Amin. Bu yuzden ben Allah korkusu olan attigi her adimda vicdaniyla davranan doktorumu ve merkezi secdim. Sunuda paylasayim .. Ben ilk gorusmeye gittigimde detaylari konusurken dr bana sunu dedi iceri esinizle gireceksiniz. Nasil yani hocam dedim biz eslerle birlikte tahlil aliyoruz inanclarimiz sebebiyle kuralimiz bu cunku bu sizin cocugunuz olcak dedi. Sonra opu gunu bana ultrasonda odada yanliz bakarken transfer gunu esiniz spermiyogram verirken birlikte ayni odada olcaksiniz rahat olun b ten hareketi b opusme vs .. bu sizin ikinizin cocugunuz sizin b parcaniz vs dedi. Cok guzel b duyguydu .. oyle attirdim verdim al kaba ver laboratuvara degil insan kendini iyi hissediyor normal olmasindan bi farki yok
Cnm doktor bize mikroçip daha kesin olur dedi mikroçiple yapıp en kaliteliler seçilcek dediMikroçip DNA hasarı olan spermler için yapılıyor hasar yoksa gerek yok Kaan hoca bize mikroçip yaptırmayın dedi sende istersen tüp bebek bölümünden sor hemen ertesi cvp yazıyor
Çok saol cnm hangi bölüme gitcem ama bunu bilmiyorum dahiliyeye falan mı15 sene yazacaktım yanlış olmuş.Araştırma hastanesinde bir kaç tüp kan veriyorsun sonuçlar 20 gün sonra çıkıyor
çok saol ablaaTup bebekte spermlerin hareketine sayisina yuzdesine vs cok takilmayin, tese yapiyorlar dusunebiliyormusunuz adamin spermleri tamamen olu v testislerden canli ariyorlar b tane bile olsa iyi b yumurta varsa dollenme gerceklesiyor .. Tabiki secme sansi az oluyo ama anlatmak istedigim olurmu tutarmi dollermi ... stres yok!
Bilmiyorum ki canim. Bize hic oyle bir uyarida bulunmadilar. Direkt gittik sormadi adetimi falan. Sanmam farkedecegini. Direkt tuplerle kan aliyorlarPıhtılaşma testi nasıl verilio cnm kan mı vercem pazartesi gideyim olmadı doktora ama hastayım sorun olur mu
Cnm dahiliyeye gitcem nere gitcemBilmiyorum ki canim. Bize hic oyle bir uyarida bulunmadilar. Direkt gittik sormadi adetimi falan. Sanmam farkedecegini. Direkt tuplerle kan aliyorlar
Normalde dahiliye bakmaz hematoloji veya genetik bakar bu da arastirma hastanelerinde vardir. Normak devlet hastanelerinde yapmiyor olabilirlerCnm dahiliyeye gitcem nere gitcem
Ben kadın hastalıkları bölümüne gitmiştimÇok saol cnm hangi bölüme gitcem ama bunu bilmiyorum dahiliyeye falan mı
Pihtilasma icin tekrarlayan dusukleri beklemek ne kadar sacma.
Insanin hamile kalmasi zaten basli basina bir mucadele. Bir de dusuk yasayip psikklojisinin alt ust olmasina ne gerek.
Benim ikinci tup bebek negatif olunca Mehmet Erdem gaziye yonlendirdi. Kendisi zaten orada hoca oldugundan herseyi ayarladi sekreteri. Esim de ben de hem kromozom hem de trambosit testlerini verdik ki bende pihtilasma cikti
Çok saol cnm direk hemotoloji veya genetige randevu alınmıo burda malesef neyse kadın dogumcuya gideyimNormalde dahiliye bakmaz hematoloji veya genetik bakar bu da arastirma hastanelerinde vardir. Normak devlet hastanelerinde yapmiyor olabilirler
Tmm cnmBen kadın hastalıkları bölümüne gitmiştim
dna hasari konusunu bilmiyorum ama erkek infertilitesi varsa sayi hareket vb durumlar icin daha guclu olan spermi secmek icin uygulanan b yontem, bize oyle aciklamislardi. Kibrit kutusu kadar seffer b sey boyle cizgi cizgi bolumleri var icinde spermi basindan damlatiyorlar sonuna kadar yuzen o aralardan gecen spermler zaten hareket kabiliyeti olup guclu olanlarCnm doktor bize mikroçip daha kesin olur dedi mikroçiple yapıp en kaliteliler seçilcek dedi
Hocada böyle açıklamalarda bulundur abla uygulayacamış yani öyle dedidna hasari konusunu bilmiyorum ama erkek infertilitesi varsa sayi hareket vb durumlar icin daha guclu olan spermi secmek icin uygulanan b yontem, bize oyle aciklamislardi. Kibrit kutusu kadar seffer b sey boyle cizgi cizgi bolumleri var icinde spermi basindan damlatiyorlar sonuna kadar yuzen o aralardan gecen spermler zaten hareket kabiliyeti olup guclu olanlar
Bu konuda cok haklisiniz nitekim inancimizinda turlu turlu somuruleri mevcut. Yasanan olaylar ulkemizin yakin gecmisinden kesitler, pek cok turlu ornegi .. Isin icinde ticaret oldugu icin kotu ornekler herseyden suphe duymamizi sagladi. Siyasete girmenin uygun olmadigi bu ortamda dusuncelerimi ancak bu cumlelerle sinirlayacagim. Bunun acigi veya kapalisi yok ayrica. Sonuc olarak ic sesiniz n diyorsa o bana gore ve dusundugunuz merkezi hastalarindan da arastircaksiniz zaten ... Amin insallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin bilmukabeleİyiymis gercekten ilgileri ve yaklasimlari. Ama malesef oyle bir zamandayiz ki ben bu kadar hassas davranandan bile suphe ediyorum. Hele de inanclarimiz, dinimiz gibi kelimeleri cumle icinde kullananlardan daha cok supheleniyorum. Yanlis anlamayin ben de kapali bir bayanim ama bunlari vurgulamadan yerine getirseler daha fazla guvenmeye caliscam. Ama cumleye girdigi an ben bi işkilleniyorum. Esinizin test verdigi surecteki yaklasimlarini takdir edemeden gecemiycem. Bircok merkeze gore duygulara da onem verdikleri aşikar. Sizin icin mutlu, huzurlu, guvenli bir surec olmus, devami da ayni sekilde olsun insaallah
Aspirin hep kullaniyordum igneye de basladim simdi canimCnm sen şimdi iğne aspirin kullanıyor musun ??
Aynen canim onlar yonlendirir. Ben ilk memlekette bi kadin dogum hastanesinde rica etmistim. Doktor da ırsi diyerek adanada yaptirtti. Protein s dusuklugu cikmisti o da bununla baglantili. Iyiki de baktirmisim meger benim halamda babannemde de varmisÇok saol cnm direk hemotoloji veya genetige randevu alınmıo burda malesef neyse kadın dogumcuya gideyim
Çok saol cnm bmmde acil baktırmam lazımAspirin hep kullaniyordum igneye de basladim simdi canim
Aynen canim onlar yonlendirir. Ben ilk memlekette bi kadin dogum hastanesinde rica etmistim. Doktor da ırsi diyerek adanada yaptirtti. Protein s dusuklugu cikmisti o da bununla baglantili. Iyiki de baktirmisim meger benim halamda babannemde de varmis
Canım yapısal sanırım kiminin böyle oluyor.Kızlar ya bnm regl ilk 2 günüm ölcek gibi oluorum acilde serum igne ne verirlerse vuruluyorum bugün yine ölüprum neden oluo böyle olan arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?