Canim uzme kendini. Insanoglu gercekten cok aciz. Bunu bu surecte oyle iyi anladim ki bende.
cankm seninki yuksek mi sen o yuzden mi endiseleniyorsun? Ikiz olabilir degerlerin yuksekse.Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah.
C cetiha88 senin adjna da cok sevjndim canim. Allah yirli saglikli bebisler versin insallah.
geven hafta gittim canim bu haftada kan sonuclarimi aldim cok sukur her sey normal gozukuyor. Ama biliyosundur belki ikizlerde sonuclar %100 dogru cikmazmis.Beth18 12.hafta kontrolüne gittin mi canim ?
Canım bi yerde hepsi hikaye ben bu ay 4444 salatı tefriciye okumustum inanarak hamile kaldıysam onun sayesınde cok sukur insalalh sağlıklı gebeliktirBende kullanıyorum inafolic combi kullanıyorum 10-15 gündür. 3 ay kullanıcam. Hayıt otu çayını bende tüketiyorum
genelde birbirine yakin cikiyor ama benimkide hep degerlerin ustunde cikiyordur. Endiselenme. Dr.la gorus fazla da olabilir. %1 ihtimal dis gebelik olabilir ama ben zannetmiyorum. Senin gibi cok yuksek degerlerde tekiz hamile olan bi kac kisiyi okumustum tup bebek topiklerindeEvet canım 8236 değerim arkadaslar da adetten 1 gun sonrası ıcın yuksek dediler o yuzden endişeleniyorum ama her hastanenin referans değeri farklı olmaz mı benımkı yukarda yazdıgım gibi ama internetten baktıgım referans değerine göre de nerdeyse 6 haftalık falan cıkıyo mümkün değil adetim 3 marttı testi dün yaptırdım genelde bi kaç gün öne atardı adetim insallah sağlıklı bi gebeliktir bilmiyorum randevuda alamadım
Oy maşallah kuzuya kırkbir kere :) Rabbim sağlıkla uzun ömürler nasip etsinIyi şükür teyzesi .Bazen unutturuyor varlığını hic hareket etmiyor bazen de vuruyor sagdan soldan
İnsallah kotu bişi yokturgenelde birbirine yakin cikiyor ama benimkide hep degerlerin ustunde cikiyordur. Endiselenme. Dr.la gorus fazla da olabilir. %1 ihtimal dis gebelik olabilir ama ben zannetmiyorum. Senin gibi cok yuksek degerlerde tekiz hamile olan bi kac kisiyi okumustum tup bebek topiklerinde
Hayırlı ugurlu olsun canımKızlar 5 haftalıkmış geç döllenmiş gitmeden gecikmem olmasına rağmen kan testinde çıkmamıştı hayırlı olur inş keseyi gördük hamdolsun
Tesekkur ederim canim bizde yapiyoruz bakalim sonuc ne olur Allah bilir insalah hayirli haberlere ulasiriz.Canım 2 test arasında 20 gün var ikisi farklı yerlerde yapılmıstı biri özel biri devlette ilk yapılan testin doğrulguundan süpheliyim cunku 20 gunde bu kadar yukselmez ama cobancokerten cayı kecı boynuzu pekmezi e vitamini kullandık ve ben 4444 salatı tefriciye okumustum ona cok inanıyorum Rabbimin izniyle oldu
Bize de etseydin cnm çok ihtiyacımız vardıSenin için umrede de çok dua ettim inş tez zamanda hayırlı haberi alırsın
Rengin Karataylı ya gittim medıcana da bir de Ali hocaya gideceğim pıhtılaşma için iğneye başlayacağımHayirli olsun canim .Hangi dr a gittin ?
Allah razı olsun canım. Benimde dualarım artık sana ve karnındaki miniğine olsun. Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin.Senin için umrede de çok dua ettim inş tez zamanda hayırlı haberi alırsın
Cnm bu grubun adını özellikle dualarımda Kabe ye bakarken söyledim dua ettim ama msfg arkadasım özellikle dua istedi onu isimcek ettim dedim ki duamda Rabbim isimlerini bilmiyorum tek tek sayamıyorum sen hepsine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et dedimBize de etseydin cnm çok ihtiyacımız vardı
Canim kusura bakma bir sey daha sorscagim. Sen adet oldun ama doktorda mi sonucu gordunCnm bu grubun adını özellikle dualarımda Kabe ye bakarken söyledim dua ettim ama msfg arkadasım özellikle dua istedi onu isimcek ettim dedim ki duamda Rabbim isimlerini bilmiyorum tek tek sayamıyorum sen hepsine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et dedim
Sevgili arkadaşım. 1.39 kötü bir değer sayılmaz. Yaşına göre biraz düşük gibi. 1in altına düşünce acil tüp bebek deniyor. Senin durumunda da ne kadar erken o kadar iyi. Fazla vakit kaybetmemeni öneririm.Kızlar amh 1.39 çıkmış benim hiç bı bilgim yok netten baktım ama anliyamadim sizce nasıl bu sonuç
Yaaa 33 yaşıma gircem cuma gitcem doktoraSevgili arkadaşım. 1.39 kötü bir değer sayılmaz. Yaşına göre biraz düşük gibi. 1in altına düşünce acil tüp bebek deniyor. Senin durumunda da ne kadar erken o kadar iyi. Fazla vakit kaybetmemeni öneririm.
Cnm bildiğim kadarıyla amh iyi. Genelde 1-3 arası iyi diyenlerde var. 2-4 arası iyi diyenlerde. Yani senin referans aralığında cnm.
Hayır canım benim 4-5 gün gecikmem olunca kan testi yaptırdım 1 çıktı yani negatif sonra umreye gittim orada hiç fırsat olmadı kahverengi bi kaç damla akıntı gelince eczaneden test alıp yapmıştım orada pozitifi gördüm dün gece Türkiye ye geldim bu sabah dr da aldım soluğu ultrasonda gördük yani yaklaşık 20 günlük bir gecikmem olmuştuCanim kusura bakma bir sey daha sorscagim. Sen adet oldun ama doktorda mi sonucu gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?