Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bizimde 5ml-7ml arası cıkıo hep sayımız az acaba bizde de mi olabilir sizin ml de sayınız kaçtı? Cok soru sordum hakkını helal et lütfen

Sizlere birşey sormak istiyorum. Kaan hıçıca bizden 25 Nisanda test istedi fakat 1 ay oluyor. 6 ayda hızlanmayan spermler 1 ayda nasıl hızlanabilir anlam veremedim bir türlü.

Sizlere birşey sormak istiyorum. Kaan hıçıca bizden 25 Nisanda test istedi fakat 1 ay oluyor. 6 ayda hızlanmayan spermler 1 ayda nasıl hızlanabilir anlam veremedim bir türlü.
Canım ilaçların vücuttaki gelişimin kontrol etmek için her ay istiyor

Canım ilaçların vücuttaki gelişimin kontrol etmek için her ay istiyor
Sperm testinde ne gibi değişimler olabiliyor ki DNA hasarı falan değil harakete bakacak büyük ihtimal çünki tek sorunumuzun hareket olduğunu düşünüyor.
Ay demesin sizde işe yaramıyor yapacak birşey Yok diye. 1 ayda belli olmaz ama

Yok canım için rahat olsun öyle demez bizden 6 ay boyunca her ay test istedi zaten 1 ay sonra cvp veriyor 6 ay içinde 3 kere vermiştik ama şuan cvp daha da gecikmiş

Cnm bizimde 5ml-7ml arası cıkıo hep sayımız az acaba bizde de mi olabilir sizin ml de sayınız kaçtı? Cok soru sordum hakkını helal et lütfen
Yok canım estağfurullah
ml de 10 milyon cıktığı da oldu 3-4 milyon çıktığı da.
Zaten hasar düştükten sonra sayımız genelde 12 milyon 20 milyon arasında değişiyordu toplamda.
Düzendeyse 50 milyonlarda çıkıyordu.
Bu tek başına kriter olabilir mi bilmiyorum.
Doktor bunu dedikten sonra araştırdım hacmin çok fazla olup sayının eşiminki gibi çok yüksek olmaması (mldeki sperm sayısı hep referans değerin altındaydı) spermde sorunlara yol açabilirmiş.
Eşim bugün gidecekti ama görev çıkmış pazartesiye kaldı maalesef Çok merak ediyorum sonucu ne cıkacak

Kaan hoca çok sabırlı davranıyor sizin durum ile bizim ki farklı sizde ki hareket sorunu bence çabucak düzelir inşallah.bizim hasar 6 ay hiç düşmedi hoca bize belli etmedi herşey yolunda diyip bekledi sonra ben aceleci davranıp hasar düşmüyor die kendi hesabımdan mail atmıştım bana bende size 6 aydan beri hasarın düşmediğini izah edecektim gelin yüzyüze konuşalım yazmış randevuyu 2 ay sonraya zar zor aldım gelmeden hasar testinizi de alıp gelin dedi gittik ama hasar %38 sen %28 e düşmüş ben tüp der diye kendimi hazırlamıştım gözünüz aydın doğal olur dedi boşuna ikinci muayeneye gitmişiz

Canım aslında 72 günde yenileniyor deniyor da, bence sayısı o kadar uzun sürede yenileniyordur.
Çünkü havuç suyu içti 1 ay sonra hamile kaldım, proxeed kullandı 25 gün sonra hamile kaldım diyen çok kişi var.
Acaba hareket daha kısa sürede mi değişiyor? Ve hoca da sizde ilaçların etkili olup olmadığını mı görmek istiyor

Cnm bizimki sizinkinden daha düşük belki gerçekten o dr doğru söylüyor sonucunuzu bende çok merak ediyorum ml de 1-3 milyon arası bizimki hacim 5-7 ml gerçekten ondan olabilir gayet mantıklı.
Bu arada senin beta degerinin nasıl gidiyor cnm tahlil vercen mi bugün yine

Ahhh hiç bilmiyorum hiç. Görelim bakalım. Ben hocaya da dedim. Biz 6 ay proxeed plus ve promen k kullandık hiç ilerleme olmadı diye. İnsan bir klomen verirdi hormonlarımızda aman aman yüksek değil. Vermedi kullandıklarımızı verdi. Orada konuşurkende tüp bebek konusu da çok olumlu konuşmuştu acaba bizi mi geçiştiriyor diye düşündüm.
Murabbaa canım artık aynı gün cvp verecekmiş. Bana dedi ki ayın 25 de mail göndereceksiniz ben de PC’nin başında olacağım ve hemen cvp yazacağım.

Aaa bu çok iyi bütün hastaları geç cvp vermesinden yakınıyordu

Yok canım ya pazartesi gideceğim kontrole.
Şimdilik bir sorun yok bakalım ilaçlara devam.
İnşallahh korktuğum başıma gelmez

Bazen ben de öyle düşünüyorum inan ki. Ama bazen pat pat diyormuş umutsuz vakasınız veya direkt tüpe geçin falan.
Eeee OCakta yolladım hala cevap yok bizimki cevaplar nolacakmış?

Size cvp yazarken şifrede yazacak sonra hemen iletişime geçeceksiniz. Hastalarına cvp yazarken gönderiyormuş şifreyi. Biz yeni gittiğimiz için verdi.

Bir melek gelsin
Kuzum endolü araştırırken senin yazılarına rastladım. Hoca size kaç mglık veri günde kaç tane ve ne kadar kullandınız.
Birde eşinin hormonları nasıl eğer fsh ve testesteron alt sınıra yakınsa sayı çoğalmıyor olabilir.

Canm günde 1 tane 2 kutu kullandık 25 mg 25 tablet olandan testesteron alt sınıra zor yükseltik fsh iyi ama klomenle daha da yükseldi fsh hoca bıraktırdı 7 den 13 e çıkmıstı hoca hemen kesti

Canm günde 1 tane 2 kutu kullandık 25 mg 25 tablet olandan testesteron alt sınıra zor yükseltik fsh iyi ama klomenle daha da yükseldi fsh hoca bıraktırdı 7 den 13 e çıkmıstı hoca hemen kesti
Anladım canım teşekkür ediyorum. Klomende kullandıysanız biraz olsun yükselmesi lazım aslında.

@Zeynep6302 canım testi sormuştun biraz geç oldu ksr bakma

Faktör V G1691 ( Leiden)
Heterezigot mutasyon saptanmıştır.

MTHFR C677T
Heterezigot mutasyon saptanmıştır.

PAI 1 4G/5G
Heterezigot 4G/4G mutasyon sağtanmıştır.

Ben anlamadım bu testten doktora sordum pıhtılaşma var dedi transferden sonra clexane iğne kullan dedi ayrıca opudan sonra coraspin estrofem ve prednol 4 mg başladım şuan hepsini kullanıyorum iğne biraz yakıyor prednol da çok acı gerçekten ama evlat için gık demeden kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…