Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OLmaz. Eczaneden evicap 200lük olandan alın uyguna gelir. Biz e vitamini uzun zamandır kullanıyoruz bir zararı Yok fak bir kutu bitirince 5/6 gün ara veriyorum.
 
Doğrudur canım insanların kişilik farklarında oluyor. Kimi dediğim dedik kimi daha mülayim. Benim eşimde istemiyor ama normal yolla Allah’ın yaradılış kanunlarına uygun olarak sürecin devam etmesini istiyor. Bende normal olsun istiyorum ama olmadı çok şükür tüp bebek şansımız var.
 

Catlak urolojici dediginiz doktorun adi nedir, urolojici arayisi icerisindeyim de, anladigim
Kadariyla memnunsunuz
 
Aktardan ben de almıştım toz karışım.Sağ olsun benimki öğrendi artık. Sabah uyandığı gibi içiyor bir de yemekten önce. Şikayet edemiyor zavallı. Ot çayı vardı yanında o acı geldi içemedi. Şimdi yine başlatıcam ama
 
Arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz. Doktor eşimim sperm testini istedi. Bugün sonuçları aldık ama henüz doktora gösteremedim. Kendim bakıyım dedim ama hiç bi şey anlayamadım.
Hacim: 2 ml
görünüm: homojen
renk: gri-opak
lakifikasyon süresi: 20 dk
Vitalite: - %
Aglutinasyon: -
viskozite: viskoz
Lökasit konsantrasyonu: .<1,0 mil/ml referans aralığı <1
sperm konsantrasyonu: 61,7 mil/ml
İleri hareketlilik: 50 %
Yerinde hareketlilik: 9 %
Hareketsizlik: 41 %
Total sperm sayısı: 123,4 M
Morfolojik normal formlar: 15 %
Vücut sıvılarının PH ölçümü : 8,0
 


benim aktar tanıdıktı o önerdi ilaçlardan çok o karışıma umut bağladım 3 ayımız dolsun test vereceğiz umarım değişmiştir yoksa valla artık hiç birşey kullanmaz eşim
 
Görünen bir problem Yok. Tüm değerler normal. Geçmiş olsun.
 
Kızlar merhaba eşimin sonucunu yorumlarmısınız.dr normal dedi ve ilaç falan vermedi.sıvılaşma süresi uzun ve değerler sınırda hep sanki
 

Eklentiler

  • 755F44E0-C263-42F1-8B0B-A147D22EFBC8.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
Çok iyi. Maşallah rabbim sonuçlarını bi an önce aldırsın. İnositol ne için canım? Bide argimac bıraktırdın mı ?
 
Merhaba bende eşimin spermiyogram sonucunu yazsam yorumlar mısınız
Volüm :2.5cc
Renk:krem
Vizkozite:N
Ph:alkali
Likefaksiyon:15'
Sayı:cc de 600.000
Hareketsiz:40
1.derece panduler:30
2.derece ilerleme hızı olan:30
3derece ileri hareketli:-
Kruger sayı yetersiz bakılamadı
 
Çok iyi. Maşallah rabbim sonuçlarını bi an önce aldırsın. İnositol ne için canım? Bide argimac bıraktırdın mı ?
Evet canım argımaci bıraktırdım. Sperra kullandırıyorum hemen hemen aynı.. sperra bitince tekrar devam edeceğim.
İnositol b8 vitamini olarak geçiyor. Doğurganlığı arttırıyor hücreleri koruyor antioksidan özelliğe sahip birde spermin dölleme kapasitesini arttırıyor. Ben bunun için genel multivitamin kullanımı taraftarıyım. Mesela sperm için yararlı olan multivitaminler de b8 yok ama kapsamlı multivitaminlerde hem b8 var hemde sperm için yararlı olacak diğer vitamin ve mineral var.. bazen bizlere eksik vitaminler verdiklerini düşünüyorum.
 
Hareketiniz iyi ama maalesef sayınız çok düşük.
Bunun bir nedeni olmalı. Muhakkak araştırılsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…