Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kardeslerim. Betahgc 262 ? Hamdolsun. Ikiz olma ihtimali nedir cok merak ediyorum.

Darısı hepinize. Hepinizi cok seviyorum
hayırlı olsun :) test günü değerinden ikiz olduğu çok belli olmaz da 2 gün sonra 3,5 -4 kat artış olduysa ikiz ihtimali anlaşılabilir.

Sen eşine keçiboynuzu kürü yap. %70in kaçı ileri haraketli bilmiyorum ama sayı sadece düşük geldi bana. Kürü incir ve keçiboynuzu muhakkak dene.

Teşekkürler tavsiyeniz için. Bir arkadaş burada bir doktor tavsiye etti. Kaan hocanın da öğrencisiymiş. Ona gideceğiz. Onlar gitmişler memnun kalmışlar.

zeynepppppppp ahhh canım zahide yetişi izliyordum düşüklerden bahsettiler hemen zeynebi aramalıyım dedim sonra arayamayacağım aklıma geldi ama senin yerine dinledim.
Rahimde perde, rahim şekil bozukluğu yarım veya T/Y şeklinde olması, yapışıklık olması, pıhtı sorunu birde bağışıklık bebişi yabancı cisim gibi algılayıp dışarıya atıyormuş.
AA bir de anne geni önemli olduğu kadar erkek genlerinde bozukluk varsada oluyormuş.

Dinledim cnm dediği tüm testleri yaptırdım. Sorun yoktu. Bağışıklığım için tedavi yöntemi tek kaldı. Dr hemen tüp bebek önermiyor bu çok güzel birşey gerçekten. Bu adamın methini çok duyuyorum.

olsun canim sorun degil olacagi varsa her sekilde olur insallah

Gunaydin kardeslerim. Betahgc 262 ? Hamdolsun. Ikiz olma ihtimali nedir cok merak ediyorum.

Darısı hepinize. Hepinizi cok seviyorum
canim benim 12.gun tsst gunumdu yani senin 10.gunune denk geliyor. Eger betahcg degeri bugun 200un ustunde ise ikiz ihtimalinden supheleniriz demisti. Benim 11.gun (yani senin 9.gunun) degerim 350 kusur cikmisti. Seninde 200un ustunde insallah saglikla ikiz bebislerin olur

_kunfeyekun_ canim ne yaptin cok merak ediyorum seni

Selam kızlar sonuç çıkmış toplam sperm 32 milyon toplam hareketli %5 ileri hareket %0 morfolojiyede baktırmıştık normal morfoloji %0 anomali yazanlardan bişey anlamadım değerlerimiz de bir yıldır pek değişme olmadı tüp bebek tedavisi için bu değerler nasıl sizce

Görüştüm biri 10 üzeri çatlamış sayılır dedi başka Dr da 5 ve üstü çatlamıştır dedi anlamadım
Bende haftaya salı gidicem bakalım ne dicekler benim testde referans aralığı da yok ondan anlamadım durumu doktor baktı yumurtan çatlamış dedi bukadar

Canlı sperm testinin ismi nedir?
Testleri nerede yaptırdınız?
Morfoloji sonucunu bana atarsan yorumlayabilirim.
Siz ilaç kullanmayı bırakmıştınız değil mi?
Canlı sperm testinin ismi nedir?
Testleri nerede yaptırdınız?
Morfoloji sonucunu bana atarsan yorumlayabilirim.
Siz ilaç kullanmayı bırakmıştınız değil mi?
Düzende yaptırdık canım evet ilaç kullanmayı bırakmıştık canlı sperme kendileri bakmışlar not olarak eklemişler sonuçları birazdan eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…