Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çıktı mı sonuçlar, hareket var mı

Murabbaa canım senin adına çok sevindim güzel gelişmelerden dolayı. İnşallah güzel sonuçlanır.
Eşin ve sen neler kullandınız DNA hasarı tespit edildikten sonra.
Eşim klomen emodex prox plus mu ne ismini hatırlamadım suya katılarak içilen tozlardan kullandı menagon iğneyi çok kullandı bence iğne daha çabuk düşürdü trantal nofertıl hatırladıklarım bunlar canım inşallah güzel dileklerin için sağol

Son bir soru canım DNA hasarı kaça düştü. Bizde 18 ama ben yine de endişeleniyorum Kaan hoca bize klomen bile vermedi.

Bu çok güzel bi haber teşekkürler cnm bilgi için. İnş Ramazan sonrası tüp bebek için başlıycaz
Rica ederim canım, hayırlısı olsun inşallah, sen yumurta takibi falan yapıyordun ne oldu? Belki kendiliğinden olur bu arada

Kızlar tüp bebek doktoruma sordum kan pıhtılaşması için tahlil vermeme gerek var mı dedim mesaj atmş daha önceden düşük yaptınız mı die sordum bende hayır dedim gerek yok o zaman dedi tsh prolaktin anti tpo benim için yeterli demiş siz ne düşünüyorsunuz ayrıca anti tpo ne demek nerde vercem bu tahlili

Evicap 400 lük alıyım bide onu yükleyin bakalım eşimin bu kadar vitamine uzaya fırlaması gerek aslında
Olsun canım birşey olmaz. Ben neler kullandırıyorum bir bilsen. Hatta bu başlangıç dedim. Keçiboynuzu bal polen arısütü karışımını Omega 3 ü şakın unutma. Omega 3 yaşlanmayı önlüyor döllenen yumurta bölünüyor ya ona katkı sağlıyor. Alacağın multivitaminde muhakkak b8 vitamini yüksek seviyede olsun. Buda enerji için çok iyi. Siyah üzümü hiç eksik etme.

Rica ederim canım, hayırlısı olsun inşallah, sen yumurta takibi falan yapıyordun ne oldu? Belki kendiliğinden olur bu arada

CNm klomen kullandım bitti inafolic combi kullanıyorum hala. Perşembe adetin 12. Günü yumurtalara bakacak doktor. Uygun boyuttaysa çatlatma iğnesi yapıcaz inş... belki de olur nasip tabi. :)

Anti tpo testini dahiliyeden yaptırabilirsin cnm. Bence yaptır testlerin hepsini. Önlem almış olursun. Yoksa tecrübeyle öğrenmiş olabiliyoruz bazen.

Aile hekimine verebilirsin,

Canim insallah sen de pozitifi görürsün .Icinde iki minik kalp daha atar .

Emsey de Nesrin Hanimi tavsiye ederim canim. Ben suan onunla tedavi oluyorum. Sonucu bekliyecegiz
Ah canim benim. Guzel sonuclar al insallah. Bugun ve yarin yururken bas donmene halsizligine dikkat et bende transferin ertesi gunu düstüm ya .. Allah korudu. Bebek saglam yerde ona birsey olmaz ama insanin psikolojisi cok kotu oluyor. Onun disinda cok yatma ben hic yatmadim ev isi carsi isi agir kaldirmamak sartiyla hersey .. tabi bu bunyeden bunyeye degisiyor olabilir, bana yurumek hareket etmek hep iyi gelmisdir. Beslenmene dikkat et ogun atlama ve kabiz olma .. Dualarimiz seninle

Nerede yaptırmıştınız acaba ?
Emseyde Nesrin hnm in hastasiyim. Bende bu islerde isi hic sansa birakmam maddiyat vs hic aramam ustelik yas faktorumde vardi cnm. Bulent Tiras olsun, Semra hnm olsun, Bahceci Cem Bey, Prof Teksen Camlibel (hocalarin hocasidir) hepsini arastirdim bazilarina gittim. Yaklasimlarini yapacaklarini fikirlerini karsilastirdim. Doktorumun benimle bire bir ilgilesini her defasinda hatirlamasini, olasi bi durumda 7 24 arayabilmeyi, olasi bi durumda hizlica gidebilmeyi, Allah korkusu olmasini tercih ettim. Nesrin Hnm dan ve hastanenin teknik imkanlarindan ben cok memnunum. Orda beklerken tanistigim insanlarda cok iyi bahsediyorlardi ..

CNm klomen kullandım bitti inafolic combi kullanıyorum hala. Perşembe adetin 12. Günü yumurtalara bakacak doktor. Uygun boyuttaysa çatlatma iğnesi yapıcaz inş... belki de olur nasip tabi. :)
Hergün içiomusun bu inafolici?bende solgar famela var onuda hergün içioruz demi?yani yumurtlama olsa adet olsak bile hiç kesmiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…