Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba eşimin sonucunu yorumlarmısınız.dr normal dedi ve ilaç falan vermedi.sıvılaşma süresi uzun ve değerler sınırda hep sanki
Değerleriniz normal. Sadece sıvılaşma yüksek. Eczaneden nac600 alabilirsiniz. Balgam sökücü olarak geçiyor. Ama bir çok faydası var. Sıvılaşmayı hızlandırır. Spermin sıvısını iyileştirme özelliği de var.

Sonuçların çok iyi maşallah kaç yıldır korunmuyorsunuz

Hareketiniz iyi ama maalesef sayınız çok düşük.
Bunun bir nedeni olmalı. Muhakkak araştırılsın.
Varikoseli tespit edilmedi. Peki sayı için kendi çabalarımızla bişeyler yapsak faydaso olur mu acaba bu kadar düşükken . Bize direkt tüp denendi tuttu da ama 17 haftalıkken kaybettim 25 gün önce . Düşük sebebimde belli değil. İnanın ne yapsam bilmiyorum. Psikolojim çok kötü.

Bizim sonuçlar çok umutsuz sanırım

Volüm (ml) 1,9
Görünüm homojen, gri opak
Viskozite Normal
Likefaksiyon Süresi 30 dk.
pH 7,5
Yuvarlak Hücre (milyon/ml) <1
Lökosit (milyon/ml) (Leucoscreen) <1
Bakteri +
Aglütinasyon Normal
Sayı (milyon/ml) 15
(milyon/ejakulat) 28,5
Hareketlilik Toplam (%) 23
İleri (%) 21
Şekil Normal (%) 1

Azospermi olmadığınız sürece bir umutsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Onların bile umudu var.
Çok kötü değil sadece çok iyi değil sadece iyi.
Takviyelerle daha iyi olabilir. Bu değerlerle normal yoldan gebe kalan ark var. Morfoloji biraz düşük.

Önce proxeed kullandık iki kutu sayı bu hale geldi. İlk hali bunun yarısıydı. şimdi neofertil ve metacardin kullanıyoruz. Ama varikosel çıktı. Eşim ameliyattan korkuyor. Doktor doğal yolla mümkün değil diyor ama ben de tüp bebek tedavisi ve iğnelerden korkuyorum. Ümitlendirdiniz beni

BENce ilk iş olarak eşinin hormon değerlerine baktırın.
Hormonal bozukluk varsa hormon ilaçlarıyla sperm sayınız yükselir. Ben tüp bebeğe geçmeden sperm ve yumurtaların sağlıklı beslenme ve vitaminlerle iyileştirilmesinden yanayım. Sağlıklı ilerlemesinde kilit rol oynadığını düşünüyorum. Bence herşey güzel olacak umutlu olun.

Kızlar eşime trantal, promen k, impryl, sperra, evicap, omepa ve nac 600 vermeye başladım inşallah sonuç almaya başlarız. Resmî olarak tedavis sürecine girmiş bulunuyoruz. Tüm vitaminler elime ulaştı.
İnşallah şifasını bulursunuz canım faydalı olur

Sana ve azmine bir kere daha hayran kaldım helal olsun!!!

Canlarrrrr nasılsınız , ne yapıyorsunuz bakim?? Doktora gittim bugün. Tek yumurtam oluşmuş 19 ml dedi. Yarın 10 da çatlatma iğnesini yaptırıcam. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ilişki dedi. Bu ay ilişkiyi sabah deneyeceğiz.
Dr çatlatma iğnesi vermedi ben istedim yumurtam sağlam çatlamıyor dedim tmm dedi verdi bakalım 21. Gün progesteron testim kaç çıkacak. İnafolic kombi kullanıyorum. Nac 600 de 3/4 gün kullanıcam ki sıvılaşma oluşsun bende de. Dr dedim belki bu düşükler yada gebe kalamama bağışıklıkla ilgilidir dedim. Bir tüp bebek doktorundan duydum kortizon veriliyor dedim bende kullansam mı dedim Dr tmm dedi prednol 16 mg verdi. Bugün başlıycam. Zinco, b12 ecopirin de kullanıyorum. Eşimin de promen k bitti 4 ay kullandık bu ay emodex kullanalım dedik @Mfsg ne düşünüyorsun???? Eşime de nac 900 veriyorum. Bakalım ne olacak ???? Şunu farkettim Dr diyorum ki şunu kullanayım tmm diyor şunu yapayım tmm diyor adam bu kadın manyak ya diyordur şimdi . İnş sonuç verir bu çabalar vitaminden ölecez

Kuzum ya bizim sıvılaşma süresi 20 dk yani normal ama ben nac 600 aldım kullansam yan etki yaparmı sürede sence kullanayımmı?

Canım inşallah sonuç alırsın dort gün üst üste baya yogunsunuzsuan kaçıncı günün.
Benimde kiritik günler bakalım hayırlısı inşallah bu ay bebegimize kavuşuruz

OOo maşallah maşallah. Her şey çok güzel ilerliyor çok sevindim. Ne güzel bir drun ne istersen vermesi. Ben taklalar atıyorum da vermiyorlar. Bir test bile yaptıramıyorum.
Olur canım emodex de iyi. İstersen bir de l karnitin ekleyebilirsin hız için biliyorsun. Omepa da al eşine. Nac da kullanabilir. gayet iyi bence bu ay birşeyler olabilir. İnşallah olur.
Benimde bağışıklık kafama takılan konu. Bunun bir tahlili var mı acaba. Benim bağışıklığım çok kuvvetlidir. Bebek konusunda problem açar mı bilemedim.

Canım inşallah sonuç alırsın dort gün üst üste baya yogunsunuzsuan kaçıncı günün.
Benimde kiritik günler bakalım hayırlısı inşallah bu ay bebegimize kavuşuruz

Bugün 12. Gün cnm. En çokta bu birliktelik zor geliyor bana. Bunaldım artık. Valla adamdan da kendimden de tiksindim.

ablacim insallah boyle saglikla ilerler ve insallah ikiz olur
Insallah kardesim. Hayirlisi insanlar birini bulmak icin bin bir turlu .. o yuzden tek cift farketmez tabi ama gonlumden gecen ikiz olmasi, cunku birbirlerine arkadas buyurler yanliz kalmazlar benim icinde olmusken bi kerede .. ah saglikli olsun Rabbim hayirlisini bilir

Canım peki nac 600 ne kadar kullanıcak ve günde kaç kez içsin.çok sağol canım ya 9 aydır olmuyor ne yapacağımı şaşırdım

Bugün 12. Gün cnm. En çokta bu birliktelik zor geliyor bana. Bunaldım artık. Valla adamdan da kendimden de tiksindim.
Ay sorma bana da okadar zor geliyor ki odaklanmiyorum bile bir yöntem deneyeceğim eşimin spermlerini şırınga çekip içine vereceğim birde böyle deneyeyim bakalım olacak mı?yazarken utantum açık oldu biraz kusuruma bakmayın

Benim bağışıklık sistemim zaten sorunluydu önceden. Ondan bu olabilir dedim Dr. Benim vücudum trombositlerimi tanımayıp zararlı bi madde gibi görüp öldürüyordu belki gebeliği de öyle görüyordur dedik. Bak bu kış hiç hastalanmadım. Cnm eşim tek ilaç kullanırım dedi ek birşey kullanmak istemiyor. Zorlamıyorum bende. Bi de böyle deneyelim bakalım ne olacak

Ablacim inşallah Allah gönlüne göre versin bir kız bir erkek olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…