Hanımlar eşim 3 ay proxeed plus,1 kutu emodex,3-4 kutu evicap kullandı bunların yanında keçi boynuzu kürü uyguladık.. Sayıda problemimiz yok gerçi ilaçlar sayıyı etkilemedi hala aynı sayılır.. İleri hızımız %0 onun artması için vitamin tavsiyesi olan var mı?[/QUOTE merhaba benim eşimde morfoloji -0- bir mesajınızda sperm DNA hasarını sormuşsunuz biz sperm için tünel, anilin ve fish testı yaptırdık. Spermdeki DNA hasarı ne kadar fazlaysa başarı o kadar düşüyor ve malesef vitamınlerden oluşan antitosksanlarfan başka kullanabıleceğiniz bir şey Yok. Dr sormadan ilave hiçbir vitamın vs kullanmasındaysa kullanım bizde spermlerde allerjik reaksıyon ve kümeleşmeye yol açtı.grs üzere
Canm siz ameliyt olmusmydunuz varikoselBiz bir yıl önce kaan hocaya gitmiştik takviyeler ilaçlar macunlar hareket ve morfolojiye etki etmedi tüp bebekte bu şekilde tutmazsa diye çok korkuyorum
Bizde varikosel yok canımCanm siz ameliyt olmusmydunuz varikosel
Himm inss gonlunden gecen olr canm bi an onceBizde varikosel yok canım
Amin canım Allah hepimize istediğini versin inşallahHimm inss gonlunden gecen olr canm bi an once
Amin cnm. InsallahCok sevindim kalbini de duyarsin insallah ve bebegin hep senle kalir .
Canim kacti kaca yukselmis ?Insallah katlanir .Bazen yavas artabiliyor .
Ben Bahceciye gittigimde bana genetik dediler dondurulmus transfer dediler ektra pek cok sey cikarttilar cnm. Kurumsal oldugu icin kadrosu hep yard doc, doc oldugu icin fikir almak istedim. Sonra Prof Teksen Camlibel Kalamis Jinemed klinigine gittim, hayir hayir yanlis gereksiz sizin ilk denemeniz ve degerleriniz hormonlariniz herseyiniz iyiyken ust uste kayip sebepsiz olmamasi gibi bir durumunuz yokken cok gereksiz dediler. Ikisi arasinda kaldim. Sonra suanki dr mu cevremde basarili olarak cok duydugum icin .. acikcasi sanki ticari bakan, umut vaad eden, hemen bu protokol olursa garanti diye soz eden insanlar bana pek mantikli gelmemistirKızlar bişey sormak istiyorum İstanbul'u düşünenler neden bahçeci yi düşünmüyor annem bana yaptırırsan orada yaptir diyor benim çevremde çok var orda yaptıran acaba biz mi yanlış biliyoruz söylediginiz yerler daha mı iyi acaba
Anladım canım bende hazirana kadar hamile kalamazsam düşünüyorum tüp bebek.daha önce memorialda yaptırdım ama birdaha oraya gitmek istemiyorumBen Bahceciye gittigimde bana genetik dediler dondurulmus transfer dediler ektra pek cok sey cikarttilar cnm. Kurumsal oldugu icin kadrosu hep yard doc, doc oldugu icin fikir almak istedim. Sonra Prof Teksen Camlibel Kalamis Jinemed klinigine gittim, hayir hayir yanlis gereksiz sizin ilk denemeniz ve degerleriniz hormonlariniz herseyiniz iyiyken ust uste kayip sebepsiz olmamasi gibi bir durumunuz yokken cok gereksiz dediler. Ikisi arasinda kaldim. Sonra suanki dr mu cevremde basarili olarak cok duydugum icin .. acikcasi sanki ticari bakan, umut vaad eden, hemen bu protokol olursa garanti diye soz eden insanlar bana pek mantikli gelmemistir
Birde biraz kismet bu isler. Sadece her anlamda arastirmaliyiz kiyaslamaliyiz deneme yanilma isi şansa birakma luksumuz yok cunku.Anladım canım bende hazirana kadar hamile kalamazsam düşünüyorum tüp bebek.daha önce memorialda yaptırdım ama birdaha oraya gitmek istemiyorum
Emsey Hospital Istanbul And Yakasinda cnm. Valla ben yakin oldugum icinde ozellikle doktorumun hemen ulasilabilir olmasini istedigim icinde tercih ettim. Sen sehir disindan geleceksin tum alternatiflere esit mesafedesin diyebilirim . Arastirmalarin, gorustukten sonra kalbindeki hissiyatin kimi nereyi diyorsa oyle yol al
Canım nerede doktorun adı soyadı ne?olmadı onunlada on görüşme yapayım.Birde biraz kismet bu isler. Sadece her anlamda arastirmaliyiz kiyaslamaliyiz deneme yanilma isi şansa birakma luksumuz yok cunku.
Bugun dr um Nesrin Hanima sonucumu goturunce 'hocam pozitif cok sukur sayenizde' dedim. Hemen yerinden kalkdi gel bi sarilalim kucaklasalim dedi sarildi optu. Hastasiyla mutlu olan gecmis tecrube ve risklere gore pozisyon alan bir insan. Benim ilaclarimi yeniden duzenledi bunu birakiyoruz, sunu bugun v yarin yarim yarim sonra birakiyoruz, bunu artik kullanmiycaz. Sunu v sunu kullanmamiz yeterli olacak vs .. hemen b yon cizdi. Bu benim icin cok onemli dr umun beni hatirlamasi sureci iyi yonettigi verdigi seyin dogru oldugunun guvenini veriyor bana. Sanki yasam kocum, danismanim, gercekten ozel doktorum gibi ... hisettirdigi
@Eylul41213 bak arkadaslar yaptırmış memorialda istanbul sanıırmAnladım canım bende hazirana kadar hamile kalamazsam düşünüyorum tüp bebek.daha önce memorialda yaptırdım ama birdaha oraya gitmek istemiyorum
Canım ben İstanbul'dayım ama Avrupa yakasındaEmsey Hospital Istanbul And Yakasinda cnm. Valla ben yakin oldugum icinde ozellikle doktorumun hemen ulasilabilir olmasini istedigim icinde tercih ettim. Sen sehir disindan geleceksin tum alternatiflere esit mesafedesin diyebilirim . Arastirmalarin, gorustukten sonra kalbindeki hissiyatin kimi nereyi diyorsa oyle yol al
Amin cnm. Insallah senin icinde bundan sonrasi guzel olur, dilerim Rabbim gonlune gore versin cok mutlu ol. Emsey Hospital Nesrin Baştuğ dr umCanım nerede doktorun adı soyadı ne?olmadı onunlada on görüşme yapayım.
Ne güzel canım senin adina çok sevindim inşallah yavrunu kucağına da sağlıklı bir şekilde alirsin
Tesekkur ederim canimAmin cnm. Insallah senin icinde bundan sonrasi guzel olur, dilerim Rabbim gonlune gore versin cok mutlu ol. Emsey Hospital Nesrin Baştuğ dr um
Canım listeye benide alır mısın sizin dualarınıza ihtiyacım var acelesi yok ne zaman uygun görürseniz o zaman olurP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızı @Rm_angel ve @Erva_umut için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
Canım anladığım kadarıyla dediğim gibi kuyruk anomalisi olduğu için spermleriniz haraket etmiyor.Sonuçlar kızlar değerlendirebilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?