ben oyle cok arastirmadim canim zaten bobrek rahatsizligimda 2 kez ameliyat 3 kez tas kirma islemim oldu. Hepsi baskentte oldu. Cok memnun kalmistim her seyden. Bizede yurume mesafesinde 7 8 dk. O yuzden ben memnunum. Birde bina yeni her seyi yeni. Gecen sene yeni bina faaliyete gecti. Diger yerleri cok eskiydi. Yakinlik bana cok cazip geldi acikcasi. Ayrica ilk denemem olmayinca nova artta ahmet erdemle gorusmustum. Orada rapor gecerli degildi hepsini kendin oduyordun. Ahmet erdem bile kendi tup bebek merkezi olmasina ragmen baskenti onerdi. Orada raporun cikar tekrar orada yaptirabilirsin dedi. Bende tekrar ayni dr.la yaptirdim. Dr.jmu da cok seviyorum cok insaniyetli biriKızlar kafam çok karışık nolur yardım edin başkent hastanesine gitmek istiyorum tüp bebek için başka bir yer araştırmak istemiyorum bilmiyorum neden ama hislerim bana öyle söylüyor orayı daha yakın hissediyorum kendime doktorlada hiç görüşmedim ama yanlış yaparsam diyorum sonradaBeth18 canım laboratuvarı konusunda bilgin varmı bizim için laboratuvar da çok önemli spermlerde dolayı
Sağol canım bizede çok uzak sayılmaz doktor konusunda kararsızım Hulusi hocayı da düşünüyorum ama hangisi olur bilmiyorum ilk görüşmeye adetim gidiliyor canım birde muayene ücreti ne kadardı bizde dna hasarı vardı çok şükür 8 e düşmüştü ama uzun zamandır antioksidan kullanmıyoruz acaba tekrar artmış mıdır diye de korkmuyor değilim senin bütün tahlil tetkikleri orda mı yapıldı rahim filmi var falan çektimi ben rahim filmini çektiren uzun zaman oldu yeniden istermi acaba hocaben oyle cok arastirmadim canim zaten bobrek rahatsizligimda 2 kez ameliyat 3 kez tas kirma islemim oldu. Hepsi baskentte oldu. Cok memnun kalmistim her seyden. Bizede yurume mesafesinde 7 8 dk. O yuzden ben memnunum. Birde bina yeni her seyi yeni. Gecen sene yeni bina faaliyete gecti. Diger yerleri cok eskiydi. Yakinlik bana cok cazip geldi acikcasi. Ayrica ilk denemem olmayinca nova artta ahmet erdemle gorusmustum. Orada rapor gecerli degildi hepsini kendin oduyordun. Ahmet erdem bile kendi tup bebek merkezi olmasina ragmen baskenti onerdi. Orada raporun cikar tekrar orada yaptirabilirsin dedi. Bende tekrar ayni dr.la yaptirdim. Dr.jmu da cok seviyorum cok insaniyetli biri
ben ilk gorusmeye adetli degilken gittim. Gogsen beyin ucreti 122 tl prof okdugu icin. Hulusi hoca iyi diyorlar ama bana cok kaba geliyor. Gogsen bey daha naif biri bence. Ama tabiki secim senin canim. Rahim filmini orada cektirdim ben. Gogsen bey istediSağol canım bizede çok uzak sayılmaz doktor konusunda kararsızım Hulusi hocayı da düşünüyorum ama hangisi olur bilmiyorum ilk görüşmeye adetim gidiliyor canım birde muayene ücreti ne kadardı bizde dna hasarı vardı çok şükür 8 e düşmüştü ama uzun zamandır antioksidan kullanmıyoruz acaba tekrar artmış mıdır diye de korkmuyor değilim senin bütün tahlil tetkikleri orda mı yapıldı rahim filmi var falan çektimi ben rahim filmini çektiren uzun zaman oldu yeniden istermi acaba hoca
Canım bir soru daha sormak istiyorum tedavin de kaç günde gittin hastaneye ne kadar sürdü transfere kadar işlemler falan kusura bakma sana da çok soru sordum bu kafa karışıklığını atmak istiyorum çok heyecan yapıyorum daha şimdidenben ilk gorusmeye adetli degilken gittim. Gogsen beyin ucreti 122 tl prof okdugu icin. Hulusi hoca iyi diyorlar ama bana cok kaba geliyor. Gogsen bey daha naif biri bence. Ama tabiki secim senin canim. Rahim filmini orada cektirdim ben. Gogsen bey istedi
Diyeyim dedim çok bebek yorabilir ama güzel yorgunluk. Bu kez üçüncü normal yolla gelir çünki değerler gayet iyi bence.ay kaldirdim kagidi canim. Ama senin icin bakarim yine.
Gelene git demek olmaz canim gelmek isteyen varsa gelebilir
Kaç ay önce düşmüştü hasarınız kaan hoca tekrarlamaması için antioksidan veriyor her hastasına bize oldugu gibi biz tekrardan hasar tahlili verdik en son kasım ayında düşmüştü bakcaz ilaç kullandıgımız halde tekrarladı mıSağol canım bizede çok uzak sayılmaz doktor konusunda kararsızım Hulusi hocayı da düşünüyorum ama hangisi olur bilmiyorum ilk görüşmeye adetim gidiliyor canım birde muayene ücreti ne kadardı bizde dna hasarı vardı çok şükür 8 e düşmüştü ama uzun zamandır antioksidan kullanmıyoruz acaba tekrar artmış mıdır diye de korkmuyor değilim senin bütün tahlil tetkikleri orda mı yapıldı rahim filmi var falan çektimi ben rahim filmini çektiren uzun zaman oldu yeniden istermi acaba hoca
Canım en son Ekim ayında vermiştik o zaman düşmüştü kaan hoca antioksidan kullandığınız sürece tekrarlamaz demişti ama biz 3 aydır kullanmıyoruz inşallah artmamıştırKaç ay önce düşmüştü hasarınız kaan hoca tekrarlamaması için antioksidan veriyor her hastasına bize oldugu gibi biz tekrardan hasar tahlili verdik en son kasım ayında düşmüştü bakcaz ilaç kullandıgımız halde tekrarladı mı
İnşallah tüp bebek düşünüyorsanız baktırıp sonra yaptırın benceCanım en son Ekim ayında vermiştik o zaman düşmüştü kaan hoca antioksidan kullandığınız sürece tekrarlamaz demişti ama biz 3 aydır kullanmıyoruz inşallah artmamıştır
Bizde dna hasarı tahlilini bekliyoruz nisanda tüp bebege geçecegiz kadım ayında %7 ye düşmüştü sürekli ilaç kullandı eeşim inşallah tekrarlamamıştır sayı 120 mlyon ama hala normal yolla gebelik oluşmadı
Amin inşallah canım rabbim tez zamanda hayırli evlatlar nasip etsin inşallahSuskun Ceylan yazılanları ve içimden gelenleri okudum kuzum. İnşallah tez vakitte iyi haberini almak nasip olur. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah sonucu güzel olurBizde dna hasarı tahlilini bekliyoruz nisanda tüp bebege geçecegiz kadım ayında %7 ye düşmüştü sürekli ilaç kullandı eeşim inşallah tekrarlamamıştır sayı 120 mlyon ama hala normal yolla gebelik oluşmadı
AnanCanım en son Ekim ayında vermiştik o zaman düşmüştü kaan hoca antioksidan kullandığınız sürece tekrarlamaz demişti ama biz 3 aydır kullanmıyoruz inşallah artmamıştır
Antioksidan olarak ne kullanmistiniz @Canım en son Ekim ayında vermiştik o zaman düşmüştü kaan hoca antioksidan kullandığınız sürece tekrarlamaz demişti ama biz 3 aydır kullanmıyoruz inşallah artmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?