- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Cnm haziranda yaptırdıgınızda hangi yöntemi uygulamıştı doktor mikroçip mi bnm arkadaşımın %40 hasarı vardı ve bebekleri tuttu mikroçipleBende aranizdayim kizcelerimmmm nasipse 2inci tüpe baslicaz bu ay kaan aydos notmal yolla olur dedi ama biz beklemek istemiyoruz haziranda denemisdik ilkini ozaman hasar oldugunu.bilmiyoduk cok aglamisdim ilki tutmaynca simdidd korkuyorumdua edin nolur
Ya şafi ya Varis okudum dua ettim her neyse sorun o cozume kavuusn bi an once rabbim gonlunden geceni alnina yazsin tez vakkitteAllah razı olsun canım içinden hangisi geliyorsa onu niyetin önemli
Yok tatlim mikro cip degildi normaldi cipde tutuyor zaten yuzde 100 ;Cnm haziranda yaptırdıgınızda hangi yöntemi uygulamıştı doktor mikroçip mi bnm arkadaşımın %40 hasarı vardı ve bebekleri tuttu mikroçiple
Ayyy canımsın çok teşekkür ederim ben hepinizi çok seviyorum ailem gibi burası rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hepinizden Allah razı olsunSuskun Ceylan Canim ben seni kafamda hep cok iyi biri temiz kalpli mahsun bir bayan olarak canlandiriyorum. Acaba nick namein mi oyle hissettiriyor boyle icime alip sarilasim var dileklerimi tutarken Rabbim hemen en kisa zamanda gonlune gore versin insallah .. Birazdan senin icin okuycam
Aminnnnnnn inşallah canım hepimizin inşallah
İnşallah bizimkide tutar cnmYok tatlim mikro cip degildi normaldi cipde tutuyor zaten yuzde 100 ;rabbim bilir ama labatuvarda cok onemli.
sabırla bekle cnm canını sıkma tutunacak inşallahh bebeşin iyi düşün iyi olsunGunaydin kizlar.
Dun esimle bizim d.gunumuzdu aksam disaridaydik. Onceki gun de giremedim moralim bozuktu.
Degerim 36 cikti. Tam 48 saat degildi aslinda. Doktora 2 kati olmamis dedim ama benim icin %66 yeterli dedi. Sonra internette arastirdim. Devam eden de olmus etmeyen de. Ya nasip diyorum artik. Ilaclara devam kan sulandirici ve progestan. Diger hamileligimde degerim yavasladi diye kesmistim 10 gun kadar. Belki de kesmemem gerekiyordu bilmiyorum
Doktor cuma yenidem yaptir dedi ama cumartesi yaptirayim diyorum. Yarin esim catlak urolojiciye gidecek. Catlak diyorum ama adamin verdigi ilaclar belki vesile oldu. Belki de kaan hocanin 6 ay bekle dediginde bir bildigi vardi.
Dualarimi edemedim bugun bos dersim var edecegim insallahh.
Insallah canim Allah razi olsunSabırla bek
sabırla bekle cnm canını sıkma tutunacak inşallahh bebeşin iyi düşün iyi olsun
4ncü aya doğru geçiyor. Doğuma doğru yeniden başlıyor.Kızlar günaydın bişe merak ediyorum hiç hamilelik yaşamadım size sormak istiyorum hamilelik boyunca gögüs ağrısı hep oluyormu yoksa başlada oluşan hassasiyet(ağrı) ve şişkinlik bi süre sonra sadece şişkinlik olarak mı devam ediyor?
canim moralini bozma bak dmekki icerde bir seyler olabiliyor. Insallah devami gelir. Dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok.Gunaydin kizlar.
Dun esimle bizim d.gunumuzdu aksam disaridaydik. Onceki gun de giremedim moralim bozuktu.
Degerim 36 cikti. Tam 48 saat degildi aslinda. Doktora 2 kati olmamis dedim ama benim icin %66 yeterli dedi. Sonra internette arastirdim. Devam eden de olmus etmeyen de. Ya nasip diyorum artik. Ilaclara devam kan sulandirici ve progestan. Diger hamileligimde degerim yavasladi diye kesmistim 10 gun kadar. Belki de kesmemem gerekiyordu bilmiyorum
Doktor cuma yenidem yaptir dedi ama cumartesi yaptirayim diyorum. Yarin esim catlak urolojiciye gidecek. Catlak diyorum ama adamin verdigi ilaclar belki vesile oldu. Belki de kaan hocanin 6 ay bekle dediginde bir bildigi vardi.
Dualarimi edemedim bugun bos dersim var edecegim insallahh.
bende bazen oluyor bazen olmuyor. Az once sizi vardi mesela gecti canim.Kızlar günaydın bişe merak ediyorum hiç hamilelik yaşamadım size sormak istiyorum hamilelik boyunca gögüs ağrısı hep oluyormu yoksa başlada oluşan hassasiyet(ağrı) ve şişkinlik bi süre sonra sadece şişkinlik olarak mı devam ediyor?
Aynen canim. Tutunmaya calisiyor belki. Biz de onu hizlandirmak icin ilaclara basvuruyoruz iste.canim moralini bozma bak dmekki icerde bir seyler olabiliyor. Insallah devami gelir. Dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey yok.
bende bazen oluyor bazen olmuyor. Az once sizi vardi mesela gecti canim.
evet basindan beri aliyorum. Sen agizdan aliyorsundur onu. Vajinal alinca hem daha etkili hemde yan etkisi 0. Hic yokmus gibiyim.Aynen canim. Tutunmaya calisiyor belki. Biz de onu hizlandirmak icin ilaclara basvuruyoruz iste.
Insallah cabalarimiz sonucsuz kalmaz.
Bu arada progestan aliyor muydun sen?
200 luk verdi mahvediyor beni bas donmesi uyku
Canım o hatayı ben de yaptım ve tüp bebek sürecinde rapor aldım tabi sonuç olumsuz oldu işe döndüğümde gerekli gereksiz çoğu kişi öğrenmiş neden rapor aldığımı herkes hayırlı olsun filan dedi o kadar zor zamanlar geçirdim ki deliye döndüm resmen sana tavsiyem tüp bebek yapacağım deme kimseye ve yıllık iznine denk getirmeye çalış sonra da pozitif sonuç alırsan 3 aylık olana kadar karnın çıkana kadar söyleme kimseye ben bi dahakine öyle yapıcamKızlar tüp bebek sürecinde işyerindekilerden nasıl saklıyorsunuz? Gerçi benim iş arladaşlarım hep biliyor. Bu sefer tüp bebek sürecinde pek konuşmak istemiyorum. Yoksa beni gören herkes bu konuyu açıyor, sıkılıyorum ben de. Arkadaşlarım çok iyiler ama her fırsatta beraber bir şey yerken sen bundan ye sen bebek yapacaksın sen çok ye, Allah ikizler üçüzler versin, her gün bu muhabbet oluyor.Sonra sonuç olumsuz olursa falan bunları konuşmak daha yorucu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?