Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm slm,e vitaminimiz bittidr yine solgarın 200 lük olanından mı alsam yoksa direk evicap 400 mü alsam?evicap mı denesem ki

Canım biz doktor yerine size gelelim valla maşallah doktor gibi olmuşsun sen

3. Gün transferi mi yapılcak cnm 5. Gün neden deil 4ü kaliteli olur belki cnm nie canını sıkıosun ki
Az embriyo olunca bekletmiyorlar transferi daha uygun buluyorlar, bende 5. Gün istedim ama 9 yumurtadan 4ü döllenmiş.

Beklediğim şeyleri duyamayınca moralim bozuldu, valla vitamin ilaç sağlıklı beslenme fasa fiso ya okadar dikkat ettik ama diğerinden daha az oluştu moralim bozuldu.şimdi toparladım 1 tane olsun benim olsun

Az embriyo olunca bekletmiyorlar transferi daha uygun buluyorlar, bende 5. Gün istedim ama 9 yumurtadan 4ü döllenmiş.
5. Güne gitmez endişesi mi taşıyorlar. Eğer 5. Güne gitmezse rahimde dah mı kolay döllenmeye devam ediyor arada ki farkı anlayamadım.
Transfer günün yarın mı?

5. Güne gitmez endişesi mi taşıyorlar. Eğer 5. Güne gitmezse rahimde dah mı kolay döllenmeye devam ediyor arada ki farkı anlayamadım.
Transfer günün yarın mı?
Az embriyo olunca 3. Gün transferi yapıyorlar daha öncede öyle oldu.çok embriyo olduğunda daha iyisini seçmek için bekliyorlar ama az olunca beklemiyorlar

moonlovers Canim herseyin basi moral, canini sıkma pozitif ol iyi dusun .. Onemli olan bundan sonraki surec, buna cok dikkatet lutfen. Herseyi okuyup kendinde arama, hergun bir bardak nar suyu diger gun havuc suyuna basla 5 6 tanede ceviz ye, doktoruna guven. Dualarimizda seninle

Siz test yaptınız mı ??? Sizin kaç yumurta toplandı kaçı dondu kaçıncı güne geldi ???

Saol cnm olumlu düşünüyorum nasipse olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…