Canım bende kara kara onu düşünüyorum desemKızlar tüp bebek sürecinde işyerindekilerden nasıl saklıyorsunuz? Gerçi benim iş arladaşlarım hep biliyor. Bu sefer tüp bebek sürecinde pek konuşmak istemiyorum. Yoksa beni gören herkes bu konuyu açıyor, sıkılıyorum ben de. Arkadaşlarım çok iyiler ama her fırsatta beraber bir şey yerken sen bundan ye sen bebek yapacaksın sen çok ye, Allah ikizler üçüzler versin, her gün bu muhabbet oluyor.Sonra sonuç olumsuz olursa falan bunları konuşmak daha yorucu oluyor.
Ahh canım çok pahalı devlet hiç karşılamıyor. Biz içimizde kalmasın dedik bütün testleri yaptırdık. 710 tuttu. Ankara’ya kendi arabamızla geldik oda masraf. Hoca 500 aldı verdiği ilaçlarda 500 tuttu.
Sen istersen geçirdiğin süreçleri eşinin durumunu sperm testini hormon testini bizimle paylaş. Ben elimden geldiğince yardımcı olup yol göstermeye çalışırım. Diğer arkadaşlarımda deneyimliler onlarda yardımcı olur.
Cok sukur simdilik bi kanama falan olmadi canim. Internetten baktim vucut onu eritebiliyormus. Bakalim dr. Hemen olmayabilir ilerde de olabilir korkma demisti simdilik bisey yok cok sukur.
gordugum en guzel resim. Com sukur abla Allah devamini getirsin insallah
iste bjnlar hep para. Bak eylulde 450ydi 500e cikmis muayene ucreti sonra ankarada degilsen git gel masrafi sonra testler ve ilaclar tutuyor baya. Ama uni hastahanelerindeki proflara gitmeyi deneseniz. Yada kaan aydosa durumunuzu anlatsaniz belki yardimci olur canim.
Hareket düşük değil aslında direkt tüp bebek demeleride saçma olmuş devlet hastanesi zaten hiç ilgilenmiyor maalesefBiz 1 yıldır evliyiz. Hiç korunmadık. Ama gebelik de olmadı. Ben kadın doğuma gittim. Bir sıkıntı yok normalsin dedi. Eşin de sperm versin dedi. Sperm tahlilinde sayı 8 milyon. Hareket %70 çıktı. Morfoloj de %35 bozuk. Devlet hastanesine gittik. Doktor açıklama yapmadan ilaç kullanacasın olmazsa tüp bebek deyip kestirip attı eşime. Zaten içerde 1 dakka falan durabildik. Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum. Zaten eşimi zor ikna ediyorum doktora gitmeye.
Üniversitede bu işle ilgilenen bir hoca varmış sadece. Onu da pek tavsiye etmedi gidenler. Biraz sert davranıyormuş. Benim eşime öyle yaparsa ikinci sefer gitmez kesinlikle. Kaan hoca da dediğiniz gibi pahalıysa gitmemiz zor. Gaziantep'te oturan bildiği doktor olan varsa çok sevinirim.
Bu sayıyla normal gebelik olur mu peki? Aşılama yaptır diyenler de var. Offf of kafam çok karışık.Hareket düşük değil aslında direkt tüp bebek demeleride saçma olmuş devlet hastanesi zaten hiç ilgilenmiyor maalesef
Yok ama alırım argimac. Vermedi canım ya çok eksik geliyor bana bunlar.Ne rahatsızlığı. :)
Argımac varsa onuda akşamları günde 1 tane verebilirsin. Bir de multivitamin al çünki a, c, e, selenyum bunlarda önemli.
Kaan hoca size trantal vermedi mi?
Aşılama deneyin derim ben hız fena değil çünküBu sayıyla normal gebelik olur mu peki? Aşılama yaptır diyenler de var. Offf of kafam çok karışık.
Canım tedaviye başlarken %40 idi işte 1.5 ay falan oldu. Şuan kaç bilmiyorum.Hasarınız şuan kaç cnm
Bizimde 65 ti 6 ay düşüremedik sonradan igne verdi hoca inşallah sizinki çabuk düşerCanım tedaviye başlarken %40 idi işte 1.5 ay falan oldu. Şuan kaç bilmiyorum.
diş tedavisi falan diyebilirsin, öyle tedavilerde sık sık gitmek gerekiyor ya. Benimkiler önceden bildiği için diş olmadığını anlarlar.Canım bende kara kara onu düşünüyorum desem2 nisanda kontrol e gideceğiz benim iş yerim anadolu yakasında hastane avrupa yakasında hadi bidaha ki ay başladık tedaviye diyelim ne diyeceğimi bilmiyorum benm yanımda 1 kişi var oda bayan ama eşim söyleme özel bi mesele de diyor. Süreklide kontrollere gideceğim nasıl olacak bu süreç bilmiyorm Rabbim yardm etsn
sperm sayınız kaç? Ben size yapım veya yapmayın diyemem ama ben aşılama yaptırmazdım. Tüp bebek taptırmak bana daha mantıklı geliyor. Sizin değerleriniz kötü görünmedi bana.. sperm ve hız varsa her zaman normal çocuk olma şansı vardır. Hızınızda ileri hız 30 ise bence güzel. Size tavsiyem muhakkak vitamin alın. Sizin yerinizde olsam bir tane çoklu multivitamin alırım. Yanına 200lük e vitamini l arjinin l karnitin ve omepa(Omega ve q10)Valla ben gittigimiz doktorlarin yalancisiyim inan. Biz daha cok yeniyiz soylemler bu yonde. Dedigin gibi biraaz karisik yazdim bende henuz toparliyamiyorum cunku. Yuzde 14 uydu sanirim kucuk basli ve yuzde 2 si normal 46 si sekilsiz 15 i de buyuk basli. Ileri hizda 30. Hareket yuzde 45. Durum bu. Gittigimiz her doktor sorunlu dedi biraz ilac tedavisi olmazsa asilama olmazsa tup bebek dendi. Olay bu. Sen daha tecrubelisin belli. Ben 34 yasindayim rezervlerim iyi sukur. Esim 30 yasinda. Bizde diyoruz ki eger duzelmezse asilama falan zaman kaybetmeyelim. Benim merak ettigim su ki asilama denemeye degermi yok sa direkt tup mu yapalim. Eger tup yaparsak normal olanlardada dna hasari olasi mi. Yani sagliksiz olma durumu olabilirmi. Cunku o yondede soylemler oldu. Bak sen cidden iyi biliyorsun. Bana bir fikir versen cok sevinirim.
Canım ben şehir dışındaydım. Yazmıştım ama atlamış olabilirsin. Yarın başlıyoruz kaldığımız yerden inşallah. Dönüş yolundayım. :)Saklicennet canım zikir çekmiyor muyuz? İki gündür bildirim gelmedi bana sayfalar arasında da gezdim ama bulamadım.
Sen eşine keçiboynuzu kürü yap. %70in kaçı ileri haraketli bilmiyorum ama sayı sadece düşük geldi bana. Kürü incir ve keçiboynuzu muhakkak dene.Biz 1 yıldır evliyiz. Hiç korunmadık. Ama gebelik de olmadı. Ben kadın doğuma gittim. Bir sıkıntı yok normalsin dedi. Eşin de sperm versin dedi. Sperm tahlilinde sayı 8 milyon. Hareket %70 çıktı. Morfoloj de %35 bozuk. Devlet hastanesine gittik. Doktor açıklama yapmadan ilaç kullanacasın olmazsa tüp bebek deyip kestirip attı eşime. Zaten içerde 1 dakka falan durabildik. Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum. Zaten eşimi zor ikna ediyorum doktora gitmeye.
Üniversitede bu işle ilgilenen bir hoca varmış sadece. Onu da pek tavsiye etmedi gidenler. Biraz sert davranıyormuş. Benim eşime öyle yaparsa ikinci sefer gitmez kesinlikle. Kaan hoca da dediğiniz gibi pahalıysa gitmemiz zor. Gaziantep'te oturan bildiği doktor olan varsa çok sevinirim.
31milyon sperm sayisi. iyi diyor doktorlar. Promen k kullaniyor keci boynuzu ozu soguk sıkm iciyor ve b 12 takviye kullaniyor. Ama bu solediklerinide sorucam doktora evet banada tup daha mantikli geliyor. Asilama da yuzde 25 tup de yuzde 65 ihtimal dedi doktor. Esim promen k bitsin bir sipermiyogram daha yaptiricak. Sonra gelismelere gore dna hasarina baktiralim dedik. Sonrada nasipse tup. Bende inofolik combi kullaniyorum. Canim saol tavsiyelerin icin. Hemen danisicam doktoruma bakalim yazsin birseyler daha.sperm sayınız kaç? Ben size yapım veya yapmayın diyemem ama ben aşılama yaptırmazdım. Tüp bebek taptırmak bana daha mantıklı geliyor. Sizin değerleriniz kötü görünmedi bana.. sperm ve hız varsa her zaman normal çocuk olma şansı vardır. Hızınızda ileri hız 30 ise bence güzel. Size tavsiyem muhakkak vitamin alın. Sizin yerinizde olsam bir tane çoklu multivitamin alırım. Yanına 200lük e vitamini l arjinin l karnitin ve omepa(Omega ve q10)
En azından spermleri beslemiş ve tüp bebeğe hazırlanmış olursunuz. En az eşin ve kendin için 6 ay bir dönem oluşturun acele etmeyin. Bunlar benim önerilerim.
İlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacakmoonlovers Nasilsin cnm? Opudan sonra agrin oldumu kendini nasil hissediyorsun, hareket ediyormusun? Beslenmene bakiyormusun? Stres varmi?
Umarım takviye veren hekimlerle karşılaşırsın. Bir çok hekim bu tarz takviyelerle spermlerin iyileştiğini düşünmüyorlar fakat ben bu konuda yabancı olsun Türk olsun bir çok makale yazı deney sonuçları okudum. Mesela b8 vitamininden kimse bahsetmiyor ama spermin boynunda bulunan mitokondriyi tamir ediyor. Mitokondri ise sperme gerekli enerjiyi üretiyor.31milyon sperm sayisi. iyi diyor doktorlar. Promen k kullaniyor keci boynuzu ozu soguk sıkm iciyor ve b 12 takviye kullaniyor. Ama bu solediklerinide sorucam doktora evet banada tup daha mantikli geliyor. Asilama da yuzde 25 tup de yuzde 65 ihtimal dedi doktor. Esim promen k bitsin bir sipermiyogram daha yaptiricak. Sonra gelismelere gore dna hasarina baktiralim dedik. Sonrada nasipse tup. Bende inofolik combi kullaniyorum. Canim saol tavsiyelerin icin. Hemen danisicam doktoruma bakalim yazsin birseyler daha.
Sıkma canını inşallah olacak bu kez.İlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacak
3. Gün transferi mi yapılcak cnm 5. Gün neden deil 4ü kaliteli olur belki cnm nie canını sıkıosun kiİlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacak
Canını sıkma lütfen pozitif olmaya çalış, bazen sona 1 embriyo bile kalsa tuttuğu oluyor. Şu an üzülmek için çok erken öyle düşün, umudunu kaybetme. Daha test gününe çok var. Olumsuz olursa zaten üzüleceğiz en azından aradaki zamanı pozitif, neşeli geçirmeye çalış. İnanki bunun bebeğe faydası çok olacak.İlk gün ağrım oldu ama şimdi iyiyim,13 yumurta toplandı 9 olgun bununda 4 ü döllenmiş canım sıkıldı yarın 3. Transferi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?