Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tup bebekte spermlerin hareketine sayisina yuzdesine vs cok takilmayin, tese yapiyorlar dusunebiliyormusunuz adamin spermleri tamamen olu v testislerden canli ariyorlar b tane bile olsa iyi b yumurta varsa dollenme gerceklesiyor .. Tabiki secme sansi az oluyo ama anlatmak istedigim olurmu tutarmi dollermi ... stres yok!

Youtube da Prof Dr Teksen Camlibel, Prof Dr Recai Pabuccu en cok izlediklerim. Benim Dr um da Nesrin Bastuğ, izleyebilirsiniz .. Belki kimine miy miy gelecek konusmasi ama diil valla :)))

İyiymis gercekten ilgileri ve yaklasimlari. Ama malesef oyle bir zamandayiz ki ben bu kadar hassas davranandan bile suphe ediyorum. Hele de inanclarimiz, dinimiz gibi kelimeleri cumle icinde kullananlardan daha cok supheleniyorum. Yanlis anlamayin ben de kapali bir bayanim ama bunlari vurgulamadan yerine getirseler daha fazla guvenmeye caliscam. Ama cumleye girdigi an ben bi işkilleniyorum. Esinizin test verdigi surecteki yaklasimlarini takdir edemeden gecemiycem. Bircok merkeze gore duygulara da onem verdikleri aşikar. Sizin icin mutlu, huzurlu, guvenli bir surec olmus, devami da ayni sekilde olsun insaallah

Ç
çok saol ablaa

Pıhtılaşma testi nasıl verilio cnm kan mı vercem pazartesi gideyim olmadı doktora ama hastayım sorun olur mu
Bilmiyorum ki canim. Bize hic oyle bir uyarida bulunmadilar. Direkt gittik sormadi adetimi falan. Sanmam farkedecegini. Direkt tuplerle kan aliyorlar

Cnm sen şimdi iğne aspirin kullanıyor musun ??

Cnm doktor bize mikroçip daha kesin olur dedi mikroçiple yapıp en kaliteliler seçilcek dedi
dna hasari konusunu bilmiyorum ama erkek infertilitesi varsa sayi hareket vb durumlar icin daha guclu olan spermi secmek icin uygulanan b yontem, bize oyle aciklamislardi. Kibrit kutusu kadar seffer b sey boyle cizgi cizgi bolumleri var icinde spermi basindan damlatiyorlar sonuna kadar yuzen o aralardan gecen spermler zaten hareket kabiliyeti olup guclu olanlar

Hocada böyle açıklamalarda bulundur abla uygulayacamış yani öyle dedi

Bu konuda cok haklisiniz nitekim inancimizinda turlu turlu somuruleri mevcut. Yasanan olaylar ulkemizin yakin gecmisinden kesitler, pek cok turlu ornegi .. Isin icinde ticaret oldugu icin kotu ornekler herseyden suphe duymamizi sagladi. Siyasete girmenin uygun olmadigi bu ortamda dusuncelerimi ancak bu cumlelerle sinirlayacagim. Bunun acigi veya kapalisi yok ayrica. Sonuc olarak ic sesiniz n diyorsa o bana gore ve dusundugunuz merkezi hastalarindan da arastircaksiniz zaten ... Amin insallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bilmukabele

Cnm sen şimdi iğne aspirin kullanıyor musun ??
Aspirin hep kullaniyordum igneye de basladim simdi canim

Çok saol cnm direk hemotoloji veya genetige randevu alınmıo burda malesef neyse kadın dogumcuya gideyim
Aynen canim onlar yonlendirir. Ben ilk memlekette bi kadin dogum hastanesinde rica etmistim. Doktor da ırsi diyerek adanada yaptirtti. Protein s dusuklugu cikmisti o da bununla baglantili. Iyiki de baktirmisim meger benim halamda babannemde de varmis

Ç
Çok saol cnm bmmde acil baktırmam lazım

Kızlar ya bnm regl ilk 2 günüm ölcek gibi oluorum acilde serum igne ne verirlerse vuruluyorum bugün yine ölüprum neden oluo böyle olan arkadaşlar var mı

Kızlar ya bnm regl ilk 2 günüm ölcek gibi oluorum acilde serum igne ne verirlerse vuruluyorum bugün yine ölüprum neden oluo böyle olan arkadaşlar var mı
Canım yapısal sanırım kiminin böyle oluyor.
Bu ay mi başlıyorsunuz tüp bebeğe inşallah hayırlı olur canım pozitif sonuclansin  inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…