- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Bizim ank düzende 1 haftada çıkmıstı sanırım dönemlik değişiyor önceki verdiğimiz ise 3 haftada çıkmıstıSaklicennet cnm en son düzen lab verdiginiz dna hasarı tahliliniz kaç gün sonra çıkmıştı bizim 10 gün olduda henüz çıkmamış
Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim size de nasip etsin en kısa sürede inşallah.
Ben progeny bulamadım yok sperra alsammi ki yaKızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Sağol canım inşallah.inşallah faydasını görürsünüz banada doktor ımprl ve omepa verdi yumurtalar kaliteli olsun diye
Sağol canım inşallah.
Bayanlarda kullanabiliyor umarım sende de işe yarar.
Amin canım benim inşallah hepimizeSabırla bek
sabırla bekle cnm canını sıkma tutunacak inşallahh bebeşin iyi düşün iyi olsun
Hadi bakalım şifa olsun inşallah. Tez vakitte alalım güzel haberini. Allah güzel yüreğinden geçenleri gerçek eylesinKızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Emodex le beraber E Vitamini verilse zarar olurmu? Emodex te e vitamini yok
Merhaba. Kocaniza E vitamini verip fayda gören varmi? Morfolojide faydasi oldu mu. ..ne gibi fayda oldu e vitaminin
Merhaba. Kocaniza E vitamini verip fayda gören varmi? Morfolojide faydasi oldu mu. ..ne gibi fayda oldu e vitaminin
Kuzum bence sperra eksik daha çok bitki ekstreleri var. Muhakkak faydalıdır. Bence siz promen k argımac ve Omega 3 alın.Ben progeny bulamadım yok sperra alsammi ki ya
Amin canım çok sağol..Hadi bakalım şifa olsun inşallah. Tez vakitte alalım güzel haberini. Allah güzel yüreğinden geçenleri gerçek eylesin
Yok yok eşim unutmuyor çok şükür çünki başına gelecekleri biliyordur. İşe çantayla gönderiyorum. 3 adet ceviz biraz siyah üzüm kuru kayısı hurma veriyorum. Meyve olarak kivi portakal elma armut veriyorum. Büyük 2 havuç 1 tane de turp veriyorum.valla sen bağya ilaç vereceksin eşine bizimkisi bir emodeksi bile içmeyi unutuyor her akşam soruyorum ilaçını içtinmi diye :)
tüp bebekde döllenme olmayınca doktor bana yazdı
Emodex le beraber E Vitamini verilse zarar olurmu? Emodex te e vitamini yok
ben aktardan karışım yaptırmıştı okadar para verdim her akşam yatmadan 1 kaşık yemesi gerekiyor onuda benimle pazarlık yapıyor tadı çok kötü bunun akşam verme sabah verirsin diyor çakşır suyunu da içemedi tadı kötü diye benimki nazlı bende üzerine gitmek istemiyor çok fazlaYok yok eşim unutmuyor çok şükür çünki başına gelecekleri biliyordur. İşe çantayla gönderiyorum. 3 adet ceviz biraz siyah üzüm kuru kayısı hurma veriyorum. Meyve olarak kivi portakal elma armut veriyorum. Büyük 2 havuç 1 tane de turp veriyorum.Bazen meyveleri geri getiriyor çok kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?