Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Prednol dikkatlikullan çok acı

Kızlar eşime solgar sivi l karnitin ,l arjinin ,omega3 ,e vitamini, Pharmaton aldık. Hepsini kullanacağız ama ne zaman kullanalım ac mı tok mu? Zararı olur mu acaba bu kadar fazla mı sizce?

Kızlar eşime solgar sivi l karnitin ,l arjinin ,omega3 ,e vitamini, Pharmaton aldık. Hepsini kullanacağız ama ne zaman kullanalım ac mı tok mu? Zararı olur mu acaba bu kadar fazla mı sizce?
Ac tok farketmez ama farmotonu yemekten bir yada iki sonra ver canım birde hepsini bir verme gün içinde ayrı ayrı ver

E Efulimm41 için okudum. Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Rahim filmi çekilmen gerekebilir tüplerin tıkalı olabilir ama bence 1 yıl bekleyin

Kuzum yalnız değilsin o kadar solgar arginine karnitine q10 çinko e folik ve ımprtly sayı artmasını bırak düştü bide inanamıyorum ama başarcaz benim hala umudum var

Catlak urolojici dediginiz doktorun adi nedir, urolojici arayisi icerisindeyim de, anladigim
Kadariyla memnunsunuz
Bu dedigim doguda kucuk bir ilcede bir doktor.
Adama catlak diyorum da catlakligi falan yok aslinda :)) senelerdir hic kimse spermde hacim fazla iltihap var dememisti bu adamdan baska.
Bir de surekli antibiyotikvari ilaclar verdi 2 aydir esimin bobrekler falan mahvoldu ama bakalim yarin gorecegiz dedigi gibi faydasi var mi. Bu arada adamin ismini hic bilmiyorum inan. Hastanenin sitesi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…