- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Anladım canım bı üç ay deneyin derimAnkara yakinlarinda ama koy sayilir burasi. Esimin gorevinden dolayi burdyz
Spermi seçmişlerdi herhalde ismi oluyor .eşimin ozaman spermi 11milyon ml deama ileri hız sıfır morfoliji sıfırdı.simdi sayı ml de 32milyon hız %40 morfoloji %2.Seni anlayabiliyorum. Size imsi uygulanmış mıydı değerleriniz nasıldı şimdi nasıl yaşlarınız kaç?
Ohhh missssBuradayım canım geldimKüçük bir tatil kaçamağı yaptık döndük. Birikmiş duaları okuyacağım şimdi
Değerler çok iyi olmuş. Maşallah. İnşallah bir daha herhangi bir tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın tekrar. Eğer spermler imsi ile seçilmişse bulunan kullanılan spermlerin kalitesini öğrenebilirsin. Grade 1 veya grade2 olması isteniyor. Normal morfoloji ve baş kısmında vakuollerin durumuna göre sınıflandırıliyor. Zaten genç ve kaliteli yumurta sperm deki dna hasarını onarabiliyormuş Kaan hocanın sitesinde okumuştum.Spermi seçmişlerdi herhalde ismi oluyor .eşimin ozaman spermi 11milyon ml deama ileri hız sıfır morfoliji sıfırdı.simdi sayı ml de 32milyon hız %40 morfoloji %2.
Ben tüp ten sonra normal hamile kaldım ama kalbi durdu
Bülent Tıraş canımCnm nerede karar kıldınız ???
Canım doktor bize o ilacı yazdı da reçeteyle mi alınıyor o ilaç ??Biz progeny m kullandık canım çok faydasını gördük diğeri hakkında bilgim yok
Belki ikiz falandır canm aklına güzel şeyler getir
_kunfeyekun_ canım herşey güzel olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut.
2000 1 haftalik gecikmeydi abla._kunfeyekun_ cnm kacinci gunun sonucu bu? Olumlu dusunelim anlamadim neden kotu olsun ki .. sonucda pozitif gorunuyor ..
Cnm alttan baksaydı görürdü kesin. Bu çok güzel bi rakam belkide ikizdir. Karından görünmeyebilir. Sıkıntı yok Yani inşşşşşş
Insallahhh canim insallahh. Dua etmekten ve dikkat etmekten baska birsey gelmiyor elimden._kunfeyekun_ canım benim 3800kusurken keseyi tam göremedi korkma canim 4gun sonra gittim ozaman gördü keseyi
Cnm gerekten görünüyor tutmuş. Ne güzellllllKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Ayy canım inşallah tutmuştur daha önceki testlerimde silik çizgiyi bile görememiştim ilaçların etkisi de olabilir erken sevinmek de istemiyorum ama çok heyecanlıyım dokunsalar ağlıycamCnm gerekten görünüyor tutmuş. Ne güzellllllçok sevindim senin adına gerçekten. 100 vardır değerin. Benim ki çok silikti 53 çıkmıştı. Hadi gözün aydın. Rabbim devamını getirsin inşşşşşşşşş
Hayırlı olsun canım ben hiç anlamam inşallah tutmuştur senin adına çok sevindimKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Hayırlı olsun cnnmm bnce tutmuş bebişinKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Yehuuuuuuuuuuuu tutmuş cok sevindim sonunda güzel haberi aldın canım benim çok şükür bu kadar sabretmenin mükafatı bu tebrik ederimKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Canim nasilsin? Keseyi gorebildiniz mi? Alttan muayene de cikar aslinda.2000 1 haftalik gecikmeydi abla.
Insallahhh canim insallahh. Dua etmekten ve dikkat etmekten baska birsey gelmiyor elimden.
Sagolun kizlar. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Hamile kalabilmek bile gelisme benim icin.
Nasibimizde varsa olur yoksa da zamanini vaktini bekleyecegiz
cikmis canim ilaclarin etkisi degildir. Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallahKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?