- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım ben sana ayrıntılı söyleyip kendimce birşeyler önereceğim ama şuanda dışarıdayım eve gidince muhakkak yazacağım.Canım ilk testin alt kısmında not olarak belirtmişler ah bu kuyruklar ah
İnşallah kardeşim. O kadar mutluyuz kiolsun canim sorun degil olacagi varsa her sekilde olur insallah
canim benim 12.gun tsst gunumdu yani senin 10.gunune denk geliyor. Eger betahcg degeri bugun 200un ustunde ise ikiz ihtimalinden supheleniriz demisti. Benim 11.gun (yani senin 9.gunun) degerim 350 kusur cikmisti. Seninde 200un ustunde insallah saglikla ikiz bebislerin olur
_kunfeyekun_ canim ne yaptin cok merak ediyorum seni
Dualarım seninle ve buradaki kalbi güzel niyeti güzel tüm kardeşlerimle ..Selam kizlar
Yeniden gittim test artmis ama bana gore yeterli degil doktor yeterli dese de.
Pihtilasma icin igneye ve progestana baslatti.
Cuma yeniden kan istedi. Duruma gore de pazartesi gel bakalim dedi.
Allahtan hayirlisi. Elimden gelen ilaclarimi kullanmak. Nasipse devam eder yoksa elden birsey gelmez..
Dualarinizi eksik etmeyin.
Aynı korkuyu bende yaşıyorum ya tutmassa korkusuBiz bir yıl önce kaan hocaya gitmiştik takviyeler ilaçlar macunlar hareket ve morfolojiye etki etmedi tüp bebekte bu şekilde tutmazsa diye çok korkuyorum
İnşallah canım inşallah olumlu sonuçlar alırız herşey güzel olur korkuyu atarım inşallah üzerimden hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimizeAynı korkuyu bende yaşıyorum ya tutmassa korkusuÖnemli olan en iyi spermi seçmek zaten hareketin pek önemi yokmuş öyle biliyorum inşallah Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmaz 2. ye gerek kalmadan olumlu sonuçlar alırız
Canım bu toplam sperm mi milimde olan mı??Sayi 1 ay once falan 1.5 milyon/ml
Ama tuo bebek icin sperm ornegi verdigimizde 13 milyon/ml cikti
Morfoloji %4
Ileri hiz %50
Ama benimde sag tupum tikaliydi.
ben ilk gittigimde hemen baslayabilirdik ama benim bobrek rahatsizligim girdi araya 2 ameliyat 3 tas kirma gecirdim. O yuzden 9 ay sonra baslayabildik tup bebege.Takviyeleri kaan hocaya gittikten sonra kullanmaya başladık daha sonra Ekim aynıydı sanırım kaan hoca tüp bebek deyince antioksidan bırakıp macun kullanmaya başladık maalesef sağlıklı beslenmeye uyamadık biz eşim sigarayı bırakamadı göğşen hocaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı olur bizim için eşimi ikna edeyim daha sonra başlayalım Allahın izniyle. Sen gittikten ne kadar zaman sonra transfer oldu canım tüp bebek sürecini de hiç bilmiyorum yaşayarak öğreneceğiz bakalım
canim kac cikti degerin? Hayirlisini dileyelim insallah saglikla gelisir bebegin.Selam kizlar
Yeniden gittim test artmis ama bana gore yeterli degil doktor yeterli dese de.
Pihtilasma icin igneye ve progestana baslatti.
Cuma yeniden kan istedi. Duruma gore de pazartesi gel bakalim dedi.
Allahtan hayirlisi. Elimden gelen ilaclarimi kullanmak. Nasipse devam eder yoksa elden birsey gelmez..
Dualarinizi eksik etmeyin.
ml.de olan canim toplam degilCanım bu toplam sperm mi milimde olan mı??
kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı
ultrason ile canım. Afedersin alttan muayene yaptı. gelişmemiş dedi. İki gün önce gitmiştim. Tekrar gittim baktı bu şekilde dedi yarın 21. gün ama gel falan demediCnm neye istinaden yumurtan gelişmemiş dedi ? Ultrason görüntüsünden mi , adetin 21. Gün yapılan progesteron testinden mi vs...?
ultrason ile canım. Afedersin alttan muayene yaptı. gelişmemiş dedi. İki gün önce gitmiştim. Tekrar gittim baktı bu şekilde dedi yarın 21. gün ama gel falan demedi
Kaan hoca erteleyin demezse nisanın ilk haftası başlayacağımTamam canım araştırayım sen ne zaman başlayacaksın
test yaptırdım çok kez ama hiç amh istemedi, en son progestan b12 d vitamini, anti bişeyler istedi. sonuçların normal dediHmm amh testi yaptırdın mı hiç??? Önceden böyle oluyor muydu???? Hormon tedavisi başlayacak sana galiba
Toplam sayın neydi?ben ilk gittigimde hemen baslayabilirdik ama benim bobrek rahatsizligim girdi araya 2 ameliyat 3 tas kirma gecirdim. O yuzden 9 ay sonra baslayabildik tup bebege.
canim kac cikti degerin? Hayirlisini dileyelim insallah saglikla gelisir bebegin.
ml.de olan canim toplam degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?