Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimki gunde 2 agizdan dedi. Asilamadaydi sanjrjm ben de fitil olarak aliyordum. Niye alttan demedi ki acaba bu sefer
ozellikle soyle dr.una yan etkisi cok basimi kaldiramiyorum de. Vajinal alsam olur mu de. Zaten yan etkilerinden dolayi vajinal veriyorlar. Hem de daha etkiliymis boyle

Canlar merhaba, benimde bebişim daha 1aylık teyzeleri. Bizimde morfolojimiz çok kötüydü. Allaha şükür tedaviyle düzeldi yavrumuz oldu. Bahcecide tedavi gordum bende. Simdi ege can serefoglu hoca var onunda cok basarili oldugunu duyuyorum. Bence sigarayi birakmak en onemli adim. Biz oyle yaptik. Sigarayi birakmak iyi beslenmek en onemlisi

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

E Efulimm41 arkadaşımız için okuyoruz. Bebek bekliyor. Rabbim evladına sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Hayırlı evlat nasip etsin.

Efulim istediğin dua varsa söyler misin??

Merhaba Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Morfoloji nasıl düzeldi acaba ne kadar sürdü iyileşmesi ?

Benim sadece opu oncesi vurdugum ignelerden gogus agrim oldu hafif aci seklinde, zaten gogsu olmayan biriyim :) sonra tamamen gecdi cnm. Simdiyse hafif doldular eskiye oranla uclari cikti ama agri yok. Kisiden kisiye degisiyor bence bu isler

Aynen canim. Tutunmaya calisiyor belki. Biz de onu hizlandirmak icin ilaclara basvuruyoruz iste.
Insallah cabalarimiz sonucsuz kalmaz.
Bu arada progestan aliyor muydun sen?
200 luk verdi mahvediyor beni bas donmesi uyku
Evet cnm benim transferin ertesi gunu bas donmem oldu ya dustum hatta, dr progestan yapar ama bi iki gun icinde alisacaksin dedi oylede oldu .. bende fitil seklinde kullaniyorum boyle daha etkili oldugunu soylemisdi ilaclari aciklarken elini yika koy b bes dakika uzan yat fitili koyunca dedi

ozellikle soyle dr.una yan etkisi cok basimi kaldiramiyorum de. Vajinal alsam olur mu de. Zaten yan etkilerinden dolayi vajinal veriyorlar. Hem de daha etkiliymis boyle

Yarin okul yok evde idare ederim. Pazartesi kontrolum var o zamana kadar devam ederse sorayim fitil olarak almayi.

Canım ben her gün 312 Ya Rakib okuyorum kolay doğum için, bi de 99 Ya Mübdi okuyorum düşükten koruması için. Onlar olabilir başka bişey gelmedi aklıma.

Bugunku kan test sonuc 494 kizlar .. Cok sukur saglikli artiyoruz ama en cok merakettigim ikiz olurmu
Hayırlı olsun tebrik ederim. Bana da doktorum ikiz olabilir dedi başta değerim yüksek olmadığı halde ultrasonda kese benzeri ikinci bi yapı gördü. O lafı bile beni korkuttu çok şükür sonradan olmadığını öğrendik. İkiz hamilelik sanıldığı kadar eğlenceli değil. Ne hamileliği ne doğumu ne büyütmesi. Hem düşük riski hem karnın aşırı büyümesi hem aşırı çatlaklar hem bel ağrıları, normal doğumun nadir oluşu yani bi açıdan sezeryana muhtaç olma, erken doğum ve en zoru da doğumdan sonra minicik iki yavruyu normal bebek boyutuna getirmeye çalışmak, uykuları, yemekleri, yetmeyen anne sütü saymakla bitmez zahmeti. Çoğul gebelere de annelere de Allah sabır versin. Bazıları ikiz olsun bir aradan çıksın diyorlar ama demeyin dua saatine gelir diyorum. Allah verdiyse yapacak bişey yok tabi. Başımız gözümüz üstüne.

Merhaba Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Morfoloji nasıl düzeldi acaba ne kadar sürdü iyileşmesi ?
sigarayi biraktik antioksidan kullandik. Herseyimizi organik yedik. 4 ay en az 4 ay.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

E Efulimm41 arkadaşımız için okuyoruz. Bebek bekliyor. Rabbim evladına sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Hayırlı evlat nasip etsin.

312 tane ya Rakib c.c okuyoruz.
99 tane ya Mübdi c.c okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…