Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cidden zor işin. Bir şeyi kabul etmediler mi ikna etmek zor oluyor. İkinci çocuk isteyen arkadaşlarım vardı kaç yıl beklediler. O arada kız gidip geliyor tabi doktora bende bir şey var diye. Meğer eşinde varikosel oluşmuş. Ameliyat oldu hemen ardından şimdi hamile. Diyeceğim o ki her an karşılaşılacak bir durum. Sen karşina alıp konuş tek taraflı çabayla yürümez bu iş. Belki şifa orda hiç bu kadar zahmete değmeyecek

Pco nun tüp bebekte avantajı var fazla yumurta olduğu için. Ama kalitesi kişiden kişiye değişiyor. Bi de ohss riski var ilaç dozlarının çok hassas ayarlanması lazım. Merkez seçimini iyi yapmak lazım.
Fsh göte yumurta kalitesi nasıl sence. Yaşım 27 fsh yüksek sanki.
Eşine keçiboynuzu kürü yapmayı denesen. Çorbasına üzüm çekirdeği yağı dök. Antioksidan alması lazım.

Öyle. Çok üstüne gitmek istemedim. Ama mümkün olduğunca da anlattım. Gerekirse oluruz da demişti hatta. Ama doktora gitmeyı bile kabul etmiyor. Her defasında bu defa son diye başlıyorum tedaviye. Şimdi genetik sonucunu bekliyoruz. Sağlıklı gelmezse bu sefer daha farklı konuşacağım.

Fsh göte yumurta kalitesi nasıl sence. Yaşım 27 fsh yüksek sanki.
Eşine keçiboynuzu kürü yapmayı denesen. Çorbasına üzüm çekirdeği yağı dök. Antioksidan alması lazım.
Zeyneb e de yazdığım gibi yumurta kalitesi ancak tüp bebekte yumurtalar toplandiktan sonraki görüntülerine ve embrıyo gelişiminin özellikle ilk 3 günki durumuna göre anlaşılır. Dışardan bunu anlamak zor. Tedavide sorun ne olursa olsun en büyük etken kadın yaşı ve rezervi. Evet fsh hafif yüksek gibi ama lh ın daha yüksek olması sanki biraz sorun gibi saraçoğlunun tezine göre. Doktorlar bunun eski bir kriter olduğunu söylüyor tabi ama bi sorun olduğunu düşündürüyor pco olsa da olmasa da. Yani normal gebelige engel oluyor olabilir. Bilemiyorum ama klomen le bile çözülebilir eşinin değerleri düzelirse. Bi de bu değerler aydan aya değişiyor o da var.
Eşime keçiboynuzu özü almıştım soğuk pres. Kapağını açmadı. İşte neyseki arı sütünü içiyor.

Ben 2 test yaptırdın ikisinde de lh fsh dan yüksek çıktı drlar gebeliğe engel birşey Yok dedi. Bence en önemlisi vitamin ve sağlıklı beslenme nice pcolu olanları tanıyorum 3 ayda bir hasta oluyorlar hepsinin de bebekleri var. Tüp bebekte sorun olmuyorsa bir de bunu kafama takamaz. Fsh 10un üstü sakıncalı diye biliyorum.

Cnm maşallah bu konuda çok bilgilisin. Sağlıkçı mısın??? Ben inafolic combi kullanıyorum 3 ay kullanıcam. Klonun kullandım bu ay. Ovitrelleee çatlatma iğnesi de oldum. 13 günde hayır otu çayı içtim inş fayda sağlar. Prednol çinko ve ecopirin 150 mg kullanıyorum.

Canım bu süreci iyi değerlendir kısmet belli olmaz,arisutu bal kullan canım sende takviye kullan hatta rvydmrt gibi yapabilirsin telefonla konuşup fikir alabilirsin

Şimdi doktoru aradım alt sınıra yakın dedi
Bence hiç takma benimde öyle çıkmıştı hiç bi dr birşey demedi hatta iyi dediler biri bir gün dedi ki ultrasonda bakmadan amh çok kötü dedi ama dedi bazen tahliller kötü sonuç çıkarabilir dedi ultrasonda baktı test hatalı veya o ay öyle dek gelmiş dedi yumurtlarım çok iyi dedi bende ilk gonalf ve çatlatma iğnesi kullandığımda sanırım stresten 2 yumurta gelişmişti hatta dr daha fazla olmasını beklerdik ama bize bi tane yeter dedi hiç dert etme Rabbim büyük stres kötü etkiliyor

P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

D Duygu1701 için okuma yapıyoruz. Rabbim hayırlı Doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.

100 ya Musavvir c.c
100 ya Şafi c.c
7 yerel kursi okuyoruz.

Ne bilim gerçekten kafam karıştı hayırlısı olsun inşallah canım

7.8 kötü bir değer değil. Yaşına göre 5-6 civarı olsa çok iyi diyebilirdim. Sadece çok hafif yüksek demek istedim. Zaten aydan aya değişebiliyor ama bi kere yüksek çıkarsa rezerv sıkıntısı var demek oluyor. 10un üstüne çıkınca sıkıntı normal gebelik ihtimali ve rezerv azalıyor.15 üstünü bizim merkez tedaviye başlatmıyor çünkü tedavide bile yumurta gelişmesi zorlaşıyor. 15in altına düşen aylarda tedavi uyguluyor. Tabi buna bakmadan tedavi uygulayanlar da var.

Yok canım sağlıkçı değilim. Ama 2 yıldır okuya araştıra böyle oldu. Süreç uzadıkça da bişeylerle daha karşılaşıyorsun ve her karşılaştığın yeni durumun ayrıntısını araştırınca işin uzmanı oluyorsun. Artık daha fazla bişey bilmek de öğrenmek de istemiyorum açıkçası.
Klomenle kaç yumurtan büyüdü? İnşallah olur bu ay.

Benim klomenle 4 yumurtam büyümüştü çatlama ignesi falan kullanmamıştır doktor harika demişti ne kadar harika bilemem klomenle 4 yumurta iyi mi acaba

Yumurta rezervin iyi demekki. Tedavide düşük doz kullanman lazım. Çoğul gebelik bile olabilirdi. Ama kalitesini bilemiyoruz tabi. Sizde erkek faktörü vardı sanırım. Fazla olduğu için de dogal seyrinde çatlasın diye iğne vermemiş olabilir. Kist falan olmadı değil mi? Gittin mi sonraki ay kontrole?

Tek yumurta cnm. 20 mm oluncada bir gün sonra iğne yaptık. İnş işe yarar. Ben çok yumurta olması taraftarı değilim tek ama kaliteli olsunda yeter. Önceleri klomenle yada femara ile 2-3 yumurtam oluşuyordu ama yine de bi sonuç alamadık. Aslında herşey nasipppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…