Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen öyle canım insanın içi yanıyor eğer başarısızlıkların altınta pıhtılaşma sorunu yatıyorsa üç tüp denemesinden sonra mı araştırılması gerekiyor bence doktorlar ilk tüpte herşeyi araştırmalılar.Ben Üniversitesi hastanesinde yaptırdım canım ücretsiz özelde 350,400 heralde burda öyle okumuştum

Kızlarrr bende bugün adet oldum kaan hocada 1 yılımız doldu kasım ayından beri hasar yok gelecek ayki adetimde kayseriye tüp bebege gidicem dua edin bana çok korkuyorum ilk denemem olacak
Allah yardimciniz olsun canim.
Kayseride belli bir merkez mi var neden orayi sectiniz?
Korkma endiselenme hasariniz dustu insallah tutacaktir Allahin izniyle

E Efulimm41 senin icin okudjm tesbihleri bugun.
Rabbim saglicakla kucagina almani nasip etsin. Ayrica tesekkurler sayende guzel 2 esmayi ogrenmis olduk

Allah razı olsun canım ne mutlu bana. Rabbim onları okuyacağınız zamanları da çabucak getirir inşallah.

Kayseri acıbademde yaptırcaz cnm çaglar hocaya nedense içime çok sindi ayrıca kayonvalidem orda onda kalcam ankarada falan kalacak yer sıkıntım oldugu için kayseriyi seçtim cnm inşallah hayırlı sonuçlar alırım

Çok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum. zeynepppppppp canım sen pıhtılaşma testi özeller de be kadar bilgin var mı?

Cnm valla biz sorduyduk bin tl falan dediler.
Off ya tüp bebek bana 15 bine gelir artık çünki yaptırmadan önce DNA ros yaşlanma falan da baktırmak istiyorum. Kendime de pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptıracağım ama pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dersem ne tepki alırım.
Bugün birini ziyarete Doğum hastanesine gittim. Herkes hamile kimi Doğum yapmış. Kötü oldum. Bende böyle olabilirdim diye içimden geçti hep...
Benim Evde Yada tatilde Yada sporda olmam gerek sanırım. Birde anneme kızının bebişi yok mu dediler. Üstüne tuz biber. İçim buruklaşdı fakat çok şükür yine de bu halimize demem gerekir sanırım..

Çok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum. zeynepppppppp canım sen pıhtılaşma testi özeller de be kadar bilgin var mı?
Cnm senin bunu dusunup kendinle ilgili seyleri planlaman icin cok erken. Tam kan sayimi ve hamileligi planlayanlar icin bazi detayli testler senin icin yeterli olacaktir .. Esinin degrleri zaten son tahlilde daha iyiydi biraz gelisme vardi bir ay sonraki testinizin sonucu belki asilama icin bile uygun olacak, tup deme ..

Cnm insanlar çok anlayışsız. Ne yapacaksın işte. Allah ıslah etsin. Bende yarın gidicem bakalım ne olacak inş orda ağlamam. Gerçi arkadaşım Doğum yaparken sana çok dua ettim dedi. Allah ondan razı olsun. Özelde yaptırma cnm git araştırma hastanesine doktor pıhtılaşma testi istedi de yaparlar cnm. O kadar parayı niye vereceksin ki.

Bugün topikteki herkesin kırmızılanma günüymüş maşallah bende sabah adet oldum. Pazartesi aşılama için tedaviye başlıyoruz. Tutma ihtimali düşük ama doktor hemen tüp düşünmeyin deneyelim aşılamayı dedi. Hayırlısıyla olur inşallah iyi düşünüp pozitif olmak istiyorum

Genetik pıhtılaşma araştırma ve üniversite hastanelerinde ücretsiz eşinin ve senin kromozomlarına baktır buda önemli

İnşallah herşey güzel olur ilk her zaman gönlümden geçen de normal olması. Gönlümden geçeni allahım biliyor. Ama her ihtimali düşünüyorum ve ne gerekiyorsa eksiksiz yapmak isterim. Şuan ki düşüncem aşılama yapılacak seviyede olsa bile düşünmüyorum. İhtimali düşük. Allah hayırlı yoldan hayırlı evlat nasip etsin.

Ya kızlar bişeyi çok merak ediyorum tüp bebekte erkektemi problem olunca daha çok tutma ihtimali var yoksa bayanda problem olunca mı bana sana erkek problemi olunca daha zor tutar gibime gelio sizce nasıl

Bunu bende medikal isleriyle ugrasan biri araciligiyla duymustum, o zamandan beri tup bebege mecbur kalmamak icin dua ediyorum. Hatta esimle konustuk, ola ki tup bebek yaptirmak zorunda kalirsak DNA testi de mi yaptirsak dedik. Sonra hikayeye devam ettik: Ola ki DNA esimle tutmazsa yikilirim, olaki benle tutmazsa tasiyici anne konumunda esimin baskasindan olan bebegini tasiycam. Ola ki ikimizden de degilse kimin oldugunu bilmedigimiz bebegi tasiycam. Bu gercekle de yasamak zor dedik DNA yaptirmayiz dedik. Ama ölene dek o supheyle de imtihan etmesin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…