- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ya canım benim ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.Sıkıntı şu döllenme az oldu iki tane transfer edildi ama ikinci kalite onlarda ilk defa böyle birşey yaşıyorum kalkıp izmirden sırf imsi için laboratuvarı iyi diye gittik.Doktor beyde uçağa yetişecekmiş görüşmedik bile diğer doktor bu beni aşar dedi embriyologda biz size uygun yöntemi seçtik o yöntem size uygun değildi kalsiyum da kimyasal bunu önermiyorum dedi peki profesör niye bunu önerdi deyince cevap yok ANKARA GÜRGAN CLİNİK
Ki özellikle imsi istedik diğer tedavilerden farklı olsun hep 3. Gün embriyosu oluyordu belki kaliteli olur istedik,bem İstanbul olsun dedim eşim ankara dedi gittik istediğimiz gibi tedavi uyguladıklarını görünce tamam dedik ama tam bir hayal kırıklığı belki sonuç yine aynı olacaktı ama biz bunu da denedik olmadı diyecektik.Giden parayı da geçtim ama bizim vaktimiz yok yurtdışından geldik herzaman deneme şansımız yok.Birde muhatap bulamamak iyice sinirlendik umarım bu saatten sonra telafi etmek için adım atarlar dosyamı da alıp şikayet edeceğim yoksaYa canım benim ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
Diğer tüp denemelerinde ımsı olmaması bunlarında olmayacağı anlamına gelmiyor. Taaa nereden nereye gittiniz yaşadıklarınıza bakın...
Her isteyen hastaya IMSI yapılabilir bence çünki zararlı birşey değil sonuçta kaliteli sperm seçiyorlar. Ama her şerde bir hayır vardır de ve içini ferah tutmaya çalış. Ne diyebilirim bilemedim ama gönlümde dualarımda seninle İnan.
Ah canım inşallah sonuç güzel olur inşallah. Sanırım limonun da 3. Gündü ama tuttu. Tüp konusunda çok bileğim yok fakat herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.Ki özellikle imsi istedik diğer tedavilerden farklı olsun hep 3. Gün embriyosu oluyordu belki kaliteli olur istedik,bem İstanbul olsun dedim eşim ankara dedi gittik istediğimiz gibi tedavi uyguladıklarını görünce tamam dedik ama tam bir hayal kırıklığı belki sonuç yine aynı olacaktı ama biz bunu da denedik olmadı diyecektik.Giden parayı da geçtim ama bizim vaktimiz yok yurtdışından geldik herzaman deneme şansımız yok.Birde muhatap bulamamak iyice sinirlendik umarım bu saatten sonra telafi etmek için adım atarlar dosyamı da alıp şikayet edeceğim yoksa
İnşallah nasibimde varsa olacak inanıyorum, 3. Gün olmasını takmıyorum benim hep öyle oldu transferlerim inşallah mutlu son olur,ama yapılan çok yanlış ne desem boş artıkAh canım inşallah sonuç güzel olur inşallah. Sanırım limonun da 3. Gündü ama tuttu. Tüp konusunda çok bileğim yok fakat herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
Evet canım o konuda haklısın. Şİkayet et ben yapabiliyorsanız yapın hatta fazla ücret ödediyseniz talep edin tazminat davası ne oluyorsa artık. Hakkınız...İnşallah nasibimde varsa olacak inanıyorum, 3. Gün olmasını takmıyorum benim hep öyle oldu transferlerim inşallah mutlu son olur,ama yapılan çok yanlış ne desem boş artık
Çok şükür cnm rabbim bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsinkizlar Allah sizden razi olsun. Ne guzel insanlarsiniz... ailemle bile paylasmadim bu olayi ama beni ailem gibi merak ediyorsunuz. Allah sizden ayri ayri razi olsun. Allah dualarinizi kabul etsin. Dr.um daha bugun 3.bebek dusebilir dedi. Ama adet kanamasindan fazla olursa kanaman korkma acile git demisti. Benimde fazla oldu gittik ama hastahaneye gidince aklima kotu seyler geldi ya iki bebegimde kotu durumdaysa ya onlara da bisey olduysa diye cok endise ettim. Ama cok sukur dr kontrol etti ikiside iyiler rahim agzi kapaliymis. Yani dusuk tehlikesi yokmus Allaha cok sukur. Istersen burada dinlen dedi bizde evimiz yakin dedik oda gidin ama artarsa gelin dedi. Cok sukur simdi iyiyim. Yarinda kendi dr.uma gidicem rapo alicam evde dinlenicem.
Afilim92 sen boyle durumlarda isgen izin aliyor muydun?
Canim sevindim iyi olmana .Izin degil de dr yatman gerekiyor diye bir kac gun rapor yaziyordu.Hepinize ayri ayri yazmak isterdim canlarim ama hepiniz oyle coksunuz ki yurekleriniz oyle kocaman ki yazamam... ne desem eksik kalir. Allah hepinizden razi olsun...
sagol canim allah razi olsun. Amin.Çok şükür canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
amin canim Allah razi olsunÇok şükür cnm rabbim bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Devam edebilir canim cunku kucuk bebegin kesesi hala duruyor. Ama insallah sorunsuz devam eder sagolasin Allah razi olsun.Beth18 bununla geçmiş olsun canm çok şükür beklenen durumu sorunsuz atlattın diğer bebeklerini Rabbim sana bağışladı sağlıkla devam etsin
anladim canim. Sagolasin. Bakalim benimki ne diyecek? Allah razi olsun.Canim sevindim iyi olmana .Izin degil de dr yatman gerekiyor diye bir kac gun rapor yaziyordu.
kizlar Allah sizden razi olsun. Ne guzel insanlarsiniz... ailemle bile paylasmadim bu olayi ama beni ailem gibi merak ediyorsunuz. Allah sizden ayri ayri razi olsun. Allah dualarinizi kabul etsin. Dr.um daha bugun 3.bebek dusebilir dedi. Ama adet kanamasindan fazla olursa kanaman korkma acile git demisti. Benimde fazla oldu gittik ama hastahaneye gidince aklima kotu seyler geldi ya iki bebegimde kotu durumdaysa ya onlara da bisey olduysa diye cok endise ettim. Ama cok sukur dr kontrol etti ikiside iyiler rahim agzi kapaliymis. Yani dusuk tehlikesi yokmus Allaha cok sukur. Istersen burada dinlen dedi bizde evimiz yakin dedik oda gidin ama artarsa gelin dedi. Cok sukur simdi iyiyim. Yarinda kendi dr.uma gidicem rapo alicam evde dinlenicem.
Afilim92 sen boyle durumlarda isgen izin aliyor muydun?
Bunun bilgisini neden daha önce vermediler çok saçma inşallah tutunur bebeklerin gerisini düşünme şuan ama yaptıkları büyük ayıpTransferim oldu cnm ama biraz canımız sıkıldı merkezi seçme nedenimiz imsi uygulanacak olmasıydı ilk görüşmede bunu istediğimizi belirttik ve onlarda uygulayacağız dedi daha sonra kontrollerde de yumurtalara kalsiyum inofor uygulanmasına karar verilmişti bugün transferden önce öğrendik ki sadece cip uygulanmış çok moralimiz bozuldu kendimizi kandırılmış hissediyoruz
Nerde yaptırdınız cnmKi özellikle imsi istedik diğer tedavilerden farklı olsun hep 3. Gün embriyosu oluyordu belki kaliteli olur istedik,bem İstanbul olsun dedim eşim ankara dedi gittik istediğimiz gibi tedavi uyguladıklarını görünce tamam dedik ama tam bir hayal kırıklığı belki sonuç yine aynı olacaktı ama biz bunu da denedik olmadı diyecektik.Giden parayı da geçtim ama bizim vaktimiz yok yurtdışından geldik herzaman deneme şansımız yok.Birde muhatap bulamamak iyice sinirlendik umarım bu saatten sonra telafi etmek için adım atarlar dosyamı da alıp şikayet edeceğim yoksa
Çok geçmiş olsun
Beth18 Gece kalktim burdaki mesajlara b gelisme varmi diye bakip rahatladim geri yattim. Bizde tam b aile olmusuz burda ne guzeeel ..
Beth18 canım geçmiş olsun, inşallah minikler sağlıcakla kalsınlar
kizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriBeth18 canımmmmm çok çok geçmiş olsun bende yeni gördüm mesajını iyi olmanıza çok sevindim inşallah sorunsuz atalatirsin canım korkma sakın lekelenmen falan olursa benimde oldu şükür birşey yok . Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Sizde de dna hasar mu vardı? Ben hangi yöntemle tüp bebek denemeliyiz bilemiyorum da bilgilendirirmisin?Transferim oldu cnm ama biraz canımız sıkıldı merkezi seçme nedenimiz imsi uygulanacak olmasıydı ilk görüşmede bunu istediğimizi belirttik ve onlarda uygulayacağız dedi daha sonra kontrollerde de yumurtalara kalsiyum inofor uygulanmasına karar verilmişti bugün transferden önce öğrendik ki sadece cip uygulanmış çok moralimiz bozuldu kendimizi kandırılmış hissediyoruz
Ay ne güzel inşallah öyledir biri kız biri erkek olsa tamam :)))kizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriHaftada 1 pruloton igne verdi dedi. Bakalim tevkkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?