Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Murabbaa Kaan hoca ne yaşlanma nede DNA hasarı var sizde dedi. Bu spermler yumurtayla birleşince çöm güzel döller dedi. Tedavi vermedi açıkçası. Ros yüksek çıktı onu düşürmeye çalışacağız umarım diğerleri de bir miktar düşer. Bana yüksek geldi ama Kaan hoca iyi dedi. O adamda ne derse o düşüncesini değiştiremiyorsun fakat ben kendi çözümlerimle düşürmeye çalışacağım.

Murabbaa canım hayırlı olsun umarım inşallah minnoslar sana sıkı sıkı tutunurlar
Bence çok yumurta toplanmış ondan baş dönmesi falan olmuş olabilir.ama olsun yavrularına kavusta

Ya varis okudum rabbim kabul etsin inşallah

Murabbaa okudum tedavilerimiz hayırlı birşekilde sonlanır inşallah

Saklicennet canim bugun temizlikci geldi ilk gun diye bende onunlaydim. Ama bende yoruldum. Artik evde olmadigimda cagiracagim. Bide erkenden yatiyorum cok uykum geliyo. Sayfalari okumaya calisiyorum ama cok geride kaldim yetisicem merak etme
Geldin mi evine?
Bu gunleri iyi degerlendirseydin canim

Arastirmaya zamanim olmadi o kadar surpriz oldu ki bu durum. Bende tiroid var hep bundan oldugunj dusunuyordum. Sonra adetin 3. Gunu fsh 3.06 rezervlerde cok iyi cikinca ve de bu durum hayli sasirtti. Bakindim biraz ama o dedigin vitamini hic duymadim. Hap i mi var b 8 in nasil elde edebiliriz.

Geldim kuzum dün geldik. Doğalgazı kapatmıştım giderken istanbulda yaz havası vardı eşime dedim kapatalım açmayız hava git gide yaz havasına dönüyor. Geldik ki İstanbul fırtına ev soğuk ilk işim açmak oldu. Yeni yeni ısınıyor. Dondum resmen..
Tatili güzel değerlendirdik gezdik eğlendik yedik içtik o kadar ki odaya gece 10/11 gibi çıktık hep tabi eşim o kadar yorgun oluyordu ki hemen uyudu her gün, o konuda değerlendiremedik.
Sabah uyandığında yorgunluğundan gem vurdu hep.. bende kızmadım tatili mahvetmeyeyim dedim. Geldiğimizde değerlendirdik ama tabi iş işten geçti bu ayı değerlendiremedik diyebilirim. :)

Hepsinin kapsülü var. Ama b8 piyasa kalmadı galiba. Çoklu multivitaminlerde var. İnositol diye de geçebilir.
Sen hekiminizle konuş tavsiye ettiklerini burada paylaş elimizden geldiğince tavsiyelerde bulunuruz.

Okudum dua ettim allah kabul etsin inş

Murabbaa canım hayırlı olsun umarım inşallah minnoslar sana sıkı sıkı tutunurlar
Bence çok yumurta toplanmış ondan baş dönmesi falan olmuş olabilir.ama olsun yavrularına kavusta
Sağol canım inşallah hepimiz biran önce kavuşalım
Murabbaa okudum tedavilerimiz hayırlı birşekilde sonlanır inşallah
Allah razı olsun ca
Canım maşallah sen bu konularda çok bilgilisin neye ne iyi gelir biliyorsun ben inanıyorum sizin doğal yolla bir kaç ay içinde olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…