Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Son bir soru canım DNA hasarı kaça düştü. Bizde 18 ama ben yine de endişeleniyorum Kaan hoca bize klomen bile vermedi.
3’e düştü sizinki çok değil kıymet hanım 15 altına düşmesini istiyor hoca demişti

Canim insallah sen de pozitifi görürsün .Icinde iki minik kalp daha atar .
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yaa çok istiyorum ikiz olmasını Rabbim hayırlısını nasip etsin
Baş dönmesi sende de olmuşmuydu abla normalde opudan sonra anestezi etkisi ile oluyordu ilk defa transferden sonra bayılma oldu bende şaşırdım korktum açıkçası hemşireler açlıktan dedi dr fazla yatmaktan problem yok dedi fazla da yatmadım ki 1 saat yatıp kalktım.Sağol tavsiyelerin için bende bu kez yatmayı düşünmüyorum zaten pıhtılaşma varmış yatınca daha beter olur Rahime kan gitmez diye düşünüyorum bugün burda kalıp yarın memleketimize döncez inşallah

Cnm orada kalma işini nasıl hallettin cnm. Ne kadara mal oldu kaç gün kaldınız ???

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Arkadaşlar okumalarımızı moonlovers ve Murabbaa için yapıyoruz.

Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.

İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
  • “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
    (“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.

Nekadar düşüncelisin cnm ya allah herşeyi gönlüne göre versin çok mutlu ettin beni

Nekadar düşüncelisin cnm ya allah herşeyi gönlüne göre versin çok mutlu ettin beni
Ne demek kim olsa aynı şeyleri yapar. Siz artık rabbime sığınacaksınız gerisi onda ve minnoşlar ona emanet siz tranverde de ona emanet edin ve gerisi hiç düşünmeyin. Ben Recep ayının ilk günü edilen duaların kabul olduğunu öğrendim ve o gün sizler için Yasin okuyup dua etmiştim. Zaten sürekli dualarlayız. Neden bilmiyorum ama ikinizdende güzel haber alacağımızı düşünüyorum. Lütfen ibadetlerle kalın. Dua edin bol bol dua edin bizde bu süreçte size dua edeceğiz. Sizlerde bize edeceksiniz inşallah.

İnşallah cnm bende inanıyorum güzel olacak hepimiz o mutluluğu tadacağız allahın izni ile,

Evet sadece o gun hafif ve ertesi gun bas donmem olmustu. Progesteron kullaniyormusun cnm, fitil falan? Ben ondan oldugunu saniyorum sonra vucut alisinca bidaha olmuyor

CNm klomen kullandım bitti inafolic combi kullanıyorum hala. Perşembe adetin 12. Günü yumurtalara bakacak doktor. Uygun boyuttaysa çatlatma iğnesi yapıcaz inş... belki de olur nasip tabi. :)
O gün preseed jel de kullan bence, şans artar.

O nedir cnm ??? Nasıl kullanılıyor ??? Çok pahalı mı ???
Sperm dostu jel diyorlar, hatta afilim onla gebe kalmıştı :) ilişkiden önce kayganlaştırıcı jel gibi kullanılıyormuş, spermlerin ölmesini engelliyor, hızını arttırıyor. Alırsan tam o gün deneme. Önceden bir deneme yap, uygun bulursan o gün kullanırsın, yoksa o telaşta yumurta boşa gitmesin.

Cnm orada kalma işini nasıl hallettin cnm. Ne kadara mal oldu kaç gün kaldınız ???
Ben kardeşimde kaldım 1 hafta eşim opudan sonra gitti transfere geldi yarın birlikte dönecez inşallah hrs hastanesinin anlaşmalı olduğu apartlar varmış dayalı döşeli daireyi günlük 250 ama haftalık kiralayınca 850ymiş otellere göre gayet uygun geldi bana
Yaaa ben hocaya sordum dedim ki siz %15 altı istiyorsunuz yok dedi 20nin altında olunca güzel dedi.
Offf ben de %10nun altında olsun istiyorum.
İnşallah çok çabuk düşer canım mümkün mertebe stres yapma eşine de yansıyor ilaçları düzenli kullanın
Canım ya Allah razı olsun çok duygulandım gözyaşlarımı tutamadım Allahım en kısa zamanda güzel yüreğinden geçen ne varsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…