Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba halen memorialde embriyon varmi. Varsa baska bir merkeze tasiyip transfer yaptirabilirsin...
Canım var iki tane ama esimde sperm DNA hasarı çıktı tedavi oldu muhtemelen onlarda hasarlı olabilir riske atıp onları koyduramam hep boşuna masraf hemde boşuna umitlendirmis olurum kendimi

Kizlar kanamam oldu acile geldik. Ne olur dua edin bir sey olmasin bebeklerime
Canim sakin ol hastanede gerekli onlemleri aliyorlar .Yatman gerekecek derlerse itiraz etme gozetim altinda dur .Kahverengiyse korkma kırmızıysa zaten igne yaparlar progestanla durur Allah in izniyle .En cok kanama yasayanlardan biri benim .Guvenebilirsin

Bırakmıyor bırakamıyor çok ağladım bağırdım çağırdım ama nafile fazla da üstüne gitmek istemiyorum daha çok üzülmesin diye
Benim esim hem nargile hem de sigara içiyordu Nargile haftada 3 4 kere ...
Dedim sperm hareketi hasari vs vs hepsi imtihan Allahtandir ama sen ustune düşen gorevi yapmaz bunlara devam edip sonra da niye bebegimiz yok diye sorgularsan seni asla affetmem ,bunlari birak olmazsa Allah in takdiridir imtihandir basim gozum ustune dedim .Allah a sukur bu konusmanin ustune 2 gun icinde birakti .Dua edin birakmasi icin Ya Fettah c.c esmasini okuyun.

Hepsinin kapsülü var. Ama b8 piyasa kalmadı galiba. Çoklu multivitaminlerde var. İnositol diye de geçebilir.
Sen hekiminizle konuş tavsiye ettiklerini burada paylaş elimizden geldiğince tavsiyelerde bulunuruz.
Ay canim cok saol yaa. Evet en kisa zamanda danisip sana yazicam. Bilgilendir beni. Myo inositol ve kiro inositol var biliyormusun onlari inofolik kombi var ben kullaniyorum o dedigin onlar mi acaba

Ay canim cok saol yaa. Evet en kisa zamanda danisip sana yazicam. Bilgilendir beni. Myo inositol ve kiro inositol var biliyormusun onlari inofolik kombi var ben kullaniyorum o dedigin onlar mi acaba
Evet canım inofolikde var buradan da anlayabilirsiniz ne kadar yararlı olduğunu. Spermlere ve insan vücuduna da çok faydalı vitamin. Eşlerimiz de muhakkak kullanmalı.

Evet canım inofolikde var buradan da anlayabilirsiniz ne kadar yararlı olduğunu. Spermlere ve insan vücuduna da çok faydalı vitamin. Eşlerimiz de muhakkak kullanmalı.
Aaaaa grrcektenmi esimede vereyimmi icsinmi. Ben kullaniyorum yani onlem amacli ama esimde icebilirmi

Yaaa kuzum benim rabbim o iki bebeğe sağlık versin inşallah yeni öğrendim bu durumu çok üzüldüm gerçekten
Evet canım öyle oldu ama 3 bebek riskli idi Rabbim tarafından son buldu kendileri kararı vermeden inşallah Rabbim öteki ikisine uzun hayırlı ömürler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…