Doğrudur canım insanların kişilik farklarında oluyor. Kimi dediğim dedik kimi daha mülayim. Benim eşimde istemiyor ama normal yolla Allah’ın yaradılış kanunlarına uygun olarak sürecin devam etmesini istiyor. Bende normal olsun istiyorum ama olmadı çok şükür tüp bebek şansımız var.ben aktardan karışım yaptırmıştı okadar para verdim her akşam yatmadan 1 kaşık yemesi gerekiyor onuda benimle pazarlık yapıyor tadı çok kötü bunun akşam verme sabah verirsin diyor çakşır suyunu da içemedi tadı kötü diye benimki nazlı bende üzerine gitmek istemiyor çok fazla
Tsk cvp icin. Günde bir kere 200 olarak mi kullaniliyor. .OLmaz. Eczaneden evicap 200lük olandan alın uyguna gelir. Biz e vitamini uzun zamandır kullanıyoruz bir zararı Yok fak bir kutu bitirince 5/6 gün ara veriyorum.
Evet günde bir oda ortalama 134 mg denk geliyor ben özellikle hekime sordum ve bana 1000 mg aşmadığın sürece sorun olmaz korkma demişti. Benim eşim günde 300 mg gibi birşey alıyor.Tsk cvp icin. Günde bir kere 200 olarak mi kullaniliyor. .
Gunaydin kizlar.
Dun esimle bizim d.gunumuzdu aksam disaridaydik. Onceki gun de giremedim moralim bozuktu.
Degerim 36 cikti. Tam 48 saat degildi aslinda. Doktora 2 kati olmamis dedim ama benim icin %66 yeterli dedi. Sonra internette arastirdim. Devam eden de olmus etmeyen de. Ya nasip diyorum artik. Ilaclara devam kan sulandirici ve progestan. Diger hamileligimde degerim yavasladi diye kesmistim 10 gun kadar. Belki de kesmemem gerekiyordu bilmiyorum
Doktor cuma yenidem yaptir dedi ama cumartesi yaptirayim diyorum. Yarin esim catlak urolojiciye gidecek. Catlak diyorum ama adamin verdigi ilaclar belki vesile oldu. Belki de kaan hocanin 6 ay bekle dediginde bir bildigi vardi.
Dualarimi edemedim bugun bos dersim var edecegim insallahh.
Bana da aynı ilaçları verdilerinşallah faydasını görürsünüz banada doktor ımprl ve omepa verdi yumurtalar kaliteli olsun diye
Aktardan ben de almıştım toz karışım.Sağ olsun benimki öğrendi artık. Sabah uyandığı gibi içiyor bir de yemekten önce. Şikayet edemiyor zavallı. Ot çayı vardı yanında o acı geldi içemedi. Şimdi yine başlatıcam amaben aktardan karışım yaptırmıştı okadar para verdim her akşam yatmadan 1 kaşık yemesi gerekiyor onuda benimle pazarlık yapıyor tadı çok kötü bunun akşam verme sabah verirsin diyor çakşır suyunu da içemedi tadı kötü diye benimki nazlı bende üzerine gitmek istemiyor çok fazla
bana 4 tane verdiler onlarla birlikte biosteron ve inofolic combiBana da aynı ilaçları verdiler
Aktardan ben de almıştım toz karışım.Sağ olsun benimki öğrendi artık. Sabah uyandığı gibi içiyor bir de yemekten önce. Şikayet edemiyor zavallı. Ot çayı vardı yanında o acı geldi içemedi. Şimdi yine başlatıcam ama
ablacim insallah boyle saglikla ilerler ve insallah ikiz olurBugunku kan test sonuc 494 kizlar .. Cok sukur saglikli artiyoruz ama en cok merakettigim ikiz olurmu
Görünen bir problem Yok. Tüm değerler normal. Geçmiş olsun.Arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz. Doktor eşimim sperm testini istedi. Bugün sonuçları aldık ama henüz doktora gösteremedim. Kendim bakıyım dedim ama hiç bi şey anlayamadım.
Hacim: 2 ml
görünüm: homojen
renk: gri-opak
lakifikasyon süresi: 20 dk
Vitalite: - %
Aglutinasyon: -
viskozite: viskoz
Lökasit konsantrasyonu: .<1,0 mil/ml referans aralığı <1
sperm konsantrasyonu: 61,7 mil/ml
İleri hareketlilik: 50 %
Yerinde hareketlilik: 9 %
Hareketsizlik: 41 %
Total sperm sayısı: 123,4 M
Morfolojik normal formlar: 15 %
Vücut sıvılarının PH ölçümü : 8,0
Çok iyi. Maşallah rabbim sonuçlarını bi an önce aldırsın. İnositol ne için canım? Bide argimac bıraktırdın mı ?Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Çok iyi. Maşallah rabbim sonuçlarını bi an önce aldırsın.Bir arkadaşla konuştuklarını okusun ama anlamadım İnositol ne için canım? BBide argimac bıraktırdın mı ?
Evet canım argımaci bıraktırdım. Sperra kullandırıyorum hemen hemen aynı.. sperra bitince tekrar devam edeceğim.Çok iyi. Maşallah rabbim sonuçlarını bi an önce aldırsın. İnositol ne için canım? Bide argimac bıraktırdın mı ?
Hareketiniz iyi ama maalesef sayınız çok düşük.Merhaba bende eşimin spermiyogram sonucunu yazsam yorumlar mısınız
Volüm :2.5cc
Renk:krem
Vizkozite:N
Ph:alkali
Likefaksiyon:15'
Sayı:cc de 600.000
Hareketsiz:40
1.derece panduler:30
2.derece ilerleme hızı olan:30
3derece ileri hareketli:-
Kruger sayı yetersiz bakılamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?