mucizemm icin okumustuk cnm suskunda kaldik saniyorumP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Kızlar k. Bakmayın bugün geç kaldım sabah spora gittim. Kimde kalmıştık. Mucizem sana okumuşmuyduk. Suskuna mı geçtik hiç hatırlayamadım.
Seninde ikili testin masallah guzel cikmis canimin ici. Cok sevindim. Bakalim dr. Oyle dedi ama biraz bizim kafalari dagitmak icin yapti bunuda soyledi zaten. Bizede supriz oldu dr.jn bjnlari soylemesiAy maşallah bende 12+5 te öğrenmek için gideceğim eşimin doğum günü süpriz yaparım hem. ne güzel yanılmamış tır inşallah
sagolasin canim. Allah sizlere de nasip etsin insallah. Bazi hastahaneler 3 bile transfer ediyorlar. Ama 35 yas alti 1 transfer normalde yasal olarak. Bana iki transfer edildi. Yok dogal yolla hic hamile kalamadim. Iliski de olmadi tup bebek esnasinda. Tamamen Allah.in lutfuydu. Allah verdi. Allah aldi. Ikizlerden biri bolunup 3.bebis olmus. Ileri hiz nasil artti tam olarak soyle artti diyemem. Ama cok saglikli beslendik. Esim bi sene oncesinde oyle sosyal ortamlarda sigara icerdi onu birakti agzina surmedi. Kaan aydosun verdigi beslenmeyi uyguladik. Sonra iki kutu emodex bir kutu promen k.ya basladik. Bu ilacin kkinci kutusuna basladik 10 tane falan icti tup bebek pozitifle sonuclandi canim. Bal karisimi yaptirdim. Onu yedi. Salata agzjna surmezdi nerdeyse her yemekte salata yaptim yedi. Incir, havuc suyu yiyip icti. Boyle canim. Her seyden onemlisi Allah ol dedi.Kanamaniz olmus cok gecmis olsun, ama saniyorum suan korkulacak birsey yok, insaallahta hic olmazTup bebekte en fazla kac tane transfere izin veriliyor? Birde ileri hiz nasil artti sizin? Birde kalp atisi olmayan dusuk dogal yolla gebelik miydi?
Ben eylule kadar bebegimiz olmazsa tup bebek dusunmeye basladim. Ama bilmedigim
Cok sey var, maddi kismi da onemli tabi. SGK ile anlasma olunca ne oluyor, rapor ne ise yariyor? Bizim eylulde 3 senemiz dolcak, agustosta da korunmasiz 1 senemiz dolcak. Esim icin 3 test yaptirdik totalde en fazla 9milyonlari gorduk, hareketde az. Birde ortalama ilaclarla ne kadari buluyor yazabilir misiniz
canimsin. Allah dualarinin karsiligini sana da versin insallah. Senfe hayirlisiyla bebek sahibi ol insallah.Beth18 canım çok geçmiş olsun dün gece yoldaydım senden haber gelene kadar bakıp dua edip durdum.Evimize geldik çok şükür insanın kendi evi gibisi yok
2.3 zamanına göre normal bir değer. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Çok arada. Aslında tam progesteron ölçüm zamanıymış. Baktırsaydın ordan anlardık hamile olup olmadığını. Hem yumurtlama durumunu da öğrenmiş olurdun.kızlar reglime 8 gün var, dayanamadım beta yaptırdım.2,3 çıktı. Bu tamamen negatif demek değil mi? önce özel hastanede yaptırıyordum hep 1,20 çıkıyordu. Şimdi devlet hastanesinde yaptırdım 2,3 çıktı. değişmesi normal mi
canım devlet hastanesi olunca bana sonuçlar 10 gün sonra çıkar dedi bende tam o tarihlerde özel doktoruma gideceğim için yaptırmadım. o testten nasıl anlıyoruz?2.3 zamanına göre normal bir değer. Gebelik olabilir de olmayabilir de. Çok arada. Aslında tam progesteron ölçüm zamanıymış. Baktırsaydın ordan anlardık hamile olup olmadığını. Hem yumurtlama durumunu da öğrenmiş olurdun.
Saol cnm allah ok dedikten sonra kalitenin hiç önemi yok bunun bilincindeyim, ama yapılanlar çok zoruma gitti iki haftadır evimden kilometrelerce uzakta başkalarının yanında kalıyorum sırf merkez farklı uygulamalar yapacak diye yoksa izmirde de yaptırırdım neyse allaha havale ediyorum artık hayrını görmesinler aldıkları paralarınmoonlovers senin için okudum canım diğer okuyamadığım arkadaşlar içinde en kısa zamanda okuycam inşallah transferin hayırlı olsun 3.5. Gün farketmiyor canı verecek olan Allah biz elimizden geleni yaptık artık dua sabır ve tevekkül etmemiz gerek.Merkezler maalesef bilgi vermiyorlar benim de içime sinmeyen bir kaç birşey oldu bütün işlerimi Allah’a havale ettim bize 5. Gün transferi yaptılar ama empriyoların kaçıncı kalitede olduğunu söylemediler eşim ısrarla sorup durdu bana sen neden sormuyorsun sorsana dedi sorup napıcam işimiz Allah’a kaldı bizde drlarda elimizden geleni yaptık hem sorsam da doktorun vereceği cevap sadece iki kelime “Gayet Güzel” ayrıntılı bilgi vermiyorlar sen içini ferah tut canım Allah’a sığınalım
sagolasin canim. Allah sizlere de nasip etsin insallah. Bazi hastahaneler 3 bile transfer ediyorlar. Ama 35 yas alti 1 transfer normalde yasal olarak. Bana iki transfer edildi. Yok dogal yolla hic hamile kalamadim. Iliski de olmadi tup bebek esnasinda. Tamamen Allah.in lutfuydu. Allah verdi. Allah aldi. Ikizlerden biri bolunup 3.bebis olmus. Ileri hiz nasil artti tam olarak soyle artti diyemem. Ama cok saglikli beslendik. Esim bi sene oncesinde oyle sosyal ortamlarda sigara icerdi onu birakti agzina surmedi. Kaan aydosun verdigi beslenmeyi uyguladik. Sonra iki kutu emodex bir kutu promen k.ya basladik. Bu ilacin kkinci kutusuna basladik 10 tane falan icti tup bebek pozitifle sonuclandi canim. Bal karisimi yaptirdim. Onu yedi. Salata agzjna surmezdi nerdeyse her yemekte salata yaptim yedi. Incir, havuc suyu yiyip icti. Boyle canim. Her seyden onemlisi Allah ol dedi.
Seni çok iyi anlıyorum ben kardeşimin yanında kalmama rağmen rahat edemedim sağolsun ilgilendi ama erkek olduğu için tüp bebek tedavisi gördüğümüzü söyleyemedim tahlil felan yaptırıyoruz dedim inşallah çektiğimiz bütün bu sıkıntılar son bulur Rabbim yüzümüze güler inşallahSaol cnm allah ok dedikten sonra kalitenin hiç önemi yok bunun bilincindeyim, ama yapılanlar çok zoruma gitti iki haftadır evimden kilometrelerce uzakta başkalarının yanında kalıyorum sırf merkez farklı uygulamalar yapacak diye yoksa izmirde de yaptırırdım neyse allaha havale ediyorum artık hayrını görmesinler aldıkları paraların
Çok şükür iyi geç ti sen yaptırdın mı ikili testi inş kan sonucuda iyi gelir bakalım yavaş yavaş ilerliyor.benim ilk kez bebeğim bu kadar ilerledi diğerleri 9 haftada kalmıstıSeninde ikili testin masallah guzel cikmis canimin ici. Cok sevindim. Bakalim dr. Oyle dedi ama biraz bizim kafalari dagitmak icin yapti bunuda soyledi zaten. Bizede supriz oldu dr.jn bjnlari soylemesi
sagolasin canim. Allah sizlere de nasip etsin insallah. Bazi hastahaneler 3 bile transfer ediyorlar. Ama 35 yas alti 1 transfer normalde yasal olarak. Bana iki transfer edildi. Yok dogal yolla hic hamile kalamadim. Iliski de olmadi tup bebek esnasinda. Tamamen Allah.in lutfuydu. Allah verdi. Allah aldi. Ikizlerden biri bolunup 3.bebis olmus. Ileri hiz nasil artti tam olarak soyle artti diyemem. Ama cok saglikli beslendik. Esim bi sene oncesinde oyle sosyal ortamlarda sigara icerdi onu birakti agzina surmedi. Kaan aydosun verdigi beslenmeyi uyguladik. Sonra iki kutu emodex bir kutu promen k.ya basladik. Bu ilacin kkinci kutusuna basladik 10 tane falan icti tup bebek pozitifle sonuclandi canim. Bal karisimi yaptirdim. Onu yedi. Salata agzjna surmezdi nerdeyse her yemekte salata yaptim yedi. Incir, havuc suyu yiyip icti. Boyle canim. Her seyden onemlisi Allah ol dedi.
canimsin. Allah dualarinin karsiligini sana da versin insallah. Senfe hayirlisiyla bebek sahibi ol insallah.
Çatlayan yumurta daha gelişmez ki zaten. Bitmiştir onun büyümesi. Allah Allah. Belki çatlama hakkında emin olamamış tahmin yürütmüştür. Progesteron 20ve üzeri olduğunda gebelik oluyor büyük ihtimalle. 10-20 arasında olursa yumurta kaliteli ve çatlamış oluyor. 4-10 arası yumurtlama olmuş ama çatlamamış demek. 4ten küçükse yumurtlama kalitesi çok düşük demek oluyor. Adetine 7 gün kala verilir normalde. Ya da yumurtlama gününü biliyorsan 7 gün sonrasında. Çok arkadaşım var hamile olduğunu progesterondan öğrenen.canım devlet hastanesi olunca bana sonuçlar 10 gün sonra çıkar dedi bende tam o tarihlerde özel doktoruma gideceğim için yaptırmadım. o testten nasıl anlıyoruz?
Bir de doktorum tam 14. gün baktı sıvı var çatlamış olabilir yum dedi.(tahmini bana göre 12.gün) 16. gün tekrar gittim yumurtan gelişmemiş ilaç tedavisine başlayacağım dedi anlamadım
Canım benide eklermisin listeyeP Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Suskun Ceylan için okuyoruz. Arkadaşımız normal yolla gebe kalmayançalışıyor. Eşi varikosel ameliyatı oldu. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
707 ya Varis c.c okuyoruz.
“Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten.”
Manası: “Allah’ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.”
(Niyetimizi suskun Ceylan adına yapıp 50 defa okuyoruz.)
Allah kabul etsin.
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
Suskun Ceylan için okuyoruz. Arkadaşımız normal yolla gebe kalmayançalışıyor. Eşi varikosel ameliyatı oldu. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun canımSuskun Ceylan arkadaşımız için okudum. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
Allah kabul etsin.
arti ucret almiyolar. Raporlu ilaclar dahil 4000 tuttu. Evet tup bebek ayri bir riskli grup oldugu icin mecburen soylemeniz gerek. Ben betahcg degerlerime baktirirken bile soylemem gerekiyordu. Cunku adet doneminizle transfer tarihi farkli tarihler oluyor o yuzden belirtmeniz gerekiyordu. Ilerleyen donemde de riskli grup oldugundan soylemeniz gerek.Peki 2 transfer yaptiklarinda artı ucret aliyorlar mi? Sanirim baskentte yaptirmistiniz. İlaclarla beraber ortalama ne kadar fiyat cikti acaba? Sorulara hep maddiyat uzerinden gidiyorum ama onemli bir ayrinti bizim icin. Kimse sorunumuzu bilmiyor, yaparsak herkesten gizli yaptircaz. O yuzden maddi olarakta kendimizi hazirlamamiz gerekebilir. Bir de tup bebek tuttuktan sonra kalan hamilelik surecini baska doktorla takip ettirdigimizde tup bebek oldugunu vurgulamamiz gerekir mi ya da doktor kendi anlar mi? Olurda cocugumuz olursa doktor tanidik olcakta simdiden tedbirlerimi alayim dedim
cok sukur yaptirdim ve ense kalinliklari iyi cikti. Ama ikizlerde tahmin etme olasiligi dusuyor biliyorsundur. Ama dr. Iyi dedi. Sindi kan sonuclarimi bekliuorum. Sende kanda nelere bakildi. Benimde ilk gebeligim oldugu icin cok degisigim canim. Her sey benim icin bir ilk. Karnin cikti mi?Çok şükür iyi geç ti sen yaptırdın mı ikili testi inş kan sonucuda iyi gelir bakalım yavaş yavaş ilerliyor.benim ilk kez bebeğim bu kadar ilerledi diğerleri 9 haftada kalmıstı
bu testi 22. gün yasak çıkar mı canım, mutlaka 21. gün mü olmalıÇatlayan yumurta daha gelişmez ki zaten. Bitmiştir onun büyümesi. Allah Allah. Belki çatlama hakkında emin olamamış tahmin yürütmüştür. Progesteron 20ve üzeri olduğunda gebelik oluyor büyük ihtimalle. 10-20 arasında olursa yumurta kaliteli ve çatlamış oluyor. 4-10 arası yumurtlama olmuş ama çatlamamış demek. 4ten küçükse yumurtlama kalitesi çok düşük demek oluyor. Adetine 7 gün kala verilir normalde. Ya da yumurtlama gününü biliyorsan 7 gün sonrasında. Çok arkadaşım var hamile olduğunu progesterondan öğrenen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?