Hic yasamadim cnm ben fitil olarak kullaniyorum cunku
@Efulimm41 için okudum Allah kabul etsin Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik geçirsin. Doğumu da kolay olsun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Yüreği güzel arkadaşlarım hepinizi seviyorum. Şimdiden cumanız mübarek olsun.P Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
L Lavinyata
@gmz1990
@Duygu1701
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@Efulimm41 arkadaşımız için okuyoruz. Bebek bekliyor. Rabbim evladına sağlıklı bir şekilde kavuştursun. Hayırlı evlat nasip etsin.
312 tane ya Rakib c.c okuyoruz.
99 tane ya Mübdi c.c okuyoruz.
Canım çok sordum kusura bakma suda eriyenden mi içicek yoksa kapsül müGünde 1 tane tok. 1 kutu bitsin. Bir hafta ara verin. 1 kutu daha bitirin. Sıvılaşmaydı dimi problem?
Sonra test verirsiniz.
Bence sizde bir görünün adetin 2. Günü gidin hormonlarınıza baktırınBiz 8 aylık evliyiz. 6 aydır korunmuyoruz.
Zaten korunmayı bıraktıktan sonra 1 yıl süre veriyor doktorlar tabi seninde bütün degerlerin normalseBiz 8 aylık evliyiz. 6 aydır korunmuyoruz.
Çok yaptırdım onu da hormonlarda bi sorun yok. Sadece prolaktin 33 civarında çıkıyor. Onu da doktor adetlerin düzenli o yüzden hamileliğe engel olabilecek türü değil strese bağlı dedi. Rahime alttan ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyor dedi. En son eşimin sperm testini istemişti işte. Başka ne olabilir bilmiyorum. Yapmam gereken başka bi şey var mı?Bence sizde bir görünün adetin 2. Günü gidin hormonlarınıza baktırın
Fark etmez. Biz suya atılıp eriyen kapsülden kullanıyoruz. Başka çeşitlerini bilmiyorum. İçerik aynı olduğu sürece sorun yok.Canım çok sordum kusura bakma suda eriyenden mi içicek yoksa kapsül mü
Kızlar anlayaniniz yok mu
Canim ilerde kanama dusuk tehlikesi yasamaman icin simdiden dikkat etmen lazim .Kendini frenle hep.Iste bu konuda kendimi bi turlu sakinamiyorum biraz ev isine cok kaptirdigim oluyor bu sabah damacanayi egip sulari doldurdum sonra biran aklim basima geldi .. market manav islerinide kendim goruyorum. Tek sey spora ara verdim 3 ayin dolmasini bekliycem. Dualari okuyorum okumazmiyim .. okuycam .. Allah razi olsun kuzum
Canim catlamak uzere 1 2 gune catlar ve siliklesir değerlendirmeye calis sabah saatleriniKızlar anlayaniniz yok mu
Sağol canım cevapladigin icinCanim catlamak uzere 1 2 gune catlar ve siliklesir değerlendirmeye calis sabah saatlerini
Ooooo .. tamam kuzum Allah korusunCanim ilerde kanama dusuk tehlikesi yasamaman icin simdiden dikkat etmen lazim .Kendini frenle hep.
Bu ara iyi çalışın tam günleri canımKızlar anlayaniniz yok mu
Sağol tatlım dünü degerlendirdik ama bugünü degerlediremeyecegiz 14.15.16.gunleri degerlendirsem olur muBu ara iyi çalışın tam günleri canım
Aman canım dikkat et sakın kendini iyim diye yorma hamilelik çok başka bişey koru kendini hep ağır kaldırma yorma kendiniOoooo .. tamam kuzum Allah korusun
Yarından sonra aralıksız 3 günü değerlendirin canımSağol tatlım dünü degerlendirdik ama bugünü degerlediremeyecegiz 14.15.16.gunleri degerlendirsem olur mu
Dünü de degerlendirdik
Vallahı gecen benim aklıma geldı artık kafa farklı çalışmaya başladi neden olmasın bence deneyelim :)Ay sorma bana da okadar zor geliyor ki odaklanmiyorum bilebir yöntem deneyeceğim eşimin spermlerini şırınga çekip içine vereceğim birde böyle deneyeyim bakalım olacak mı?yazarken utantum açık oldu biraz kusuruma bakmayın
Amin canim sagolasin.Beth18 canımmm ben çok geç gördüm her şeyi çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve bebeklerine sağlık versin.
Allah once sagliklisini sonra gonlunden geceni versin insallahInsallah kardesim. Hayirlisiinsanlar birini bulmak icin bin bir turlu .. o yuzden tek cift farketmez tabi ama gonlumden gecen ikiz olmasi, cunku birbirlerine arkadas buyurler yanliz kalmazlar benim icinde olmusken bi kerede .. ah saglikli olsun Rabbim hayirlisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?