- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm neden orası ???? Ya ben bugün biraz Prof Dr yücel kahramanı dinledim bürüksel tüp bebek merkezinde hekim. Çok etkiledi beni. Sen niye hrs ti tercih edeceksin cnm ???Kaan hoca erteleyin demezse nisanın ilk haftası başlayacağım
test yaptırdım çok kez ama hiç amh istemedi, en son progestan b12 d vitamini, anti bişeyler istedi. sonuçların normal dedi
Kaan hocamı önerdi peki merkeziKaan hoca erteleyin demezse nisanın ilk haftası başlayacağım
Canım progesteron kaç çıkmıştı senintest yaptırdım çok kez ama hiç amh istemedi, en son progestan b12 d vitamini, anti bişeyler istedi. sonuçların normal dedi
ben önceki tüp bebeği hrs de yapmıştım, hiç memnun kalmamıştım canım. Hiç bilgi falan vermemişlerdi, zaten olumsuz da oldu. Genart seçmemin nedeni hem kaan hoca önerdi, hem de daha kapsamlı ele alıyorlar. Doktor eşimin de benim de ayrıntılı anamnezimizi aldı, bir yol haritacı oluşturduk falan bana biraz güven verdi. Bir de hiç hareket olmayan vakalarda piezo yani embriyoya elektroşok veriliyor.Forumda zor vaka olup orada bebek sahibi olan kişileri okuyunca da ısındım.Cnm neden orası ???? Ya ben bugün biraz Prof Dr yücel kahramanı dinledim bürüksel tüp bebek merkezinde hekim. Çok etkiledi beni. Sen niye hrs ti tercih edeceksin cnm ???
evet kaan hoca önerdi.Bizim canlılık oranı da yüzde 9 testisten aspirasyonla sperm alırız dedi.Kaan hocamı önerdi peki merkezi
Kaan hoca bize de hrs batuhan özmen önermişti ama o zaman önerisini değerlendiremedik şimdi karar verdik tüp bebeğe araştırıyorum iyi bir merkez bulmak istiyorum ama biraz da şans meselesievet kaan hoca önerdi.Bizim canlılık oranı da yüzde 9 testisten aspirasyonla sperm alırız dedi.
henüz yaptırmadım o testi cnm, prolaktin istedi. aynı şey değil sanırımCanım progesteron kaç çıkmıştı senin
Aynı şey değil canım prolaktin adetin 3.gunu yapılıyor progesteron 21. Gunhenüz yaptırmadım o testi cnm, prolaktin istedi. aynı şey değil sanırım
Canım doktorun sitesini inceliyorum şuan valla bana da bi cazip gelmedi değil :) Bakalım eğer uçuk bi miktar derse Bülent Hoca burayı değerlendirebilirmCnm neden orası ???? Ya ben bugün biraz Prof Dr yücel kahramanı dinledim bürüksel tüp bebek merkezinde hekim. Çok etkiledi beni. Sen niye hrs ti tercih edeceksin cnm ???
ben önceki tüp bebeği hrs de yapmıştım, hiç memnun kalmamıştım canım. Hiç bilgi falan vermemişlerdi, zaten olumsuz da oldu. Genart seçmemin nedeni hem kaan hoca önerdi, hem de daha kapsamlı ele alıyorlar. Doktor eşimin de benim de ayrıntılı anamnezimizi aldı, bir yol haritacı oluşturduk falan bana biraz güven verdi. Bir de hiç hareket olmayan vakalarda piezo yani embriyoya elektroşok veriliyor.Forumda zor vaka olup orada bebek sahibi olan kişileri okuyunca da ısındım.
1,5 milyon/ml olanda toplam 10 milyonToplam sayın neydi?
Aradım cnm tedavi artı ilaçlar herşey dahil 10 bin dedi. SGK ile anlaşmaları olmadığı için rapor çıkaramıyorlarmış. Adam işinde gerçekten çok iyi.Canım doktorun sitesini inceliyorum şuan valla bana da bi cazip gelmedi değil :) Bakalım eğer uçuk bi miktar derse Bülent Hoca burayı değerlendirebilirm
Telefonda fiyat vermeleri iyimiş ayrıca. 10 binse iyi valla zaten ilaçlar nerden baksan 2500 tutuo ay bakalım ya burası da aklımda bulunsun sağol canm valla :)Aradım cnm tedavi artı ilaçlar herşey dahil 10 bin dedi. SGK ile anlaşmaları olmadığı için rapor çıkaramıyorlarmış. Adam işinde gerçekten çok iyi.
Bülent tıraşdanmi bahsediyorsunuz tüp bebeği 10 bine mi yapıyormuşAradım cnm tedavi artı ilaçlar herşey dahil 10 bin dedi. SGK ile anlaşmaları olmadığı için rapor çıkaramıyorlarmış. Adam işinde gerçekten çok iyi.
Bülent tıraşdanmi bahsediyorsunuz tüp bebeği 10 bine mi yapıyormuş
Cok sevindim kalbini de duyarsin insallah ve bebegin hep senle kalir .Gunaydin kardeslerim.Betahgc 262 ? Hamdolsun. Ikiz olma ihtimali nedir cok merak ediyorum.
Darısı hepinize. Hepinizi cok seviyorum
Canim kacti kaca yukselmis ?Insallah katlanir .Bazen yavas artabiliyor .Selam kizlar
Yeniden gittim test artmis ama bana gore yeterli degil doktor yeterli dese de.
Pihtilasma icin igneye ve progestana baslatti.
Cuma yeniden kan istedi. Duruma gore de pazartesi gel bakalim dedi.
Allahtan hayirlisi. Elimden gelen ilaclarimi kullanmak. Nasipse devam eder yoksa elden birsey gelmez..
Dualarinizi eksik etmeyin.
Evet canım milyonlarca spermden iyi bir tanesini seçebilmek gerçekten şans.Kaan hoca bize de hrs batuhan özmen önermişti ama o zaman önerisini değerlendiremedik şimdi karar verdik tüp bebeğe araştırıyorum iyi bir merkez bulmak istiyorum ama biraz da şans meselesi
Ankara da meşhur aslında. Ama hiç reklamını falan görmedim. Mikrogen labaratuarı ile genart birleşik. Tüp bebek için de labaratuarı iyidir diye düşündüm, bakalım ne olacak.Hmm bu iyi birşey aslında sizin durum için orası uygun. Bu hastanelerin ismi çok duyulmadığı için sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?