsiye etmedi gidenler. Biraz sert davranıyormuş. Benim eşime öyle yaparsa ikinci sefer gitmez kesinlikle. Kaan hoca da dediğiniz gibi pahalıysa gitmemiz zor. Gaziantep'te oturan bildiği doktor olan varsa çok sevinirim.

Hareket düşük değil aslında direkt tüp bebek demeleride saçma olmuş devlet hastanesi zaten hiç ilgilenmiyor maalesef

Ne rahatsızlığı. :)
Argımac varsa onuda akşamları günde 1 tane verebilirsin. Bir de multivitamin al çünki a, c, e, selenyum bunlarda önemli.
Kaan hoca size trantal vermedi mi?
Yok ama alırım argimac. Vermedi canım ya çok eksik geliyor bana bunlar.

diş tedavisi falan diyebilirsin, öyle tedavilerde sık sık gitmek gerekiyor ya. Benimkiler önceden bildiği için diş olmadığını anlarlar.

sperm sayınız kaç? Ben size yapım veya yapmayın diyemem ama ben aşılama yaptırmazdım. Tüp bebek taptırmak bana daha mantıklı geliyor. Sizin değerleriniz kötü görünmedi bana.. sperm ve hız varsa her zaman normal çocuk olma şansı vardır. Hızınızda ileri hız 30 ise bence güzel. Size tavsiyem muhakkak vitamin alın. Sizin yerinizde olsam bir tane çoklu multivitamin alırım. Yanına 200lük e vitamini l arjinin l karnitin ve omepa(Omega ve q10)
En azından spermleri beslemiş ve tüp bebeğe hazırlanmış olursunuz. En az eşin ve kendin için 6 ay bir dönem oluşturun acele etmeyin. Bunlar benim önerilerim.

Sen eşine keçiboynuzu kürü yap. %70in kaçı ileri haraketli bilmiyorum ama sayı sadece düşük geldi bana. Kürü incir ve keçiboynuzu muhakkak dene.

31milyon sperm sayisi. iyi diyor doktorlar. Promen k kullaniyor keci boynuzu ozu soguk sıkm iciyor ve b 12 takviye kullaniyor. Ama bu solediklerinide sorucam doktora evet banada tup daha mantikli geliyor. Asilama da yuzde 25 tup de yuzde 65 ihtimal dedi doktor. Esim promen k bitsin bir sipermiyogram daha yaptiricak. Sonra gelismelere gore dna hasarina baktiralim dedik. Sonrada nasipse tup. Bende inofolik combi kullaniyorum. Canim saol tavsiyelerin icin. Hemen danisicam doktoruma bakalim yazsin birseyler daha.

moonlovers Nasilsin cnm? Opudan sonra agrin oldumu kendini nasil hissediyorsun, hareket ediyormusun? Beslenmene bakiyormusun? Stres varmi?
İlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacak

Umarım takviye veren hekimlerle karşılaşırsın. Bir çok hekim bu tarz takviyelerle spermlerin iyileştiğini düşünmüyorlar fakat ben bu konuda yabancı olsun Türk olsun bir çok makale yazı deney sonuçları okudum. Mesela b8 vitamininden kimse bahsetmiyor ama spermin boynunda bulunan mitokondriyi tamir ediyor. Mitokondri ise sperme gerekli enerjiyi üretiyor.
Drlara tabiki danışın ama araştırarak da haraket edin.

İlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacak
Canını sıkma lütfen pozitif olmaya çalış, bazen sona 1 embriyo bile kalsa tuttuğu oluyor. Şu an üzülmek için çok erken öyle düşün, umudunu kaybetme. Daha test gününe çok var. Olumsuz olursa zaten üzüleceğiz en azından aradaki zamanı pozitif, neşeli geçirmeye çalış. İnanki bunun bebeğe faydası çok olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…