Tamam o zaman.Canım ben şehir dışındaydım. Yazmıştım ama atlamış olabilirsin. Yarın başlıyoruz kaldığımız yerden inşallah. Dönüş yolundayım. :)
Canm slm,e vitaminimiz bittidr yine solgarın 200 lük olanından mı alsam yoksa direk evicap 400 mü alsam?evicap mı denesem kisperm sayınız kaç? Ben size yapım veya yapmayın diyemem ama ben aşılama yaptırmazdım. Tüp bebek taptırmak bana daha mantıklı geliyor. Sizin değerleriniz kötü görünmedi bana.. sperm ve hız varsa her zaman normal çocuk olma şansı vardır. Hızınızda ileri hız 30 ise bence güzel. Size tavsiyem muhakkak vitamin alın. Sizin yerinizde olsam bir tane çoklu multivitamin alırım. Yanına 200lük e vitamini l arjinin l karnitin ve omepa(Omega ve q10)
En azından spermleri beslemiş ve tüp bebeğe hazırlanmış olursunuz. En az eşin ve kendin için 6 ay bir dönem oluşturun acele etmeyin. Bunlar benim önerilerim.
İnşallah canım düştü mü düşmedi hiç bilmiyorum. 3 ay falan olur sanırım hocayla görülünceye kadar. Umarım düşer.. şimdi napıyorsun?Bizimde 65 ti 6 ay düşüremedik sonradan igne verdi hoca inşallah sizinki çabuk düşer
Kasım ayından beri dogal yolla bekleyin dedi bekliyoruz fakat hiçbişey yok nisanda tüp bebege başlıycazİnşallah canım düştü mü düşmedi hiç bilmiyorum. 3 ay falan olur sanırım hocayla görülünceye kadar. Umarım düşer.. şimdi napıyorsun?
Kasım ayından beri dogal yolla bekleyin dedi bekliyoruz fakat hiçbişey yok nisanda tüp bebege başlıycaz
Nerede düşünüyorsunuz kızlar tüp bebek bende o sürece gireceğim hiç olmassa yardımcı oluruz birbirimize
Canım biz doktor yerine size gelelim valla maşallah doktor gibi olmuşsun senUmarım takviye veren hekimlerle karşılaşırsın. Bir çok hekim bu tarz takviyelerle spermlerin iyileştiğini düşünmüyorlar fakat ben bu konuda yabancı olsun Türk olsun bir çok makale yazı deney sonuçları okudum. Mesela b8 vitamininden kimse bahsetmiyor ama spermin boynunda bulunan mitokondriyi tamir ediyor. Mitokondri ise sperme gerekli enerjiyi üretiyor.
Drlara tabiki danışın ama araştırarak da haraket edin.
Evicap alabilirsin canım solgara o kadar para verme.Canm slm,e vitaminimiz bittidr yine solgarın 200 lük olanından mı alsam yoksa direk evicap 400 mü alsam?evicap mı denesem ki
Eğer başka bir vitaminin içinde 100 mg gibi e kullanıyorsanız 200lük al canım.Canm slm,e vitaminimiz bittidr yine solgarın 200 lük olanından mı alsam yoksa direk evicap 400 mü alsam?evicap mı denesem ki
Şuan iyi gidiyor dediler, yarın daha kesin bilgi verecekler cnm hayırlısı artıkSıkma canını inşallah olacak bu kez.
Kaliteleri nasılmış. İzleyebiliyorsunuz sanırım. Ne diyorlar.
Az embriyo olunca bekletmiyorlar transferi daha uygun buluyorlar, bende 5. Gün istedim ama 9 yumurtadan 4ü döllenmiş.3. Gün transferi mi yapılcak cnm 5. Gün neden deil 4ü kaliteli olur belki cnm nie canını sıkıosun ki
Beklediğim şeyleri duyamayınca moralim bozuldu, valla vitamin ilaç sağlıklı beslenme fasa fiso ya okadar dikkat ettik ama diğerinden daha az oluştu moralim bozuldu.şimdi toparladım 1 tane olsun benim olsunCanını sıkma lütfen pozitif olmaya çalış, bazen sona 1 embriyo bile kalsa tuttuğu oluyor. Şu an üzülmek için çok erken öyle düşün, umudunu kaybetme. Daha test gününe çok var. Olumsuz olursa zaten üzüleceğiz en azından aradaki zamanı pozitif, neşeli geçirmeye çalış. İnanki bunun bebeğe faydası çok olacak.
5. Güne gitmez endişesi mi taşıyorlar. Eğer 5. Güne gitmezse rahimde dah mı kolay döllenmeye devam ediyor arada ki farkı anlayamadım.Az embriyo olunca bekletmiyorlar transferi daha uygun buluyorlar, bende 5. Gün istedim ama 9 yumurtadan 4ü döllenmiş.
Az embriyo olunca 3. Gün transferi yapıyorlar daha öncede öyle oldu.çok embriyo olduğunda daha iyisini seçmek için bekliyorlar ama az olunca beklemiyorlar5. Güne gitmez endişesi mi taşıyorlar. Eğer 5. Güne gitmezse rahimde dah mı kolay döllenmeye devam ediyor arada ki farkı anlayamadım.
Transfer günün yarın mı?
Az embriyo olunca 3. Gün transferi yapıyorlar daha öncede öyle oldu.çok embriyo olduğunda daha iyisini seçmek için bekliyorlar ama az olunca beklemiyorlar
Kyseri acıbademde cnmNerede düşünüyorsunuz kızlar tüp bebek bende o sürece gireceğim hiç olmassa yardımcı oluruz birbirimize
moonlovers Canim herseyin basi moral, canini sıkma pozitif ol iyi dusun .. Onemli olan bundan sonraki surec, buna cok dikkatet lutfen. Herseyi okuyup kendinde arama, hergun bir bardak nar suyu diger gun havuc suyuna basla 5 6 tanede ceviz ye, doktoruna guven. Dualarimizda seninle
Saol cnm olumlu düşünüyorum nasipse olacakmoonlovers Canim herseyin basi moral, canini sıkma pozitif ol iyi dusun .. Onemli olan bundan sonraki surec, buna cok dikkatet lutfen. Herseyi okuyup kendinde arama, hergun bir bardak nar suyu diger gun havuc suyuna basla 5 6 tanede ceviz ye, doktoruna guven. Dualarimizda seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?