Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyi düzene koymamız lazım zaten ne gibi takviyeler alabiliriz sence

Arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Sağol güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Tüp bebek tedavisi öncesi beslenmeyi düzene koymamız lazım zaten ne gibi takviyeler alabiliriz sence
Bence ilk önce sollarım multivitaminlerine bak internetten bakabilirsin. B8 vitamini 50 mg olandan alabilirsin. Ben male multipleyi beğeniyorum ama piyasada var mı bilmiyorum. tüp bebek yaptırana badar 1 multivitamin ve Omega 3 kullanın muhakkak. L arjinin l karnitin spermin yapıtaşlarından onlarıda alabilirsiniz. Birde beslenmenize çok dikkat edin. A, c, e, selenyum, folik asitin miktarlarını yüksek tutmaya çalışın. Benim önerebileceğim şeyler bunlar. Sen vitaminlerini aldıkça bizle paylaşırsan fikir alışverişinde bulunabiliriz. En önemli şeylerden birisi de olacağına inanmanız ve stres yapmamanız. Allah’ın izniyle olacak. 1 tane canlı sperm yeter. Normal baş ve boyunlu spermşniz var bu çok büyük bir nimet. Sizin yapmanız gereken çok iyi lab. Olan yerlerle görüşmeniz ve spermleri iyi ayrıştıracakları sistemlerinin olması. Apartopar tüp bebeğe geçmeyin sende yumurtalarını güçlendir. Tekrar çok geçmiş olsun. Yarın listeye eklerim sen bugünki ark oku. Tüp bebek yaptılar inşallah arkadaşlarımızın güzel haberlerini alacağız.

Sağol canım araştırma aşamasındayız zaten henüz hiç bir yerle görüşmedik l arginin cinko pharmaton kullanıyor eşim şu an bence en önemlisi sigara onu atmamız lazım inşallah onuda bırakacağız sağol verdiğin bilgiler için

Okudum rabbim kabul etsin inşallah

Merhaba. Masallah o kadar dr gidiyoruz senin gibi anlatan yok. Bizdede yuzde yuz immotil sperm ve 3 yıldır yapmadigimiz sey kalmadi maalesef genetik dediler. Nisan başı 6. Tup bebek tadavime baslicam bizde morfoloji 0 baş anamolisi 89 boyun anomalisi tam hatirlamiyorum ama 23 falan ve % yüz kuyruk anamolisi. Dna hasarı %15 ros testi %36 kaan hoca prosed plus dedi nisan adetimle baslicam. Rica etsem bana da yardimci olurmusun sence ne kullanmaliyim.

Neden memorialden memnun kalmadın?
Tüp bebeğe başladığımizda ileri hız %17
Morfoliji %2di Semra hanım birde burda test verin dedi ama sonuç berbat ileri hız sıfır morfoliji sıfır ama yinede olur deyip tüp bebek yaptılar 4tane en iyi kalite embryo oldu ama tutmadilar sanki dertleri sadece para gibi geldi.sonra neden tutmadı die semra hanımla görüşmeye gittim dediki sizin tüp bebek tedaviniz olumsuz sonclanmamis daha 3tane iyi kalitede embryonuz var dedi birde yanındaki çalışanı fircaladi beni nie böyle basit sıkıntısı büyük olmayan hastayla uğraştırıyorsynuz die.o daha problem li olanlara bakiyirmus
Ve daha içime dinmeyen bir sürü sey

Bence de sigara!!!!! Benim eşim günde 1 paket içiyordu 1 aydın içilmiyor artık. Ben anne olamayacağım diye çok üzüldü bıraktı çok şükür.
Tatlım ben Pharmatonu pek beğenmiyorum içeriği az bileğin olsun.

Merhaba halen memorialde embriyon varmi. Varsa baska bir merkeze tasiyip transfer yaptirabilirsin...

Bırakmıyor bırakamıyor çok ağladım bağırdım çağırdım ama nafile fazla da üstüne gitmek istemiyorum daha çok üzülmesin diye

Yazıklar olsun hepsine gercekten... simdi nereyi düsünüyosun? Ben bahceci güvenc hoca gibiyim

Çok geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yolunda gider. Bence sizde bir tane çoklu multivitamin alın. Multivitaminlerin üzerinde bu kadar durmamın nedeni hepsi birbirini tetikliyor olması ve içeriğinin daha Zengin olması. Çinkoyu 40/50 mg kadar alabilirsiniz. C vitaminini 500 mg alabilirsiniz. Bunlar sperme çok faydalı. Omega 3 de muhakkak alın. Tüp bebek sürecinize de az kalmış. Hemen başlamanızı tavsiye ederim. Kullandıklarınızı bırakmayın ekstra bunları da alın dozlarına dikkat edin ama korkmayın vücut fazla geleni idrarla atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…