- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
zeynepppppppp canım testi sormuştun biraz geç oldu ksr bakma
Faktör V G1691 ( Leiden)
Heterezigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T
PAI 1 4G/5G
Heterezigot 4G/4G mutasyon sağtanmıştır.
Ben anlamadım bu testten doktora sordum pıhtılaşma var dedi transferden sonra clexane iğne kullan dedi ayrıca opudan sonra coraspin estrofem ve prednol 4 mg başladım şuan hepsini kullanıyorum iğne biraz yakıyor prednol da çok acı gerçekten ama evlat için gık demeden kullanıyorum
zeynepppppppp canım testi sormuştun biraz geç oldu ksr bakma
Faktör V G1691 ( Leiden)
MTHFR C677T
PAI 1 4G/5G
Heterezigot 4G/4G mutasyon sağtanmıştır.
Ben anlamadım bu testten doktora sordum pıhtılaşma var dedi transferden sonra clexane iğne kullan dedi ayrıca opudan sonra coraspin estrofem ve prednol 4 mg başladım şuan hepsini kullanıyorum iğne biraz yakıyor prednol da çok acı gerçekten ama evlat için gık demeden kullanıyorum
İnafolic bende kullandım canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda benim testimi anlıyorsan sana zahmet yorumlar mısın yada anlayan başka arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.3 aşılama 3 tüp denememden sonra yapıldı bu testler keşke bu konularda daha bilgili olaydım da baştan yaptırsaydım tabi herşey nasip kısmet testinde belli zamanı var bazı şeyleri illa yaşayacaksın kaderMTHFR C677T
Heterezigot çıktı sadece. Bende dün prednol başladım 16 mg ecopirin 150 mg kullanıyorum inafolic combi kullanıyorum. Gebe kalmak için. 2 kimyasal düşüğüm var. Adete 10 gün kala da clexane iğne başlıycammmm
İnafolic bende kullandım canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda benim testimi anlıyorsan sana zahmet yorumlar mısın yada anlayan başka arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum.3 aşılama 3 tüp denememden sonra yapıldı bu testler keşke bu konularda daha bilgili olaydım da baştan yaptırsaydım tabi herşey nasip kısmet testinde belli zamanı var bazı şeyleri illa yaşayacaksın kader
Kizzz pirtilasma deme :)))Cnm pırtılaşma var yani. Başkada açıklanacak birşey Yok 3 geninde pırtılaşma var iğne aspirin kullanman gerekiyor
Aynen abla.Aklimdayken birsey yazayim aslinda simdi b baslikda birisi olumsuz tedavasinden dr larla hastane yonetimiyle tartismasindan bahsedince embriyologdan bana transfer edilen embriyonun resmini gormek istedim tartisdik gosteremediler yazmis .. benim aklima su geldi kizlar
Bizi transfer gunu cagirdiklarinda once embriyologun bilgi vermesi icin b odaya aldilar. Esimle bekliyoruz geldi elinde bize ait olan dosya ciktilar gun gun degerler vs anlamadigim seyler yazili olan her bir embriyo icin cektikleri resim var bu kagitta gun gun ilerleyisleri .. aradan fire verenlerin bozulan hucre goruntusu vs .. boyle bize 5 . Gune gelenleri son goruntulerini gosterip sureci kaliteyi olmasi gerekeni anlattilar .. Aklimizda en ufacik b suphe kalmadi esimde bende vay demekki boyle oluyomus .. n ilginc vs dedik ben transfere girdim
Sanirim cok iyi birsey yapmislar simdi dusunuyorumda ..
Ne diyeyim cnm ???Kizzz pirtilasma deme :)))
Pihtilasma canim :)) lutfen biz ki dilcileriz dikkat edelimNe diyeyim cnm ???
Merhaba canım merak etme sakın yumurta kalitesi bealenme ile artıyor sayısı bile bi kaç tanede olsa artıyor. Sen iyice arastırdık ve güzel beslen emine ol iyi sonuç alacaksınHayir oncesinde vermedi sadece ignelerle birlikte elevit kullandim . Benim doktor baya bir sacmalamis o zaman
Allah iyiliğini versin canım pıhtılaşma sorunuma üzülürken konuyu dağıtıp beni güldürdünPihtilasma canim :)) lutfen biz ki dilcileriz dikkat edelim
Allah iyiliğini versin canım pıhtılaşma sorunuma üzülürken konuyu dağıtıp beni güldürdün
Evet cnm o yuzden aklima geldi .. maddi manevi cok zor isler, her yer ticarethane v bu isi yapan o kadar cok kurum var ki .. Benim dr arkadasim bana bu kurumlarin olaya ticari baktigini bizim bilemedigimiz seyler olabilceni yani dedim? yani baskasinin saglikli spermini bile kullandiklarini soyledi .. Aman Allahim Allah korusun yaaa dedim. Sana bana mesela bilincli arkasini sorgulayabilcek kisilere bunu yapmazlarda mesela sehir disindan gelen ardini arkasini sorgulamiycak kisilere yaparlar cunku basari gerekiyor saglik bakanligi onlari denetliyo diye demisdiAynen abla.
2 denememde de dediler ki A kalite embriyo transfer ettik. Ilki arastirma hastanesindeydi fotografini verdiler her ne kadar anlamasak da bolunmeyi anlayabiliyorduk. Ikincide ozel klinik onu bile vermedi. Ve benim aklimda hep acaba gercekten kaliteli mi sorusu oldu. Belki degildi ama moralimi bozmamak icin dediler
Bende de pai 4g/5g cikmisti. Kimisi gerek yok ilaca kimisi gerek var demistiFaktör V G1691 ( Leiden)
MTHFR C677T
PAI 1 4G/5G
Heterezigot 4G/4G mutasyon saptanmıştır.
_kunfeyekun_ inşallah sorun pıhtılaşmadır gebelik boyunca iğne kullanmaya razıyım yeter ki olsun hayırlısı ile
Araştırmadım canım pıhtılaşma sorunu olanlar diye kk da arayayım bakimBende de pai 4g/5g cikmisti. Kimisi gerek yok ilaca kimisi gerek var demisti
Digerleri icin arastirma yaptin mi?
Kan pihtilasmasi gruplari var orada kimin ne faktoru var hangi ilaci kullanmis bir listesi vardi
Bendeeee bugün oldum 2 gün gecikme ileOffffff yine adet oldum
Hmmm yanlış mıymış ??? :) farkında bile değilimPihtilasma canim :)) lutfen biz ki dilcileriz dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?