Kaça yükselmesi gerekiomuş ki cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin dinlen yorma kendini hayırlısı olsun inşallahKizlar selam.
Doktordan geldim ama yine guzel haberler yok sanirim.. iki doktora gittim. Degerim 2000 e cikmis. Ilk doktor bakti goremedi persembe gel ozamana kadar da dinlen dedi rapor verdi. Sonra baska birisine gittim. O 2000 e yukselmesi cok normal degil bu surede dedi(1 haftada 35ten 2000e cikti) Yarin 2 farkli hastaneden hcg istedi. Yeniden bakacak yarin.
Çıktı canım sadece benim amh haftaya p.tesi cikicak eşimin testi doktora gostericez onu bekliyoruz eve geçince foto aticam canım benim gördüğüm büyük bı sorun yok sperm testinde sadece yuvarlak hücre sayısı 7milyon çıkmış onda sorun var gibi
Alttan bakmadi. Yarinki hcg ye gore net bisey diyebilir herhalde.İnşşşş normaldir cnm bunun için dua edelim çok yükselmiş ama ya. Peki Dr ne olabilir dedi??? Alttan baktı mı kese için??? Belki karından görünmemiştir.
Cok yukselmis canim olmasi gereken daha dusukmus. Anlamadim ki hicbirsey.Kaça yükselmesi gerekiomuş ki cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin dinlen yorma kendini hayırlısı olsun inşallah
Ben de niyet edip okudum biraz Allah kabul etsin ins.P Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
@Hiranur3434
Liste her daim alımlara açıktır.
Bugün ayların ve günlerin en hayırlısı olan Gündeyiz.
Bugün edilen dualar Allah’ın izniyle geri çevirilmezmiş. Bugün ibadetlerimizi tam yapalım üstüne elimizden geldiğince sadaka verelim. Birbirimizede dua etmeyi unutmayalım lütfen.
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
Her 1 kişi için 100 kere toplam 2300 kere okuyalım.
Zorlanırım diyenler bu rakamların yarısını okuyabilirler.
Önemli; okumaya başlamadan önce isimleri tek tek ok uyup niyet edelim!!!
Morfoloji kac ? Ileri hareketli 45 cok iyi degil miBugünkü testimiz kızlar bakın bi söyliyeyim bişeyiniz varmı 3 hafta sonra tekrar test istedi
Belki ikiz falandır canm aklına güzel şeyler getirCok yukselmis canim olmasi gereken daha dusukmus. Anlamadim ki hicbirsey.
Bencede test cok iyi morfolojisi kaç?Bugünkü testimiz kızlar bakın bi söyliyeyim bişeyiniz varmı 3 hafta sonra tekrar test istedi
Canım sizin değerler çok güzel maaşallah.
Yarin gidecegim
Alttan bakmadi. Yarinki hcg ye gore net bisey diyebilir herhalde.
Bencede test cok iyi morfolojisi kaç?
Canlarım bu test de morfoloji bakılmamış ama bizim hep %60larda çıkıyorMorfoloji kac ? Ileri hareketli 45 cok iyi degil mi
Bunu söyledim canım tek testle karar vermeyelim 3 hafta sonra tekrar test yaptırıcaz ona göre ilaç vericekCanım sizin değerler çok güzel maaşallah.
Hormonda fsh bana biraz düşük geldi ama referans aralığında olduğu için harakete mani olmadığı için problem değil.
Sıvılaşma süresi neye gere değişiyor bilmiyorum açıkcası. Bizde devlet hastanesinde 65 dk çıkıyordu düzen lab. 15 dk çıktı..
Bence sizde enfeksiyon gibi birşey var. Ya lökosit Yada yuvarlak hücre muhakkak çıkıyor. Bunun için size tedavi uygulamasını söyleyebilirsiniz.
Bence sizde ameliyat işe yaradı ve progeny m iyi geldi.
Canimcigim morfolojide oyleyse sen hazirlan ins bebisin gelmesi yakindir ama nasip olmadi diyelm tuple cok yuksek oluyor bebisin gelmesi. Yuvarlaka hucre siniri 5 mlyn dye blyrm spermn iceri de fzla kalmasida bunu artyrms benm bndn anladgm dha sık iliski olblr ben de blmyrm ama arastrmalrimdn bunu anladm . Bide canm ameliyt olali kc ay olduCanlarım bu test de morfoloji bakılmamış ama bizim hep %60larda çıkıyor
Nisan 17 de 8 ay olcak canım evet onu bende farkettim ve söyledim bakalım tekrar test yapılsın bı hatirlaticam doktor aCanimcigim morfolojide oyleyse sen hazirlan ins bebisin gelmesi yakindir ama nasip olmadi diyelm tuple cok yuksek oluyor bebisin gelmesi. Yuvarlaka hucre siniri 5 mlyn dye blyrm spermn iceri de fzla kalmasida bunu artyrms benm bndn anladgm dha sık iliski olblr ben de blmyrm ama arastrmalrimdn bunu anladm . Bide canm ameliyt olali kc ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?