- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım yarın 14.günüm.sen 15.16.17.günlerini mi değerlereyim diyorsunYarından sonra aralıksız 3 günü değerlendirin canım
Tüp bebeğe başlamaďan yaptirdigimda 2.96 cikmış referans 0.14-10.4 tüp bebek aşamasında estrodıol 21 pregesteron 0.34Sizin amh değeriniz kaç?
Yok canın yarın 14 değerlendir.sonra ki 15 16 17 yide değerlendirin diyorum bugünü es geçin yarın başlayınCanım yarın 14.günüm.sen 15.16.17.günlerini mi değerlereyim diyorsun
Tüp bebeğe başlamaďan yaptirdigimda 2.96 cikmış referans 0.14-10.4 tüp bebek aşamasında estrodıol 21 pregesteron 0.34
Haklisin cnm ..Aman canım dikkat et sakın kendini iyim diye yorma hamilelik çok başka bişey koru kendini hep ağır kaldırma yorma kendini
Tüp bebek icin adetin 2.günü gittiğimizde yaptılarProgesteron testini 21. Gün mü yaptırdınız ???
Prednol dikkatlikullan çok acıCanlarrrrr nasılsınız , ne yapıyorsunuz bakim??Doktora gittim bugün. Tek yumurtam oluşmuş 19 ml dedi. Yarın 10 da çatlatma iğnesini yaptırıcam. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ilişki dedi. Bu ay ilişkiyi sabah deneyeceğiz.
Dr çatlatma iğnesi vermedi ben istedim yumurtam sağlam çatlamıyor dedim tmm dedi verdi bakalım 21. Gün progesteron testim kaç çıkacak. İnafolic kombi kullanıyorum. Nac 600 de 3/4 gün kullanıcam ki sıvılaşma oluşsun bende de. Dr dedim belki bu düşükler yada gebe kalamama bağışıklıkla ilgilidir dedim. Bir tüp bebek doktorundan duydum kortizon veriliyor dedim bende kullansam mı dedim Dr tmm dedi prednol 16 mg verdi. Bugün başlıycam. Zinco, b12 ecopirin de kullanıyorum. Eşimin de promen k bitti 4 ay kullandık bu ay emodex kullanalım dedik @Mfsg ne düşünüyorsun???? Eşime de nac 900 veriyorum. Bakalım ne olacak ???? Şunu farkettim Dr diyorum ki şunu kullanayım tmm diyor şunu yapayım tmm diyoradam bu kadın manyak ya diyordur şimdi . İnş sonuç verir bu çabalar vitaminden ölecez
Tamam canım sağolasın inşallah olur Rabbim isteyen herkese nasıp etsin bu mübarek ay bereketli olsun hepimiz hamiş olalım inşallahYok canın yarın 14 değerlendir.sonra ki 15 16 17 yide değerlendirin diyorum bugünü es geçin yarın başlayın
Süper . TesekkürlerBizim 0 dan 1 e çıktı ama kısa sürede cnm
Cnm prednol geçmişim var benim 10-12 sene kullandım bekarken. Çok acı ve kilo yapıyor yüzüm şişiyordu davul gibi oluyor. Sen kullanıyor musun cnm ????Prednol dikkatlikullan çok acı
Ac tok farketmez ama farmotonu yemekten bir yada iki sonra ver canım birde hepsini bir verme gün içinde ayrı ayrı verKızlar eşime solgar sivi l karnitin ,l arjinin ,omega3 ,e vitamini, Pharmaton aldık. Hepsini kullanacağız ama ne zaman kullanalım ac mı tok mu? Zararı olur mu acaba bu kadar fazla mı sizce?
Rahim filmi çekilmen gerekebilir tüplerin tıkalı olabilir ama bence 1 yıl bekleyinÇok yaptırdım onu da hormonlarda bi sorun yok. Sadece prolaktin 33 civarında çıkıyor. Onu da doktor adetlerin düzenli o yüzden hamileliğe engel olabilecek türü değil strese bağlı dedi. Rahime alttan ultrasonla baktı sıkıntı gözükmüyor dedi. En son eşimin sperm testini istemişti işte. Başka ne olabilir bilmiyorum. Yapmam gereken başka bi şey var mı?
Kuzum yalnız değilsin o kadar solgar arginine karnitine q10 çinko e folik ve ımprtly sayı artmasını bırak düştü bide inanamıyorum ama başarcaz benim hala umudum varAhh canım bir de sonuç alabilsek. 2 kutu kullandım sayı arttı hız arttı diyenleri duyunca kendim için üzülüyorum. 6 ay kullandık sonuç yok. Bunlar beni üzmüyor değil.
Nacın bilinen bir yan etkisi Yok sadece yüksek doz alınca mide bulantısı yapabilir. Gün aşırı vermende bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Rosa ve otamatikmen DNA hasarına da faydası var.
Amin inşallah. Rabbim size de nasip etsin inşallah en kısa sürede.
5 gün kullandım bıraktım, diğer tedavilerde de kullandımCnm prednol geçmişim var benim 10-12 sene kullandım bekarken. Çok acı ve kilo yapıyor yüzüm şişiyordu davul gibi oluyor. Sen kullanıyor musun cnm ????
Yumurtanın 36 saat sonra catlicak 13.gun yaptığınız test pozitif yarın tekrarlayın siliklesmeye başlarKızlar anlayaniniz yok mu
Bu dedigim doguda kucuk bir ilcede bir doktor.Catlak urolojici dediginiz doktorun adi nedir, urolojici arayisi icerisindeyim de, anladigim
Kadariyla memnunsunuz
Allah hayirlisini sagliklisini versin de abla.Haftaya Cuma 5 Nisanda yani keseyi gorcez artik sabrettik o kadarda bekleriz cnm hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?