- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Bence de oyle canim.Ya kızlar bişeyi çok merak ediyorum tüp bebekte erkektemi problem olunca daha çok tutma ihtimali var yoksa bayanda problem olunca mı bana sana erkek problemi olunca daha zor tutar gibime gelio sizce nasıl
Ben özellikle tüp bebek doktoruyla konuştum yaptırmana gerek yok dedi anti tg hormon tahlilleri falan istedi özellikle dedim hocam oıhtılaşma tahlilinide yaptırayım gerek yok dedi tekrarlayan düşüklerin yok dedÇok üzücü canım gerçekten anlamış değilim. Bende tüp bebeğe geçersem yaptırmak istiyorum. @Zeynep6302 canım sen pıhtılaşma testi özeller de be kadar bilgin var mı?
Aminn cnm inşallah korkualrımı yenip gitmem gerekip sadece gerisini Allaha bırakacagız inşallah ilk denememde tutar
Saçmalığa bakar mısın?Ben özellikle tüp bebek doktoruyla konuştum yaptırmana gerek yok dedi anti tg hormon tahlilleri falan istedi özellikle dedim hocam oıhtılaşma tahlilinide yaptırayım gerek yok dedi tekrarlayan düşüklerin yok ded
İşte bundanda korkuorm cnm eşimin ileri hareketi %4 tutmama olasılıgı çok yüksekBence de oyle canim.
Cunku kadinda genellikle yumurtlama problemi oluyor ve zaten igne ilaclarla kaliteli yumurta elde edilebiliyor. Fakat sperm kalitesizse embriyonun kalitesi de dusuyor dogal olarak.
Nice arkadaslarim var tek yumurtaligi calismayan, 3 ayda anca adet olan fakat hepsinin de cocugu var dogal yoldan hem de.
Ama rahim ici bir problem varsa ki tup bebekten once cogu doktor histereskopiyle bakiyor, o zaman da embriyo ne kadar kaliteli olsa da tutunmayabiliyor
Ama hareket dusukse ona gore bir yontem var sanirim. Gecenlerde tvde mi izlemistim hatirlamiyorum. Ozellikle hareketli spermlee seciliyorİşte bundanda korkuorm cnm eşimin ileri hareketi %4 tutmama olasılıgı çok yüksek
Insallah kuzum insallah .. Dualarim seninleİnşallah herşey güzel olur ilk her zaman gönlümden geçen de normal olması. Gönlümden geçeni allahım biliyor. Ama her ihtimali düşünüyorum ve ne gerekiyorsa eksiksiz yapmak isterim. Şuan ki düşüncem aşılama yapılacak seviyede olsa bile düşünmüyorum. İhtimali düşük. Allah hayırlı yoldan hayırlı evlat nasip etsin.
Anlamadım cnm tüp bebek yaptırıpta düşüklerin oldumu hiç dedi yok dedim baktırmana gerek yok dedi valla napcagımı şaşırdımSaçmalığa bakar mısın?
Normal yolla çocuğumuz olsa sizde ne işimiz var deseydin.
Pıhtılaşma testi nasıl verilio cnm kan mı vercem pazartesi gideyim olmadı doktora ama hastayım sorun olur muPihtilasma icin tekrarlayan dusukleri beklemek ne kadar sacma.
Insanin hamile kalmasi zaten basli basina bir mucadele. Bir de dusuk yasayip psikklojisinin alt ust olmasina ne gerek.
Benim ikinci tup bebek negatif olunca Mehmet Erdem gaziye yonlendirdi. Kendisi zaten orada hoca oldugundan herseyi ayarladi sekreteri. Esim de ben de hem kromozom hem de trambosit testlerini verdik ki bende pihtilasma cikti
Imsı ve mikroçip yöntemi uygulayacak cnmAma hareket dusukse ona gore bir yontem var sanirim. Gecenlerde tvde mi izlemistim hatirlamiyorum. Ozellikle hareketli spermlee seciliyor
Herseyden once kafan rahat olsun cnm, hic korkma. Iyi beslen bu ara vucud direncin hep yuksek olsun malum mevsim gecisi de. Insallah hersey guzel olacak ..Kızlarrr bende bugün adet oldum kaan hocada 1 yılımız doldu kasım ayından beri hasar yok gelecek ayki adetimde kayseriye tüp bebege gidicem dua edin bana çok korkuyorum ilk denemem olacak
Canım sen doktora bakma araştırma veya üniversite hastanesinde yaptır.Bende de tekrarlayan düşük yoktu 25 sene boyunca hiç hamile kalmadım gerekli bütün tetkikleri yaptırınBen özellikle tüp bebek doktoruyla konuştum yaptırmana gerek yok dedi anti tg hormon tahlilleri falan istedi özellikle dedim hocam oıhtılaşma tahlilinide yaptırayım gerek yok dedi tekrarlayan düşüklerin yok ded
Nereye gitmemm lazım bunun için araştırma hastanesin de ayrıca sadece kan mı vercem çok saolCanım sen doktora bakma araştırma veya üniversite hastanesinde yaptır.Bende de tekrarlayan düşük yoktu 25 sene boyunca hiç hamile kalmadım gerekli bütün tetkikleri yaptırın
Mikroçip DNA hasarı olan spermler için yapılıyor hasar yoksa gerek yok Kaan hoca bize mikroçip yaptırmayın dedi sende istersen tüp bebek bölümünden sor hemen ertesi cvp yazıyorImsı ve mikroçip yöntemi uygulayacak cnm
Amin. Bu yuzden ben Allah korkusu olan attigi her adimda vicdaniyla davranan doktorumu ve merkezi secdim. Sunuda paylasayim .. Ben ilk gorusmeye gittigimde detaylari konusurken dr bana sunu dedi iceri esinizle gireceksiniz. Nasil yani hocam dedim biz eslerle birlikte tahlil aliyoruz inanclarimiz sebebiyle kuralimiz bu cunku bu sizin cocugunuz olcak dedi. Sonra opu gunu bana ultrasonda odada yanliz bakarken transfer gunu esiniz spermiyogram verirken birlikte ayni odada olcaksiniz rahat olun b ten hareketi b opusme vs .. bu sizin ikinizin cocugunuz sizin b parcaniz vs dedi. Cok guzel b duyguydu .. oyle attirdim verdim al kaba ver laboratuvara degil insan kendini iyi hissediyor normal olmasindan bi farki yokBunu bende medikal isleriyle ugrasan biri araciligiyla duymustum, o zamandan beri tup bebege mecbur kalmamak icin dua ediyorum. Hatta esimle konustuk, ola ki tup bebek yaptirmak zorunda kalirsak DNA testi de mi yaptirsak dedik. Sonra hikayeye devam ettik: Ola ki DNA esimle tutmazsa yikilirim, olaki benle tutmazsa tasiyici anne konumunda esimin baskasindan olan bebegini tasiycam. Ola ki ikimizden de degilse kimin oldugunu bilmedigimiz bebegi tasiycam. Bu gercekle de yasamak zor dedik DNA yaptirmayiz dedik. Ama ölene dek o supheyle de imtihan etmesin Rabbim
Sizin yaptırdığınız merkez ne güzelmiş abla bize transferden bir kaç dk önce empriyo fotoğraflarını attı bir açıklama yapmadıAmin. Bu yuzden ben Allah korkusu olan attigi her adimda vicdaniyla davranan doktorumu ve merkezi secdim. Sunuda paylasayim .. Ben ilk gorusmeye gittigimde detaylari konusurken dr bana sunu dedi iceri esinizle gireceksiniz. Nasil yani hocam dedim biz eslerle birlikte tahlil aliyoruz inanclarimiz sebebiyle kuralimiz bu cunku bu sizin cocugunuz olcak dedi. Sonra opu gunu bana ultrasonda odada yanliz bakarken transfer gunu esiniz spermiyogram verirken birlikte ayni odada olcaksiniz rahat olun b ten hareketi b opusme vs .. bu sizin ikinizin cocugunuz sizin b parcaniz vs dedi. Cok guzel b duyguydu .. oyle attirdim verdim al kaba ver laboratuvara degil insan kendini iyi hissediyor normal olmasindan bi farki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?