Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benım ismimide yazar mısın doğal yoldan gebelik istiyorum bende bugun dısardayım ama yarın mutlaka sıradakı arkadaşımız için duayı yapacagım

Ben de zaten biraz göbek var çıkmadı sanırım yada çıktıysa farketmiyorum:)inan kanda neye bakıldı terim olarak bilmiyorum ama içinde HCG bin geçtiği bir terim sanırım öyle göz gezdirdim.ben ikili testi yaptırırp stres yapmak istemedim tevekkül ederim dedm ama doktor ense kalınlığı iyi diyince kan sonucunda iyi gelir dedim yaptırdım küçük sehirdeym devlette nne kadar oluyorsa onlar oluyor özel hastahane ne labaratuvar vs yok burada

Suskun Ceylan için 707 ya varis ve duayı okudum Rabbim kabul etsin kendisine ve eşine şifa versin, hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu mubarek ayın peygamber efendımız sav yüzü suyu hürmetine amin

Cnm tüp bebek yaptırdıgınızda sperm tahlişiniz nasılda dna hasarınız var mıydı

Ben 5.ayi bitirmek uzereyim daha 2 haftadır karnim var.Bunyeye gore degisiyor .Benim ic karnim genismis mesela .Kilo alimina dikkat ettim .Ama bir sey itiraf edeyim karin çıkınca daha mutlu oluyor insan
Ben de sen gibi tevekkul edip 2li yaptirmadim su an cok sukur normal görünüyor her seyi .

anladim canim. Benimde yapacagindan haberim yoktu normal kontrol yaparken onu da yapti. Iyi diyince bende cok mutlu oldum. Bebislerimiz saglikli olsunlar.

Cnm tüp bebek yaptırdıgınızda sperm tahlişiniz nasılda dna hasarınız var mıydı
Dna hasari %11 cikmisti ama %15altina dna hasari yok deniyor zaten. Yani yoktu hasar

Bende dikkat etmeye çalısıyrm çünkü zaten spor yapıyordum ama yinede kilolu başladım hamileliğe 4 ayda ne kadar dikkat edersm okadar iiyi diyorum 3 ay bitiyor 2 gün sonra kilom aynı umarım 4.ayda böyle gider

Kızlar kafam çok karışık nolur yardım edin başkent hastanesine gitmek istiyorum tüp bebek için başka bir yer araştırmak istemiyorum bilmiyorum neden ama hislerim bana öyle söylüyor orayı daha yakın hissediyorum kendime doktorlada hiç görüşmedim ama yanlış yaparsam diyorum sonrada Beth18 canım laboratuvarı konusunda bilgin varmı bizim için laboratuvar da çok önemli spermlerde dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…