Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet canım 8236 değerim arkadaslar da adetten 1 gun sonrası ıcın yuksek dediler o yuzden endişeleniyorum ama her hastanenin referans değeri farklı olmaz mı benımkı yukarda yazdıgım gibi ama internetten baktıgım referans değerine göre de nerdeyse 6 haftalık falan cıkıyo mümkün değil adetim 3 marttı testi dün yaptırdım genelde bi kaç gün öne atardı adetim insallah sağlıklı bi gebeliktir bilmiyorum randevuda alamadım

Bende kullanıyorum inafolic combi kullanıyorum 10-15 gündür. 3 ay kullanıcam. Hayıt otu çayını bende tüketiyorum
Canım bi yerde hepsi hikaye ben bu ay 4444 salatı tefriciye okumustum inanarak hamile kaldıysam onun sayesınde cok sukur insalalh sağlıklı gebeliktir

genelde birbirine yakin cikiyor ama benimkide hep degerlerin ustunde cikiyordur. Endiselenme. Dr.la gorus fazla da olabilir. %1 ihtimal dis gebelik olabilir ama ben zannetmiyorum. Senin gibi cok yuksek degerlerde tekiz hamile olan bi kac kisiyi okumustum tup bebek topiklerinde

İnsallah kotu bişi yoktur

Tesekkur ederim canim bizde yapiyoruz bakalim sonuc ne olur Allah bilir insalah hayirli haberlere ulasiriz.

Kızlar amh 1.39 çıkmış benim hiç bı bilgim yok netten baktım ama anliyamadim sizce nasıl bu sonuç

Bize de etseydin cnm çok ihtiyacımız vardı
Cnm bu grubun adını özellikle dualarımda Kabe ye bakarken söyledim dua ettim ama msfg arkadasım özellikle dua istedi onu isimcek ettim dedim ki duamda Rabbim isimlerini bilmiyorum tek tek sayamıyorum sen hepsine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et dedim

Canim kusura bakma bir sey daha sorscagim. Sen adet oldun ama doktorda mi sonucu gordun

Kızlar amh 1.39 çıkmış benim hiç bı bilgim yok netten baktım ama anliyamadim sizce nasıl bu sonuç
Sevgili arkadaşım. 1.39 kötü bir değer sayılmaz. Yaşına göre biraz düşük gibi. 1in altına düşünce acil tüp bebek deniyor. Senin durumunda da ne kadar erken o kadar iyi. Fazla vakit kaybetmemeni öneririm.

Yaaa 33 yaşıma gircem cuma gitcem doktora

Canim kusura bakma bir sey daha sorscagim. Sen adet oldun ama doktorda mi sonucu gordun
Hayır canım benim 4-5 gün gecikmem olunca kan testi yaptırdım 1 çıktı yani negatif sonra umreye gittim orada hiç fırsat olmadı kahverengi bi kaç damla akıntı gelince eczaneden test alıp yapmıştım orada pozitifi gördüm dün gece Türkiye ye geldim bu sabah dr da aldım soluğu ultrasonda gördük yani yaklaşık 20 günlük bir gecikmem olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…