- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Ala alaaa bizde de hacim hep fazla çıkar kaan hoca hiç öyle demedi kaç cıkıo sizin hacim cnm ?Bu dedigim doguda kucuk bir ilcede bir doktor.
Adama catlak diyorum da catlakligi falan yok aslinda :)) senelerdir hic kimse spermde hacim fazla iltihap var dememisti bu adamdan baska.
Bir de surekli antibiyotikvari ilaclar verdi 2 aydir esimin bobrekler falan mahvoldu ama bakalim yarin gorecegiz dedigi gibi faydasi var mi. Bu arada adamin ismini hic bilmiyorum inan. Hastanenin sitesi bile yok
Esim iddaa ediyor bu Cuma diye ben haftaya anladim. Bugun bi ariycam dogru olabilir haklisin ..Allah hayirlisini sagliklisini versin de abla.
Cuma cok uzun degil mi? Pazartesi bile gorebilirsiniz aslinda
Gen arttakinde 5ml cikmis, burdaki ozel hastanede 7.Ala alaaa bizde de hacim hep fazla çıkar kaan hoca hiç öyle demedi kaç cıkıo sizin hacim cnm ?
Aynen bi ogren net olarak 1000 cikinc gorulebilir aslinda.Esim iddaa ediyor bu Cuma diye ben haftaya anladim. Bugun bi ariycam dogru olabilir haklisin ..
Anladım canım, hayırlısı olur inşallah. Benim geçen tüp bebekte 18 yumurta vardı ama 11 i olgundu. O yüzden verdiler yumurtalar daha olgun ve kaliteli plaun diye. Benim amh 1.7 tüpe başladığımızda e2 40 mış, progesteron daha sonraları yumurta toplamaya yakın bakıldı.Tüp bebeğe başlamaďan yaptirdigimda 2.96 cikmış referans 0.14-10.4 tüp bebek aşamasında estrodıol 21 pregesteron 0.34
Anladım canım, hayırlısı olur inşallah. Benim geçen tüp bebekte 18 yumurta vardı ama 11 i olgundu. O yüzden verdiler yumurtalar daha olgun ve kaliteli plaun diye. Benim amh 1.7 tüpe başladığımızda e2 40 mış, progesteron daha sonraları yumurta toplamaya yakın bakıldı.
kızlar eşimin testi ekte bakarmısınız bi 3.derece varikoselde dendi 3 doktorda testin yine böyle çıkarsa ameliyat dedi yorumunuz nedir 6.aya girdik rahim filmim harıç yapamadım onu diğer hormon vs vs hatta progesteron 42 çıkmıştı geçen ay benim sonuçlarım kötü değil
Geçmiş olsun cnm dinlen uyu. Tadını çıkar. Ben 8 saat derse girecem 2 si gitti 6 dersim var üstüne nöbetim de var.Gunaydin kizlar tetanoz aşısı oldum geldim kolum yavas yavas agrimaya basliyor .Ustune esimden grip gecti .Dr rapor yazdi yatiyorum .Dualarinizda beni de unutmayin
Omepa q10 ve impryl tablet canımCnm yumurtalar olgunlaşsın kaliteli olsun diye ne verdiler ????
Sagol canim Allah kolaylik versin cuma gun okul cok daha zor oluyor. Ben de rapor almayip katlanayım dedim ama yok mümkün degil başımı tutamiyorum .Kolum da agrimaya basladi.Geçmiş olsun cnm dinlen uyu. Tadını çıkar. Ben 8 saat derse girecem 2 si gitti 6 dersim var üstüne nöbetim de var.
çok teşekkür ederim.regl günüm bugun ama olmadı testlerim negatif. geçen ay progesteron baktırdım 3 gun gecikmeli regl oldum bu ay baktırmadım .artık umudum kalmayınca yarın eşim yine test verecek sonra ameliyat kararlaştırıcaz ameliyat olmak istiyo keçi boynuzu ceviz fındık fıstık çakşır suyu içiriyom önceki aylarda hep ben kendime baktım eşim üstelemedi onu test yapınca ona bakıyorum artık ,yorumun için çok sagolCnm değerleriniz iyi sayınız cc 33 milyon. Toplamda 66 milyon oluyor çok iyi. Morfoloji 3 te fena değil 4 ve üstü olması lazım ama 3 te iyi. 1/2 morfolojiyle hamile kalanlar var. Hareketli sayınız %40 Buda iyi. % 50 olması isteniliyor siz kürlerle ilaçlarla yükseltebilirsiniz. Sizin yumurtanızda çok kaliteliymiş. 40 progrsteron süper. Hatta hamile bile olabilirsiniz. Emodex yada promen k kullanın. Keçi boynuzu pekmezi kürü kullanın hergün 2/3 tane havuç yesin ve 3 tane ceviz.
Amin Allah razı olsun.
İleri hareket düşük size lazım olan ileri hareket zaten onu yükseltmeniz lazım sayı iyi morfoloji iyikızlar eşimin testi ekte bakarmısınız bi 3.derece varikoselde dendi 3 doktorda testin yine böyle çıkarsa ameliyat dedi yorumunuz nedir 6.aya girdik rahim filmim harıç yapamadım onu diğer hormon vs vs hatta progesteron 42 çıkmıştı geçen ay benim sonuçlarım kötü değil
Progesterona kaçıncı günü baktırdınçok teşekkür ederim.regl günüm bugun ama olmadı testlerim negatif. geçen ay progesteron baktırdım 3 gun gecikmeli regl oldum bu ay baktırmadım .artık umudum kalmayınca yarın eşim yine test verecek sonra ameliyat kararlaştırıcaz ameliyat olmak istiyo keçi boynuzu ceviz fındık fıstık çakşır suyu içiriyom önceki aylarda hep ben kendime baktım eşim üstelemedi onu test yapınca ona bakıyorum artık ,yorumun için çok sagol
21.gün geçen aydı 3 gun gecikmeli regl oldum sonraProgesterona kaçıncı günü baktırdın
ileri hareketi ne iyi gelir ben keçi boynuzu çakşır havuç fındık fıstık veriyom başka ne lazım ona bildiğiniz iyi bir şey varmıİleri hareket düşük size lazım olan ileri hareket zaten onu yükseltmeniz lazım sayı iyi morfoloji iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?