@Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
@Tubeee
L Lavinyata
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Suskun Ceylan için okuyoruz. Arkadaşımız normal yolla gebe kalmayançalışıyor. Eşi varikosel ameliyatı oldu. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
707 ya Varis c.c okuyoruz.
“Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten.”
Manası: “Allah’ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle.”
(Niyetimizi suskun Ceylan adına yapıp 50 defa okuyoruz.)
Allah kabul etsin.
Ben de zaten biraz göbek var çıkmadı sanırım yada çıktıysa farketmiyorum:)inan kanda neye bakıldı terim olarak bilmiyorum ama içinde HCG bin geçtiği bir terim sanırım öyle göz gezdirdim.ben ikili testi yaptırırp stres yapmak istemedim tevekkül ederim dedm ama doktor ense kalınlığı iyi diyince kan sonucunda iyi gelir dedim yaptırdım küçük sehirdeym devlette nne kadar oluyorsa onlar oluyor özel hastahane ne labaratuvar vs yok buradaarti ucret almiyolar. Raporlu ilaclar dahil 4000 tuttu. Evet tup bebek ayri bir riskli grup oldugu icin mecburen soylemeniz gerek. Ben betahcg degerlerime baktirirken bile soylemem gerekiyordu. Cunku adet doneminizle transfer tarihi farkli tarihler oluyor o yuzden belirtmeniz gerekiyordu. Ilerleyen donemde de riskli grup oldugundan soylemeniz gerek.
cok sukur yaptirdim ve ense kalinliklari iyi cikti. Ama ikizlerde tahmin etme olasiligi dusuyor biliyorsundur. Ama dr. Iyi dedi. Sindi kan sonuclarimi bekliuorum. Sende kanda nelere bakildi. Benimde ilk gebeligim oldugu icin cok degisigim canim. Her sey benim icin bir ilk. Karnin cikti mi?
Yok çıkar aşağı yukarı. Hatta yumurtlama değil de gebelik şüphesiyle yapacaksan geciktikçe kesinleşir.bu testi 22. gün yasak çıkar mı canım, mutlaka 21. gün mü olmalı
teşekkür ederim cnım sanırım dayanamayıp yarın da onu yaptıracağımYok çıkar aşağı yukarı. Hatta yumurtlama değil de gebelik şüphesiyle yapacaksan geciktikçe kesinleşir.
Allah razı olsun canım içinden hangisi geliyorsa onu niyetin önemliSuskun Ceylan aksam sana dua edecgm smdi disrdym istersen meryem suresini okurum
Amin inşallah canım
Rica ederim canım :) sonuç çıkınca beni de etiketle merak ederim :)teşekkür ederim cnım sanırım dayanamayıp yarın da onu yaptıracağım
tabi kide canımRica ederim canım :) sonuç çıkınca beni de etiketle merak ederim :)
Cnm tüp bebek yaptırdıgınızda sperm tahlişiniz nasılda dna hasarınız var mıydıSeninde ikili testin masallah guzel cikmis canimin ici. Cok sevindim. Bakalim dr. Oyle dedi ama biraz bizim kafalari dagitmak icin yapti bunuda soyledi zaten. Bizede supriz oldu dr.jn bjnlari soylemesi
sagolasin canim. Allah sizlere de nasip etsin insallah. Bazi hastahaneler 3 bile transfer ediyorlar. Ama 35 yas alti 1 transfer normalde yasal olarak. Bana iki transfer edildi. Yok dogal yolla hic hamile kalamadim. Iliski de olmadi tup bebek esnasinda. Tamamen Allah.in lutfuydu. Allah verdi. Allah aldi. Ikizlerden biri bolunup 3.bebis olmus. Ileri hiz nasil artti tam olarak soyle artti diyemem. Ama cok saglikli beslendik. Esim bi sene oncesinde oyle sosyal ortamlarda sigara icerdi onu birakti agzina surmedi. Kaan aydosun verdigi beslenmeyi uyguladik. Sonra iki kutu emodex bir kutu promen k.ya basladik. Bu ilacin kkinci kutusuna basladik 10 tane falan icti tup bebek pozitifle sonuclandi canim. Bal karisimi yaptirdim. Onu yedi. Salata agzjna surmezdi nerdeyse her yemekte salata yaptim yedi. Incir, havuc suyu yiyip icti. Boyle canim. Her seyden onemlisi Allah ol dedi.
canimsin. Allah dualarinin karsiligini sana da versin insallah. Senfe hayirlisiyla bebek sahibi ol insallah.
Ben 5.ayi bitirmek uzereyim daha 2 haftadır karnim var.Bunyeye gore degisiyor .Benim ic karnim genismis mesela .Kilo alimina dikkat ettim .Ama bir sey itiraf edeyim karin çıkınca daha mutlu oluyor insanBen de zaten biraz göbek var çıkmadı sanırım yada çıktıysa farketmiyorum:)inan kanda neye bakıldı terim olarak bilmiyorum ama içinde HCG bin geçtiği bir terim sanırım öyle göz gezdirdim.ben ikili testi yaptırırp stres yapmak istemedim tevekkül ederim dedm ama doktor ense kalınlığı iyi diyince kan sonucunda iyi gelir dedim yaptırdım küçük sehirdeym devlette nne kadar oluyorsa onlar oluyor özel hastahane ne labaratuvar vs yok burada
anladim canim. Benimde yapacagindan haberim yoktu normal kontrol yaparken onu da yapti. Iyi diyince bende cok mutlu oldum. Bebislerimiz saglikli olsunlar.Ben de zaten biraz göbek var çıkmadı sanırım yada çıktıysa farketmiyorum:)inan kanda neye bakıldı terim olarak bilmiyorum ama içinde HCG bin geçtiği bir terim sanırım öyle göz gezdirdim.ben ikili testi yaptırırp stres yapmak istemedim tevekkül ederim dedm ama doktor ense kalınlığı iyi diyince kan sonucunda iyi gelir dedim yaptırdım küçük sehirdeym devlette nne kadar oluyorsa onlar oluyor özel hastahane ne labaratuvar vs yok burada
Dna hasari %11 cikmisti ama %15altina dna hasari yok deniyor zaten. Yani yoktu hasarCnm tüp bebek yaptırdıgınızda sperm tahlişiniz nasılda dna hasarınız var mıydı
Çok saol cnmanladim canim. Benimde yapacagindan haberim yoktu normal kontrol yaparken onu da yapti. Iyi diyince bende cok mutlu oldum. Bebislerimiz saglikli olsunlar.
Dna hasari %11 cikmisti ama %15altina dna hasari yok deniyor zaten. Yani yoktu hasar
Bende dikkat etmeye çalısıyrm çünkü zaten spor yapıyordum ama yinede kilolu başladım hamileliğe 4 ayda ne kadar dikkat edersm okadar iiyi diyorum 3 ay bitiyor 2 gün sonra kilom aynı umarım 4.ayda böyle giderBen 5.ayi bitirmek uzereyim daha 2 haftadır karnim var.Bunyeye gore degisiyor .Benim ic karnim genismis mesela .Kilo alimina dikkat ettim .Ama bir sey itiraf edeyim karin çıkınca daha mutlu oluyor insan
Ben de sen gibi tevekkul edip 2li yaptirmadim su an cok sukur normal görünüyor her seyi .
Kuzum volüm kaçmış. Volüm *13 milyon yapınca toplam bulunuyor. Bence siz bebişlerden sonra önleminizi alın hamile kalabilirsin.Saklicennet canim dun sormustun. Tup bebek yaptirirken ki degerimiz 13 milyon/ml ama toplamdaki sayi yazmiyor canim.
ay kaldirdim kagidi canim. Ama senin icin bakarim yine.Kuzum volüm kaçmış. Volüm *13 milyon yapınca toplam bulunuyor. Bence siz bebişlerden sonra önleminizi alın hamile kalabilirsin.
AHahhah bizim hiç korunmak gibi bi sorunumuz olmucak diğer kadınlar gibi sevinsek mi üzülsek mi bilemedim hiç korkmucaz olursa olsun keşke olsa modundayım hepay kaldirdim kagidi canim. Ama senin icin bakarim yine.
Gelene git demek olmaz canim gelmek isteyen varsa gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?