Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay limon içime doğmuştu hatta sanada söylemiştim sanki biri kız biri erkek olacak gibi hissediyorum die.cok sevindim inşallah sknti olmaz sağlıcakla kucağına alırsın.dualarim seninle canım

@Rm_angel canım kötü olmuş böyle yapmaları ne desen haklısın ama inşallah tutunur bebeğine kavuşursun

Ay ne güzel inşallah öyledir biri kız biri erkek olsa tamam :)))
Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .ağrı sızı var mı canım .
Bide bulantı kusma falan .
Ben çok fenayım ((
bende saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorum kiz erkek hic farketmez teyzesi. Allah sagliklisini versin insallah hepimizin bebeklerinin. Agrim sizim yok. Midemde eksime, bulantim var. Ama kusma arada bir oluyo. Sabah kustum ama nadir oluyo. Son zamanlarda daha sık olmaya basladi. Onun icin dr.dan ilac alabilirsin canim. Bana verdi ama ben cok etkilenirsem alcam. Bide benim hemen uykum geliyor. Aksam 9-9.30 zor goruyorum.

Cnm çok geçmiş olsun. Dinlen okulu falan boşver şimdilik sen ve bebişlerin önemli. İyi düşün iyi olsun inş. Biri kız biri oğlan ne güzel maşallah tek Doğumla jübile yapacaksın vallla. Rabbim size bağışlasın inşşşş

Ay limon içime doğmuştu hatta sanada söylemiştim sanki biri kız biri erkek olacak gibi hissediyorum die.cok sevindim inşallah sknti olmaz sağlıcakla kucağına alırsın.dualarim seninle canım

Beth18 canım bu arada kaç haftalık oldunuz
Ayy teyzesi sagolasin. Saglikli olsun yeter benim icin inan ki. Benimde hep duamdasiniz. Insallah sizinde bebislerini boyle konusucaz zamani gelince. 11 hafta bugun bitiyor. Insallah yarin 12 hafta olacagiz teyzesi.
canim Zeynep.im. sagolasin. Hep diyorum saglikli olsun yeter inanki kiz erkek hic onemli degil. Hepsi kabulum. Allah nasil uygun gorduyse insallah o olsun. Sizinde beebisler konusulacak bu sayfalarda Allah nasip ederse insallah.
Valla bugun 9 saat dersim vardi cok iyi oldu. Bi tanesi de benim sinifim degil en cokta o sinifa gitmedigime sevindim. Cok fenalar cunku saygisizlar. Valla okulu ben kurtaracak degilim. Baslarinin caresine bakarlar. Hep cocuklarda sevinir hoca gelmedi diye

Tabi canım önemli olan sağlık inşallah İnşallah bebişler sağlıcakla doğarlar.ben her yediğimi çıkariyorum o kadar başım yerden kalkmıyor.uyku çok yok bende ama bazen rahimde ağrı hissediyorum.herseyden korkar olduk :))

Beth18 canım çok geçmiş olsun,Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
amin canim cok sagol Allah size de nasip etsin

Eki Görüntüle 2129720 Kızlar tüp bebege başlayacagımız için doktor istedi ben anlamadım normal deil galiba bakar mısınız
bende anlayamadim canim.

bulantidan korkma bebeklerin saglikli oldugunun gostergesiymis dr.um oyle soyledi. Dun benimde rahmim cok kasildi. Sen korkma hep oluyo o. Bebek yer acmaya calisiyo annesi

amin canim cok sagol Allah size de nasip etsin

bende anlayamadim canim.

bulantidan korkma bebeklerin saglikli oldugunun gostergesiymis dr.um oyle soyledi. Dun benimde rahmim cok kasildi. Sen korkma hep oluyo o. Bebek yer acmaya calisiyo annesi
Ay teyzesi içimize su serpttin Allah razı olsun:))
İnşallah benimde tek dileğim sağlıklı kucağımiza almak.iyi olsunda yer açsın herşeye razıyım :)))

Ayyy ne tatlı bir prens birde prenses. Tutunacaklar Allah’ın izniyle sen stres yapma şakın.
Söz aramızda kimseye söylemem.

Ay teyzesi içimize su serpttin Allah razı olsun:))
İnşallah benimde tek dileğim sağlıklı kucağımiza almak.iyi olsunda yer açsın herşeye razıyım :)))
aynen canim onlar saglikli olsunda biz her turlu aciya raziyiz.
Ayyy ne tatlı bir prens birde prenses. Tutunacaklar Allah’ın izniyle sen stres yapma şakın.
Söz aramızda kimseye söylemem.
aman diyim soyleme

Ay maşallah bende 12+5 te öğrenmek için gideceğim eşimin doğum günü süpriz yaparım hem. ne güzel yanılmamış tır inşallah

Kanamaniz olmus cok gecmis olsun, ama saniyorum suan korkulacak birsey yok, insaallahta hic olmaz Tup bebekte en fazla kac tane transfere izin veriliyor? Birde ileri hiz nasil artti sizin? Birde kalp atisi olmayan dusuk dogal yolla gebelik miydi?

Aradım cnm tedavi artı ilaçlar herşey dahil 10 bin dedi. SGK ile anlaşmaları olmadığı için rapor çıkaramıyorlarmış. Adam işinde gerçekten çok iyi.

Ben eylule kadar bebegimiz olmazsa tup bebek dusunmeye basladim. Ama bilmedigim
Cok sey var, maddi kismi da onemli tabi. SGK ile anlasma olunca ne oluyor, rapor ne ise yariyor? Bizim eylulde 3 senemiz dolcak, agustosta da korunmasiz 1 senemiz dolcak. Esim icin 3 test yaptirdik totalde en fazla 9milyonlari gorduk, hareketde az. Birde ortalama ilaclarla ne kadari buluyor yazabilir misiniz

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Kızlar k. Bakmayın bugün geç kaldım sabah spora gittim. Kimde kalmıştık. Mucizem sana okumuşmuyduk. Suskuna mı geçtik hiç hatırlayamadım.

Beth18 canım çok geçmiş olsun dün gece yoldaydım senden haber gelene kadar bakıp dua edip durdum.Evimize geldik çok şükür insanın kendi evi gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…