Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah tutmuştur inşallah müjdeli haber verirsin canım topiğimizde hamile olmayan kalmasın Allah hepimize nasip etsin.Bence test yapma bekle ben dün yaptım deli gibi dolanıyorum var mı gerçekten mi yok mu acaba test mi bozuk yada çatlatma iğnesinin etkisi mi şuan diyorum keşke test yapmadan bthcg günümü bekleseydim kafayı yiycem moonlovers

D Duygu1701 icin okudum rabbim kabul etsin ins

D Duygu1701 okudum rabbim kabul etsin inşallah canım

Evet tamamen nasip. Tüp tedavisinde bile tek yumurtası olup hamile kalan da var. 30 yumurta toplanıp sonuca ulaşamayan da. Defalarca tedavilerde sağlıklı embriyo bulamayıp bulsa tutunmayıp sonra dogal sağlıklı gebelik yaşayan dünyaya getiren de. Vakti gelmeden olmuyor biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elimizden geldiğince imkanlar elverdiğince. İnşallah senin de olur bu ay veya en kısa zamanda.

İnş hepimizinki olur cnm. Mutluluk ortak yaşanınca anlam kazanıyor. Rabbim emek veren herkese en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşşşşşşşş

Tatlm degern gayet iyi.bnce 2zde olablr tatlim

Kızlar yarın eşim sperm test yaptırıcak. Çokheyecanlıyım. 47 gün önce yaptırmıştık inşşşş sonucumuz hayırlı çıkarrrrr. Kalbim böğrümde vallaaaa
Sizin icin de Ya Şafî c.c okuyayim canim okuyabildigim kadar.Guzel sonuclar cikar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…