Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sana ve azmine bir kere daha hayran kaldım helal olsun!!!
Ahh canım bir de sonuç alabilsek. 2 kutu kullandım sayı arttı hız arttı diyenleri duyunca kendim için üzülüyorum. 6 ay kullandık sonuç yok. Bunlar beni üzmüyor değil.
Nacın bilinen bir yan etkisi Yok sadece yüksek doz alınca mide bulantısı yapabilir. Gün aşırı vermende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Rosa ve otamatikmen DNA hasarına da faydası var.

Onu bende duydum ama eşim yaptırmaz :) sen yap belkide olabilir çok sonuç alan var bu yöntemden.

Kızlar resim yukleyemiyorum
Yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir. Böyle yazıyor ne yapmaliyim

Bu yontemi vajinusmus olup deneyip hamile kalan var.Ama bana göre ihtimal cok az .Havayla temas ediyor spermler içindeki canli orani düşüyor. Ayniya geliyor .

Bu yontemi vajinusmus olup deneyip hamile kalan var.Ama bana göre ihtimal cok az .Havayla temas ediyor spermler içindeki canli orani düşüyor. Ayniya geliyor .
Denemesem mi yoksa ben zaten çok pimpirikliyim arkadaş tavsiye etti esimde olsun die adamcagiz ne desem yapıyor bilemedim kararsiz kaldim

Insallah her sey gonlunce olur canim .Sabah daha iyi ac karna icer mi esin bilmiyorum ama sade Turk kahvesi + bitter çikolata ikilisini kullanabilirsin.Iliskiden sonra ayaklarini kaldiriyorsun ya asagidan yukari gobegine kadar masaj yap yavas hareketlerle .

Denemesem mi yoksa ben zaten çok pimpirikliyim arkadaş tavsiye etti esimde olsun die adamcagiz ne desem yapıyor bilemedim kararsiz kaldim
Bir sey kaybetmezsin bahanesi bu olur hamile kalirsin bilemeyiz .Yeter ki Allah ol desin ,vakti gelmis olsun .Preseed denemis miydiniz daha once ?

P Perican01 senin adina cok sevindim .Insallah kisa zamanda tavan yapar hemencik keseyi /kesecikleri görürsün sira kalp duymaya gelir .Bu donemde maddi ,manevi olarak korunmak cok onemli .Hafif sayilir diye düşündüğün seyleri bile sakin kaldirma canim. Ozon ,porcoz vs uzak dur .Mutfak dolaplarina uzanma. Her gece yatmadan dualarina Ya Mubdî c.c esmasini ekleyip elin karnındayken 99 kez okuyabilirsin .Her sey cok guzel olsun .

Bir sey kaybetmezsin bahanesi bu olur hamile kalirsin bilemeyiz .Yeter ki Allah ol desin ,vakti gelmis olsun .Preseed denemis miydiniz daha once ?
Aldım canım evde var geçen ay kullandım ama ise yaramadı biraz da ondanda korkuyorum spermlerle zarar verir diye

Aldım canım evde var geçen ay kullandım ama ise yaramadı biraz da ondanda korkuyorum spermlerle zarar verir diye
Preseed sperm dostu diye geciyor canim .Bi topik var aratip bak istersen cok insan fayda görmüş .Ben de en son kullanmistim .Ama hep akmisti dışa.

İçtiririm ya :))) tmm cnm deneyeyim bakalım. İnş sonuç hayırlı olur

Iste bu konuda kendimi bi turlu sakinamiyorum biraz ev isine cok kaptirdigim oluyor bu sabah damacanayi egip sulari doldurdum sonra biran aklim basima geldi .. market manav islerinide kendim goruyorum. Tek sey spora ara verdim 3 ayin dolmasini bekliycem. Dualari okuyorum okumazmiyim .. okuycam .. Allah razi olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…