Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy canım inşallah tutmuştur daha önceki testlerimde silik çizgiyi bile görememiştim ilaçların etkisi de olabilir erken sevinmek de istemiyorum ama çok heyecanlıyım dokunsalar ağlıycam
Ilaclarini duzenli kullan cnm, bugunlerde kabak cekirdegi ye 3 4 gun ye 1 avuc ama, bol su ic. Bide neydi aklimdaki unuttum yaaa ..

Hayırlı olsun canım ben hiç anlamam inşallah tutmuştur senin adına çok sevindim

Hayırlı olsun cnnmm bnce tutmuş bebişin
Yehuuuuuuuuuuuu tutmuş cok sevindim sonunda güzel haberi aldın canım benim çok şükür bu kadar sabretmenin mükafatı bu tebrik ederim
Canim nasilsin? Keseyi gorebildiniz mi? Alttan muayene de cikar aslinda.
cikmis canim ilaclarin etkisi degildir. Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
Aaaa super masallah suphanallah canim. Tutmus insallah Rabbim kat kat katlasin degerini
Allah razı olsun kızlar sadece size attım daha kimseyle paylaşmadım inşallah dua edin dr test günün 12. gün dedi bekliycem

Amin inşallah inşallah sağol canım Allah razı olsun inşallah vardır daha test günüme 3 gün var
Yat dinlen zorunlu olmadikca kalkma canim .Ve elini karnina koyup 99 Ya Múbdi c.c esmasini oku kalbini duymak icin Allah can verendir .Insallah guzel olacak her sey.

Kızlar 5. Gün empriyorsu 8. Gün bu sabah dayanamadım test yaptım az da olsa silik çizgi çıktı
Yubbiiiiiii oldu Allah’ın izniyle.
Anne puanlık olamıyoruz ama ne çok teyze oluyoruz.
İnşallah devamında gelecek. Pıhtılaşma sorununu çözdünüz ya bu kez kucağına da alacaksın. Bir de kardeş kardeş yaramazlık yapmadan duran 2 minik kalp vardır inşallah.
Senin için kendim gebe kalmış kadar çok sevindim. Benim 2 sene olacak bu haldeyim senin 15 sene olmuş dile kolay...

Ay kesin var canım hayırlı olsun
Allah razı olsun teyzeleri bilmiyorum ya içim içim sığmıyor kaç gündür lekelenmem var bu sefer de olmadı diye ağlıyordum silikte olsa bana umut oldu Rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu mübarek aylarda

Cnm o lekelenme kullandığın kan sulandırıcı iğneden kaynaklı olabilir. Dinlen bol bol.

zeynepppppppp zeynepcim sen ne yapıyorsun. Eşin birşeyler kullanıyor mu? Bat ne zaman?
Bu ay planlı bir şekilde ilerlediniz seni de merak ediyorum.

Arkadaşlar eşime keçiboynuzu tozu aldık ama nasıl versem. Suda içmem diyor. Bala karıştırabilir miyim?
Yapan var mı?

zeynepppppppp zeynepcim sen ne yapıyorsun. Eşin birşeyler kullanıyor mu? Bat ne zaman?
Bu ay planlı bir şekilde ilerlediniz seni de merak ediyorum.

Cnm eşim bu ay emodex geçti. Ve diğer takviyeleri kullandı. Perşembe test verecek bakalım ne durumda. Bat 15 Nisan cnm. Evet planladık bakalım ne durumda yumurtam çatladı mı acaba? Eşim iyi gibi bana öyle geliyor. Eşim bi hafta 10 önceden nac 900 kullandı oda inş etki etmiştir. Bende çok halsizim kortizon kullandığım için galiba Dr demişti. Öyle cumartesi 21. Gün test yapıcam yumurtamın çatlayıp çatlamadığını görücez. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşşş. Sen nasılsın cnm neler yapıyorsun sınav çalışmaların nasıl geçiyor???

İnşallah güzel olacak herşey. Siz çok yol kat ettiniz. Darısı bize inşallah. Kaan hoca bize trantal impryl ve sperra vermişti sadece. Bana biraz noksan geldiler. Bende e vitamini, Q10, omega 3, nac600 ekledim. Bir gün ekstra promen k diğergün evde fharmaton vardı değiştirerek onları veriyorum. İnşallah biraz olsun hızımız artar. Bazen genetik bir problemimiz olabilir mi diye düşünüyorum. Pandoranın eşinin de spermleri haraketsiz onda çıktı aklımda hep o var. Bizde biraz olsun haraket var ama aklımdan çıkmıyor Kaan hocaya soracağım bunu.
Keçiboynuzunun üzerinde yoğurtla verilir yazıyordu eşim yoğurt seviyor öyle vereyim diyorum.
Derslere gelecek olursam bu benim 2. Üniversite olduğu için temel derslerden muhaftım ama tarihe benzer bir ders vermişler diğerleri meslek dersi biraz zorlanıyorum. Mesleğim gereği sağlık, etik, hasta hakları bunlara aşinayım bunda da insan, toplum, psikoloji çok zıtlar birbirlerine derslere de hiç yoğunlaşmıyorum son 20 gün kala ne oluyorsa işte.
Birde bu işlerle uğraşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…