Hangisi gelmişti Tıraş mı yine yoksa oradan çıkmıyor zatenKızlar zahide yetişin programını açın Show tv açın tüp bebek uzmanı gelmiş
Bizim teste benziyor bizde de morfoloji 0 ileri hareket 0 o yüzden pazartesi günü tüp bebek için gidiyoruz. İnşallah sıkıntı olmaz. 3 aydır takviye kullanıyoruz değişme yokSonuçlar kızlar değerlendirebilirseniz sevinirim.
Biz bir yıl önce kaan hocaya gitmiştik takviyeler ilaçlar macunlar hareket ve morfolojiye etki etmedi tüp bebekte bu şekilde tutmazsa diye çok korkuyorumBizim teste benziyor bizde de morfoloji 0 ileri hareket 0 o yüzden pazartesi günü tüp bebek için gidiyoruz. İnşallah sıkıntı olmaz. 3 aydır takviye kullanıyoruz değişme yok
Merhaba lütfen moralini bozma dr.lar hareketli sperm oldukca sorun yok icinden iyi olani aliriz diyorlar. Insallah iyi bir merkeze baslarsin. Simdiden hayirlisi olsunBiz bir yıl önce kaan hocaya gitmiştik takviyeler ilaçlar macunlar hareket ve morfolojiye etki etmedi tüp bebekte bu şekilde tutmazsa diye çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eşimi ikna edemiyorum tüp bebek konusundaMerhaba lütfen moralini bozma dr.lar hareketli sperm oldukca sorun yok icinden iyi olani aliriz diyorlar. Insallah iyi bir merkeze baslarsin. Simdiden hayirlisi olsun
Yok cnm bürüksel hastanesi tüp bebek bölümü Prof Dr yücel kahraman gelmişti ve adam çok iyiydi gerçekten. Beğendim vallaaaaaHangisi gelmişti Tıraş mı yine yoksa oradan çıkmıyor zaten
betahcg degerleri mi canim?
Yok canım sperm değerlerinizi soruyorumbetahcg degerleri mi canim?
Maşallah değerleriniz iyiymiş bu değerlerle tutmamasından çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım ama denemekten fayda var Allah belkide böyle nasip edecek ya da olmayacak bilemiyorum Rabbime sığınıyorumSayi 1 ay once falan 1.5 milyon/ml
Ama tuo bebek icin sperm ornegi verdigimizde 13 milyon/ml cikti
Morfoloji %4
Ileri hiz %50
Ama benimde sag tupum tikaliydi.
oyle dusunme aslinda ilk defa 13 milyonu gorduk hep 2 3 4 milyon falandi sayi. Ileri hiz hep 0di sonra artti takviyelerle. Benimde ilk denemem kalp atisi olmadigi icin dusuk yapmistim. Ama oyle pes etmek yok. Tabi insan korkuyor ama nasilsa tutmaz diyip yaptirmamak olmaz. Senin degerler nasil?Maşallah değerleriniz iyiymiş bu değerlerle tutmamasından çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım ama denemekten fayda var Allah belkide böyle nasip edecek ya da olmayacak bilemiyorum Rabbime sığınıyorum
Biz ileri hızı artıramadık bir yıldır hep sıfır Aralık ayında 49 ml şimdi 32 toplamda yukarıda paylaştım son sonuçlarıoyle dusunme aslinda ilk defa 13 milyonu gorduk hep 2 3 4 milyon falandi sayi. Ileri hiz hep 0di sonra artti takviyelerle. Benimde ilk denemem kalp atisi olmadigi icin dusuk yapmistim. Ama oyle pes etmek yok. Tabi insan korkuyor ama nasilsa tutmaz diyip yaptirmamak olmaz. Senin degerler nasil?
Pardon sen benim değerleri sordun heralde kafam allak bullak benim değerlerim iyi bir sıkıntı yok ama fsh progesteron falan uzun zamandır baktırmadımoyle dusunme aslinda ilk defa 13 milyonu gorduk hep 2 3 4 milyon falandi sayi. Ileri hiz hep 0di sonra artti takviyelerle. Benimde ilk denemem kalp atisi olmadigi icin dusuk yapmistim. Ama oyle pes etmek yok. Tabi insan korkuyor ama nasilsa tutmaz diyip yaptirmamak olmaz. Senin degerler nasil?
yukariya bakmamistim canim simdi gordum. Esininkileri sormustum.Zaten senin degerlerine tup bebek surecinde bakiliyor sıkınti olursa tedavi edilip oyle tup bebege geciliyor. Ama tup bebek icin birbtane sperm olsa bile yeterli olur diyor dr.lar. takviyeleri ne zamandir kullaniyorsunuz? Biz 6 ay kullandik hep saglikli beslendikPardon sen benim değerleri sordun heralde kafam allak bullak benim değerlerim iyi bir sıkıntı yok ama fsh progesteron falan uzun zamandır baktırmadım
Takviyeleri kaan hocaya gittikten sonra kullanmaya başladık daha sonra Ekim aynıydı sanırım kaan hoca tüp bebek deyince antioksidan bırakıp macun kullanmaya başladık maalesef sağlıklı beslenmeye uyamadık biz eşim sigarayı bırakamadı göğşen hocaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı olur bizim için eşimi ikna edeyim daha sonra başlayalım Allahın izniyle. Sen gittikten ne kadar zaman sonra transfer oldu canım tüp bebek sürecini de hiç bilmiyorum yaşayarak öğreneceğiz bakalımyukariya bakmamistim canim simdi gordum. Esininkileri sormustum.Zaten senin degerlerine tup bebek surecinde bakiliyor sıkınti olursa tedavi edilip oyle tup bebege geciliyor. Ama tup bebek icin birbtane sperm olsa bile yeterli olur diyor dr.lar. takviyeleri ne zamandir kullaniyorsunuz? Biz 6 ay kullandik hep saglikli beslendik
Canım sen canlı spermin %16 olduğunu nereden gördün ben göremedim.Sonuçlar kızlar değerlendirebilirseniz sevinirim.
Canım ilk testin alt kısmında not olarak belirtmişler ah bu kuyruklar ahCanım sen canlı spermin %16 olduğunu nereden gördün ben göremedim.
Sizdeki tek sorun kuyruk anomalisi %90ı anormal kuyruk olduğu için haraket etmiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?