Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kizlar
Yeniden gittim test artmis ama bana gore yeterli degil doktor yeterli dese de.
Pihtilasma icin igneye ve progestana baslatti.
Cuma yeniden kan istedi. Duruma gore de pazartesi gel bakalim dedi.
Allahtan hayirlisi. Elimden gelen ilaclarimi kullanmak. Nasipse devam eder yoksa elden birsey gelmez..
Dualarinizi eksik etmeyin.

İnşallah kardeşim. O kadar mutluyuz ki tek olsun bizim olsun

Dualarım seninle ve buradaki kalbi güzel niyeti güzel tüm kardeşlerimle ..

Biz bir yıl önce kaan hocaya gitmiştik takviyeler ilaçlar macunlar hareket ve morfolojiye etki etmedi tüp bebekte bu şekilde tutmazsa diye çok korkuyorum
Aynı korkuyu bende yaşıyorum ya tutmassa korkusu Önemli olan en iyi spermi seçmek zaten hareketin pek önemi yokmuş öyle biliyorum inşallah Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmaz 2. ye gerek kalmadan olumlu sonuçlar alırız

İnşallah canım inşallah olumlu sonuçlar alırız herşey güzel olur korkuyu atarım inşallah üzerimden hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize

ben ilk gittigimde hemen baslayabilirdik ama benim bobrek rahatsizligim girdi araya 2 ameliyat 3 tas kirma gecirdim. O yuzden 9 ay sonra baslayabildik tup bebege.

canim kac cikti degerin? Hayirlisini dileyelim insallah saglikla gelisir bebegin.

Canım bu toplam sperm mi milimde olan mı??
ml.de olan canim toplam degil

L Lavinyata ben genartta yapacağım tüp bebeği. Orada piezo yöntemi var, hareketsiz sperm olan durumlarda kullanılıyor, bir araştır istersen. Senin durumun da bizinkine benziyor.

kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı

kızlar doktorum bana yumurtaların gelişmemiş adetinin 2. günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi. tam olarak ne yapılıyor bilgisi olan var mı

Cnm neye istinaden yumurtan gelişmemiş dedi ? Ultrason görüntüsünden mi , adetin 21. Gün yapılan progesteron testinden mi vs...?

ultrason ile canım. Afedersin alttan muayene yaptı. gelişmemiş dedi. İki gün önce gitmiştim. Tekrar gittim baktı bu şekilde dedi

Cnm neye istinaden yumurtan gelişmemiş dedi ? Ultrason görüntüsünden mi , adetin 21. Gün yapılan progesteron testinden mi vs...?
ultrason ile canım. Afedersin alttan muayene yaptı. gelişmemiş dedi. İki gün önce gitmiştim. Tekrar gittim baktı bu şekilde dedi yarın 21. gün ama gel falan demedi

ultrason ile canım. Afedersin alttan muayene yaptı. gelişmemiş dedi. İki gün önce gitmiştim. Tekrar gittim baktı bu şekilde dedi yarın 21. gün ama gel falan demedi

Hmm amh testi yaptırdın mı hiç??? Önceden böyle oluyor muydu???? Hormon tedavisi başlayacak sana galiba

Toplam sayın neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…