- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
8.gün cnm pazar test günüm
İnşallah tutmuştur bu sefer hiç merak etmiyorum diğerlerinde yapmıştımBugünden yapsaydın keşke. İçimden tuttuğu geçiyor vallaaa :)
D Duygu1701 icin okudum rabbim kabul etsin insP Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
@Mfsg
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
@yeserendusler
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
D Duygu1701 için okuma yapıyoruz. Rabbim hayırlı Doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
100 ya Musavvir c.c
100 ya Şafi c.c
7 yerel kursi okuyoruz.
Yok cnm 17 gün oldu hala çıkmadıCanım hasar testi sonucunuz çıktı mı
D Duygu1701 okudum rabbim kabul etsin inşallah canımP Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
@Mfsg
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
@yeserendusler
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
D Duygu1701 için okuma yapıyoruz. Rabbim hayırlı Doğum sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
100 ya Musavvir c.c
100 ya Şafi c.c
7 yerel kursi okuyoruz.
Evet tamamen nasip. Tüp tedavisinde bile tek yumurtası olup hamile kalan da var. 30 yumurta toplanıp sonuca ulaşamayan da. Defalarca tedavilerde sağlıklı embriyo bulamayıp bulsa tutunmayıp sonra dogal sağlıklı gebelik yaşayan dünyaya getiren de. Vakti gelmeden olmuyor biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elimizden geldiğince imkanlar elverdiğince. İnşallah senin de olur bu ay veya en kısa zamanda.Tek yumurta cnm. 20 mm oluncada bir gün sonra iğne yaptık. İnş işe yarar. Ben çok yumurta olması taraftarı değilim tek ama kaliteli olsunda yeter. Önceleri klomenle yada femara ile 2-3 yumurtam oluşuyordu ama yine de bi sonuç alamadık. Aslında herşey nasipppppppp
Evet tamamen nasip. Tüp tedavisinde bile tek yumurtası olup hamile kalan da var. 30 yumurta toplanıp sonuca ulaşamayan da. Defalarca tedavilerde sağlıklı embriyo bulamayıp bulsa tutunmayıp sonra dogal sağlıklı gebelik yaşayan dünyaya getiren de. Vakti gelmeden olmuyor biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elimizden geldiğince imkanlar elverdiğince. İnşallah senin de olur bu ay veya en kısa zamanda.
Tatlm degern gayet iyi.bnce 2zde olablr tatlimCok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın bu mubarek ayın yüzü suyu hürmetine . Canım özelde yaptırdım değer nasıl sence referans aralığına göre iyi ama 8000 yuksek geliyo bana ama her hastaneninde değerleri farklı oluyo tabi keseyi görsem kalp atışını duysam o kadar rahatlıcam ki
Sizin icin de Ya Şafî c.c okuyayim canim okuyabildigim kadar.Guzel sonuclar cikar insallahKızlar yarın eşim sperm test yaptırıcak. Çokheyecanlıyım. 47 gün önce yaptırmıştık inşşşş sonucumuz hayırlı çıkarrrrr. Kalbim böğrümde vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?