Aaaa super masallah suphanallah canim. Tutmus insallah Rabbim kat kat katlasin degeriniKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Ilaclarini duzenli kullan cnm, bugunlerde kabak cekirdegi ye 3 4 gun ye 1 avuc ama, bol su ic. Bide neydi aklimdaki unuttum yaaa ..Ayy canım inşallah tutmuştur daha önceki testlerimde silik çizgiyi bile görememiştim ilaçların etkisi de olabilir erken sevinmek de istemiyorum ama çok heyecanlıyım dokunsalar ağlıycam
Hayırlı olsun canım ben hiç anlamam inşallah tutmuştur senin adına çok sevindim
Hayırlı olsun cnnmm bnce tutmuş bebişin
Yehuuuuuuuuuuuu tutmuş cok sevindim sonunda güzel haberi aldın canım benim çok şükür bu kadar sabretmenin mükafatı bu tebrik ederim
Canim nasilsin? Keseyi gorebildiniz mi? Alttan muayene de cikar aslinda.
cikmis canim ilaclarin etkisi degildir. Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
Allah razı olsun kızlar sadece size attım daha kimseyle paylaşmadım inşallah dua edin dr test günün 12. gün dedi bekliycemAaaa super masallah suphanallah canim. Tutmus insallah Rabbim kat kat katlasin degerini
Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Ablacığım pregestoron jel kullanıyorum coraspin ve clexane iğne kabak çekirdeği transferden beri her gün bir avuç yiyorumMurabbaa progestani fitilmi verdi, coraspirin verdimi? Fitilse koyunca bi bes dak uzan
Amin inşallah inşallah sağol canım Allah razı olsun inşallah vardır daha test günüme 3 gün varCok sevindim Rabbim daim etsin kesesini de gor kalbini de duy insallah .
Yat dinlen zorunlu olmadikca kalkma canim .Ve elini karnina koyup 99 Ya Múbdi c.c esmasini oku kalbini duymak icin Allah can verendir .Insallah guzel olacak her sey.Amin inşallah inşallah sağol canım Allah razı olsun inşallah vardır daha test günüme 3 gün var
Ay kesin var canım hayırlı olsunKızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Yubbiiiiiii oldu Allah’ın izniyle.Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Ay kesin var canım hayırlı olsun
Allah razı olsun teyzeleri bilmiyorum ya içim içim sığmıyor kaç gündür lekelenmem var bu sefer de olmadı diye ağlıyordum silikte olsa bana umut oldu Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mübarek aylardaYubbiiiiiii oldu Allah’ın izniyle.
Anne puanlık olamıyoruz ama ne çok teyze oluyoruz.
İnşallah devamında gelecek. Pıhtılaşma sorununu çözdünüz ya bu kez kucağına da alacaksın. Bir de kardeş kardeş yaramazlık yapmadan duran 2 minik kalp vardır inşallah.
Senin için kendim gebe kalmış kadar çok sevindim. Benim 2 sene olacak bu haldeyim senin 15 sene olmuş dile kolay...
Allah razı olsun teyzeleri bilmiyorum ya içim içim sığmıyor kaç gündür lekelenmem var bu sefer de olmadı diye ağlıyordum silikte olsa bana umut oldu Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mübarek aylarda
zeynepppppppp zeynepcim sen ne yapıyorsun. Eşin birşeyler kullanıyor mu? Bat ne zaman?
Bu ay planlı bir şekilde ilerlediniz seni de merak ediyorum.
Cnm eşim onu bi tatlı kaşığı ağzına atıyor üzerine su içiyor ilaç alır gibi.Arkadaşlar eşime keçiboynuzu tozu aldık ama nasıl versem. Suda içmem diyor. Bala karıştırabilir miyim?
Yapan var mı?
İnşallah güzel olacak herşey. Siz çok yol kat ettiniz. Darısı bize inşallah. Kaan hoca bize trantal impryl ve sperra vermişti sadece. Bana biraz noksan geldiler. Bende e vitamini, Q10, omega 3, nac600 ekledim. Bir gün ekstra promen k diğergün evde fharmaton vardı değiştirerek onları veriyorum. İnşallah biraz olsun hızımız artar. Bazen genetik bir problemimiz olabilir mi diye düşünüyorum. Pandoranın eşinin de spermleri haraketsiz onda çıktı aklımda hep o var. Bizde biraz olsun haraket var ama aklımdan çıkmıyor Kaan hocaya soracağım bunu.Cnm eşim bu ay emodex geçti. Ve diğer takviyeleri kullandı. Perşembe test verecek bakalım ne durumda. Bat 15 Nisan cnm. Evet planladık bakalım ne durumda yumurtam çatladı mı acaba? Eşim iyi gibi bana öyle geliyor. Eşim bi hafta 10 önceden nac 900 kullandı oda inş etki etmiştir. Bende çok halsizim kortizon kullandığım için galiba Dr demişti. Öyle cumartesi 21. Gün test yapıcam yumurtamın çatlayıp çatlamadığını görücez. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşş. Sen nasılsın cnm neler yapıyorsun sınav çalışmaların nasıl geçiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?