Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İşte bundanda korkuorm cnm eşimin ileri hareketi %4 tutmama olasılıgı çok yüksek
İleri hızlıya falan takılma bizde %97 hareketsizlik var ama Kaan hoca 1 tane yetiyor dedi ve içeriği sağlam hiç bir sorun görünmüyor ileri haraket eden az bir kısım bile olsa bu spermşer yumurtayı döller dedi.. önemli ılan çekirdeğinin sağlam olması.

Anlamadım cnm tüp bebek yaptırıpta düşüklerin oldumu hiç dedi yok dedim baktırmana gerek yok dedi valla napcagımı şaşırdım
Devlet hastanesine git söyle canım 2 kere düşük yaptım de. Şimdi de tüpe başlayacağız, doktorum istedi de.

Kızlar pıhtılaşma ile ilgili genetik testleri ailede kalp hastası varsa yani genetik bir kalp rahatsızlığı riski varsa tüp bebek tedavisine başlamadan önce istiyorlar. Düşüğe sebep olan en önemli gen Faktör V Leiden ondan sonrada Protrombin. Bunlar homozigotken 10 kat fazla düşük riski oluşturuyorsa heterozigot iken 3 kat risk oluşturuyor. Dominant gen olduğu için heterozigot olması taşıyıcılık değil hastalık sayılıyor. MTHFR faktörlerinin tek başına heterozigot olması hastalık sayılmıyor ama iki MTHFR faktöründe de heterozigot varsa o zaman homozigot gibi oluyor ve hasta sayılıyor. Ama düşük ihtimali çok yüksek olmuyor. Yani bu gen mutasyonlarını taşıyan herkesin pıhtılaşma sebebi ile düşük yapacağı anlamına gelmediği için tekrarlayan düşüklerden sonra bu tahliller yapılıp duruma göre tedbir amaçlı heparin iğne kullanılıyor. Hatta bazı tüp bebek merkezleri bu testlerı bile istemeden her hastaya kan sulandırıcı kullandırtıyor. Bu yüzden ihtiyacı olmadan kullanan kişilerde kanamalara sebep olabiliyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Kızlar ya bnm regl ilk 2 günüm ölcek gibi oluorum acilde serum igne ne verirlerse vuruluyorum bugün yine ölüprum neden oluo böyle olan arkadaşlar var mı
Ben öyle oluyorum canım. Acile gitmiyorum ama Doğum sancısı gibi ağrım oluyor resmen sadece 1/2 dk nefes alabiliyorum. Belim bacaklarım kasıklarım heryerin ağrıyor midem bulanıyor çıkartıyorum ama dklar herşey normal diyorlar. Tek avantajım hiç ilaç vs birşey kullanmadığım için minideyse bile fayda gösteriyor. Bünye farklı maddelere alışkın olmadığı için hemen reaksiyon gösteriyor.

R rvydmrt Saklicennet

Gunaydin kizlar
Adet sancisini konusmussunuz.
Bana da dr.um eger cok agrili geciriyorsan bu senin icin iyi bir durum rezervin daha gec yasta azalir demisti. Yani menapoza cok gec yasta girersin demisti. Ama ben oyle degilim agrim oyle dayanilmayacak gibi olmaz. Sosyal hayattan kopmadan gecirirm. O yuzden agrili gecirenler şansli

Para kolay kazanılıyor sanıyorlar galiba.. saçmalığa bakar mısın?????? Çok kızdım şuan!!!!
Aynen bi arkadaşım var onada gittigi hastanese yapmışlar tahlili dedim yoksa orda mı isteyecek öyle bile düşündğm acıbademde ama ordada çok pahalıya bakarlar

Teşekkürler cnm açıklayıcı yorumun için

Agrılarımızın mukafatını sonradan alacagız desene bu iyi haber

İnşallah ilk denememde tutar bizim a+b 22 morfoloji 5

Günaydın kızlar R rvydmrt benimde çok şiddetli ağrılı geçiyor doktorum genetik anneden geliyor evlenince yada Doğum yapınca geçer dedi evlenince geçmedi Allah anneliği nasip eder inşallah Doğumdan sonra geçer annemin ki de doğumundan sonra geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…