2.300 kere okudum hepimiz için dua ettim Canlar Allah dualarımızı kabul etsin@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
@Duygu1701
@Hiranur3434
Liste her daim alımlara açıktır.
Bugün ayların ve günlerin en hayırlısı olan Gündeyiz.
Bugün edilen dualar Allah’ın izniyle geri çevirilmezmiş. Bugün ibadetlerimizi tam yapalım üstüne elimizden geldiğince sadaka verelim. Birbirimizede dua etmeyi unutmayalım lütfen.
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
Her 1 kişi için 100 kere toplam 2300 kere okuyalım.
Zorlanırım diyenler bu rakamların yarısını okuyabilirler.
Önemli; okumaya başlamadan önce isimleri tek tek okuyup niyet edelim!!!
Sana bsy danismak ben iki vitamini arasinda kararsiz kaldim promeny m ve promen k hiz ve morfolji sknti sayi iyi sence hangisi alayimNisan 17 de 8 ay olcak canım evet onu bende farkettim ve söyledim bakalım tekrar test yapılsın bı hatirlaticam doktor a
Biz progeny m kullandık canım çok faydasını gördük diğeri hakkında bilgim yokSana bsy danismak ben iki vitamini arasinda kararsiz kaldim promeny m ve promen k hiz ve morfolji sknti sayi iyi sence hangisi alayim
Sagol cnm oda masaallah cok pahaliBiz progeny m kullandık canım çok faydasını gördük diğeri hakkında bilgim yok
Pazarlık yapSagol cnm oda masaallah cok pahali
Evet canım 2 test yapıp karar veriyor araştırma hastanesi. Hayırlısı olsun inşallah. Senin adına da çok sevindim.Bunu söyledim canım tek testle karar vermeyelim 3 hafta sonra tekrar test yaptırıcaz ona göre ilaç vericek
Bide bebis olsada daha çok sevinsekEvet canım 2 test yapıp karar veriyor araştırma hastanesi. Hayırlısı olsun inşallah. Senin adına da çok sevindim.
@Erse35 kuzuma en nerelerdesin??
Hayırdır inşallah canım neden kanaman varkiKizlar merhabalar.
Ben dualari okuyamiyorum kanamam devam ediyor.Saklicennet sen beni listeden cikar istersen canim
2300 kere okudum hepimize dua ettim. Rabbim en yakın zamanda kucaklarımızı evlatla doldursun inşallah@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
@Duygu1701
@Hiranur3434
Liste her daim alımlara açıktır.
Bugün ayların ve günlerin en hayırlısı olan Gündeyiz.
Bugün edilen dualar Allah’ın izniyle geri çevirilmezmiş. Bugün ibadetlerimizi tam yapalım üstüne elimizden geldiğince sadaka verelim. Birbirimizede dua etmeyi unutmayalım lütfen.
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
Her 1 kişi için 100 kere toplam 2300 kere okuyalım.
Zorlanırım diyenler bu rakamların yarısını okuyabilirler.
Önemli; okumaya başlamadan önce isimleri tek tek okuyup niyet edelim!!!
3.bebisin kanamasi canim. Dr devam edecek demistiHayırdır inşallah canım neden kanaman varki
Ayrt olmayanları çekebilirsin. Ama yine de istersen eksiltebilirim seni Canım.Kizlar merhabalar.
Ben dualari okuyamiyorum kanamam devam ediyor.Saklicennet sen beni listeden cikar istersen canim
canim sen cikar ben okuyabildiklerimi okuyayim olur mu?Ayrt olmayanları çekebilirsin. Ama yine de istersen eksiltebilirim seni Canım.
Iyi pazarlik yaparm ama eczanede yapamam bide ben netten siparis veriyorum bulundgm yer de yok ama sen cok iyi almisinPazarlık yapben 220 TL ye alıyorum kardeşim eczanede calisiyor tanıdığın varsa söyle yardımcı olurlar canim
Çıkma ya ben karşılıksız okuyorum zaten melekler amin Allah sanada versin diyor zaten canım çıkmacanim sen cikar ben okuyabildiklerimi okuyayim olur mu?
Kizlar hakkinizi helal edin bana olur mu?
Okuyamadiklarim var icinizde
Hmm anladım canım rabbim ikizlara sağlık versin inşallah3.bebisin kanamasi canim. Dr devam edecek demisti
Nerde yaşıyorsun canım nette 275tl baya pahalı gerçektenIyi pazarlik yaparm ama eczanede yapamam bide ben netten siparis veriyorum bulundgm yer de yok ama sen cok iyi almisin
Ankara yakinlarinda ama koy sayilir burasi. Esimin gorevinden dolayi burdyzNerde yaşıyorsun canım nette 275tl baya pahalı gerçekten
Cnm nerede karar kıldınız ???Kızlar merhaba mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlıyoruz Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?