Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
E Efulimm41 okudum Allah kabul etsin.
Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almanı, hayırlı evlat olmasını ve kolay doğum yapmanı nasip etsin canım
Amin. Allah razı olsun canım. Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Ben progeny bulamadım yok sperra alsammi ki ya

Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.

inşallah faydasını görürsünüz banada doktor ımprl ve omepa verdi yumurtalar kaliteli olsun diye

Sağol canım inşallah.
Bayanlarda kullanabiliyor umarım sende de işe yarar.

valla sen bağya ilaç vereceksin eşine bizimkisi bir emodeksi bile içmeyi unutuyor her akşam soruyorum ilaçını içtinmi diye :)

tüp bebekde döllenme olmayınca doktor bana yazdı

Merhaba. Kocaniza E vitamini verip fayda gören varmi? Morfolojide faydasi oldu mu. ..ne gibi fayda oldu e vitaminin

Hadi bakalım şifa olsun inşallah. Tez vakitte alalım güzel haberini. Allah güzel yüreğinden geçenleri gerçek eylesin

valla sen bağya ilaç vereceksin eşine bizimkisi bir emodeksi bile içmeyi unutuyor her akşam soruyorum ilaçını içtinmi diye :)

tüp bebekde döllenme olmayınca doktor bana yazdı
Yok yok eşim unutmuyor çok şükür çünki başına gelecekleri biliyordur. İşe çantayla gönderiyorum. 3 adet ceviz biraz siyah üzüm kuru kayısı hurma veriyorum. Meyve olarak kivi portakal elma armut veriyorum. Büyük 2 havuç 1 tane de turp veriyorum. Bazen meyveleri geri getiriyor çok kızıyorum.

ben aktardan karışım yaptırmıştı okadar para verdim her akşam yatmadan 1 kaşık yemesi gerekiyor onuda benimle pazarlık yapıyor tadı çok kötü bunun akşam verme sabah verirsin diyor çakşır suyunu da içemedi tadı kötü diye benimki nazlı bende üzerine gitmek istemiyor çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…