- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Hergün içiomusun bu inafolici?bende solgar famela var onuda hergün içioruz demi?yani yumurtlama olsa adet olsak bile hiç kesmiyoruz?
Tmmdır canm tşk ederim gerçi bu kadar spermle ne gerek varki içmeme onuda bilmiyorumAynen cnm hergün devam hatta inafolic combiyi 3 ay devamlı kullanınca yumurta çatlaması ve kalitesi için sonuç alırsınız deniliyor
Tmmdır canm tşk ederim gerçi bu kadar spermle ne gerek varki içmeme onuda bilmiyorum
Ne senn sor ne beeen söleyim toplamda 10-12 milyon bizim için yakaladığımız yüksek degerimizSizin sperm değerleri kaç ???
3’e düştü sizinki çok değil kıymet hanım 15 altına düşmesini istiyor hoca demiştiSon bir soru canım DNA hasarı kaça düştü. Bizde 18 ama ben yine de endişeleniyorum Kaan hoca bize klomen bile vermedi.
Bizim hasar 1 senede düştüCanım ya ne kadar sürede düşmüştü hasarınız ? Bide doktorunuz kim? Çok yorduk seni affet
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yaa çok istiyorum ikiz olmasını Rabbim hayırlısını nasip etsinCanim insallah sen de pozitifi görürsün .Icinde iki minik kalp daha atar .
Baş dönmesi sende de olmuşmuydu abla normalde opudan sonra anestezi etkisi ile oluyordu ilk defa transferden sonra bayılma oldu bende şaşırdım korktum açıkçası hemşireler açlıktan dedi dr fazla yatmaktan problem yok dedi fazla da yatmadım ki 1 saat yatıp kalktım.Sağol tavsiyelerin için bende bu kez yatmayı düşünmüyorum zaten pıhtılaşma varmış yatınca daha beter olur Rahime kan gitmez diye düşünüyorum bugün burda kalıp yarın memleketimize döncez inşallahEmsey de Nesrin Hanimi tavsiye ederim canim. Ben suan onunla tedavi oluyorum. Sonucu bekliyecegiz
Ah canim benim. Guzel sonuclar al insallah. Bugun ve yarin yururken bas donmene halsizligine dikkat et bende transferin ertesi gunu düstüm ya .. Allah korudu. Bebek saglam yerde ona birsey olmaz ama insanin psikolojisi cok kotu oluyor. Onun disinda cok yatma ben hic yatmadim ev isi carsi isi agir kaldirmamak sartiyla hersey .. tabi bu bunyeden bunyeye degisiyor olabilir, bana yurumek hareket etmek hep iyi gelmisdir. Beslenmene dikkat et ogun atlama ve kabiz olma .. Dualarimiz seninle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yaa çok istiyorum ikiz olmasını Rabbim hayırlısını nasip etsin
Baş dönmesi sende de olmuşmuydu abla normalde opudan sonra anestezi etkisi ile oluyordu ilk defa transferden sonra bayılma oldu bende şaşırdım korktum açıkçası hemşireler açlıktan dedi dr fazla yatmaktan problem yok dedi fazla da yatmadım ki 1 saat yatıp kalktım.Sağol tavsiyelerin için bende bu kez yatmayı düşünmüyorum zaten pıhtılaşma varmış yatınca daha beter olur Rahime kan gitmez diye düşünüyorum bugün burda kalıp yarın memleketimize döncez inşallah
Yaaa ben hocaya sordum dedim ki siz %15 altı istiyorsunuz yok dedi 20nin altında olunca güzel dedi.3’e düştü sizinki çok değil kıymet hanım 15 altına düşmesini istiyor hoca demişti
Nekadar düşüncelisin cnm ya allah herşeyi gönlüne göre versin çok mutlu ettin beniP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızımoonlovers ve Murabbaa için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
Ne demek kim olsa aynı şeyleri yapar. Siz artık rabbime sığınacaksınız gerisi onda ve minnoşlar ona emanet siz tranverde de ona emanet edin ve gerisi hiç düşünmeyin. Ben Recep ayının ilk günü edilen duaların kabul olduğunu öğrendim ve o gün sizler için Yasin okuyup dua etmiştim. Zaten sürekli dualarlayız. Neden bilmiyorum ama ikinizdende güzel haber alacağımızı düşünüyorum. Lütfen ibadetlerle kalın. Dua edin bol bol dua edin bizde bu süreçte size dua edeceğiz. Sizlerde bize edeceksiniz inşallah.Nekadar düşüncelisin cnm ya allah herşeyi gönlüne göre versin çok mutlu ettin beni
İnşallah cnm bende inanıyorum güzel olacak hepimiz o mutluluğu tadacağız allahın izni ile,Ne demek kim olsa aynı şeyleri yapar. Siz artık rabbime sığınacaksınız gerisi onda ve minnoşlar ona emanet siz tranverde de ona emanet edin ve gerisi hiç düşünmeyin. Ben Recep ayının ilk günü edilen duaların kabul olduğunu öğrendim ve o gün sizler için Yasin okuyup dua etmiştim. Zaten sürekli dualarlayız. Neden bilmiyorum ama ikinizdende güzel haber alacağımızı düşünüyorum. Lütfen ibadetlerle kalın. Dua edin bol bol dua edin bizde bu süreçte size dua edeceğiz. Sizlerde bize edeceksiniz inşallah.
Evet sadece o gun hafif ve ertesi gun bas donmem olmustu. Progesteron kullaniyormusun cnm, fitil falan? Ben ondan oldugunu saniyorum sonra vucut alisinca bidaha olmuyorÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yaa çok istiyorum ikiz olmasını Rabbim hayırlısını nasip etsin
Baş dönmesi sende de olmuşmuydu abla normalde opudan sonra anestezi etkisi ile oluyordu ilk defa transferden sonra bayılma oldu bende şaşırdım korktum açıkçası hemşireler açlıktan dedi dr fazla yatmaktan problem yok dedi fazla da yatmadım ki 1 saat yatıp kalktım.Sağol tavsiyelerin için bende bu kez yatmayı düşünmüyorum zaten pıhtılaşma varmış yatınca daha beter olur Rahime kan gitmez diye düşünüyorum bugün burda kalıp yarın memleketimize döncez inşallah
O gün preseed jel de kullan bence, şans artar.CNm klomen kullandım bitti inafolic combi kullanıyorum hala. Perşembe adetin 12. Günü yumurtalara bakacak doktor. Uygun boyuttaysa çatlatma iğnesi yapıcaz inş... belki de olur nasip tabi. :)
Cnm pahalı ya alamam galiba. Bu ili ay sıkışığız maddi anlamda.O gün preseed jel de kullan bence, şans artar.
Sperm dostu jel diyorlar, hatta afilim onla gebe kalmıştı :) ilişkiden önce kayganlaştırıcı jel gibi kullanılıyormuş, spermlerin ölmesini engelliyor, hızını arttırıyor. Alırsan tam o gün deneme. Önceden bir deneme yap, uygun bulursan o gün kullanırsın, yoksa o telaşta yumurta boşa gitmesin.O nedir cnm ??? Nasıl kullanılıyor ??? Çok pahalı mı ???
120 lira falan sanırım, bizim hepsi hareketsiz, onu kullanacak bir hız olmadığı için almadım benCnm pahalı ya alamam galiba. Bu ili ay sıkışığız maddi anlamda.
Ben kardeşimde kaldım 1 hafta eşim opudan sonra gitti transfere geldi yarın birlikte dönecez inşallah hrs hastanesinin anlaşmalı olduğu apartlar varmış dayalı döşeli daireyi günlük 250 ama haftalık kiralayınca 850ymiş otellere göre gayet uygun geldi banaCnm orada kalma işini nasıl hallettin cnm. Ne kadara mal oldu kaç gün kaldınız ???
İnşallah çok çabuk düşer canım mümkün mertebe stres yapma eşine de yansıyor ilaçları düzenli kullanınYaaa ben hocaya sordum dedim ki siz %15 altı istiyorsunuz yok dedi 20nin altında olunca güzel dedi.
Offf ben de %10nun altında olsun istiyorum.
Canım ya Allah razı olsun çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım Allahım en kısa zamanda güzel yüreğinden geçen ne varsa versinP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızımoonlovers ve Murabbaa için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?