Pregesteron Jel kullanıyorum opudan beriEvet sadece o gun hafif ve ertesi gun bas donmem olmustu. Progesteron kullaniyormusun cnm, fitil falan? Ben ondan oldugunu saniyorum sonra vucut alisinca bidaha olmuyor
Ben duaettim size burda yazan dualardan okumaya calistim Allah kabul etsin şifa versin tez zamanda ne gonlunuzden geciyorsa o olsunNekadar düşüncelisin cnm ya allah herşeyi gönlüne göre versin çok mutlu ettin beni
Allah razı olsun cnm amin.Ben duaettim size burda yazan dualardan okumaya calistim Allah kabul etsin şifa versin tez zamanda ne gonlunuzden geciyorsa o olsun
Canım sen progestron için göruştunmu doktorla benim de 5.6 merak ettimdeCnm orada kalma işini nasıl hallettin cnm. Ne kadara mal oldu kaç gün kaldınız ???
Ya varis okudum rabbim kabul etsin inşallahP Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızımoonlovers ve Murabbaa için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
P Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
T Tubeee
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Arastirmaya zamanim olmadi o kadar surpriz oldu ki bu durum. Bende tiroid var hep bundan oldugunj dusunuyordum. Sonra adetin 3. Gunu fsh 3.06 rezervlerde cok iyi cikinca ve de bu durum hayli sasirtti. Bakindim biraz ama o dedigin vitamini hic duymadim. Hap i mi var b 8 in nasil elde edebiliriz.Umarım takviye veren hekimlerle karşılaşırsın. Bir çok hekim bu tarz takviyelerle spermlerin iyileştiğini düşünmüyorlar fakat ben bu konuda yabancı olsun Türk olsun bir çok makale yazı deney sonuçları okudum. Mesela b8 vitamininden kimse bahsetmiyor ama spermin boynunda bulunan mitokondriyi tamir ediyor. Mitokondri ise sperme gerekli enerjiyi üretiyor.
Drlara tabiki danışın ama araştırarak da haraket edin.
Geldim kuzum dün geldik. Doğalgazı kapatmıştım giderken istanbulda yaz havası vardı eşime dedim kapatalım açmayız hava git gide yaz havasına dönüyor. Geldik ki İstanbul fırtına ev soğuk ilk işim açmak oldu. Yeni yeni ısınıyor. Dondum resmen..Saklicennet canim bugun temizlikci geldi ilk gun diye bende onunlaydim. Ama bende yoruldum. Artik evde olmadigimda cagiracagim. Bide erkenden yatiyorum cok uykum geliyo. Sayfalari okumaya calisiyorum ama cok geride kaldim yetisicem merak etme
Geldin mi evine?
Bu gunleri iyi degerlendirseydin canim
Hepsinin kapsülü var. Ama b8 piyasa kalmadı galiba. Çoklu multivitaminlerde var. İnositol diye de geçebilir.Arastirmaya zamanim olmadi o kadar surpriz oldu ki bu durum. Bende tiroid var hep bundan oldugunj dusunuyordum. Sonra adetin 3. Gunu fsh 3.06 rezervlerde cok iyi cikinca ve de bu durum hayli sasirtti. Bakindim biraz ama o dedigin vitamini hic duymadim. Hap i mi var b 8 in nasil elde edebiliriz.
Görüştüm biri 10 üzeri çatlamış sayılır dedi başka Dr da 5 ve üstü çatlamıştır dedi anlamadımCanım sen progestron için göruştunmu doktorla benim de 5.6 merak ettimde
P Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
T Tubeee
Sağol canım inşallah hepimiz biran önce kavuşalımMurabbaa canım hayırlı olsun umarım inşallah minnoslar sana sıkı sıkı tutunurlar
Bence çok yumurta toplanmış ondan baş dönmesi falan olmuş olabilir.ama olsun yavrularına kavusta
Allah razı olsun caMurabbaa okudum tedavilerimiz hayırlı birşekilde sonlanır inşallah
Canım maşallah sen bu konularda çok bilgilisin neye ne iyi gelir biliyorsun ben inanıyorum sizin doğal yolla bir kaç ay içinde olucak inşallahMurabbaa Kaan hoca ne yaşlanma nede DNA hasarı var sizde dedi. Bu spermler yumurtayla birleşince çöm güzel döller dedi. Tedavi vermedi açıkçası. Ros yüksek çıktı onu düşürmeye çalışacağız umarım diğerleri de bir miktar düşer. Bana yüksek geldi ama Kaan hoca iyi dedi. O adamda ne derse o düşüncesini değiştiremiyorsun fakat ben kendi çözümlerimle düşürmeye çalışacağım.
Maşallahhhhh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnGunaydin kardeslerim.Betahgc 262 ? Ikiz olma ihtimali nedir cok merak ediyorum
Gunaydin kardeslerim.Betahgc 262 ? Ikiz olma ihtimali nedir cok merak ediyorum.
Darısı hepinize. Hepinizi cok seviyorum
Sagol kuzum. Amin. Dualarim sizinleMaşallahhhhh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?