Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya canım benim ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım.
Diğer tüp denemelerinde ımsı olmaması bunlarında olmayacağı anlamına gelmiyor. Taaa nereden nereye gittiniz yaşadıklarınıza bakın...
Her isteyen hastaya IMSI yapılabilir bence çünki zararlı birşey değil sonuçta kaliteli sperm seçiyorlar. Ama her şerde bir hayır vardır de ve içini ferah tutmaya çalış. Ne diyebilirim bilemedim ama gönlümde dualarımda seninle İnan.

Ki özellikle imsi istedik diğer tedavilerden farklı olsun hep 3. Gün embriyosu oluyordu belki kaliteli olur istedik,bem İstanbul olsun dedim eşim ankara dedi gittik istediğimiz gibi tedavi uyguladıklarını görünce tamam dedik ama tam bir hayal kırıklığı belki sonuç yine aynı olacaktı ama biz bunu da denedik olmadı diyecektik.Giden parayı da geçtim ama bizim vaktimiz yok yurtdışından geldik herzaman deneme şansımız yok.Birde muhatap bulamamak iyice sinirlendik umarım bu saatten sonra telafi etmek için adım atarlar dosyamı da alıp şikayet edeceğim yoksa

Ah canım inşallah sonuç güzel olur inşallah. Sanırım limonun da 3. Gündü ama tuttu. Tüp konusunda çok bileğim yok fakat herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.

Ah canım inşallah sonuç güzel olur inşallah. Sanırım limonun da 3. Gündü ama tuttu. Tüp konusunda çok bileğim yok fakat herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
İnşallah nasibimde varsa olacak inanıyorum, 3. Gün olmasını takmıyorum benim hep öyle oldu transferlerim inşallah mutlu son olur,ama yapılan çok yanlış ne desem boş artık

İnşallah nasibimde varsa olacak inanıyorum, 3. Gün olmasını takmıyorum benim hep öyle oldu transferlerim inşallah mutlu son olur,ama yapılan çok yanlış ne desem boş artık
Evet canım o konuda haklısın. Şİkayet et ben yapabiliyorsanız yapın hatta fazla ücret ödediyseniz talep edin tazminat davası ne oluyorsa artık. Hakkınız...

Çok şükür cnm rabbim bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Beth18 bununla geçmiş olsun canm çok şükür beklenen durumu sorunsuz atlattın diğer bebeklerini Rabbim sana bağışladı sağlıkla devam etsin

Hepinize ayri ayri yazmak isterdim canlarim ama hepiniz oyle coksunuz ki yurekleriniz oyle kocaman ki yazamam... ne desem eksik kalir. Allah hepinizden razi olsun...
Canim sevindim iyi olmana .Izin degil de dr yatman gerekiyor diye bir kac gun rapor yaziyordu.

Çok şükür canım rabbim bidaha yaşatmasın inşallah
sagol canim allah razi olsun. Amin.

Çok şükür cnm rabbim bebeklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
amin canim Allah razi olsun

Beth18 bununla geçmiş olsun canm çok şükür beklenen durumu sorunsuz atlattın diğer bebeklerini Rabbim sana bağışladı sağlıkla devam etsin
Devam edebilir canim cunku kucuk bebegin kesesi hala duruyor. Ama insallah sorunsuz devam eder sagolasin Allah razi olsun.
Canim sevindim iyi olmana .Izin degil de dr yatman gerekiyor diye bir kac gun rapor yaziyordu.
anladim canim. Sagolasin. Bakalim benimki ne diyecek? Allah razi olsun.

Çok geçmiş olsun

Bunun bilgisini neden daha önce vermediler çok saçma inşallah tutunur bebeklerin gerisini düşünme şuan ama yaptıkları büyük ayıp

Nerde yaptırdınız cnm

Beth18 canım geçmiş olsun yeni gördüm yazdıklarınızı bebişlerin hep sizlerle olsun sağlık sıhhatle

Beth18 canımmmmm çok çok geçmiş olsun bende yeni gördüm mesajını iyi olmanıza çok sevindim inşallah sorunsuz atalatirsin canım korkma sakın lekelenmen falan olursa benimde oldu şükür birşey yok . Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun

Beth18 Gece kalktim burdaki mesajlara b gelisme varmi diye bakip rahatladim geri yattim. Bizde tam b aile olmusuz burda ne guzeeel ..

Beth18 canım geçmiş olsun, inşallah minikler sağlıcakla kalsınlar

Beth18 canım geçmiş olsun yeni gördüm yazdıklarınızı bebişlerin hep sizlerle olsun sağlık sıhhatle

kizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleri Haftada 1 pruloton igne verdi. Bakalim tevekkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok

Sizde de dna hasar mu vardı? Ben hangi yöntemle tüp bebek denemeliyiz bilemiyorum da bilgilendirirmisin?

Ay ne güzel inşallah öyledir biri kız biri erkek olsa tamam :)))
Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .ağrı sızı var mı canım .
Bide bulantı kusma falan .
Ben çok fenayım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…