- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ahh canım bir de sonuç alabilsek. 2 kutu kullandım sayı arttı hız arttı diyenleri duyunca kendim için üzülüyorum. 6 ay kullandık sonuç yok. Bunlar beni üzmüyor değil.Sana ve azmine bir kere daha hayran kaldım helal olsun!!!
Onu bende duydum ama eşim yaptırmaz :) sen yap belkide olabilir çok sonuç alan var bu yöntemden.Ay sorma bana da okadar zor geliyor ki odaklanmiyorum bilebir yöntem deneyeceğim eşimin spermlerini şırınga çekip içine vereceğim birde böyle deneyeyim bakalım olacak mı?yazarken utantum açık oldu biraz kusuruma bakmayın
Günde 1 tane tok. 1 kutu bitsin. Bir hafta ara verin. 1 kutu daha bitirin. Sıvılaşmaydı dimi problem?Canım peki nac 600 ne kadar kullanıcak ve günde kaç kez içsin.çok sağol canım ya 9 aydır olmuyor ne yapacağımı şaşırdım
Bu yontemi vajinusmus olup deneyip hamile kalan var.Ama bana göre ihtimal cok az .Havayla temas ediyor spermler içindeki canli orani düşüyor. Ayniya geliyor .Ay sorma bana da okadar zor geliyor ki odaklanmiyorum bilebir yöntem deneyeceğim eşimin spermlerini şırınga çekip içine vereceğim birde böyle deneyeyim bakalım olacak mı?yazarken utantum açık oldu biraz kusuruma bakmayın
Hizliresim.com a resmi yukleyip link alabilirsin .Kızlar resim yukleyemiyorum
Yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir. Böyle yazıyor ne yapmaliyim
Amin kuzum ..Ablacim inşallah Allah gönlüne göre versin bir kız bir erkek olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah
Denemesem mi yoksa ben zaten çok pimpirikliyim arkadaş tavsiye etti esimde olsun die adamcagiz ne desem yapıyor bilemedim kararsiz kaldimBu yontemi vajinusmus olup deneyip hamile kalan var.Ama bana göre ihtimal cok az .Havayla temas ediyor spermler içindeki canli orani düşüyor. Ayniya geliyor .
Insallah her sey gonlunce olur canim .Sabah daha iyi ac karna icer mi esin bilmiyorum ama sade Turk kahvesi + bitter çikolata ikilisini kullanabilirsin.Iliskiden sonra ayaklarini kaldiriyorsun ya asagidan yukari gobegine kadar masaj yap yavas hareketlerle .Canlarrrrr nasılsınız , ne yapıyorsunuz bakim??Doktora gittim bugün. Tek yumurtam oluşmuş 19 ml dedi. Yarın 10 da çatlatma iğnesini yaptırıcam. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ilişki dedi. Bu ay ilişkiyi sabah deneyeceğiz.
Dr çatlatma iğnesi vermedi ben istedim yumurtam sağlam çatlamıyor dedim tmm dedi verdi bakalım 21. Gün progesteron testim kaç çıkacak. İnafolic kombi kullanıyorum. Nac 600 de 3/4 gün kullanıcam ki sıvılaşma oluşsun bende de. Dr dedim belki bu düşükler yada gebe kalamama bağışıklıkla ilgilidir dedim. Bir tüp bebek doktorundan duydum kortizon veriliyor dedim bende kullansam mı dedim Dr tmm dedi prednol 16 mg verdi. Bugün başlıycam. Zinco, b12 ecopirin de kullanıyorum. Eşimin de promen k bitti 4 ay kullandık bu ay emodex kullanalım dedik @Mfsg ne düşünüyorsun???? Eşime de nac 900 veriyorum. Bakalım ne olacak ???? Şunu farkettim Dr diyorum ki şunu kullanayım tmm diyor şunu yapayım tmm diyoradam bu kadın manyak ya diyordur şimdi . İnş sonuç verir bu çabalar vitaminden ölecez
Bir sey kaybetmezsin bahanesi bu olur hamile kalirsin bilemeyiz .Yeter ki Allah ol desin ,vakti gelmis olsun .Preseed denemis miydiniz daha once ?Denemesem mi yoksa ben zaten çok pimpirikliyim arkadaş tavsiye etti esimde olsun die adamcagiz ne desem yapıyor bilemedim kararsiz kaldim
Aldım canım evde var geçen ay kullandım ama ise yaramadı biraz da ondanda korkuyorum spermlerle zarar verir diyeBir sey kaybetmezsin bahanesi bu olur hamile kalirsin bilemeyiz .Yeter ki Allah ol desin ,vakti gelmis olsun .Preseed denemis miydiniz daha once ?
Evet canım çok sağol inşallah hepimiz tez zamanda kavuşalım hayırlısıyla bebişlerimize:)Günde 1 tane tok. 1 kutu bitsin. Bir hafta ara verin. 1 kutu daha bitirin. Sıvılaşmaydı dimi problem?
Sonra test verirsiniz.
Preseed sperm dostu diye geciyor canim .Bi topik var aratip bak istersen cok insan fayda görmüş .Ben de en son kullanmistim .Ama hep akmisti dışa.Aldım canım evde var geçen ay kullandım ama ise yaramadı biraz da ondanda korkuyorum spermlerle zarar verir diye
Onu çok okudum canım biliyorum kararsızım bakalımPreseed sperm dostu diye geciyor canim .Bi topik var aratip bak istersen cok insan fayda görmüş .Ben de en son kullanmistim .Ama hep akmisti dışa.
Insallah her sey gonlunce olur canim .Sabah daha iyi ac karna icer mi esin bilmiyorum ama sade Turk kahvesi + bitter çikolata ikilisini kullanabilirsin.Iliskiden sonra ayaklarini kaldiriyorsun ya asagidan yukari gobegine kadar masaj yap yavas hareketlerle .
Sizin amh değeriniz kaç?bana 4 tane verdiler onlarla birlikte biosteron ve inofolic combi
Iste bu konuda kendimi bi turlu sakinamiyorum biraz ev isine cok kaptirdigim oluyor bu sabah damacanayi egip sulari doldurdum sonra biran aklim basima geldi .. market manav islerinide kendim goruyorum. Tek sey spora ara verdim 3 ayin dolmasini bekliycem. Dualari okuyorum okumazmiyim .. okuycam .. Allah razi olsun kuzumP Perican01 senin adina cok sevindim .Insallah kisa zamanda tavan yapar hemencik keseyi /kesecikleri görürsün sira kalp duymaya gelir .Bu donemde maddi ,manevi olarak korunmak cok onemli .Hafif sayilir diye düşündüğün seyleri bile sakin kaldirma canim. Ozon ,porcoz vs uzak dur .Mutfak dolaplarina uzanma. Her gece yatmadan dualarina Ya Mubdî c.c esmasini ekleyip elin karnındayken 99 kez okuyabilirsin .Her sey cok guzel olsun .
Biz 8 aylık evliyiz. 6 aydır korunmuyoruz.Sonuçların çok iyi maşallah kaç yıldır korunmuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?