Aaa evet arkadasın dediği gibi 3. Bebek atıyordur kendini inşallah herşey yolunda gider Rabbim korusunKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Allah seni ve bebeklerini korusunKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Canım allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut inşallah bişey olmazKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Canım var iki tane ama esimde sperm DNA hasarı çıktı tedavi oldu muhtemelen onlarda hasarlı olabilir riske atıp onları koyduramam hep boşuna masraf hemde boşuna umitlendirmis olurum kendimiMerhaba halen memorialde embriyon varmi. Varsa baska bir merkeze tasiyip transfer yaptirabilirsin...
Canim sakin ol hastanede gerekli onlemleri aliyorlar .Yatman gerekecek derlerse itiraz etme gozetim altinda dur .Kahverengiyse korkma kırmızıysa zaten igne yaparlar progestanla durur Allah in izniyle .En cok kanama yasayanlardan biri benim .GuvenebilirsinKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Benim esim hem nargile hem de sigara içiyordu Nargile haftada 3 4 kere ...Bırakmıyor bırakamıyor çok ağladım bağırdım çağırdım ama nafile fazla da üstüne gitmek istemiyorum daha çok üzülmesin diye
Canım inşallah bişey olmaz dua edelim Allah yavrularını sana bağışlasınKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Ay canim cok saol yaa. Evet en kisa zamanda danisip sana yazicam. Bilgilendir beni. Myo inositol ve kiro inositol var biliyormusun onlari inofolik kombi var ben kullaniyorum o dedigin onlar mi acabaHepsinin kapsülü var. Ama b8 piyasa kalmadı galiba. Çoklu multivitaminlerde var. İnositol diye de geçebilir.
Sen hekiminizle konuş tavsiye ettiklerini burada paylaş elimizden geldiğince tavsiyelerde bulunuruz.
Canım inşallah bişey olmaz dua edelim Allah yavrularını sana bağışlasınKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Canım bahçeci Mustafa bey, P Perican01 soyledigi bahçeci cem bey bunlar aklımda bakalımYazıklar olsun hepsine gercekten... simdi nereyi düsünüyosun? Ben bahceci güvenc hoca gibiyim
Çok geçmiş olsun canımmm rabbim acil şifalar versin inşallahKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Evet canım inofolikde var buradan da anlayabilirsiniz ne kadar yararlı olduğunu. Spermlere ve insan vücuduna da çok faydalı vitamin. Eşlerimiz de muhakkak kullanmalı.Ay canim cok saol yaa. Evet en kisa zamanda danisip sana yazicam. Bilgilendir beni. Myo inositol ve kiro inositol var biliyormusun onlari inofolik kombi var ben kullaniyorum o dedigin onlar mi acaba
Allahim seni ve bebeklerini korusun limonumKizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Aaaaa grrcektenmi esimede vereyimmi icsinmi. Ben kullaniyorum yani onlem amacli ama esimde icebilirmiEvet canım inofolikde var buradan da anlayabilirsiniz ne kadar yararlı olduğunu. Spermlere ve insan vücuduna da çok faydalı vitamin. Eşlerimiz de muhakkak kullanmalı.
Nasıl ya 3.bebege ne oldu 2mi kalcak ben görmedim o yazılarıAaa evet arkadasın dediği gibi 3. Bebek atıyordur kendini inşallah herşey yolunda gider Rabbim korusun
3.bebeğin kalbi durmuştu geriden geldiği için o kendini atacaktı vücuttan canım o olabilir diyoruz 2 bebek sağlıklı çok şükürNasıl ya 3.bebege ne oldu 2mi kalcak ben görmedim o yazıları
Yaaa kuzum benim rabbim o iki bebeğe sağlık versin inşallah yeni öğrendim bu durumu çok üzüldüm gerçekten3.bebeğin kalbi durmuştu geriden geldiği için o kendini atacaktı vücuttan canım o olabilir diyoruz 2 bebek sağlıklı çok şükür
Evet canım öyle oldu ama 3 bebek riskli idi Rabbim tarafından son buldu kendileri kararı vermeden inşallah Rabbim öteki ikisine uzun hayırlı ömürler verirYaaa kuzum benim rabbim o iki bebeğe sağlık versin inşallah yeni öğrendim bu durumu çok üzüldüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?