Sağol canım inşallah Allah razı olsunTedavin hayırlı olsun inşallah tutunurlar
Sagol canim Allah razi olsun.Slm kızlar opu sonrası bir kaç gün kanamam oldu okuyamadım ama her duamda sizler de varsınız. @Perican01_kunfeyekun_ hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.28 yumurta toplandı 14 işlem gördü 14 tanesi döllendi 5. Güne blastokist seviyesine 5 tane embriyo geldi 2 tanesini transfer ettik 3 tanesini dondurduk.Bugün transfer sonrası 1 saat yattım hemşire kalkabilirsiniz dedi kalktım bayıldım Allahtan düşmedim hemşire tuttu biraz endişelendim inşallah sağlıkla tutunurlar.hastanede Kaan hoca da vardı onunla da konuşma fırsatımız oldu ayak üstü eşime neofertılı kesebilirsin sonuç belli olana kadar dedi ama ben en azından günde bir tane devam ettirecem.Bu arada bende pıhtılaşma sorunu çıktı Dr clexane iğne verdi hepinizi çok seviyorum kızlar
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah sonuç güzel olur ilaçlarla birliktemi bu ücret birde rapor için şartlar nelerÜç tanesinde sorun çıktı isimlerini hatırlamıyorum daha sonra bakıp yazsam olur mu? İnşallah yaa bu kez tutsun hrs hastanesinde raporlu 4.600 tüp ücreti dondurulmuşlara da eşim ödedi sormadım daha öncekiler gibi çok yormadı beni tedavi çok şükür doktorumdan memnunum
Vardı %40 dan %3 e indi Kaan hocaya güvenin ben mikroçip veya tese dedim ikisine de gerek yok tutacaksa normal tüp bebek uygulaması ile tutar sizde DNA hasarı Yok çip ve tesenin katkısı olmaz tutmamayışını spermlere bağlayamayız dedi demek ki bende de sorun varmış daha önceki üç tüp denememde pıhtılaşma sorununa bakmadılar kanda pıhtılaşma olunca bebek Rahime tutunamıyormuşCnm sizde dna hasarı var mıydı
Hasar düştügü ay mı yaptırdınız cnm tüp bebegi ne zaman düşmüştü hasarınızVardı %40 dan %3 e indi Kaan hocaya güvenin ben mikroçip veya tese dedim ikisine de gerek yok tutacaksa normal tüp bebek uygulaması ile tutar sizde DNA hasarı Yok çip ve tesenin katkısı olmaz tutmamayışını spermlere bağlayamayız dedi demek ki bende de sorun varmış daha önceki üç tüp denememde pıhtılaşma sorununa bakmadılar kanda pıhtılaşma olunca bebek Rahime tutunamıyormuş
Ya çok soru sordum kusura bakma bizde yaptıracagızda ondan soruyorum cnm bende pıhtılaşmaya baktırayaım o zaman önemli bi durumVardı %40 dan %3 e indi Kaan hocaya güvenin ben mikroçip veya tese dedim ikisine de gerek yok tutacaksa normal tüp bebek uygulaması ile tutar sizde DNA hasarı Yok çip ve tesenin katkısı olmaz tutmamayışını spermlere bağlayamayız dedi demek ki bende de sorun varmış daha önceki üç tüp denememde pıhtılaşma sorununa bakmadılar kanda pıhtılaşma olunca bebek Rahime tutunamıyormuş
Amin inşallah sağol canım Allah razı olsunSagol canim Allah razi olsun.
Rabbim insallahh iki embriyona da hayirli saglikli bir omur nasip etsin insallah sımsıkı tutunsunlar.
İnşallah sağol canım ilaçlar 650 tuttu sigortalı ve daha önce devletten yararlanmamış olmak gerekiyorCanım hayırlı olsun tedavin inşallah sonuç güzel olur ilaçlarla birliktemi bu ücret birde rapor için şartlar neler
EN son üç ay önce sanırım yaptırdık hasar testiniHasar düştügü ay mı yaptırdınız cnm tüp bebegi ne zaman düşmüştü hasarınız
Estağfirullah canım tabi ki sorabilirsin.Kesinlikle pıhtılaşmaya baktır trambofoli diye geçiyor sonuçlar 1 ayda çıkıyorYa çok soru sordum kusura bakma bizde yaptıracagızda ondan soruyorum cnm bende pıhtılaşmaya baktırayaım o zaman önemli bi durum
Mrb ben de bi sori sormak istyrm musadenle rapor icin sperm sayi ve hiz icin sart araniyor muAmin inşallah sağol canım Allah razı olsun
İnşallah sağol canım ilaçlar 650 tuttu sigortalı ve daha önce devletten yararlanmamış olmak gerekiyor
EN son üç ay önce sanırım yaptırdık hasar testini
Estağfirullah canım tabi ki sorabilirsin.Kesinlikle pıhtılaşmaya baktır trambofoli diye geçiyor sonuçlar 1 ayda çıkıyor
Çok saol cnmEN son üç ay önce sanırım yaptırdık hasar testini
Estağfirullah canım tabi ki sorabilirsin.Kesinlikle pıhtılaşmaya baktır trambofoli diye geçiyor sonuçlar 1 ayda çıkıyor
Canım ya ne kadar sürede düşmüştü hasarınız ? Bide doktorunuz kim? Çok yorduk seni affetVardı %40 dan %3 e indi Kaan hocaya güvenin ben mikroçip veya tese dedim ikisine de gerek yok tutacaksa normal tüp bebek uygulaması ile tutar sizde DNA hasarı Yok çip ve tesenin katkısı olmaz tutmamayışını spermlere bağlayamayız dedi demek ki bende de sorun varmış daha önceki üç tüp denememde pıhtılaşma sorununa bakmadılar kanda pıhtılaşma olunca bebek Rahime tutunamıyormuş
7-8 ay öncesinde vardı 5 milyonun altında sperm tahlili. 3 senemiz doldu. Kendi hastanelerinde tekrar test istiyorlar mı ? Yani bu üç testte orada yeniden mi yaptırmak lazım.zeynepppppppp canım sen bir araştır bu rapor işini. 3 senen dolmuş ve son 1 yıl içinde yapılmış 5 milyonun yanlış hatırlamıyorsam altında sperm varsa 3 adet tahlille çıkabiliyor. 1 sene de geçerli.
Ah canım tam bende bilmiyorum ki.7-8 ay öncesinde vardı 5 milyonun altında sperm tahlili. 3 senemiz doldu. Kendi hastanelerinde tekrar test istiyorlar mı ? Yani bu üç testte orada yeniden mi yaptırmak lazım.
Zeynepçim rapor çok kolay çıkıyormuş, sonuçta sebebsiz olupta rapor alanlar bile var, siz 3 yılı doldurduğunuz için alıyorsunuz zaten7-8 ay öncesinde vardı 5 milyonun altında sperm tahlili. 3 senemiz doldu. Kendi hastanelerinde tekrar test istiyorlar mı ? Yani bu üç testte orada yeniden mi yaptırmak lazım.
Amin inşallah canım senin transferin yarın mı?inşallah burdan hepimiz güzel haberler veririzMurabbaa canım rabbim sana bağışlasın inşallah. Güzel mutlu haberlerle gelirsin. Allah hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu.
özel hastane olduğu için mi bilmiyorum bize hiç sayı hız şartından bahsedilmediMrb ben de bi sori sormak istyrm musadenle rapor icin sperm sayi ve hiz icin sart araniyor mu
Değerler iyi çok şükür fena değil aynen sizin ki gibi morfoloji 3.4 ileri hareketlilik %18.16 en son %6 oldu sayıda 28 milyon canım biz rapor için hiç uğraşmadık bizden istenilen evrakları götürdük kendileri hallettiler rapor için sperm sayısına da bakmıyorlar sanırım bakıyor olsalar 28,30 milyon arası bize vermezlerdiCNm sizin değerleriniz kötü müydü ?? Raporu nasıl verdiler??? Kaç olunca değerler veriyorlar??? Bizim sayı 10-15 milyon arası hareketlimizde toplamda geçen ay % 48 lerdeydi morfoloji %3-4 arası. Acaba bize de çıkar mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?