- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Ay limon içime doğmuştu hatta sanada söylemiştim sanki biri kız biri erkek olacak gibi hissediyorum die.cok sevindim inşallah sknti olmaz sağlıcakla kucağına alırsın.dualarim seninle canımkizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriHaftada 1 pruloton igne verdi. Bakalim tevekkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok
bende saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorum kiz erkek hic farketmez teyzesi. Allah sagliklisini versin insallah hepimizin bebeklerinin. Agrim sizim yok. Midemde eksime, bulantim var. Ama kusma arada bir oluyo. Sabah kustum ama nadir oluyo. Son zamanlarda daha sık olmaya basladi. Onun icin dr.dan ilac alabilirsin canim. Bana verdi ama ben cok etkilenirsem alcam. Bide benim hemen uykum geliyor. Aksam 9-9.30 zor goruyorum.Ay ne güzel inşallah öyledir biri kız biri erkek olsa tamam :)))
Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .ağrı sızı var mı canım .
Bide bulantı kusma falan .
Ben çok fenayım((
kizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriHaftada 1 pruloton igne verdi. Bakalim tevekkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok
Ay limon içime doğmuştu hatta sanada söylemiştim sanki biri kız biri erkek olacak gibi hissediyorum die.cok sevindim inşallah sknti olmaz sağlıcakla kucağına alırsın.dualarim seninle canım
Ayy teyzesi sagolasin. Saglikli olsun yeter benim icin inan ki. Benimde hep duamdasiniz. Insallah sizinde bebislerini boyle konusucaz zamani gelince. 11 hafta bugun bitiyor. Insallah yarin 12 hafta olacagiz teyzesi.Beth18 canım bu arada kaç haftalık oldunuz
canim Zeynep.im. sagolasin. Hep diyorum saglikli olsun yeter inanki kiz erkek hic onemli degil. Hepsi kabulum. Allah nasil uygun gorduyse insallah o olsun. Sizinde beebisler konusulacak bu sayfalarda Allah nasip ederse insallah.Cnm çok geçmiş olsun. Dinlen okulu falan boşver şimdilik sen ve bebişlerin önemli. İyi düşün iyi olsun inş. Biri kız biri oğlan ne güzel maşallahtek Doğumla jübile yapacaksın vallla. Rabbim size bağışlasın inşşşş
Tabi canım önemli olan sağlık inşallah İnşallah bebişler sağlıcakla doğarlar.ben her yediğimi çıkariyorum o kadar başım yerden kalkmıyor.uyku çok yok bende ama bazen rahimde ağrı hissediyorum.herseyden korkar olduk :))bende saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorum kiz erkek hic farketmez teyzesi. Allah sagliklisini versin insallah hepimizin bebeklerinin. Agrim sizim yok. Midemde eksime, bulantim var. Ama kusma arada bir oluyo. Sabah kustum ama nadir oluyo. Son zamanlarda daha sık olmaya basladi. Onun icin dr.dan ilac alabilirsin canim. Bana verdi ama ben cok etkilenirsem alcam. Bide benim hemen uykum geliyor. Aksam 9-9.30 zor goruyorum.
amin canim cok sagol Allah size de nasip etsinBeth18 canım çok geçmiş olsun,Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
bende anlayamadim canim.Eki Görüntüle 2129720 Kızlar tüp bebege başlayacagımız için doktor istedi ben anlamadım normal deil galiba bakar mısınız
bulantidan korkma bebeklerin saglikli oldugunun gostergesiymis dr.um oyle soyledi. Dun benimde rahmim cok kasildi. Sen korkma hep oluyo o. Bebek yer acmaya calisiyo annesiTabi canım önemli olan sağlık inşallah İnşallah bebişler sağlıcakla doğarlar.ben her yediğimi çıkariyorum o kadar başım yerden kalkmıyor.uyku çok yok bende ama bazen rahimde ağrı hissediyorum.herseyden korkar olduk :))
Ay teyzesi içimize su serpttin Allah razı olsun:))amin canim cok sagol Allah size de nasip etsin
bende anlayamadim canim.
bulantidan korkma bebeklerin saglikli oldugunun gostergesiymis dr.um oyle soyledi. Dun benimde rahmim cok kasildi. Sen korkma hep oluyo o. Bebek yer acmaya calisiyo annesi
Eki Görüntüle 2129720 Kızlar tüp bebege başlayacagımız için doktor istedi ben anlamadım normal deil galiba bakar mısınız
Çok saol cnmNormal cnm sorun yok. Negatif olması gerekiyor zaten
Ayyy ne tatlı bir prens birde prenses. Tutunacaklar Allah’ın izniyle sen stres yapma şakın.kizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriHaftada 1 pruloton igne verdi. Bakalim tevekkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok
aynen canim onlar saglikli olsunda biz her turlu aciya raziyiz.Ay teyzesi içimize su serpttin Allah razı olsun:))
İnşallah benimde tek dileğim sağlıklı kucağımiza almak.iyi olsunda yer açsın herşeye razıyım :)))
aman diyim soylemeAyyy ne tatlı bir prens birde prenses. Tutunacaklar Allah’ın izniyle sen stres yapma şakın.
Söz aramızda kimseye söylemem.
Ay maşallah bende 12+5 te öğrenmek için gideceğim eşimin doğum günü süpriz yaparım hem. ne güzel yanılmamış tır inşallahkizlar cok sagolun. Simdi dr.umdan geldim. 1 gun isterahat verdi. Kanama devamli olacak dedi. Belki doguma kadar olabilirmis. Vucut atmaya calisiyor kucuk bebegi ama vucut bir makine degil kucugu atayim digerleri kalsin yapamayabilir dedi. Bunun onune de gecemeyiz dedi. Dikkat edicez takip edicez ama diger bebekler saglikliysa tutunacak degillerse onlarda dusebilir dedi. Tabi uzuldum ama Allahin takdiri sonucta O verdi eger isterse O alir yada devam eder. Insallah devam eder teyzeleriHaftada 1 pruloton igne verdi. Bakalim tevekkul edicez beklicez. Bu arada biri kiz biri oglan dedi ama emin degilim dedi bakin aramizda kimseye soylemek yok
oyle dusunme aslinda ilk defa 13 milyonu gorduk hep 2 3 4 milyon falandi sayi. Ileri hiz hep 0di sonra artti takviyelerle. Benimde ilk denemem kalp atisi olmadigi icin dusuk yapmistim. Ama oyle pes etmek yok. Tabi insan korkuyor ama nasilsa tutmaz diyip yaptirmamak olmaz. Senin degerler nasil?
Aradım cnm tedavi artı ilaçlar herşey dahil 10 bin dedi. SGK ile anlaşmaları olmadığı için rapor çıkaramıyorlarmış. Adam işinde gerçekten çok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?