Aynen öyle canım insanın içi yanıyor eğer başarısızlıkların altınta pıhtılaşma sorunu yatıyorsa üç tüp denemesinden sonra mı araştırılması gerekiyor bence doktorlar ilk tüpte herşeyi araştırmalılar.Ben Üniversitesi hastanesinde yaptırdım canım ücretsiz özelde 350,400 heralde burda öyle okumuştumSuskun Ceylan venimde karnım ağrıyor gelecek galiba. Hayırlısı olsun kuzum. Bir daha ki aylara inşallah.
Murabbaa ah canım o kadar başarısız tedavilerin altında belki de sadece bu sorun yatıyordur. İnsanlar için çok kolay 3 düşükten sonra araştırılmalı demek fakat manen mi yanayım maddi anlamda mı yanayım bilemedim.
Özelde bunların yapılması ne kadar tutuyor acaba..
Neden olmuyor acaba ya sıkıldim yineBendeeee bugün oldum 2 gün gecikme ile
Suskun Ceylan venimde karnım ağrıyor gelecek galiba. Hayırlısı olsun kuzum. Bir daha ki aylara inşallah.
Murabbaa ah canım o kadar başarısız tedavilerin altında belki de sadece bu sorun yatıyordur. İnsanlar için çok kolay 3 düşükten sonra araştırılmalı demek fakat manen mi yanayım maddi anlamda mı yanayım bilemedim.
Özelde bunların yapılması ne kadar tutuyor acaba..
Allah yardimciniz olsun canim.Kızlarrr bende bugün adet oldum kaan hocada 1 yılımız doldu kasım ayından beri hasar yok gelecek ayki adetimde kayseriye tüp bebege gidicem dua edin bana çok korkuyorum ilk denemem olacak
Allah razı olsun canım ne mutlu bana. Rabbim onları okuyacağınız zamanları da çabucak getirir inşallah.Allah yardimciniz olsun canim.
Kayseride belli bir merkez mi var neden orayi sectiniz?
Korkma endiselenme hasariniz dustu insallah tutacaktir Allahin izniyle
E Efulimm41 senin icin okudjm tesbihleri bugun.
Rabbim saglicakla kucagina almani nasip etsin. Ayrica tesekkurler sayende guzel 2 esmayi ogrenmis olduk
Aminn canimm insallahhhAllah razı olsun canım ne mutlu bana. Rabbim onları okuyacağınız zamanları da çabucak getirir inşallah.
Kayseri acıbademde yaptırcaz cnm çaglar hocaya nedense içime çok sindi ayrıca kayonvalidem orda onda kalcam ankarada falan kalacak yer sıkıntım oldugu için kayseriyi seçtim cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırımAllah yardimciniz olsun canim.
Kayseride belli bir merkez mi var neden orayi sectiniz?
Korkma endiselenme hasariniz dustu insallah tutacaktir Allahin izniyle
E Efulimm41 senin icin okudjm tesbihleri bugun.
Rabbim saglicakla kucagina almani nasip etsin. Ayrica tesekkurler sayende guzel 2 esmayi ogrenmis olduk
Çok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum.Aynen öyle canım insanın içi yanıyor eğer başarısızlıkların altınta pıhtılaşma sorunu yatıyorsa üç tüp denemesinden sonra mı araştırılması gerekiyor bence doktorlar ilk tüpte herşeyi araştırmalılar.Ben Üniversitesi hastanesinde yaptırdım canım ücretsiz özelde 350,400 heralde burda öyle okumuştum
Cnm valla biz sorduyduk bin tl falan dediler.Çok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum.zeynepppppppp canım sen pıhtılaşma testi özeller de be kadar bilgin var mı?
Off ya tüp bebek bana 15 bine gelir artık çünki yaptırmadan önce DNA ros yaşlanma falan da baktırmak istiyorum. Kendime de pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıracağım ama pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dersem ne tepki alırım.Cnm valla biz sorduyduk bin tl falan dediler.
Cnm senin bunu dusunup kendinle ilgili seyleri planlaman icin cok erken. Tam kan sayimi ve hamileligi planlayanlar icin bazi detayli testler senin icin yeterli olacaktir .. Esinin degrleri zaten son tahlilde daha iyiydi biraz gelisme vardi bir ay sonraki testinizin sonucu belki asilama icin bile uygun olacak, tup deme ..Çok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum.zeynepppppppp canım sen pıhtılaşma testi özeller de be kadar bilgin var mı?
Off ya tüp bebek bana 15 bine gelir artık çünki yaptırmadan önce DNA ros yaşlanma falan da baktırmak istiyorum. Kendime de pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıracağım ama pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dersem ne tepki alırım.
Bugün birini ziyarete Doğum hastanesine gittim. Herkes hamile kimi Doğum yapmış. Kötü oldum. Bende böyle olabilirdim diye içimden geçti hep...
Benim Evde Yada tatilde Yada sporda olmam gerek sanırım. Birde anneme kızının bebişi yok mu dediler. Üstüne tuz biber. İçim buruklaşdı fakat çok şükür yine de bu halimize demem gerekir sanırım..
Genetik pıhtılaşma araştırma ve üniversite hastanelerinde ücretsiz eşinin ve senin kromozomlarına baktır buda önemliOff ya tüp bebek bana 15 bine gelir artık çünki yaptırmadan önce DNA ros yaşlanma falan da baktırmak istiyorum. Kendime de pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıracağım ama pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dersem ne tepki alırım.
Bugün birini ziyarete Doğum hastanesine gittim. Herkes hamile kimi Doğum yapmış. Kötü oldum. Bende böyle olabilirdim diye içimden geçti hep...
Benim Evde Yada tatilde Yada sporda olmam gerek sanırım. Birde anneme kızının bebişi yok mu dediler. Üstüne tuz biber. İçim buruklaşdı fakat çok şükür yine de bu halimize demem gerekir sanırım..
İnşallah herşey güzel olur ilk her zaman gönlümden geçen de normal olması. Gönlümden geçeni allahım biliyor. Ama her ihtimali düşünüyorum ve ne gerekiyorsa eksiksiz yapmak isterim. Şuan ki düşüncem aşılama yapılacak seviyede olsa bile düşünmüyorum. İhtimali düşük. Allah hayırlı yoldan hayırlı evlat nasip etsin.Cnm senin bunu dusunup kendinle ilgili seyleri planlaman icin cok erken. Tam kan sayimi ve hamileligi planlayanlar icin bazi detayli testler senin icin yeterli olacaktir .. Esinin degrleri zaten son tahlilde daha iyiydi biraz gelisme vardi bir ay sonraki testinizin sonucu belki asilama icin bile uygun olacak, tup deme ..
Sağol canım inşallah yaparlar aklımda olacak.Genetik pıhtılaşma araştırma ve üniversite hastanelerinde ücretsiz eşinin ve senin kromozomlarına baktır buda önemli
Evet cnm o yuzden aklima geldi .. maddi manevi cok zor isler, her yer ticarethane v bu isi yapan o kadar cok kurum var ki .. Benim dr arkadasim bana bu kurumlarin olaya ticari baktigini bizim bilemedigimiz seyler olabilceni yani dedim? yani baskasinin saglikli spermini bile kullandiklarini soyledi .. Aman Allahim Allah korusun yaaa dedim. Sana bana mesela bilincli arkasini sorgulayabilcek kisilere bunu yapmazlarda mesela sehir disindan gelen ardini arkasini sorgulamiycak kisilere yaparlar cunku basari gerekiyor saglik bakanligi onlari denetliyo diye demisdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?