Bi parca tatli kasigi buyuklugunde kaynamis suya at demlendir suz ilik icir kahvaltidan sonra olablir ben ole yaptm tabi arastir gene deYok kök halinde aldık onu nasıl kullanmalıyız? Özellikle içilmesi gereken bi zaman var mı sabah gece gibi
Evet sağ tüpüm alındı ama sol tüpüm gayet iyi durumda dedi ameliyatı yapan hoca. Doğal gebelik şansı yüksek dedi. Ama ben 3 yıl olacak nerdeyse hiç doğal gebelik yaşamadım eşimin değerleri ile de çok küçük bir ihtimal ama Allah'tan umut kesilmez.Iste benim korktugum da tuplerimin alinmasi. Tek tuple mi tedaviniz devam ediyor
Canım okurken gözlerim doldu zaten sürekli ağlama modundayim gözümde hep yaş.ama bende hep Rabbimden sağlıklı ve hayırlı olanı istiyorum.insan gözü önünde ki imtihanlari görse bile anne olma isteği hiç geçmiyor.bizimde yakinimizin kizin engelli ve çok ağır.goruyoeum o yüzden Allah sağlıklı hayırlı olanı versin uzulme_kunfeyekun_ moonlovers rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazım. Teslimiyet önemli. Bizim aklımızın almadığı ama rabbimin bildiği illa ki bi sebep bi hayır vardır bu yaşadıklarımızda. Bugün düşünüyorum da Rabbim istemezse yaprak bile düşmez demek ki bunları yaşamamız gerekiyor. Rabbim beteriyle sınamasın. Bak benim ablamın 2 sene çocuğu olmadı hep düşük yapıyordu iki sene sonra bir Kızı iki oğlu oldu. Kızımız şizofren hastasıydı ve ablama o kadar çektirdi ki anlatamam ablamı dövdüğünü bile bilirim. Kızı 20 yaşında vefat etti. Darbe gecesi intihar etti. O acının tarifi imkansız. Ben bu kadar derin yaşadıysam ablamı düşünemiyorum. rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ablam bana hep hayırlısını ve hayırlı evlat iste der. İlla bana çocuk ver deme der. Ben öyle dua ettim hata yaptım sen yapma der. Onun için üzülme. Birşey olmuyorsa bi Hikmet vardır bunda illaki....
Canım üzülme insan umutlarla başlıyor.belli olmaz 2 3 günde bile herşey değişebilir dua edelimNasip cnm pazar günü test günüm hakkımda hayırlısı olsun moralim keyfim iyi nasipte yoksa üzülmenin bi faydası olmaz.
Ne güzel yazmışsın.insallah ablacimAslinda farketmiyoruz belki ama herkesin bir sinavi var bu hayatta. Kimin n sekilde niye ne kadar nasil bir imtihana tabi oldugu Rabbimin takdiri.
Bugun annemin benim cocugum icin hazirladigi esyalari döktüm guzel guzel giydirir mezarina gotururum kullanirim anneannenin hatirasi diye anlatirim cocuguma. Bebek taragimi ararsiniz patigi civcivli bornozu havlusu hırkası balikli ugur bocekli pike takimi .. Babama gittim torununun ilk fotosu diye ultrason resmini onune koydum biraz şakalar yaptik gulduk kafamizi dagittik. Cok degil bir sene once esim karsima cikana kadar cevremdeki herkes babam benim bu uzuntu ile hastalanip olecegimi dusunuyorlardi. Babam Umreye goturdu. Peygamber efendimizin huzuruna ciktigimizda o gece daha ilk gun oyle cok teslim olmusdum ki .. dualar ettim. Kabeyi ilk gordugumde .. o gece ruyamda annemi ravzada (peygamber efendimizin makaminda yesil halinin uzerinde) bana cok guzel gulerken gordum. O gune kadar surekli aglayan hayatla kopmus giden bedenim aklim suurum .. duaya sarildik. Cunku Rabbim bana b mesaj vermisdi hemde en guzel en kutsal yerde evine kapisina geldim ona teslim oldum diye. Sonra Tr ye donduk ve esim karsima cikti. Hayatim baska b sekil almisdi ve bunlar aklimin alamiyca tesadufle aciklanamiycak sekilde gelisiyordu. Transfer gunu bile burda da yazmisdim annecigim melegim bitanem diger yarim beni koru bana sevgini ver senin gibi anne olayim benim gibi b kizim olsun seni sevdigim gibi beni sevsin diyerek uyutuldum bayiltilirken son hatirladigim .. Insallah bundan once yasadiklarim bir imtihansa bundan sonra yasiycaklarim Rabbimin takdiri omrumun kalani icin bana bagisladigi guzel seylerdir .. Insallah sizinde bugune kadar yasadiklariniz, uzuntuleriniz, denenmislikler, yarim kalmisliklar, vaktini bekleyenler, bundan sonra hersey istediginiz guzellikte gelisir Rabbimin takdiri gecmis gecmisde kalir cok mutlu olacaginiz gunler firsatlar mucizeler cikar karsiniza .. dualarim hepimiz icin
Acaba kimyasal gebelik olabilir mi dış gebelik değilde. Tabi inşallah her ikiside değildir ve pazartesi gittiğinizde güzek sonuçlar alırsınız
Rabbimin nasip ettigine ne tip ne doktorlar bile aciklama yapamaz. Dun Meryem suresini okudum. Hz Meryeme Isa peygamberi nasip ederken "O'na hicbirsey zor gelmez" diyor. Gercekten de dilerse yoktan var ediyor.Evet sağ tüpüm alındı ama sol tüpüm gayet iyi durumda dedi ameliyatı yapan hoca. Doğal gebelik şansı yüksek dedi. Ama ben 3 yıl olacak nerdeyse hiç doğal gebelik yaşamadım eşimin değerleri ile de çok küçük bir ihtimal ama Allah'tan umut kesilmez.
Bu konuyu araştırırken çok ilginç bir örnekle karşılaşmıştım sana da anlatayım. Kadın dış gebelik geçiriyor sağ tüpü alınıyor. Sonra yumurta takibi için gidiyor her ay doktoruna. Sürekli sağdan yumurtluyor. 3 4 ay böyle olunca doktor diyor adet olunca gel tüp yapalım. O ay kadın adet olmuyor ve hamile olduğunu öğreniyor. Yani sağ tüpü yok sağdan yumurtladığı ay doğal hamile kalıyor.
_kunfeyekun_ kuzum inşallah herşey normaldir.
Sen sürekli takipte kal. Bende yeni birşeyler daha öğrenmiş oldum.
_kunfeyekun_ canım ne yazayım bilemiyorum inşallah herşey yoluna girer.uzuldum yanım İnşaallah herşey gönlüne göre olur.
Canim cook uzuldum. Basiniz sagolsun. Ablana sabirlar versin. Kimisi varlikla imtihan ediliyor kimisi de yoklukla. Dun haberde 13 yasinda evden 3. Kez kacan kizi izledim ben de. Esime dedim biz yokluguyla onlar varligiyla jmtihan ediliyor. Ve eminim varligiyla imtihan cok daha zordur. Ben bir hafta 2 hafta uzulecegim ama onlar belki hergun._kunfeyekun_ moonlovers rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazım. Teslimiyet önemli. Bizim aklımızın almadığı ama rabbimin bildiği illa ki bi sebep bi hayır vardır bu yaşadıklarımızda. Bugün düşünüyorum da Rabbim istemezse yaprak bile düşmez demek ki bunları yaşamamız gerekiyor. Rabbim beteriyle sınamasın. Bak benim ablamın 2 sene çocuğu olmadı hep düşük yapıyordu iki sene sonra bir Kızı iki oğlu oldu. Kızımız şizofren hastasıydı ve ablama o kadar çektirdi ki anlatamam ablamı dövdüğünü bile bilirim. Kızı 20 yaşında vefat etti. Darbe gecesi intihar etti. O acının tarifi imkansız. Ben bu kadar derin yaşadıysam ablamı düşünemiyorum. rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ablam bana hep hayırlısını ve hayırlı evlat iste der. İlla bana çocuk ver deme der. Ben öyle dua ettim hata yaptım sen yapma der. Onun için üzülme. Birşey olmuyorsa bi Hikmet vardır bunda illaki....
Basin sagolsun ablacim. Rabbim mekanini cennet etsin ruyanda gordugun gibi insallah.Aslinda farketmiyoruz belki ama herkesin bir sinavi var bu hayatta. Kimin n sekilde niye ne kadar nasil bir imtihana tabi oldugu Rabbimin takdiri.
Bugun annemin benim cocugum icin hazirladigi esyalari döktüm guzel guzel giydirir mezarina gotururum kullanirim anneannenin hatirasi diye anlatirim cocuguma. Bebek taragimi ararsiniz patigi civcivli bornozu havlusu hırkası balikli ugur bocekli pike takimi .. Babama gittim torununun ilk fotosu diye ultrason resmini onune koydum biraz şakalar yaptik gulduk kafamizi dagittik. Cok degil bir sene once esim karsima cikana kadar cevremdeki herkes babam benim bu uzuntu ile hastalanip olecegimi dusunuyorlardi. Babam Umreye goturdu. Peygamber efendimizin huzuruna ciktigimizda o gece daha ilk gun oyle cok teslim olmusdum ki .. dualar ettim. Kabeyi ilk gordugumde .. o gece ruyamda annemi ravzada (peygamber efendimizin makaminda yesil halinin uzerinde) bana cok guzel gulerken gordum. O gune kadar surekli aglayan hayatla kopmus giden bedenim aklim suurum .. duaya sarildik. Cunku Rabbim bana b mesaj vermisdi hemde en guzel en kutsal yerde evine kapisina geldim ona teslim oldum diye. Sonra Tr ye donduk ve esim karsima cikti. Hayatim baska b sekil almisdi ve bunlar aklimin alamiyca tesadufle aciklanamiycak sekilde gelisiyordu. Transfer gunu bile burda da yazmisdim annecigim melegim bitanem diger yarim beni koru bana sevgini ver senin gibi anne olayim benim gibi b kizim olsun seni sevdigim gibi beni sevsin diyerek uyutuldum bayiltilirken son hatirladigim .. Insallah bundan once yasadiklarim bir imtihansa bundan sonra yasiycaklarim Rabbimin takdiri omrumun kalani icin bana bagisladigi guzel seylerdir .. Insallah sizinde bugune kadar yasadiklariniz, uzuntuleriniz, denenmislikler, yarim kalmisliklar, vaktini bekleyenler, bundan sonra hersey istediginiz guzellikte gelisir Rabbimin takdiri gecmis gecmisde kalir cok mutlu olacaginiz gunler firsatlar mucizeler cikar karsiniza .. dualarim hepimiz icin
Günaydın canım nasılsın?
Kolay gelsin canım. İyiyim demek adet olmuş artık eşim dna hasar testi verdi onu bekliyorum bir an önce çıksın da tüp tedavisine başlayacağız inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırızİyiyim cnm yazılı kağıtlarıyla cebelleşiyorum yarın veli toplantımız var. Sen nasılsın???
Kolay gelsin canım. İyiyim demek adet olmuş artık eşim dna hasar testi verdi onu bekliyorum bir an önce çıksın da tüp tedavisine başlayacağız inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız
Başkent üniversitesinde göğşen hocayı düşünüyorum canım hiç araştırmadım ama hislerim beni oraya götürecek neden bilmiyorum hep orayı düşündüm tevekkül edip gideceğiz hayırlısı fiyatını da tam bilmiyorum limonlu orada yaptırmıştı 4000 falan tutmuştu sanırım rapprluNerde yaptıracaksınız cnm ??? Ne kadar tutuyor güveniyor musun cnm ???
Benim üzüntüm kısa sürüyor cnm, nasibimde olsaydı olurdu zamanı değilmiş demek ki._kunfeyekun_ moonlovers rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazım. Teslimiyet önemli. Bizim aklımızın almadığı ama rabbimin bildiği illa ki bi sebep bi hayır vardır bu yaşadıklarımızda. Bugün düşünüyorum da Rabbim istemezse yaprak bile düşmez demek ki bunları yaşamamız gerekiyor. Rabbim beteriyle sınamasın. Bak benim ablamın 2 sene çocuğu olmadı hep düşük yapıyordu iki sene sonra bir Kızı iki oğlu oldu. Kızımız şizofren hastasıydı ve ablama o kadar çektirdi ki anlatamam ablamı dövdüğünü bile bilirim. Kızı 20 yaşında vefat etti. Darbe gecesi intihar etti. O acının tarifi imkansız. Ben bu kadar derin yaşadıysam ablamı düşünemiyorum. rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ablam bana hep hayırlısını ve hayırlı evlat iste der. İlla bana çocuk ver deme der. Ben öyle dua ettim hata yaptım sen yapma der. Onun için üzülme. Birşey olmuyorsa bi Hikmet vardır bunda illaki....
Başkent üniversitesinde göğşen hocayı düşünüyorum canım hiç araştırmadım ama hislerim beni oraya götürecek neden bilmiyorum hep orayı düşündüm tevekkül edip gideceğiz hayırlısı fiyatını da tam bilmiyorum limonlu orada yaptırmıştı 4000 falan tutmuştu sanırım rapprlu
Tamam canım paylaşırım çok memnun kalan kişi var oradan sonuçta üniversite hastanesi laboratuvarı da iyidirCnm görüşmeye gidersen ilk izlenimlerini paylaş bizimle. Laboratuvarları nasıl acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?