Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaça yükselmesi gerekiomuş ki cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin dinlen yorma kendini hayırlısı olsun inşallah

Suskun Ceylan
Bekliyoruz Canım. Sonuçlar ne zaman çıkar?
Çıktı canım sadece benim amh haftaya p.tesi cikicak eşimin testi doktora gostericez onu bekliyoruz eve geçince foto aticam canım benim gördüğüm büyük bı sorun yok sperm testinde sadece yuvarlak hücre sayısı 7milyon çıkmış onda sorun var gibi

Saklicennet lifeksiyon 40 dk ya çıkmış nedense ml de 20 milyon sayı hareket%45 yerinde hareketli %05 hareketsiz %50 miktar 3 hormon testi de yaptırdık lh-3.15 FSH-2-51 Total testosteron 15-03
Biraz karışık yazdım ama anlarsın sanırım hastanedeyim hala

Ben de niyet edip okudum biraz Allah kabul etsin ins.

@Sosyeteyorgunu için okudum. Allah kabul etsin tez zamanda kucağına bebeğini alır inşallah. Dün yoğun bir gün geçirdim ancak bugün okuyabildim. Bugünkü duayıda en yakın zamanda okuyacağım inşallah.

Bugünkü testimiz kızlar bakın bi söyliyeyim bişeyiniz varmı 3 hafta sonra tekrar test istedi

Canım sizin değerler çok güzel maaşallah.
Hormonda fsh bana biraz düşük geldi ama referans aralığında olduğu için harakete mani olmadığı için problem değil.
Sıvılaşma süresi neye gere değişiyor bilmiyorum açıkcası. Bizde devlet hastanesinde 65 dk çıkıyordu düzen lab. 15 dk çıktı..
Bence sizde enfeksiyon gibi birşey var. Ya lökosit Yada yuvarlak hücre muhakkak çıkıyor. Bunun için size tedavi uygulamasını söyleyebilirsiniz.
Bence sizde ameliyat işe yaradı ve progeny m iyi geldi.

Bunu söyledim canım tek testle karar vermeyelim 3 hafta sonra tekrar test yaptırıcaz ona göre ilaç vericek

Canlarım bu test de morfoloji bakılmamış ama bizim hep %60larda çıkıyor
Canimcigim morfolojide oyleyse sen hazirlan ins bebisin gelmesi yakindir ama nasip olmadi diyelm tuple cok yuksek oluyor bebisin gelmesi. Yuvarlaka hucre siniri 5 mlyn dye blyrm spermn iceri de fzla kalmasida bunu artyrms benm bndn anladgm dha sık iliski olblr ben de blmyrm ama arastrmalrimdn bunu anladm . Bide canm ameliyt olali kc ay oldu

Nisan 17 de 8 ay olcak canım evet onu bende farkettim ve söyledim bakalım tekrar test yapılsın bı hatirlaticam doktor a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…