Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@Efulimm41 için okudum Allah kabul etsin Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik geçirsin. Doğumu da kolay olsun inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Yüreği güzel arkadaşlarım hepinizi seviyorum. Şimdiden cumanız mübarek olsun.

Bence sizde bir görünün adetin 2. Günü gidin hormonlarınıza baktırın
Çok yaptırdım onu da hormonlarda bi sorun yok. Sadece prolaktin 33 civarında çıkıyor. Onu da doktor adetlerin düzenli o yüzden hamileliğe engel olabilecek türü değil strese bağlı dedi. Rahime alttan ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyor dedi. En son eşimin sperm testini istemişti işte. Başka ne olabilir bilmiyorum. Yapmam gereken başka bi şey var mı?

Canim ilerde kanama dusuk tehlikesi yasamaman icin simdiden dikkat etmen lazim .Kendini frenle hep.

Vallahı gecen benim aklıma geldı artık kafa farklı çalışmaya başladi neden olmasın bence deneyelim :)

Beth18 canımmm ben çok geç gördüm her şeyi çok geçmiş olsun. Rabbim sana ve bebeklerine sağlık versin.
Amin canim sagolasin.
Allah once sagliklisini sonra gonlunden geceni versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…