Değerlerim iyiydi benim canım ama bundan 1,5 yıl önce baktırmıştıkProlaktin ve e2 yüksekse kullanma. Yoksa iyi gelir.
Bende arkadaslardan hep duyuyorum gögüsler ağrıomuş hep böyle mi die merak ettim sadece cnmBenim sadece opu oncesi vurdugum ignelerden gogus agrim oldu hafif aci seklinde, zaten gogsu olmayan biriyim :) sonra tamamen gecdi cnm. Simdiyse hafif doldular eskiye oranla uclari cikti ama agri yok. Kisiden kisiye degisiyor bence bu isler
E Efulimm41 okudum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
@Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
E Efulimm41 arkadaşımız için okuyoruz. Bebek bekliyor. Rabbim evladına sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Hayırlı evlat nasip etsin.
312 tane ya Rakib c.c okuyoruz.
99 tane ya Mübdi c.c okuyoruz.
Prolaktin çok değişken bi hormon. Baktırmakta fayda var. Ben hamile kalana kadar her ay hormon tahlili yaptırdım ona göre kürler uyguladım.Değerlerim iyiydi benim canım ama bundan 1,5 yıl önce baktırmıştık
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.
E Efulimm41 okudum Rabbim kabul etsinP Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
@Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
E Efulimm41 arkadaşımız için okuyoruz. Bebek bekliyor. Rabbim evladına sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Hayırlı evlat nasip etsin.
312 tane ya Rakib c.c okuyoruz.
99 tane ya Mübdi c.c okuyoruz.
Amin Allah razı olsun canım
peki adetin 3. günü mü bakılıyor du bu testeProlaktin çok değişken bi hormon. Baktırmakta fayda var. Ben hamile kalana kadar her ay hormon tahlili yaptırdım ona göre kürler uyguladım.
Evet cnm prolaktin FSH tsh bunlar adetin 3.gunu bakılıyorpeki adetin 3. günü mü bakılıyor du bu teste
Evet 2nci ya da 3ncü günü.peki adetin 3. günü mü bakılıyor du bu teste
Amin canım. Darısı hepinizin başına inşallah en kısa zamanda.
15 günü bulmadı canım. 12/13 gün sanırım.Saklicennet cnm en son düzen lab verdiginiz dna hasarı tahliliniz kaç gün sonra çıkmıştı bizim 10 gün olduda henüz çıkmamış
Amin canım Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?