Genel beslenme düzenine dikkat etmelisin. Aburcubur hazır paketli gıdalar yani kısaca sağlıksız şeylerden uzak dur. Takviye olarak da arı sütü fayda oranı en yüksek takviye okuduklarımdan. Omega3 ve koenzim q10 da kullanabilirsin ekstra. Doktorlar da öneriyor omepa q10 var ikisi bir arada ama ben ocean marka aldım jelatinine güvenemedim omepa nin. Dediğim gibi değerin kötü değil. Yaşın da iyi. Sadece durum iyi iken değerlendir diyorum ben.Canımsın hepinizi çok seviyorum bunun için yemem içmem gerekeren bişe varmı acaba ama ben çok düzenli adet olurum yılda 2-3 defa 4gun gecikir yada erken olurum hormon testimi atiyim bı dk
Herhangi bir zamanda yapılabiliyor. Kilo ve tüylenme gibi problemlerin yoksa zaten çok gerekli değil. Fsh lh durumun nasıl? Eski bir kriter diyorlar ama saraçoğlu adetin 3.günü fsh lh ın gerisinde ise pco diyor. Lh fsh tan ne kadar yüksekse pco o kadar şiddetli oluyor. Kilo da arttıkça etkiliyor.
İyi görünüyor değerlerin. Paniğe gerek yok :)
Canım amh kötü değil bence esininde değerleri düzelmisken tüp bebek düşünün
Anladım canım çok teşekkürlerGenel beslenme düzenine dikkat etmelisin. Aburcubur hazır paketli gıdalar yani kısaca sağlıksız şeylerden uzak dur. Takviye olarak da arı sütü fayda oranı en yüksek takviye okuduklarımdan. Omega3 ve koenzim q10 da kullanabilirsin ekstra. Doktorlar da öneriyor omepa q10 var ikisi bir arada ama ben ocean marka aldım jelatinine güvenemedim omepa nin. Dediğim gibi değerin kötü değil. Yaşın da iyi. Sadece durum iyi iken değerlendir diyorum ben.
Adetin 3.günü yapılan testler. Fsh lh e2 prolaktin tsh vs. Zaten 3.gün hormonlarıma baktircam dersen direk istiyorlar. T3 t4 troit ile ilgili testler. Tsh da sorun varsa anti tpo anti tg isteniyor. Dediğim gibi diğer yazdıklarımı pcodan suphelendigi için istemişti doktor benden. Benim amh 1.79 biraz kilo problemim de olunca şeklen suphelendigi için ama sorun çıkmadı. (Androjenler: DHEA SO4, 17-OH progesteron, total testesteron) insülin direnci ve açlık şekerine de baktırmani tavsiye ederim.Yumurta ile ilgili yapılması gereken tüm testleri yazabilir misin ???
Amh yapıldı başka ne yaptırayım. Fsh lh hormon testlerimde Yok prolaktin var. Serbest4 serbest 3 yazanlar ne ????
Cuma günü üniversite hastanesine gidicem bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yokCanım amh kötü değil bence esininde değerleri düzelmisken tüp bebek düşünün
Senin benimkinden yüksek sabada sınır dedilermiAdetin 3.günü yapılan testler. Fsh lh e2 prolaktin tsh vs. Zaten 3.gün hormonlarıma baktircam dersen direk istiyorlar. T3 t4 troit ile ilgili testler. Tsh da sorun varsa anti tpo anti tg isteniyor. Dediğim gibi diğer yazdıklarımı pcodan suphelendigi için istemişti doktor benden. Benim amh 1.79 biraz kilo problemim de olunca şeklen suphelendigi için ama sorun çıkmadı. (Androjenler: DHEA SO4, 17-OH progesteron, total testesteron) insülin direnci ve açlık şekerine de baktırmani tavsiye ederim.
Adetin 3.günü yapılan testler. Fsh lh e2 prolaktin tsh vs. Zaten 3.gün hormonlarıma baktircam dersen direk istiyorlar. T3 t4 troit ile ilgili testler. Tsh da sorun varsa anti tpo anti tg isteniyor. Dediğim gibi diğer yazdıklarımı pcodan suphelendigi için istemişti doktor benden. Benim amh 1.79 biraz kilo problemim de olunca şeklen suphelendigi için ama sorun çıkmadı. (Androjenler: DHEA SO4, 17-OH progesteron, total testesteron) insülin direnci ve açlık şekerine de baktırmani tavsiye ederim.
Değerlerin çok iyi fsh yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor,benim amh 2.17 ama fsh 9 küsür çıktı ve tüp denememde kalitesiz oldu yumurtalarım, bende fsh ı düşürmek için uğraşacağım
Düşükmü benim fshDeğerlerin çok iyi fsh yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor,benim amh 2.17 ama fsh 9 küsür çıktı ve tüp denememde kalitesiz oldu yumurtalarım, bende fsh ı düşürmek için uğraşacağım
Bana sınır demediler. Benim yaşım 38. Tüp bebek tedavilerimde 8-8-13 şeklinde yumurtalarım toplandı. Kalite olarak da 3.4. günlere çok iyi kalitede geliyor ama 5.gün oluyor ne oluyorsa. Eşimde varikosel var ameliyat olmak da istemediği için böyle uğraşıyoruz işte.Senin benimkinden yüksek sabada sınır dedilermi
Senin fsh iyi, 9 bucuktan sonra sıkıntı amh de çok kötü değil önemli olan yumurtanın kalitesi bence biraz yemeğe içmene dikkat et arı sütü vitamin falan kullanırsın içinin rahat etmesi için ama bence iyisinDüşükmü benim fsh
Benim eşim oldu ameliyat neden olmuyor fıtık ameliyatı gibi küçücük bi işlemle halloluyor baya faydasını gördük biz ameliyatınBana sınır demediler. Benim yaşım 38. Tüp bebek tedavilerimde 8-8-13 şeklinde yumurtalarım toplandı. Kalite olarak da 3.4. günlere çok iyi kalitede geliyor ama 5.gün oluyor ne oluyorsa. Eşimde varikosel var ameliyat olmak da istemediği için böyle uğraşıyoruz işte.
Ameliyatlık bir durumsa şayet olmasında fayda var canım. Eşimin doktoru bize tüp bebektede kaliteyi etkiler demişti. Hiç zor değil aslında araştırsın birazBana sınır demediler. Benim yaşım 38. Tüp bebek tedavilerimde 8-8-13 şeklinde yumurtalarım toplandı. Kalite olarak da 3.4. günlere çok iyi kalitede geliyor ama 5.gün oluyor ne oluyorsa. Eşimde varikosel var ameliyat olmak da istemediği için böyle uğraşıyoruz işte.
Tamam canım ben bi araştırayım zaten eşimede alıcaktım arı ürünleriSenin fsh iyi, 9 bucuktan sonra sıkıntı amh de çok kötü değil önemli olan yumurtanın kalitesi bence biraz yemeğe içmene dikkat et arı sütü vitamin falan kullanırsın içinin rahat etmesi için ama bence iyisin
Canım bende fsh 7.8 lh 10 ayva tüylerim var kilom normal. Pconun tüp bebekte dez avantajı var mı?Herhangi bir zamanda yapılabiliyor. Kilo ve tüylenme gibi problemlerin yoksa zaten çok gerekli değil. Fsh lh durumun nasıl? Eski bir kriter diyorlar ama saraçoğlu adetin 3.günü fsh lh ın gerisinde ise pco diyor. Lh fsh tan ne kadar yüksekse pco o kadar şiddetli oluyor. Kilo da arttıkça etkiliyor.
Benim eşim oldu ameliyat neden olmuyor fıtık ameliyatı gibi küçücük bi işlemle halloluyor baya faydasını gördük biz ameliyatın
Zor olmadığını ben biliyorum da adama anlatamıyorum. 3.1 mm damar genişlemesi. İmsi ile grade2 sperm bulunuyor. Bizim maceramız biraz ilginç oldu. Geç evlendik 3 yılı bitireceğiz 1 yıl dolmadan doktor ziyaretlerine başladık. Eşimin ilk yaptırdığı testte her şey çok düzgün çıkmıştı öyle olunca hep benim üstümde durdular her gittiğimiz doktor başka bişey dese de kesin bir tanı koyamadilar. Sürekli bende bişey bulmaya uğraştılar farklı farklı testler tahliller. Baktik ona buna arada bi sürü harcama olmuş En son tüp bebeğe karar verdik vakit ve nakit kaybetmeyelim daha fazla diye. Merkezde eşimden tekrar test istediler bu sefer bütün değerler kötü çıktı. Zaten tedaviye de baslamıştık. Neyse uzatmayayım. Sonraki tedavilerin öncesinde de eşimi iknaya çabaladım dna hasar testi vermeye razı edebildim sadece %23 çıktı. Öyle olunca da peşini bıraktım. Takviye bile kullanmıyor sadece arı sütü o kadar. Emodex almıştım onu bile içmedi kendim içtim önceki tedavide. Artık onunla uğraşmaktansa ben çekiyorum yükünü. Maddi olarak da o çekiyor neticede. Merkezin üroloğu na mail attım o da kayıplar var tekrar tedaviye başlamadan gelin değerlendirelim dedi ona bile gitmek istemedi. Kıyamıyorum da işte.Ameliyatlık bir durumsa şayet olmasında fayda var canım. Eşimin doktoru bize tüp bebektede kaliteyi etkiler demişti. Hiç zor değil aslında araştırsın biraz
Pco nun tüp bebekte avantajı var fazla yumurta olduğu için. Ama kalitesi kişiden kişiye değişiyor. Bi de ohss riski var ilaç dozlarının çok hassas ayarlanması lazım. Merkez seçimini iyi yapmak lazım.Canım bende fsh 7.8 lh 10 ayva tüylerim var kilom normal. Pconun tüp bebekte dez avantajı var mı?
Bu güne kadar bana kimse pco demedi ama olabilir de belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?