Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aaaaa grrcektenmi esimede vereyimmi icsinmi. Ben kullaniyorum yani onlem amacli ama esimde icebilirmi
İnositol kesinlikle almalı bunu bir çok yoldan alabilir. İnofoliğin içeriğindeki diğerlerini zaten alıyorlar ama kullanabilir mi bunun için birşey diyemem. İnositol ekstra alınmalı bir çok vitaminin içinde var canım Yada ekstra Alınabilir.

Masaallah sana ya canim cok bilgilisin ya valla senden cok sey ogrenicem. Memnun oldum cok hemen bunlari oncelik tutucam. Ya neler ogrendim. Umut oldun.

Rabbim bebeklerini sana bagıslasın bizide bilgilendir agrın varmı

Limonlu belki 3.bebek neden olmuştur korkma dr demiş ya kendisi yavaş yavaş bırakır die dua oku canm Rabbim kuzuları korusun

Allahim seni de bebeklerini de korusun canim

Allahim seni de bebislerini de korusn ins amin.

Aaa evet arkadasın dediği gibi 3. Bebek atıyordur kendini inşallah herşey yolunda gider Rabbim korusun

Beth18 canım korkma bol bol dua et ayetel Kutsi oku ve Allah’a emanet et bende dua edeceğim senin için. Rabbim sizleri korusun ona emanetsiniz inşallah.

Allah seni ve bebeklerini korusun

Canım allah yardımcın olsun yüreğini ferah tut inşallah bişey olmaz

Canım inşallah bişey olmaz dua edelim Allah yavrularını sana bağışlasın

Canım inşallah bişey olmaz dua edelim Allah yavrularını sana bağışlasın

Canım bahçeci Mustafa bey,@Perican01 soyledigi bahçeci cem bey bunlar aklımda bakalım

Çok geçmiş olsun canımmm rabbim acil şifalar versin inşallah

Allahim seni ve bebeklerini korusun limonum

Beth18 canım bizi haberdar et merak ediyorum seni
Kötü düşünme iyi düşün inşallah bişey olmayacak

Yok canım en küçüğünün kalbi durmuştu büyük bir ihtimal o düşüyor.

Beth18 limoncum aklımız sende haber ver bize...
kizlar Allah sizden razi olsun. Ne guzel insanlarsiniz... ailemle bile paylasmadim bu olayi ama beni ailem gibi merak ediyorsunuz. Allah sizden ayri ayri razi olsun. Allah dualarinizi kabul etsin. Dr.um daha bugun 3.bebek dusebilir dedi. Ama adet kanamasindan fazla olursa kanaman korkma acile git demisti. Benimde fazla oldu gittik ama hastahaneye gidince aklima kotu seyler geldi ya iki bebegimde kotu durumdaysa ya onlara da bisey olduysa diye cok endise ettim. Ama cok sukur dr kontrol etti ikiside iyiler rahim agzi kapaliymis. Yani dusuk tehlikesi yokmus Allaha cok sukur. Istersen burada dinlen dedi bizde evimiz yakin dedik oda gidin ama artarsa gelin dedi. Cok sukur simdi iyiyim. Yarinda kendi dr.uma gidicem rapo alicam evde dinlenicem.
Afilim92 sen boyle durumlarda isgen izin aliyor muydun?

Canim cok sevindim iki kucuk melek te iyi. Allah a hamdolsun. Rabbim omrunuzu uzun ve berketli eylesin. Rabbim bizede nasip etsin. Iki tane nur tasiyorsun karninda raporunu uzun al insaallah ta bebislerin de dinlensin.

Al canım raporunu birde unutma seninkiler ikiz en ufak bir yorgunluğa gelmez senin iki kat dikkat etmen lazım canım.
Biİm bir arkadaş ikizdi 15saat ders aldı düşürdüler dersini ,ve kanamasi oldu ara ara hastanede yattığı oldu erken doğdu yavruları ama maşallah şimdi çok iyiler.demem oki çok dikkat et elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak

moonlovers canım sen transfer oldun mu???
Transferim oldu cnm ama biraz canımız sıkıldı merkezi seçme nedenimiz imsi uygulanacak olmasıydı ilk görüşmede bunu istediğimizi belirttik ve onlarda uygulayacağız dedi daha sonra kontrollerde de yumurtalara kalsiyum inofor uygulanmasına karar verilmişti bugün transferden önce öğrendik ki sadece cip uygulanmış çok moralimiz bozuldu kendimizi kandırılmış hissediyoruz

Çok şükür canım çok sevindim. Bence de izin al ve dinlen.

Hepinize ayri ayri yazmak isterdim canlarim ama hepiniz oyle coksunuz ki yurekleriniz oyle kocaman ki yazamam... ne desem eksik kalir. Allah hepinizden razi olsun...
Canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle ikisini de sağlıkla kucağına alacaksın iyi düşün ki iyi olsun korkma içini ferah tut siz hamileliklerinizle bizlere umut oluyorsunuz dahada iyi olacaksın inşallah seneye bu zamanlar bebişler in kucağında yazarsın buraya dikkat et kendine

Ayy Canım benim.. ne demeliyim bilmiyorum. Sadece stres yapmanı hiç istemiyorum stres çok etkiliyor çok... yazmayınca anladım birşeyler ters gitti diye ama veren Allah alan allah. O ol dedi mi olacaktır.
Tartışma falan çıkmamıştır inşallah. Yumurtana da birşey uygulamamışlar öyleyse. Hangi hastane bu??
Gerekçe söylediler mi?
Spermler yumurtayı döllediyse çok sorun yoktur böyle düşün..

Canim cok sevindim iki kucuk melek te iyi. Allah a hamdolsun. Rabbim omrunuzu uzun ve berketli eylesin. Rabbim bizede nasip etsin. Iki tane nur tasiyorsun karninda raporunu uzun al insaallah ta bebislerin de dinlensin.
Allah razi olsun senden. Bakalim dr ne kadar yazarsa o kadar alicam dinlenicem. sagolsun idare 3 gune indirdi zaten sadece 3 gun gidiyordum. Onlarda yardimci oldu yani. Cok tatlisin ayrica sagolasin :)

Haklisin. Dinlenmem lazim. Bakalim canim dr ne diyecek. Allah razi olsun senden. Yormayacagim kendimi. Sagolasin.
Çok şükür canım çok sevindim. Bence de izin al ve dinlen.
Allah razi ilsun canim. Dinlenicem insallah canim.

Geçmiş olsun canım
Sagolasin canim Allah razi olsun.
ben inaniyorum Allah buradaki kadinlarin hepsine ayri ayri bebek nasip edecek insallah. Hep duamdasiniz. Insallah dedigin gibi olur canim Allah razi olsun

Sıkıntı şu döllenme az oldu iki tane transfer edildi ama ikinci kalite onlarda ilk defa böyle birşey yaşıyorum kalkıp izmirden sırf imsi için laboratuvarı iyi diye gittik.Doktor beyde uçağa yetişecekmiş görüşmedik bile diğer doktor bu beni aşar dedi embriyologda biz size uygun yöntemi seçtik o yöntem size uygun değildi kalsiyum da kimyasal bunu önermiyorum dedi peki profesör niye bunu önerdi deyince cevap yok ANKARA GÜRGAN CLİNİK

Çok şükür canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…