Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 tamam canım.
Başta demiştim zaten okumalar karşılıksız olacak diye. Arada herkesin okuyamadıkları vardır. Dualar nasibini bulur merak etme.

Seni anlayabiliyorum. Size imsi uygulanmış mıydı değerleriniz nasıldı şimdi nasıl yaşlarınız kaç?
Spermi seçmişlerdi herhalde ismi oluyor .eşimin ozaman spermi 11milyon ml deama ileri hız sıfır morfoliji sıfırdı.simdi sayı ml de 32milyon hız %40 morfoloji %2.
Ben tüp ten sonra normal hamile kaldım ama kalbi durdu

Değerler çok iyi olmuş. Maşallah. İnşallah bir daha herhangi bir tedaviye gerek kalmadan en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın tekrar. Eğer spermler imsi ile seçilmişse bulunan kullanılan spermlerin kalitesini öğrenebilirsin. Grade 1 veya grade2 olması isteniyor. Normal morfoloji ve baş kısmında vakuollerin durumuna göre sınıflandırıliyor. Zaten genç ve kaliteli yumurta sperm deki dna hasarını onarabiliyormuş Kaan hocanın sitesinde okumuştum.

Belki ikiz falandır canm aklına güzel şeyler getir

_kunfeyekun_ canım herşey güzel olacak Allah’ın izniyle içini ferah tut.

_kunfeyekun_ cnm kacinci gunun sonucu bu? Olumlu dusunelim anlamadim neden kotu olsun ki .. sonucda pozitif gorunuyor ..
2000 1 haftalik gecikmeydi abla.
Cnm alttan baksaydı görürdü kesin. Bu çok güzel bi rakam belkide ikizdir. Karından görünmeyebilir. Sıkıntı yok Yani inşşşşşş

_kunfeyekun_ canım benim 3800kusurken keseyi tam göremedi korkma canim 4gun sonra gittim ozaman gördü keseyi
Insallahhh canim insallahh. Dua etmekten ve dikkat etmekten baska birsey gelmiyor elimden.

Sagolun kizlar. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Hamile kalabilmek bile gelisme benim icin.
Nasibimizde varsa olur yoksa da zamanini vaktini bekleyecegiz

Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Cnm gerekten görünüyor tutmuş. Ne güzellllll çok sevindim senin adına gerçekten. 100 vardır değerin. Benim ki çok silikti 53 çıkmıştı. Hadi gözün aydın. Rabbim devamını getirsin inşşşşşşşşş

Ayy canım inşallah tutmuştur daha önceki testlerimde silik çizgiyi bile görememiştim ilaçların etkisi de olabilir erken sevinmek de istemiyorum ama çok heyecanlıyım dokunsalar ağlıycam

Canim nasilsin? Keseyi gorebildiniz mi? Alttan muayene de cikar aslinda.
Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
cikmis canim ilaclarin etkisi degildir. Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…