Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz test yaptınız mı ??? Sizin kaç yumurta toplandı kaçı dondu kaçıncı güne geldi ???
Benim kan testi günüm yarın canım, Ctesi ve Pazar idrar testi yaptım. 12 yumurtam toplanmış 11 tanesi döllenmişti. 5 tanesi 5. gündeki en iyi kalite olarak ayrıldı. 2 tranferim oldu diğerlerini dondurduk. Hepimiz için hayırlı sonuçlar dilerim

Benim kan testi günüm yarın canım, Ctesi ve Pazar idrar testi yaptım. 12 yumurtam toplanmış 11 tanesi döllenmişti. 5 tanesi 5. gündeki en iyi kalite olarak ayrıldı. 2 tranferim oldu diğerlerini dondurduk

Maşallah diyelim darısı Rm angel ve hepimize olsun inşşşşşşşş.

Nerede yaptırmıştınız acaba ?

zeynepppppppp canım nasılsın ne karar verdiniz siz ? Tedavi için yazı bekliyorsunuz değil mi ?

Selam kızlar nasılsınız eşim test verdi bugün düzende içim kıpır kıpır yükselmiş gibi hissediyorum değerleri o kadar test verdi bugün bir farklıyım sabredemiyorum bir an önce çıksın istiyorum. inşallah öyle olmuştur yükselmiştir. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Evet cnm bayram sonrası inş hemen tüp bebek işine gireceğiz. Merkez konusunda kararsızım araştırıyorum hala karar vermedik. İnş gerek kalmadan bu süreçte kendiliğinden olur.
İnşallah canım bu süreçte genelde çok duyuyorum tedaviye gitmeden kendiliğinden hamile kaldığını öğrenenleri :) Çok masraflı ya inşallah gerek kalmaz ne diym. Nerelere bakıyorsun canım İstanbul'damı düşünüyorsunuz

İstanbul’da Ablam var orada yaptırabilirim ama Ankara’da olabilir. Ankara da fiyatlar uygun ama fiyata da takılıp kalmak istemiyorum uygun tedaviyi alıp pozitifi görelim de 2/3 bin fazla olsun. Herkese uygulanan klasik yöntem olsun istemiyorum. Benim doğal yoldan iki kimyasal düşüğüm var içimde çok korku oluyor tüp bebek yapıp kimyasal olması. Çok büyük yıkım olur valla. Bize uygun bi tedavi olsun istiyorum

Ankara özel başkent hastanesi
Emsey hastanesi İstanbul
Bülent tıraş İstanbul
Bürüksel hastanesi İstanbul
Gürkan klinik Ankara
bunlar kriterlerim arasında.

Emsey bize yakın aslında hiç bilgim yok orası da mı iyimiş ? Bülent Tıraşa başlarsak o bize biraz uzak kalacak çalışıyorumda ben işyerindekilere de söylemek istemiyorum zorlanıcam gibi offf Haklısın sende canım başarı oranının yüksek olması lazım merkezin iyi araştırmak lazım doktorun ünü değil başarı ve tedavi yöntemleri önemli. Bülent Hoca mikroçip kullanıyor mesela spermlerin en kalitelisini farklı bir yöntemle seçiyormuş çok dinledim onun programlarını işyernde de olsam açıp izliyordum :))) Benim eşimde sperm sayısı sıkıntılı değil şu hız ve morfoloji halledemedik bir türlü

Rabbim yardımcımız olsun. Çok zorlu bi süreç. Bende çalışıyorum zor ya rapor al götür getir müdürün afrası tafrası da ayrı vs... sıkıntılı süreç.

Slm kızlar opu sonrası bir kaç gün kanamam oldu okuyamadım ama her duamda sizler de varsınız. P Perican01 _kunfeyekun_ hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.28 yumurta toplandı 14 işlem gördü 14 tanesi döllendi 5. Güne blastokist seviyesine 5 tane embriyo geldi 2 tanesini transfer ettik 3 tanesini dondurduk.Bugün transfer sonrası 1 saat yattım hemşire kalkabilirsiniz dedi kalktım bayıldım Allahtan düşmedim hemşire tuttu biraz endişelendim inşallah sağlıkla tutunurlar.hastanede Kaan hoca da vardı onunla da konuşma fırsatımız oldu ayak üstü eşime neofertılı kesebilirsin sonuç belli olana kadar dedi ama ben en azından günde bir tane devam ettirecem.Bu arada bende pıhtılaşma sorunu çıktı Dr clexane iğne verdi hepinizi çok seviyorum kızlar

Rabbim inş çabalarının karşılığını verir. Pozitifi görürsün.

Rabbim inş çabalarının karşılığını verir. Pozitifi görürsün.
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın nasip etsin inşallah ben Kaan hocanın tedavisinin işe yaradığını düşünüyorum daha önce ki tedavilerimizde 3.5 tane döllenme oluyordu bu kez maşallah 14 tane döllenmiş hangisi daha kaliteli dayanıklı diye 5. Güne kadar beklettiler benim içinde iyi oldu opu sonrası ağrım olmuştu rahim dinlenmiş oldu

Cnm hangi genlerinde pırtılaşma çıktı ? Demek ki baya faydası olmuş Kaan hocanın. Çok sevindim senin adına inş tutacak. Nerde yaptırdınız tüp bebeği ücreti neydi memnun kaldınız mı ???

Tedavin hayırlı olsun inşallah tutunurlar

Cnm hangi genlerinde pırtılaşma çıktı ? Demek ki baya faydası olmuş Kaan hocanın. Çok sevindim senin adına inş tutacak. Nerde yaptırdınız tüp bebeği ücreti neydi memnun kaldınız mı ???
Üç tanesinde sorun çıktı isimlerini hatırlamıyorum daha sonra bakıp yazsam olur mu? İnşallah yaa bu kez tutsun hrs hastanesinde raporlu 4.600 tüp ücreti dondurulmuşlara da eşim ödedi sormadım daha öncekiler gibi çok yormadı beni tedavi çok şükür doktorumdan memnunum

Cnm sizde dna hasarı var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…