- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Sağol canım :*Cankiriklarim bak arkadaslar yaptırmış memorialda istanbul sanıırm
Sağol güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyi düzene koymamız lazım zaten ne gibi takviyeler alabiliriz senceCanım anladığım kadarıyla dediğim gibi kuyruk anomalisi olduğu için spermleriniz haraket etmiyor.
Bizde de maalesef haraketsiz sperm çok fazla ama kuyruk anomalimiz %15 umarım daha da hızlanırlar.
Sizde baş anomalisi olmayıp kuyruk ara parça ve boyun anomalisi %14 müş fakat normalde de boyun ve Araparça da sizde sıkıntı olmadığı için bu %14lük spermlerde baş ve boyun sağlam sadece kuyruk anomalisi var. Bu sizin için tüp bebek de bir avantaj olarak görüyorum.
Sizin yapmanız gereken spermin çekirdeğini beslemek. Tüp bebeğe kadar takviyeler almanızın öneririm.
Neden memorialden memnun kalmadın?Anladım canım bende hazirana kadar hamile kalamazsam düşünüyorum tüp bebek.daha önce memorialda yaptırdım ama birdaha oraya gitmek istemiyorum
Arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızı @Rm_angel ve @Erva_umut için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
Bence ilk önce sollarım multivitaminlerine bak internetten bakabilirsin. B8 vitamini 50 mg olandan alabilirsin. Ben male multipleyi beğeniyorum ama piyasada var mı bilmiyorum. tüp bebek yaptırana badar 1 multivitamin ve Omega 3 kullanın muhakkak. L arjinin l karnitin spermin yapıtaşlarından onlarıda alabilirsiniz. Birde beslenmenize çok dikkat edin. A, c, e, selenyum, folik asitin miktarlarını yüksek tutmaya çalışın. Benim önerebileceğim şeyler bunlar. Sen vitaminlerini aldıkça bizle paylaşırsan fikir alışverişinde bulunabiliriz. En önemli şeylerden birisi de olacağına inanmanız ve stres yapmamanız. Allah’ın izniyle olacak. 1 tane canlı sperm yeter. Normal baş ve boyunlu spermşniz var bu çok büyük bir nimet. Sizin yapmanız gereken çok iyi lab. Olan yerlerle görüşmeniz ve spermleri iyi ayrıştıracakları sistemlerinin olması. Apartopar tüp bebeğe geçmeyin sende yumurtalarını güçlendir. Tekrar çok geçmiş olsun. Yarın listeye eklerim sen bugünki ark oku. Tüp bebek yaptılar inşallah arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız.Sağol güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyi düzene koymamız lazım zaten ne gibi takviyeler alabiliriz sence
Sağol canım araştırma aşamasındayız zaten henüz hiç bir yerle görüşmedik l arginin cinko pharmaton kullanıyor eşim şu an bence en önemlisi sigara onu atmamız lazım inşallah onuda bırakacağız sağol verdiğin bilgiler içinBence ilk önce sollarım multivitaminlerine bak internetten bakabilirsin. B8 vitamini 50 mg olandan alabilirsin. Ben male multipleyi beğeniyorum ama piyasada var mı bilmiyorum. tüp bebek yaptırana badar 1 multivitamin ve Omega 3 kullanın muhakkak. L arjinin l karnitin spermin yapıtaşlarından onlarıda alabilirsiniz. Birde beslenmenize çok dikkat edin. A, c, e, selenyum, folik asitin miktarlarını yüksek tutmaya çalışın. Benim önerebileceğim şeyler bunlar. Sen vitaminlerini aldıkça bizle paylaşırsan fikir alışverişinde bulunabiliriz. En önemli şeylerden birisi de olacağına inanmanız ve stres yapmamanız. Allah’ın izniyle olacak. 1 tane canlı sperm yeter. Normal baş ve boyunlu spermşniz var bu çok büyük bir nimet. Sizin yapmanız gereken çok iyi lab. Olan yerlerle görüşmeniz ve spermleri iyi ayrıştıracakları sistemlerinin olması. Apartopar tüp bebeğe geçmeyin sende yumurtalarını güçlendir. Tekrar çok geçmiş olsun. Yarın listeye eklerim sen bugünki ark oku. Tüp bebek yaptılar inşallah arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız.
Okudum rabbim kabul etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Arkadaşlar okumalarımızı @Rm_angel ve @Erva_umut için yapıyoruz.
Niyetlerimizi ayrı ayrı yapıyoruz bir arkadaşımıza niyet edip okuyoruz sonra diğer arkadaşımıza niyet edip okuyoruz.
İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kün fe yekûn. (7 defa)
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
Merhaba. Masallah o kadar dr gidiyoruz senin gibi anlatan yok. Bizdede yuzde yuz immotil sperm ve 3 yıldır yapmadigimiz sey kalmadi maalesef genetik dediler. Nisan başı 6. Tup bebek tadavime baslicam bizde morfoloji 0 baş anamolisi 89 boyun anomalisi tam hatirlamiyorum ama 23 falan ve % yüz kuyruk anamolisi. Dna hasarı %15 ros testi %36 kaan hoca prosed plus dedi nisan adetimle baslicam. Rica etsem bana da yardimci olurmusun sence ne kullanmaliyim.Canım anladığım kadarıyla dediğim gibi kuyruk anomalisi olduğu için spermleriniz haraket etmiyor.
Bizde de maalesef haraketsiz sperm çok fazla ama kuyruk anomalimiz %15 umarım daha da hızlanırlar.
Sizde baş anomalisi olmayıp kuyruk ara parça ve boyun anomalisi %14 müş fakat normalde de boyun ve Araparça da sizde sıkıntı olmadığı için bu %14lük spermlerde baş ve boyun sağlam sadece kuyruk anomalisi var. Bu sizin için tüp bebek de bir avantaj olarak görüyorum.
Sizin yapmanız gereken spermin çekirdeğini beslemek. Tüp bebeğe kadar takviyeler almanızın öneririm.
Tüp bebeğe başladığımizda ileri hız %17Neden memorialden memnun kalmadın?
Bence de sigara!!!!! Benim eşim günde 1 paket içiyordu 1 aydın içilmiyor artık. Ben anne olamayacağım diye çok üzüldü bıraktı çok şükür.Sağol canım araştırma aşamasındayız zaten henüz hiç bir yerle görüşmedik l arginin cinko pharmaton kullanıyor eşim şu an bence en önemlisi sigara onu atmamız lazım inşallah onuda bırakacağız sağol verdiğin bilgiler için
Merhaba halen memorialde embriyon varmi. Varsa baska bir merkeze tasiyip transfer yaptirabilirsin...Tüp bebeğe başladığımizda ileri hız %17
Morfoliji %2di Semra hanım birde burda test verin dedi ama sonuç berbat ileri hız sıfır morfoliji sıfır ama yinede olur deyip tüp bebek yaptılar 4tane en iyi kalite embryo oldu ama tutmadilar sanki dertleri sadece para gibi geldi.sonra neden tutmadı die semra hanımla görüşmeye gittim dediki sizin tüp bebek tedaviniz olumsuz sonclanmamis daha 3tane iyi kalitede embryonuz var dedi birde yanındaki çalışanı fircaladi beni nie böyle basit sıkıntısı büyük olmayan hastayla uğraştırıyorsynuz die.o daha problem li olanlara bakiyirmus
Ve daha içime dinmeyen bir sürü sey
Bırakmıyor bırakamıyor çok ağladım bağırdım çağırdım ama nafile fazla da üstüne gitmek istemiyorum daha çok üzülmesin diyeBence de sigara!!!!! Benim eşim günde 1 paket içiyordu 1 aydın içilmiyor artık. Ben anne olamayacağım diye çok üzüldü bıraktı çok şükür.
Tatlım ben Pharmatonu pek beğenmiyorum içeriği az bileğin olsun.
Yazıklar olsun hepsine gercekten... simdi nereyi düsünüyosun? Ben bahceci güvenc hoca gibiyimTüp bebeğe başladığımizda ileri hız %17
Morfoliji %2di Semra hanım birde burda test verin dedi ama sonuç berbat ileri hız sıfır morfoliji sıfır ama yinede olur deyip tüp bebek yaptılar 4tane en iyi kalite embryo oldu ama tutmadilar sanki dertleri sadece para gibi geldi.sonra neden tutmadı die semra hanımla görüşmeye gittim dediki sizin tüp bebek tedaviniz olumsuz sonclanmamis daha 3tane iyi kalitede embryonuz var dedi birde yanındaki çalışanı fircaladi beni nie böyle basit sıkıntısı büyük olmayan hastayla uğraştırıyorsynuz die.o daha problem li olanlara bakiyirmus
Ve daha içime dinmeyen bir sürü sey
Rabbim bebeklerini sana bagıslasın bizide bilgilendir agrın varmıKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Limonlu belki 3.bebek neden olmuştur korkma dr demiş ya kendisi yavaş yavaş bırakır die dua oku canm Rabbim kuzuları korusunKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Allahim seni de bebeklerini de korusun canimKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Allahim seni de bebislerini de korusn ins amin.Kizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider. Bence sizde bir tane çoklu multivitamin alın. Multivitaminlerin üzerinde bu kadar durmamın nedeni hepsi birbirini tetikliyor olması ve içeriğinin daha Zengin olması. Çinkoyu 40/50 mg kadar alabilirsiniz. C vitaminini 500 mg alabilirsiniz. Bunlar sperme çok faydalı. Omega 3 de muhakkak alın. Tüp bebek sürecinize de az kalmış. Hemen başlamanızı tavsiye ederim. Kullandıklarınızı bırakmayın ekstra bunları da alın dozlarına dikkat edin ama korkmayın vücut fazla geleni idrarla atıyor.Merhaba. Masallah o kadar dr gidiyoruz senin gibi anlatan yok. Bizdede yuzde yuz immotil sperm ve 3 yıldır yapmadigimiz sey kalmadi maalesef genetik dediler. Nisan başı 6. Tup bebek tadavime baslicam bizde morfoloji 0 baş anamolisi 89 boyun anomalisi tam hatirlamiyorum ama 23 falan ve % yüz kuyruk anamolisi. Dna hasarı %15 ros testi %36 kaan hoca prosed plus dedi nisan adetimle baslicam. Rica etsem bana da yardimci olurmusun sence ne kullanmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?